Jump to content
Naimisiin.info

Naimisiin Thaimaassa?


Recommended Posts

  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eipä kestä.

Uskon että ottavat varauksia vastaan. Me ruvettiin järkkäämään häitä joskus tammikuun lopussa ja hääpäivä Thaimaassa oli 28.3.2007. Väitti ainakin, että aika pitkälti joka päivälle oli tekemistä heillä. Varmistatte siis ainakin sen, että saatte sen päivän kun haluatte.

Link to comment
Share on other sites

Saikku79, mietit aiemmin hintoja... Me otetaan Thomasilta pelkkä kuvaus ja parin viikon takaisella kurssilla se oli n. 240 euroa. Kysyttiin Thomasilta aiemmin myös tarjousta koko seremoniasta, ja se oli n. 900 euroa. Mutta kannattaa pyytää tarjous, koska siihen vaikuttaa mitä pakettiin haluaa (kampaus, meikki, kimppu, jne. jne.).

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan menossa naimisiin kesäkuussa 2008 Koh Taolla ja ajateltiin just Phuket Discoveryä järjestään meidän häät. Halutaan melko pienet ja pelkistetyt häät ja sen takia karsittiinkin tosta paketista melkein puolet pois. Miten kauan te Nasba (ja muutkin kyseistä yritystä käyttäneet) jouduitte tinkimään hinnasta, että se putos kohtuulliseen summaan? Muutama viesti ollaan jo laitettu, mutta tuo tinkiminen tuntuu huomattavasti haasteellisemmalta sähköpostitse mitä paikan päällä.

Link to comment
Share on other sites

^Me ei tingitty kuin yhden viestin verran. Tiedustelun jälkeen saatiin tarjous, mihin vastattiin, että paketti kuulostaa hyvältä, mutta hinta on tuplasti enemmän kuin ollaan valmiita maksamaan (toki oltiin todellisuudessa varauduttu maksamaan enemmän). Tämän jälkeen saatiin uusi hinta, joka oli jo huomattavasti vähemmän (36% alkuperäisestä).

Ehkä hintaa olisi saanut vieläkin alemmaksi, mutta tämä alennus oli jo huomattavasti enemmän kuin olimme toivoneetkaan ja hyväksyimme sen. (Olin seurannut jonkun verran, mitä muut kyseistä firmaa käyttäneet olivat maksaneet.)

Link to comment
Share on other sites

Kyllä meilläkin se hinta vissiin kolmannessa sähköpostissa sitten selkiintyi. Tarjosin siitä hinnasta mitä ne ensin sanoi, noin puolet ekassa viestissä. Siitä sitten noustiin vielä noin 10 000 bahtia. Meidän alennus ei tosin tainnut olla kuin noin 28% luokkaa, eli Jatta on kyllä saanut tosi hyvän hinnan.

nasupekka: saanko udella, että mitä jätitte pois?

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia paljon Jatta ja Nasba vastauksistanne! Me jätettiin paketista pois mm. se rakkauden puun istutus, kuljetus, häälahjat ja jotain kukkajuttuja (morsiuskimppu kyllä tulee ja koristelut). Meidän mielestä tärkeimmät otettiin kuitenkin mukaan kuten valokuvaus. Halusin myös ehdottomasti kampauksen, kun mulla on pitkät ja vaikeat hiukset laittaa, varsinkin Thaimaan kosteissa olosuhteissa.

Ehkä me ollaan vaan niin kriittisiä tuon tinkimisen suhteen, kun ollaan totuttu, että Thaimaassa hinnoissa on niin paljon ilmaa. Mutta ihan hyvin tässä ollaan jo edistytty, 22 000 thb on hinnasta jo tippunu, saa nähdä lähteekö vielä lisää. Ne vetosi siihen, että Koh Tao on niin kaukana, että niillä on todella pitkä matka sinne bussilla ja veneellä, jonka lisäks ne joutuu yöpymään siellä. Mutta katsotaan, mihin päädytään..

Link to comment
Share on other sites

Me ei saatu tosiaan hinnasta pois tollasia summia, mutta meillä olikin täyspaketti. Kuljetusta ei meillä tullut mieleenkään jättää pois, sillä välimatkat oli sen verran pitkiä Phuketissa. Ja se kuljetus periaatteessa kuului siihen kuvaajan mukana, sillä matkalla rannalle käytiin ottamassa kuvia muualla. Rakkaudenpuun istutuksen olisi tietysti voinut jättää pois, mutta meistä se kuulosti ihan hauskalta idealta, joten ei haluttu jättää sitä pois. Kokemus sekin.

Mitä muita kukkajuttuja enää on kuin koristelut ja kimppu, siis sellaista mitä voisi jättää pois?

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin oli ensin harkinnassa häät Phuketissa, mutta kun päätettiin, että ens kesänä mennään naimisiin niin valittiin paikaks Koh Tao. Kesällähän Phuketissa on yleisesti sateisempaa kuin Taolla, molemmat muuten aivan ihania paikkoja. Phuketissa tosiaan tuo kuljetus on varmasti aika tärkeä pitkien välimatkojen takia, Tao puolestaan niin pieni saari, että päästään varmaan muutenkin paikasta toiseen.  

Tarkotin, että jätetään kaikenlaiset kukkasateet ja sulhasen kukat pois. Hieno ja ainutlaatuinen tilaisuus silti on kyseessä, mutta hieman pelkistetympi on enemmän meidän makuun. Panostetaan sitten siihen ruokapuoleen kunnolla.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sain tänään ensimmäiset tarjoukset sekä Phuket Discoveryltä että Thomaksen firmasta  

Yllätyksekseni tämän ensimmäisen tarjouksen perusteella Thomaksen firma on edullisempi...

Saas nähdä miten tilanne muuttuu kun aloittaa tinkimisen  

Ajattelin tosin säästää tuon tinkimisen maaliskuulle kun silloin vasta varmistuu, että pääsemmekö reissuun ennakkovarauksemme mukaisena ajankohtana. Tähän ennakkovaraus asiaan liittyen, yllätyin siinä että kysyttyäni kolmesta matkatoimistosta (Aurinkomatkat, Finnmatkat ja Tjäreborg) ennakkovarausta helmikuulle 2009, vain Tjäreborgilla tämä oli mahdollista... Eli tässä asiassa pisteet menee kyllä Tjäreborgille

J. Markkasellekin tuli jo laitettua viestiä, mutta ollaan kuulemma sen verran ajoissa liikkeellä ettei hänellä ole vielä vuoden 2009 kirkollista kalenteri. Taidan olla hieman yli-innokas  

Link to comment
Share on other sites

Voi kuinka ihanaa olisi mennä Thaimaassa naimisiin... Ollaan lähdössä maaliskuussa 2008 reissuun ja jos saisi tuon miehen houkuteltua siihen, että siellä olisi sitten yhdet häät, toiset myöhemmin sitten sukulaisille.

Miten tuohon pappi Markkaseen saa yhteyden ja onko tosiaan niin ettei hän sieltä Bangkokista matkusta muualle vihkimään vaikka maksaisi hänen matkakulunsa? Entä onko Bangkokissa sitten kirkko missä hän vihkii??

Link to comment
Share on other sites

Markkaselle voi lähettää sähköpostia, tässä sivu josta löytyy osoitteet

http://213.250.93.194/asiakas/evl/ulkosuom...id=Content9FB14

Minäkin kysyin tuota, että voisiko tulla Phuketiin vihkimään, mutta olemme tosiaan niin ajoissa liikkeellä ettei voinut vielä luvata mitään.... Mutta ei tosin täysin tyrmännyt tuotakaan vaihtoehtoa, mutta ilmeisesti pääsääntöisesti kuitenkin vihkii vain Bangkokissa. Siellä on Skandinaavinen kirkko, jonka tiloissa vihkiminen tapahtuisi (sisällä tai puutarhassa).

Link to comment
Share on other sites

Meillä meni Markkasen kanssa pahasti sukset ristiin ja oman kokemuksen mukaan en luottaisi.

Eli olin yhteydessä häneen muistaakseni syyskuussa. Sovittiin että hoidan rippikoulun, lennot ym..matkajärjestelyt kun aikaakin oli ( vihkiminen maaliskuussa 2006) Ei vihi muualla kuin bangkokissa. Koska hänen päätehtävä ei ole vihkiä pareja , ei myöskään rahasta lähde muualle vihkimään. Sen ymmärsimme oikein hyvin ja sovimme että vihkiminen olii bangkokissa.

Hoidin asiat kuntoon ja laittelin viestiä Markkaselle...laitoin muistaakseni kolme viestiä marras,joulukuussa ja automaatti vastaus tuli että on sairaslomalla 2viikkoa.

Ok, odoteltiin pari viikkoa, laittelin viestiä jälleen ja vastaus tuli että sairaslomalla 1kk palaa silloin ja silloin.

Iski paniikki ja otin yhteyttä kolmeen eri pappiin (thaimaassa) osalla ei ollut vihkilupaa ym..antoivat linkkejä muihin kirkkoihin mutta he eivät vihkineet evl. pareja.

Tammikuussa laitoin taas postia markkaselle että ihan kiva kun ei ilmoiteta mitään , viestit tulee bumerangina takaisin...matkat ym...hoidettu ja kaiken piti olla ok. Ihmettelivät myös seurakunnassa asiaa tai asian hoitamista.

Sairaudellehan kukaan ei voi mitään mutta meitä nyt otti pahasti päähän tapa jolla asiat hoidettiin.... Ja automaatti vastaa että vihkimiset on peruttu

No löysin toista kautta papin, järjestelyt, vihkimisen, juhlat jne...jotka olivat jotain uskommattoman ystävällistä, iloista ja tekivät juhlastamme erittäin kauniin ja saimme haluamamme kirkollisen siunaamisen.

Markkaselta tuli viesti  huhtikuussa ( naimisiin siis mentiin maaliskuussa) että olimme ottaneet yhteyttä jossain asiassa....

En voinut edes laittaa vastausta kun niin suututti.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

menossa...kuukauden paasta  

Valitsimme pienen boutique resortin (niita loytyy Small Luzury Hotelsin sivusoilta www.slh.com), kun emme halunneet ison hotellin persoonantonta palvelua. Melkein koko hotelli on varattu meidan vieraille!

Voin myos suositella  www.luxuryeventsphuket.com

tekevat events management palveluita ja suunnittelua. Hyva vaihtoehto jos ei halua kayttaa mitaan isoa hotellia ja hotellin omia palveluja!!

Link to comment
Share on other sites

Moikka kaikki Thaimaassa avoituvat tai avioituneet,

mekin nyt sitten suunnittelemme vihkimistä tammikuussa 2008 Thaimaassa ja kesällä olisi sitten juhlat sukulaisille. Haluaisinkin kysellä kokemuksia siitä voiko Thaimaassa saada ihan virallisen vihkimisen? Bangkokissa ilmeisesti ainakin onnistuu, jos Markkanen vihkii, mutta entä muualla? Emme kuitenkaan haluaisin mitään "leikkihäitä". Mitä nyt olen katsellut noita hääpalvelujen sivuja näyttää ne olevan epävirallisia.. Tietääkö kukaan siis voiko unelmien rantahäät saada virallisesti? Ja mistä neuvoja paperisotaan voisi saada? Papereita pitää ilmeisesti täytellä paljon. Hirveitä hintoja ne kyllä repii noista seremonioista verraten Thaimaan hintatasoon muuten. Jos vihkimisestä joutuu maksamaan tosiaan noin 800 euroa tai enemmän voi olla että joudumme jättämään väliin. Mutta toiveita elätellään edelleen.

Kiitos jos joku vaivautuu neuvomaan  

-Emily

Link to comment
Share on other sites

Emily77: Ei sun tarvitse maksaa 800€, jos et halua täyttä pakettia. Jos jättää pois esim. meikkauksen, valokuvauksen tms. vaikuttaa se jo paljon hintaan. Mutta toisaalta, onko 800€ häistä Thaimaan upealla hiekkarannalla liikaa? Musta ei kyllä ollut!  

Ja kyllä vihkimisen saa virallisenakin. Kannattaa tutustua firmojen sivuihin, mm. Phuket Discovery lupasi auttaakin papereiden kanssa. Ja onnistuuhan tuo ilman heidänkin apua, mutta käsittääkseni silloin pitää käydä itse Bankogissa lippujen ja lappujen kanssa. Me ei haluttu tuhlata lomaamme sellaiseen.

Eikä tuo "vihkiminen" tuolla rannalla tuntunut mitenkään leikkihäiltä, vaikka se ei virallista ollutkaan enää siinä vaiheessa kun maistraatissa oli jo käyty. Onhan ne teidän tulevat juhlat sukulaisillekin sitten tuon mittapuun mukaan "leikkimistä". Kannattaa käydä näillä foorumeilla. Löytyy paljon tietoa tuosta virallisesta puolesta:

http://www.thaiklupi.fi/foorumi/

http://www.thairy.net/forum/

Link to comment
Share on other sites

Laitan tähän meidän (raakaversio lyhennettynä) häistä tuolta toiselta palstalta kopsattuna, näkyy hintaa jne...

Saavuttiin siis 7.3. Phuketiin myöhään illalla, eikä sen kummemmin jaksettu muuta kuin käydä tervehtimässä tutut ja sitten yöpuulle.Saapumis viikko meni lähinnä häähössötyksessä, miehen ystävä ja tämän tyttöystävä auttoivat niinkin paljon että meidän ei juuri tarvinnut muuta kuin availla lompakkoa tai oikeastaan mies availi  ja otettiin sitten Phuket Wedding organizer www.phuketweddingorganizer.com ,maksoihan se tietenkin enemmän mutta pääsi helpolla eikä tarvinnut stressailla mitään.

Paketti taisi maksaa 30 000 johon kuului 30:lle shampanjat,kakku,kukat,koristeet,,alttari,pöydät ja henkilökunta jotka taisi olla samaa sukua,nuo koristeet sitten siirrettiin jatkopaikalle myöhemmin.

20 000 baht maksettiin sitten ravintolaan, paikka on tuttujen joten se oli heille jo iso raha ja ilta.

Juomaa oli 300 olutta ,jota kyllä illalla haettiin lisää, viskiä ja boolia, kakku ja sapuskat, lihaa,kasviksia,salaattia,riisiä,kanaa..itse en sitten yksinkertaisesti miehen kanssa taidettu syödä mitään

Pappille maksettiin 5000baht ja vihkitodistus tietenkin saatiin , kahden todistajan allekirjoittamana

Vihkimisen jälkeen siis siirryttiin 75 bar:iin jossa juhlat jatkuivat yö myöhään, jossain vaiheessa olin kirjaimellisesti kaulaani ja käsiäni myöten kukkien peitossa ja aamulla kukatkin löytyivät hotellilta.

eli  n.55 000 baht

Link to comment
Share on other sites

Me mennään Phuketissa naimisiin joulukuussa 2007. Hääpaketti ollaan varattu Thomaksen firman kautta. Lähtöä edellisenä päivänä käydään maistraatissa ja hääjuhla on sitten rannalla Phuketissa. Me taidettiin varata hääpaketti viime keväänä/alku kesänä. Oletteko hankkineet suomesta hääpuvut ja sormukset yms.? Mietin vaan että minkähän hintaisia ne olisi Phuketissa. Itsellä ei vielä pukua eikä meillä ole sormuksiakaan!

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan nyt suunniteltu menevämme thaimaassa naimisiin jo vuodevaihteen tienoilla. Lähdetään Phukettiin jouluaattona ja ollaan kaksi viikkoa. Kumpikaan ei meistä halunnut hoitaa virallista vihkimistä maistraatissa, joten päätettiin että vaikka se maksaakin enmmän niin kerranhan sitä vaan mennään naimisiin (siis virallisesti) pisämme siis myös sukulaisille ja ystäville erikseen juhlat kesällä. Sen Phuket discovery firman kautta oltais varaamassa vihkimistä. Ne sano että jos haluaa niiden auttavan paperitöissä niin ei tarvii kun käydä bankokissa niin että siellä menee noin 30 minuuttia. Phuketista lentää tosiaan monta lentoa päivässä Bankokiin eli voi esim lähteä aamulennolla ja tulla takaisin iltapäiväksi. Halpalentoyhtiötkin lentää tuota reittiä eli ei tuu montaa kymmentä euroa maksamaan.

