Jump to content
Naimisiin.info

Minkä Häävalssin olette valinneet ?


Guest Pipsa22

Recommended Posts

  • Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä häävalssina Elviksen If i can dream.

Ja kyllä, ihan "valssivalssina" sen voi hyvinkin tanssia, kerran ehkä kannattaa harjoitella.

Aivan mahtava biisi ja torvisoittimet ja loppuhuipennus!

Miun mielestä on myös tärkeää, että Elviksen biisin laulaa ihan Elvis (levyltä siis), ei siis mikää muu bändi, vaikka bändinämme onkin upea Clifters.   ;)

-toivoopi rokkimorsian-

Link to comment
Share on other sites

Metsäkukkia.

Se on mulle valsseista ehkä kaikista tutuin, kun natiaisena ala-asteen kuorokerhossa käytiin sitä mummuille vanhainkodissa laulamassa ;D . Toisena on sitten se, että mun ystävä lupasi soittaa meidän häävalssin haitarilla, ja Metsäkukkia kuulostaa kauniilta haitarilla soitettaessa. Yksi mun suosikkini oli Nousee päivä, laskee päivä...tai sitten englanniksi Sunrise, sunset (mulla ja sulholla, kun on Englannille lämmin paikka sydämessä).

Link to comment
Share on other sites

Hemmetti, nyt pakkaa tuli sotkemaan Jari Sillanpään laulamana Kesäinen häävalssi... kaunis sekin :) valitse tässä nyt sitten!

muoks. pakko kommentoida lisää.... :) meille sopii kyllä niin hyvin tuo Matin&Tepon Minä rakastan sua, kun ollaan rakastuttu silleen "vahingossa" ja laulussakin lauletaan, että "keskellä vuosien kiireen ja työn, maailma sai meidät pysähtymään"  :-X

Nyt olen myös päättänyt, että isäni kanssa tanssin Tyttären valssin, äsken kuuntelin sen ekaa kerta ja kyyneleet valu silmistä, on se niin kaunis :'( :-X :'( :-X Sopii juuri mulle ja isälleni, isä on aina ollut mulle tosi tärkeä  :-X Ja nyt se löytyi, just se mikä kolahti kerralla. Ensi kerralla kun isän näen, kuuntelutan sen hänellä, ja olen varma, että isäkin vähän vetistelee :)

Link to comment
Share on other sites

Jos minä saan päättää meillä tanssitaan Moon River. Joko alkuperäisversio, Sarah Brightmanin esittämä (löytyy piiloraitana) tai sitten kootaan sukulaisista bändi ja pistetään soittamaan (soittajia kyllä löytyisi). Yksi vaihtoehto olisi pyytää taitavaa kummisetääni soittamaan se bassosoolona (häneltä nyt onnistuisi mikä soitin vain mutta basso kuulostaisi mielestäni mahtavalta).

Sen lisäksi luultavasti Akselin ja Elinan häävalssi (se oli vanhemmillani) ja sitten mahdollisesti Nousee päivä, laskee päivä. Aion vielä katsella sillä silmällä elokuvien (ja musikaalien?) häävalsseja, nämähän ovat kaikki elokuvista.

Vaatinee vain kunnon valssaamistaidon opettelua, koska Akseli ja Elina, ja Moon River ovat molemmat hillittömän hitaita. Moon River on vielä sellainen että (varsinkaan alkuperäisversiossa) ei ole mitään selkeää rytmiä, vaikka sen voikin hitaana valssina tanssia. Eipä sitä rytmiä kyllä tulisi bassosooloonkaan pahemmin  :o Moon River olisi siitä hyvä, että se on lyhyt. Ei tarvitse vetää sinnillä hamaan loppuun asti (nykyään ainakin huonona tanssijana jalat jumivat heti kättelyssä), eikä siitä sitten tulisi väkinäistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...