onnetar

Hääpuvun ostaminen Englannissa

51 viestiä aiheessa

Piti lisaamani... liittyen edeltavaan Pronovias keskusteluun.

Liikeen avajaiset ovat 20. marraskuuta ja osoite on 94, New Bond Street.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ma loysin osoitteesta www.confetti.co.uk ihania haapukuja. Siella on muutenkin kaikkea haasalaa, mutta esim. "Designer showcasesta" ja "Dress seachista" kys. sivuilta loytyi tosi hyvin iihania haapukuja! Itte menossa naimisiin vasta 2008 kesalla, mutta huuma iskenyt jo nyt. Poikaytsava sanoo, et oon pikkusen hullu, mut se tykkaa siita  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Confetin sivuilta loytyy paljon kuvia eri haapuvuista mutta sellaista haapukukauppaa kuin Confetti ei ole olemassakaan. Saman niminen askartelukauppa kyllakin loytyy....  ;)

Haapukuhuuma on kylla tarttuvaa, makin tunnistan jo lahes kaikkien valmistajien puvut jo pelkan kuvan perusteella....  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, sita ma siis tarkoitin, etta siella Confetin sivuilla on dress search (joka ei just asken toiminut, apua!) sun muut, joilla paasee kattomaan pukuja, ja niita kun klikkaa tulee tiedot esille, etta minka valmistajan puku on, mista kaupasta voi hankkia jne.  :) Se oli musta kiva, kun paasi kattomaan kaikkia eri valmistajien mekkoja, sitten voi ottaa yhteyksia kauppoihin/valmistajille niista puvuista. Vaikken itte kylla ihan viela kehtaa  ;D

Mori Lee by Madeline Gardnerilla oli pari iihanaa pukua, kuin myos Sinceritylla. Ja aikas monella muullakin valmistajalla  :P

Taa huuma on todellakin tarttuvaa! Poikaystava tuli just kotiin ja oli, etta taasko sa oot siella netissa kattomassa niita haajuttuja  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
The Wedding Shop Fulham

Ostin taalta pukuni Vera Wangin Sample Salen aikana. Palvelu oli loistavaa, rentoa, valitonta ja avuliasta, vaikka kyseessa oli kiireinen viikonloppu. Liike jarjestaa Sample Sale puolivuosittain, joten kannattaa pitaa silmalla, jos ei ole halukas maksamaan premiumia Vera Wangista, Eliel Saabista, Reem Acrasta tms.

Lululime, onnittelut upeasta puvusta (kavin kurkkaamassa sun paikkya)

Oliko ne sample puvut kaikki samaa kokoa ja jos olivat niin mita? Voisin taman asian tietysti itsekin selvittaa kun Wedding Shop on ihan mun kotinurkilla mutta laiskottaa...  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos fifi!

Sample pukuja oli eri kokoisina, mutta tietysti yksi mekko per malli ; suurin osa naytti olevan kokoa UK10 - 12, myos jokunen pienempi naytti loytyvan. Vertailukohtana muiden valmistajien pukuihin, Veran Wangin pukujen koot olivat hyvinkin tilavia.

Kerrottakooon viela, etta morsiuspukujen hinnat lahtivat £795, kalleimpien ollessa £2495. Sample mekkojen kunto myos vaihteli, myyjan mukaan osa (kuten omani) ei ole ehtinyt olemaan kaupan tangossa, osa taas vaati puhdistusta tai jopa korjailua (suoraan tietysti verrannollinen hintoihin).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei...

olisiko kellään tietoa siitä aiemmin mainitusta suomalaisesta ompelijasta Lontoossa? Tai mikä ettei jossain lähialueillakin asuvasta minkä tahansa maalaisesta ompelijasta, joka olisi suht edullinen?

Itse olen ajatellut kaksiosaista pukua, johon tulisi kaksi alaosaa (toinen häihin ja toinen myöhempää käyttöä varten sen yläosan kanssa) ja värinä ei siis olisi se perinteinen valkoinen - ja hinnaksi olin ajatellut (kenties optimistisesti?) n. £500-600... Mitä luulette, mahtaisiko onnistua? Ja jos jotain, mitä tahansa yhteystietoja löytyy niin innokkaasti ne otettaisiin vastaan!  :)

P.S. Aikaa häihin on vielä noin vuosi...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

tarkoitatko Katja Nuutista?

www.designkatja.com

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka!

Onkohan kenellakaan kokemuksia Caroline Castiglianon shopista? (Nayttaa kylla aika kalliilta)

Entas Amanda Wakeley?

Kiitokset!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tullut kaytya Caroline Castiglianolla mutta muistan nahneeni hintoja jossain ja ne taisivat alkaa siita £3000 ylospain. Ymmartaakseni Amanda Wakeley on jonkun verran halvempi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka mainitsisin tuosta Ring o Rosesta eli kannattaa tehda matka Sydenhamin liikkeeseen vaikka tie onkin "pitka ja kivinen" mutta valikoima noin puolet suurempi kuin  Butler's Wharfissa....Sama mielettoman hyva palvelu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mina myos olen ostamassa pukuani Englannista, Chesterista.

