Jump to content
Naimisiin.info

Minkä Häävalssin olette valinneet ?


Guest Pipsa22

Recommended Posts

Mä aattelin et voitas tanssia tuo Kotiteollisuuden Satu Peikoista. Se on niin ihana ja mulla tulee aina poru viimeisil säkeil.

jos vaan saan miehen suostuu kokeeleen kuinka tota tanssitaan kun on vähän epäileväinen sen suhteen mut täytyy kokeella kuinka sujuu :)

molemmat ollaan hevi ihmisiä ja fanitetaan kotiteollisuutta :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

olen miettinyt tuota Moonriver-kappaletta (elokuvasta Breakfast at Tiffany's), mutta emme ole tehneet vielä varsinaista päätöstä.

myöskin godfather-valssi (ei siis se teemamusiikki..) on kovin kaunis.

ajatuksena on soittaa ihan ensimmäisenä levyltä meidän kaksin tanssittava valssi ja sen jälkeen yhteisesti tanssittavana on akseli ja elina.

saas nähdä miten tässä vielä käy..

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee modernimpi valssi: Gunnar Madsenin "Anna". Kuulin sen ensimmäisen kerran SATC:n jaksossa "La doleur exquise" taustamusiikkina Carrien ja Bigin erotessa ennen Bigin lähtöä Pariisiin. Kaunein moderni valssi jonka olen kuullut, vaikka silloin konteksti oli surullinen. Valssi on sävelletty säveltäjän vanhasta kummitädistä, joten kauneus on kuuulijan korvassa :D

Grey - Gunnar Madsenin "Anna" on aivan ihana - pidan siita SATC fanina erityisesti, vaikka tilanne olikin haikea!

Itse tassa pahkailen Glenn Millerin 'Moonlight Serenade'in, The Platters'in 'The Twilight Time'n, Oskar Merikannon 'Valse Lenten' ja 'Moonriver'in valilla - ehka pitaa paattaa tanssien...

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee Häävalssi, Suvivalssi ja Minä rakastan sua. Tuo Tapio Rautavaaran Häävalssi saa meillä aina silmäkulmat kostumaan. On niin kaunis ja herkkä laulu. Suvivalssi myös on aivan ihana ja ollut lapsesta asti tuttu kesäinen laulu! Soinut etenkin kesäisin mummolassa ja tuo mieleen lapsuuden muistoja. Minä rakastan sua kertoo kaiken, mitä sinä päivänä päässä liikkuu, muttei kuitenkaan ole liian haikea vaan iloinen laulu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Vieras_nunnu_*

Meillä talvihäät. Tämä biisi on mielestäni ehkä maailman ihanin mutta mietin sanojen sopivuutta? Meidän juhlahan se on, eli ei pitäisi välittää muiden mielipiteistä. Mutta mitä pidätte itse? Tuon "now Helena tell me.." alkuisen säkeistön voisi jättää poiskin/laittaa muuta tilalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
En tiedä onko tämä kappale niinkään sopiva häävalssiksi mutta musta tää on tosi kaunis vaikka häähitaaseen elikkä Anna Puu- Linnuton puu mitäs muut on mieltä?

Tuo on aivan mielettömän kaunis biisi! Ja kertoo aika täydellisesti tunteista omaa rakasta kohtaan. :) Todella ihana valinta "häähitaaksi"! :-X

Meillä on sen verran muusikkoystäviä, että ajateltiin teettää oma häävalssi. Mietin että jos valssi tanssittaisiin juhlan alkupuolella, ja sitten illemmalla "hitaana" Kaija Koon 'Minun tuulessa soi'

laulajatar-ystävän esittämänä. Muokattu: , käyttäjä: auroora82
Link to comment
Share on other sites

Kuinka hyvintuon Kummisedän eli Speak Softly, Love, pystyy tanssimaan valssina? Mulla ainakin on vaikeaa poimia rytmi siitä..

Se pitäis joko sovittaa uusiks ja soittaa sit pianolla tai muulla paikan päällä, tai vaihtoehto on tanssia se foxina, joka se "alkuperäisesti" on. Kaunis kappale. :)

Speak softly love ei ole edes foxia, vaan tanssitaan aivan oikeasti bluesina, samoin kuin tanssitaan Finlandersin Oikeesti, Elviksen Can't help falling in love ym. "piilotriolin" sisältävät kappaleet. Tämä selvisi meille Tanssikoulu Tanssiksessa Tampereella. Foxia voi näihin mennä hiukan fuskaten, mutta suosittelen opettelemaan bluesin, on tyylikäs tanssi ja melko helppo opetellakin.

Link to comment
Share on other sites

Meille ehdoton ykkönen on tällä hetkellä Jarkko Martikaisen "Valssi tanssitaidottomille". Joku voi pitää erikoisena valintana, mutta meidän mielestä se sopii meille paljon paremmin kuin Akseli ja Elina tai muut perinteiset valssit.

Itse häävalssin lisäksi meidän häissä soitetaan paljon rakkausaiheisia kappaleita, joista useampikin saattaa olla valssi :-X

Link to comment
Share on other sites

Oi, tässä ketjussa aiemmin mainittu Johnny Cashin Rose of my heart jotenkin iski heti. Tätä pitää kyllä vähän sulatella kun olin tähän asti haaveillut Häävalssista, jonka esittää ainakin Tapio Rautavaara ja Johanna Kurkela tribuuttina (Youtubessa). Valssi on ehkä yks niistä harvoista hääasioista joita mietin moneen kertaan kun se tilanne on niin herkkä. Ja ollaan molemmat ihan kohtuuhyviä tanssimaan (ainakin mun mielestä) :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ai niin, ennekuin YÖn "Satukirjan sankari" ilmestyi, niin olin pienessä mielessäni ajatellut häävalssiksi SEHV:n "Viimeinkin" -valssia... eli häät ovat olleet haaveissa jo jokusen vuoden jo, ja nyt niitä on vihdoin alettu oikeasti suunnitella. Vaan olishan tuo "Viimeinkin" kyllä tällaselle 30+ morsiamelle, vuosia jo kihloissa olleelle sanoituksensa puolesta hyvä vaihtoehto :girl_wink: Jospa se sitten soipi toisena valssina! YÖstä ei enää tingitä :-X

Meille tulee tuo Elwoodien "Viimeinkin" Aivan loistavat sanat tällaiselle "parhaat päivänsä nähneelle" hääparille. Ja muutenkin SEHV on mun ultimate suokkari!

Mä olen myös haaveillut kyseisestä kappaleesta, vaikka ei mitään vanhoja todellakaan olla. Se on kaunis ja kertoo muutakin. Jos saisimme sen sellaiseen versioon muokattua, kuin mietin, niin kyyneliltä ei vältytä :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sulho ei ole vielä ottanut kunnolla kantaa tähän asiaan (musiikki ei ole hänelle niinkään tärkeää, kuten minulle on) mutta olen ehdottanut kahta seuraavaa:

Can't take my eyes off you (tanssitavan kappaleen äänenlaatu toki paljon parempaa luokkaa)

( http://www.youtube.com/watch?v=JJRNRQgaE6M)

Muumivalssi (jep, fani olen)

( http://www.youtube.com/watch?v=fzdeuVf8t6g )

Molemmista herkistyn jo nyt liikaa joten eiköhän se tavallaan ole hyvä merkki :D

Muokattu: , käyttäjä: dsc
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...