Toivottavasti tästä oli jotain apua

Link to comment
Share on other sites

Moikka,

Täällä on nyt kovasti pähkäilty mitä teemme tuon vihkimisen kanssa. Haaveissa siis olisi vihkiminen Thaimaassa. Olen nyt kysellyt tarjouksia noista firmoista. Me emme myöskään haluaisi käydä maistraatissa ennen matkaa vaan haluaisimme hoitaa kaiken mahdollisen paperityön ennen matkaa. No se kuulostaa olevan melkein mahdotonta. Kysyin myös hintaa sille jos hääjuhlan järjestävä firma hoitaisi paperityöt ja se tosiaan maksaa enemmän 25 000 THB eli melkein 500 euroa!! Ei kyllä meidän budjetti veny millään  :( Vielä yritän selvitellä olisiko mahdollista hoitaa itse paperihommat, mutta taitaa jäädä haaveeksi tuo Thaimaassa avioituminen..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me olemme tehneet alustavan varauksen Thomaksen firmaan. Toiveissa olisi, että suomalainen turistipappi vihkisi meidät Phuketissa (Thomaksen tarjoaman "vihkijän" sijasta). Mutta tämä suunnitelma on vielä alkuvaiheessa, kun pappi ei osannut vielä sanoa vuoden 2009 aikataulusta... Ollaan vähän ajoissa liikkeellä  

Turistipappi ei pääasiassa vihi muuta kuin Bangkokissa, mutta yritämme kuitenkin suostutella, eikä hän tosiaan heti tyrmännyt ajatusta... Yrittänyttä ei laiteta. Palaamme asiaan hänen kanssaan lähempänä, kun hän on saanut käsiinsä 2009 kirkolliskalenterin.

Mikäli hän ei kuitenkaan voi tulla Phuketiin vihkimään niin suunnitelma B on lentää Bangkokiin hänen luokseen vihittäväksi.

Viimeisenä vaihtoehtona on käydä maistraatissa tai kirkossa ennen matkaa. Tätä emme kuitenkaan haluaisi, kun toiveissamme on nimenomaan vihkiytyä Thaimaassa.

Saapa nähdä kuinka lopulta käy...  

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Me mennään Phuketissa naimisiin joulukuussa 2007. Hääpaketti ollaan varattu Thomaksen firman kautta. Lähtöä edellisenä päivänä käydään maistraatissa ja hääjuhla on sitten rannalla Phuketissa. Me taidettiin varata hääpaketti viime keväänä/alku kesänä. Oletteko hankkineet suomesta hääpuvut ja sormukset yms.? Mietin vaan että minkähän hintaisia ne olisi Phuketissa. Itsellä ei vielä pukua eikä meillä ole sormuksiakaan!

Me ostettiin sormukset Suomesta, koska vaihdettiin ne jo maistraatissa. Kultaa en lähtisi ihan heti Thaimaasta ostamaan, koska on niin pehmeää.

Hääpuvun teetin itselleni Thaimaassa, maksoin noin 100€. Miehelle teetettiin myös seremoniassa päällä ollut paita. Housut otettiin mukaan Suomesta. Phuketissa on monenlaisia hääfirmoja, joista pukuja voi vuokrata, mutta ainakin ne mitä minä näin oli turhan kermaisia mun makuun. Enkö tiedä löytyykö kokoja?!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nyt on varausmaksu maksettu Phuket Discoveryyn. Otettiin kaikkein yksinkertasin seremonia, koska ollaan kahestaan Koh Samuilla. Halusimme seremonian ja hääkuvat, kaikki muu on oikeestaan jätetty pois :) Toisaalta, jos rahaa olisi ollut enemmän, niin tuskin tässä kohtaa oltais säästelty rahaa...

Ostettiin sormukset vuosi sitten Thaimaasta, mutta mun sormukset menivät uusiksi ja ostettiin ne Suomesta. Tiedän kokemuksesta kuinka työlästä se on käydä sovittamassa hääpukua paikan päällä (2 housupukua yms. vaatteita vuosi sitten), joten hääpukukin lähtee mukaan Suomesta.

Nyt sitten odotellaan enää puoltoista viikkoa ennen h-hetkeä ja matkalle lähtöä :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...