Naimisiin Thaimaassa?


Recommended Posts

Täällä olis yks (toiv.) tuleva Rouva, jolla haaveissa, tai oikeestaan jo suunnitelmissa, Thaimaassa avioituminen. Olen ihan täysi noviisi tälläsissä hommissa, joten osaisiko joku ystävällinen sielu kertoa mm. että onko pakko avioitua "suomen lakien mukaisesti", jotta avioliitto olis pätevä?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Itsekin haaveillut jo vuosia Thaimaassa avioitumisesta ja viimein rohkaistuttiin ja alettiin tosissaan suunnittelemaan. Ikinä en ole Thaikussa käynyt ja jännittää pärjääkö omalla kielitaidolla. Sen takia mietinkin finnmatkojen hääpakettia, mutta hinta 1200 tuntuu aika paljolta kun matkaan menee vähintään 3500...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ja nyt oli Finnmatkat sitten nostaneet näköjään hintoja.. Alan tosissaan kääntymään esim. Phuket discoveryyn tms. :D Sieltä kyselinkin jo tarjousta ja meinasivat, että 40 000 bht. Siihen sisältyisi siis kuvaaja, meikkaukset, kuljetukset... Matkaan lähdetään ihan vain lapset mukanamme ja yllätämme sitten läheiset kun tulemme takaisin Suomeen :) Ja häät olisivat valitettavasti vasta tammikuussa 2014. Ei millään jaksaisi odottaa :D Minkälaiset suunnitelmat teillä?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Itse oon miettinyt kans häitä Thaimaassa, tai muualla Aasiassa. Oon jo aloittanut suunnittelun ja katsellut eri kohteita. Mitään ei vielä olla varattu kuitenkaan. Häät järjestettäisiin joskus seuraavan vuoden puolella. Ollaan menossa Aasian matkalle kuukauden päästä ja ajattelin matkalla tiedustella  suoraan eri resorteista hintoja yms. Finnmatkojen kautta en aio häitä järjestää, sillä olen tottunut omatoimimatkaamiseen. Matkatoimistot kun ottavat niin paljon välikätenä toimimisesta. Kun kysyy itse suoraan juhlapaikasta tms. saa varmasti huomattavasti halvemmalla. En tiedä onko kukaan muu järjestänyt jo häitä sellasessa paikassa kun Krabi Resort: http://www.krabiresort.net/wedding-resort-krabi.html Olin tuonne jo yhteyksissä ja vastasivat tiedusteluihin nopeasti. Tuo on siis ainakin yksi vaihtoehto. Onneksi tässä on vielä n. vuosi aikaa järjestämiseen, mutta kun ulkomailla järjestää ja haluaa kuitenkin vieraitakin paikalle niin aika pian pitäis jo päättää paikka ja tarkempi ajankohta...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me miehen kanssa eilen keksittiin, että halutaan häät Thaimaassa. Tähän asti ollaan puhuttu vain salahäistä. Ajankohta on vielä avoin (talvella joskus), samoin paikka. Tarkotus on lähteä ihan kahdestaan reissuun heti mahdollisimman pian maistraattivihkimisen jälkeen (vanhalla passilla). 

 

Minkä kokoisia teidän Thaimaassa vietetyt hää(juhla)t on olleet? Mietin, että en mä ainakaan halua mitään 10m pitkää "alttarikäytävää", kun vieraitakaan ei tule olemaan paikalla :D Mutta kaipa niistä saa juuri sen kokoiset ja  näköiset kuin itse haluaa? 

 

Jännittää suunnitella häitä, kun oon niin uskomattoman surkea järjestelemään yhtään mitään muutakaan... :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olen vaihtanut nyt Thomas Gottschalkin (tai jotain sinneppäin..:D) kanssa paljon s.postia. Heillä on tarjota paketti jossa ei ole mitään alttareita ja käytäviä vaan tyyppi vihkii siinä ja sitten räpsitään kuvia joka puolella phukettia. Minua huolettaa tuo varausmaksun maksaminen. Sulhanen on ainakin sitä mieltä, että etukäteen ei makseta missään nimessä mitään, mutta kaikissa firmoissa kyllä pyydetään ainakin se 50%..

 

Tämän piti olla tosi stressitön ja helppo valinta, mutta kyllä tässä on hieman jo stressiä alkanut pukata ja huomaan, että koneella tulee oltua nykyään koko ajan etsien hyvää ja luotettavaa hääfirmaa :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meidän häät järjestetään Bangkokissa ensi helmikuussa. Aloin järjestelemään häitä aika viime tipassa, vasta vajaa puoli vuotta ennen vihkimistä. Alunperin häiden oli tarkoitus olla vasta vuonna 2015, mutta aikaistimme vihkimistä vuodella. Järjestelyt ovat vielä aivan vaiheessa, paluulennot ovat ostamatta, osa hotelleista varaamatta ja vihkipaikka on vielä auki. Meikki ja kampaus on sentään jo varattuna! Puvun joudun postittamaan etukäteen hotellille tai kampaajalleni. Eilen selvisi, ettei se mahdukaan lentokoneen matkustamoon enkä ota riskiä, että ruumassa oleva laukku hukkuu jollekin toiselle lentokentälle. Emme siis varanneet mitään valmista pakettia vaan kaikki on omalla kontolla. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä on tarkoitus lähteä ensi syystalvesta vähintään häämatkalle Thaimaahan ja toiveissa olisi saada hääkuvat otettua siellä. 

Osaisitteko kertoa minkä hintaisia ovat kuvaajat Thaimaassa ja löytyykö yhtään sellaista jolta saisi palvelua Suomeksi vai onko kaikki englanniksi. Englantia puhumme kyllä mutta kuvaamistilanne jännittää ainakin itseäni ja mietin että olisi ehkä rennompaa jos kuvaajakin puhuisi/ohjeistaisi suomenkielellä.

Naimisiin olisi tarkoitus mennä ihan maistraatissa ennen matkaa ja mahdollisimman pienellä piirillä.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Onko tämä jo ihan kuollut ja kuopattu keskustelu? Me ollaan suunniteltu häitä Aasiaan puoliväliin molempien sukulaisia ja ystäviä, eli olisi tarkoitus viettää juhlat vieraineen kaikkineen, Thaimaa olisi hinnallisestikin molemmista suunnista hyvä. Eli onko täällä vielä joku, joka jaksaisi joko suunnitelmista tai kokemuksistaan kertoa :)?

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Moikka!

 

Me suunnittelemme häitä ensi vuodeksi joko Thaimaaseen tai Mauritiukselle. Olisimme kahden, ei vieraita lainkaan :) Kerromme vain lähipiirille, muille sitten yllätys. Tarkoitus kun oli alunperin viettää isot kesähäät kotikaupungissamme heinäkuussa 2017....tämä "karkaaminen" ulkomaille ja naimisiin rannalla auringonlaskussa vaan tuntui enemmän omalta vaihtoehdolta. 

 

Olen laittanut sähköpostia useaan suomalaiseen matkatoimistoon, monella kun on valmiina hääpaketteja ja jotenkin itselle tuntuisi stressittömimmältä vaihtoehdolta :D Mutta olen tutkaillut myös Krabilla olevaa häiden järjestäjä sivustoa sekä Mauritiuksella olevaa. Mauritiuksella olisi upea hotelli joka häitä järjestää ja eräässä toisessa ketjussa useat olivat kyseistä hotellia käyttäneet ja kehuneet kovasti. Emme ole paljoa matkustaneen, joten ehkä sen vuoksi arkailen lähteä "omatoimimatkalle"...onneksi englanninkielentaito on hyvä sentään. 

Thaimaassa myös Khao Lak vaikutti varteenotettavalta vaihtoehdolta :) 

 

Kuulisin kans mielellään kokemuksia häistä ulkomailla sekä suunnittelu vaiheista :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Heippa! Mä kans liityn tähän mukaan :) meillä olis tarkoitus mennä naimisiin ulkomailla ensi vuonna. Tämä siis päätetty vasta eilen :D haluaisimme mennä naimisiin, vain me kaksi, Malediiveillä tai seychelleillä.. Ajatellut että se olisi helpompaa kuin järjestää Suomessa isot juhlat mutta tuntuu että tästäkin repee ressi :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...