Lahin liikkeille pari viikkoa sitten jolloin minulla oli jo hyva idea minkalaisen puvun haluan (kannattaa miettia valmiiski ja leikella vaikka kuvia haalehdista, saastyy paljon aikaa..). Soitin morsiuspukuliikkeisiin viikkoa aikaisemmin ja varasin itselleni sovitus ajat. Kavin 3 liikkeessa, ja jo toisen liikkeen jalkeen paani oli niin pyoralla siita valikoimasta. Valitsin pukuni toisesta liikkeesta ja kolmanteen menin vain katsomaan morsiusneitojen asuja. En ole viela tilannut pukuani, mutta tiedan etta minun pitaa tilata se viimeistaan marraskuussa. Liikkeen omistaja vinkkasi etta marraskuu ja huhtikuu ovat kuukaudet jolloin pukujen hinnat nousee, koska silloin yleensa tilataan enemman. Joten puvut kannattaa hankkia ennen marraskuuta ensi vuodelle.

Tilausaika on noin 12 viikkoa. Mutta minulle sanottiin etta jos marraskuussa tilaan saan pukuni Italiasta tilattuna huhtikuussa jolloin fittingit.

Aijon ostaa pukuni Chesterin Berketex:ista. Siella aivan ihana palvelu ja osaava henkilokunta.   Berktexin liikkeita on ympari maata.

Suosittelen myos Northorpissa olevaa Karen Lesley morsiusliiketta. Alyttoman halvat puvut ja aivan samat  puvut kuin kalliissa gallerioissa Chesterissa.

Paljonko teidan puvut maksaa? Minun pukuni ilman huntua yms. tulee maksamaan vain hieman vajaan 1000£ ja tiedan etta suomesta saisin huomattavasti halvemmalla, mutta en viitsis reissata brittien ja suomen valia vain puvun takia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun pukuni oli Ring o Rosesta ilman sisaanottoja tms 660 puntaa li tosi kiva hinta ja myin melkeinpa samalla hinnalla taalla Naikkareissa jalkeen pain, kun sellaista pukua ei kuulemma Suomesta loytynyt

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Jatitko siis pukusi Suomeen myytavaksi? Mulla on nyt vahan ongelmana paasta eroon tuosta mun koltusta. Ebaylla en jaksaisi alkaa sita kauppaamaan, ja mitkaan ilmaiset mainostussivut eivat ole tuottaneet tulosta :-/

Ajattelin jo etta pitaako se laittaa miehen mukana jouluna Suomeen ja jattaa sinne jollekkin myytavaksi niin ihmiset voivat kayda sita kokeilemassa. Kun en ole loytanyt taalta Englannista vastaavaa sivustoa jolla saisi myyda omia pukuja.

Mita te muut uk-naikkarit meinaatte? Pidattekko pukunne vai pistatteko myyntiin? Mulla ei ole mitaan sentimentaalisuutta pukuani kohtaan vaikka se onkin edelleen aivan ihana. Arsyttaa vaan kun se vie niin paljon tilaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

pom - taalla on kylla kaytettyjen haapukujen myyntipalstoja netissa, tulen kertomaan heti kun muistan, mista sellaisia loytyy. Muistan nahneeni ainakin pari eri paikkaa.

Mina aioin alunperin myyda pukuni (ennen sen ostamista), mutta enpa taida raaskia. Eihan sita tule ikina kaytettya missaan, mutta on se silti ihana muisto, ja kun sille kerran on kaunis sailytyslaatikkokin ;D... Pistaisin pukuni myyntiin, jos se olisi maksanut ihan omaisuuden, mutta se oli sen verran edullinen etta toistaiseksi ainakin pidan sen. Jatin sen haiden jalkeen vanhempieni luo ja aiti kaytti sen pesulassa, mutta joku kerta se pitaisi tuoda Suomesta kotiin (vaan jouluna ei taida onnistua, jos on paljon lahjoja matkassa).

Muoks. Tallaiset ainakin loytyi: www.sellmyweddingdress.co.uk ja www.thedressmarket.net

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myin puvun jo "ennen" haita taalla Naikkareissa. Eli siis pistin kuvia tanne ja Amoriiniin. Kun sen sitten kiikutin Suomeen vkoa ennen haita. Ensimmainen tytto joka kokeili paalle halusi ostaa ja sovittiin hinnasta ja haiden jalkeen toimitin pesetettyna uudelle omistajalle. Tosi helppoa....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitti vastauksista. Loysinkin sivut jolla morsiamet halusivat ostaa tiettyja pukuja, ja tuota minunkin pukua siella kyseltiin joten vastasin heille. Katsotaan nyt tuleeko vastauksia.

Kumpa olisinkin ollut kaukaa viisas kuten London, noinhan minunkin olisi pitanyt tehda!

Mutta tosiaan onhan noita paikkoja missa niita saa myyda vaikka kuinka paljon nyt kun niita alkoi etsimaan, mutta sita helpointa vaihtoehtoa ei taida olla olemassakaan, siis kauppaa jonne voisi vieda kaytetyn puvun myyntiin maksua vastaan. (Mies vaittaa etta Suomesta loytyy tallainen palvelu jostain haapukuliikkeista, onkohan totta?)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ma ostin pukuni Thistle Marble Archista kun siella oli sellainen Sale pari kuukautta sitten. Paljon oli vaihtoehtoja ja paadyin Augusta Jonesin pukuun, joka on nyt Caroline Castiglianolla pienennettavana. Mulla kavi tuuri kun loysin taman puvun meidan villagen liikkeesta, mutta oli taysin yli mun budjetin ja nyt sain sen paljon edullisemmin. Tosta pienennyksesta tuli kuitenkin £250 lisalasku, eli olis tietenkin hyva, jos loytyis "oma koko".

Ne mainostaa noissa haalehdissa - Brides ja you&your wedding ainakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mina teetin pukuni Lontoossa suomalaisella suunnittelijalla, Katjalla, ja siita tuli aivan ihana. Lieneekohan sama kuin kenesta olette puhuneet? Hintakin oli nappiin, kun ottaa huomioon, ettei pukuun tarvitse tehda korjauksia, kun se on teetetty omien mittojen mukaan ja koska se oli silkkia verattuna siihen etta useat valmispuvut ovat tekokuitua. Liike on Wimbledonissa ja webbi www.designkatja.com . Suosittelen ainakin itse lampimasti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mina teetin pukuni Lontoossa suomalaisella suunnittelijalla, Katjalla, ja siita tuli aivan ihana. Lieneekohan sama kuin kenesta olette puhuneet? Hintakin oli nappiin, kun ottaa huomioon, ettei pukuun tarvitse tehda korjauksia, kun se on teetetty omien mittojen mukaan ja koska se oli silkkia verattuna siihen etta useat valmispuvut ovat tekokuitua. Liike on Wimbledonissa ja webbi www.designkatja.com . Suosittelen ainakin itse lampimasti!

Onko mahdollista nähdä kuvaa puvustasi? Pistä vaikka privalla :) Alkoi Katja minuakin kiinnostamaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen nyt kierrellyt monet hääpukuliikkeet Lontoossa etsien omaani, mutta valikoimat ovat ihan toivottoman surkeat (olen ehkä eksynyt vääriin liikkeisiin <_< ) ja monissa puvut ihan ylihinnoitellut :angry: Eli varoituksen sanana, jos pukua on myynnissä myös Suomessa niin kannattaa tarkistaa hinta. Oma pukuni oli tuplasti kalliimpi Lontoossa kuin Suomessa, joten luonnollisesti tilaus lähti Suomen päähän :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin viela mainita tahan senkin, etta englannissa noita haapukuja voi mainiosti kayda tutkimassa myos muotiputiikkien valikoimista. Itse olen yhdessa sellaisessa toissa, ja mm. tanaan myin yhden todella upean punaisen Pradan iltapuvun haapuvuksi eraalle tulevalle rouvalle, joka oli ikionnellinen loydostaan. Hintaa voi tulla 1500-300 puntaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mina ensin ajattelin ostaa puvun Suomesta (haat Suomessa) mutta kaytannollistista syista (kun sit kerran asutaan Englannissa) oon nyt sit viimein paatyny tahan Englantiin. Mun puku toivottavasti loytyy oxfamin hyllylta, on muutama kuukaus kytata ja kauppa on ihan tyopaikan vieressa :D . Saa puku hyva kodin pienella hinnalla ja kaikki rahat menee hyvaan tarkoitukseen

https://www.oxfam.org.uk/shops/content/bridal.html

Muoks..kyttailin pukuja muutaman kuukauden mutta lopulta puku loyty ebaysta

Muokattu: , käyttäjä: Mini-Me

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitokset kaikille, jotka ovat tähän ketjuun viitsineet kirjoittaa kokemuksiaan Lontoon morsiusliikkeistä. Kävin tänä viikonloppuna kiertelemässä ja kaksi Augusta Jonesin pukua jäi mieleen (kävin sovittamassa House of Fraserilla). Joku mainitsi, että Ring O' Rosesilla olísi halvemmat hinnat, joten taidan soittaa sinne maanantaina ja tarkistaa asian.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannan tasta korteni kekoon toteamalla, etta ostin haapukuni ensimmaisesta liikkeesta missa kavin, eli metsastin taalta pohjoisesta Cymbelinen pukua ja lahin Cymbelinea myyva liike (joka vastasi sahkopostiin) loytyi Yorkista. Liikkeen nimi on siis Brides of York ja palvelu oli oikein mukavaa. Kasittaakseni hinnat ovat myoskin kohtuulliset.

Samoin olivat jarkyttyneita etta saavuin helmikuussa ostamaan pukua saman vuoden heinakuun haihin, mutta omasta mielestani hyvin ehti. Tilasin puvun helmikuussa, eka sovitus oli toukokuussa, ja seuraava ja viimeinen kaynti oli kesakuun lopussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään