tiukuli

Naimisiin Mauritiuksella kahdestaan

211 viestiä aiheessa

En sitte tajua mikä täs mun koneessa on kun en pääse lukemaan tuota Martsun päikkyä! Olis ollu kiva tietää miten siellä järjestelyt oli sujunu.. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Juu, ei sun koneessa mitään vikaa ole. Olen poistattanut sen päikyn joku kuukausi sitten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Martsu79, no juu..se kun on aina estänyt mun pääsyn sinne sivulle..ei osaa. :girl_sigh:

Minkäläinen seremonia teillä oli? Kestikö kauan? Kävittekö kiertämässä Saarta? Mitä shoppailitte?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Meidän seremonia oli hotellin alueen syrjäisessä huvimajassa (gazebo?). Seremonia kesti noin puoli tuntia. Edellisenä päivänä oltiin valittu seremoniamusiikki (saapumismusiikki, tahdon-musiikki sekä nyt se on ohi-musiikki). Toisena saapumispäivänä tavattiin hääkoordinaattorin kanssa ja sovittiin kimpusta, koristelusta, paikasta ja juoma+ruoka-asioista. Saatiin kansiosta katsoa, mikä kimppu miellyttää ja esittää kukkien väritoive. Samoin koristeluissa oli valinnan varaa; joko pöytäkukka tai ruusunterälehtiä pöydällä. Valitsimme jälkimmäisen. :-X Juomaksi valitsimme shampanjan; olisimme toki saaneet valita täysihoitoon kuuluvat kuoharitkin, mutta päädyimme shampanjaan. Lisäksi kakkutoiveen sai esittää. Meillä se oli suklaa. Kakkumme oli suklaakuivakakku ja päällä luonnonvalkoinen marsipaani. Oikein kaunis kakku. Saimme myös nähdä hotellin käyttämän valokuvaajan mallikuvia. Meidän piti ensin ottaa hotellin ulkopuolinen kuvaaja (olimme jo alustavasti sen varanneetkin), mutta muutimme mielelle hinta-laatusuhteen johdosta. Koemeikki ja -kampaus oli pari päivää ennen h-hetkeä. Itse vihkipäivänä kampaus ja meikki olivat muutama tunti ennen seremoniaa.

Kiersimme saarta vuokra-auton voimin. Kävimme etelässä ja idässä. Troux aux piches (en ole varma kirjoitusasusta), tamarin falls, kilppari+kroko eläintarha jne. Emme mitään ihmeempää shoppailleet. Ostimme mm. paikallisen kesäkassin, silkkisen kirjanmerkin, muutamat kesävaatteet, dodo matkamuisto.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Martsu79 kuulostaa hyvältä! :girl_smile:

Oliko teillä "vala" toisillenne? Toistitteko vihkijän perässä vai pitikö opetella ulkoa?

Oliko helppoa omaksua vasemmanpuoleinen liikenne? Oliko paljon hyttysiä?

Mites meni laskeutuminen Mauritiukselle, kuulemma haastava kenttä? Olipas kyssäreitä! :grin:

Täällä valmistelut viittä vaille valmiita! Huomenna ennenkun lähetään pakkaan juhlavaatteet käsimatkatavaroihin. Tänään teen vielä muutamat hankinnat, lähinnä lapsille.

Meillä on vihkiminen jo klo 14.00, vähän jännittää onko se ihan älyttömän kuuma aika..toivottavasti rannalla vähän tuulee, muuten pitää kehittää joku varjoisa paikka. Noita lapsia ei voi paahduttaa! :girl_sigh:

Viikoon päästä meistä tulee :gpari:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Me päädyimme siihen, ettei omia valoja. Toistimme vihkijän perässä; ensin sulhanen ja sitten minä ja lopuksi se sormuslupaus. Eli ei tarvinnut opetella ulkoa.

En itse ajanut tuolla vaan porukan miehet ja ei heillä mitään ongelmia ollut. Aluksi pientä totuttelua, kun paikalliset ajavat suurimmaksi osaksi keskellä, kunnen tulee joku vastaan. :)

Laskeutuminen meni hyvin. En tiedä tuosta haastavasta kentästä...

Meillä oli vihkiminen klo 15 alunperin, mutta se siirtyi vihkijän myöhästymisen johdosta puoli neljään. Takaisin huoneessa oltiin klo 21. Vihkimistä ennen ja jälkeen oli valokuvausta ja seitsemän jälkeen illallinen rannalla. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Peipponen kohtahan teilläkin on matka edessä! Onko kaikki jo valmiina? Millä koneella lennätte ja missä yövyittekään?

Me ollaan tultu jo tovi sitten..Tuhkapilvi oli meidän paluumatkan kohdalla, hieman pidennetyn loman jälkeen päätettiin lähteä yrittämään Suomeen Venäjän kautta. Lennettiin Dubaihin ja sieltä Moskovaan ja yöjunalla Suomeen. mauritius on niin kaukana että meitä ei olisi tultu hakemaan ensimmäisinä.

Häät oli mahtavat! Upea Coin de Mire-saari näkyy kuvissa ja oli mahtava ostaa tauluja ja kortteja joissa oli kuvia rannasta jossa meidät vihittiin.Kuvista tuli upeat! Itseasiassa niin upeet että kyseinen firma haluaa käyttää niitä tulevilla nettisivuillaan. :girl_wink:

Paperitkin hoituivat port Luisissa todella nopeasti. Ajomatka kesti sinne 40 minsaa, tasan kahden tunnin päästä oltiin jo hotellilla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiedoksi kaikille Mauritiuksella avioituville: Facebookissa on Mauritius Brides -niminen sivusto, jossa mm. upeita kuvia muiden saarella avioituvien häistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onko kukaan menossa helmikuussa 2012 naimisiin Mauritiuksella? Me matkustammesilloin sinne ja ajateltiin että tällä kertaa voisimme mennä siellä naimisiin. Järjestelyt jää kyllä viime tippaan ja itse ajattelimme pienellä budjetilla kaikki hoitaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään suunnitteilla mennä Mauritiuksella naimisiin tai ketään ketä olisi sen lähiaikoina kokenut?

Meillä mies haluaisi järjestää häämme siellä, itse liputan vielä "Suomi-häiden" puolesta".. Huokaus.. Vinkkejä ja kokemuksia otetaan vastaan! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hiiiiiop nostetaanpas tätä :)

 

Päädyimme mieheni kanssa järjestämään häämme hyvin intiimisti, ulkomailla. Mauritius on nyt vahva vaihtoehto, ajankohta loppukevät 2015-> eli vielä auki milloin. Huippuja ohjeita tämä ketju on tarjonnutkin joskin tuoreempia kokemuksia nyt kuuluttelisin?

 

Olen katsellut hotelleja ja länsi/pohjoisalue saaresta kiinnostaa koska häämme ovat Mauritiuksen talviaikana. Le Canonnier on vahvana suosikkina.

 

- Suosituksia järjestelyiden suhteen? Ajattelin fiksailla itse lennot ja hotellin

- Lasten kanssa tuolla olleet/avioituneet, mites meni? :D Meillä silloin 2,5v ja reilu 1v lapset mukana

 

Hääpuku on valmiina, samoin sormus...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään