Mitkä häämarssit ja valssi teillä?


daria

Recommended Posts

Meillä on vihkiminen hääjuhlapaikallamme (ravintolassa). Häätanssiksi olemme valinneet Romanssin :wub::-X Mutta mietinnässä on vielä mikä tulisi sisääntulo musiikiksi, kun isäni saattaa minut korokkeelle, jossa vihkiminen on. Ideoita? :) Perus häämarssit eivät ehkä mielestäni sovi tähän tilaisuuteen..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sisääntulomarssina meillä on Jesus bleibet meine Freude. Haluttiin jotain vähän poikkeavaa ja duurivoittoista. Meillä on kohtapuoliin tapaaminen kanttorin kanssa, mietitään hänen kanssaan poistumismusiikki sekä ennen mun sisääntuloani soitettava aloittelumusiikki. Kanttorimme on tosi taitava, siksi päätimme hyödyntää hänen ammattitaitoaan musiikinvalinnassa.

Link to comment
Share on other sites

Sisääntulomarssi: Braveheart: For The Love Of A Princess (Piano)

Poistumismarssi: Prinsessa Ruusunen (Urut)

Häätanssi: on vielä hakusessa.. Mutta vaihtoehtoina olisi

Nylon Beatin "Viimeinen", Paula Koivuniemen "Kuuntelen Tomppa" (miehen lempinimi),

Neon2 "Kemiaa"

Muokattu: , käyttäjä: miumiu
Link to comment
Share on other sites

Meillä on häävallsina tyttären valssi, jonka isäni soittaa harmonikalla.

Häämarsseja emme ole vielä päättäneet, mutta vaihtoehtoina on Melartin Juhlamarssi (prinsessa ruusunen), Kuula Häämarssi, Pachelbel Kaanon D-duuri ja Mendhelssohn Häämarssi. (Äidilläni oli naimisiin mennessään häämarsseina Melartin ja Kuula, joten ne ovat toistaiseksi vahvoilla. :) )

Lisäksi olemme ajatellet kysyä mahdollisuutta että sukulais tytöt esittäisivät kirkossa Leif Wagerin Romanssin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kirkkoon tullessa Pachelbelin Kaanon D-duurissa ja poistuessa Prinsessa Ruusunen. Lisäksi vihkitilaisuudessamme lauletaan kaksi virttä, Kosketa minua henki ja Jumala loi, ja komeaääninen kanttori laulaa Matti Siitosen säveltämän kappaleen Suurin on rakkaus, jonka teksti on 1. Korinttilaiskirjeestä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Saatiin lopulta päätettettyä marssit... Alttarille mennessä Elgarin Pomp and Circumstance ja palatessa Verdin Aida. Pachelbel olisi ollut toiveissa, mutta kirkon käytävä on niin lyhyt ettei kappale millään ehdi "kehittyä" täyteen loistoonsa. Elgarilla ja Verdillä siis mennään!

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee Prinsessa Ruususen marssi ja sitten ulos tullessa Bachin Preludi C-duuri. Lisäksi kirkossa on sellomusiikkia.

Valssiksi se Rautavaaran (?) Häävalssi "häävalssi soi ja kahden oomme maailmassa.." Se on jotenkin ihan perinteinen ja kaunis.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mennessä oli Prinsessa Ruusunen tai virallisesti Juhlamarssi ja tää olikin must juttu, mutta sitten pois käveltäessä ei ollut marssista mitään käsitystä, mutta se löytykin aika nopsasti kanttorin kanssa kun haluttiin joku kepeä ja iloinen ja sellanen oli just kuten ylläolevallakin Hakaanpään Trumpettisävelmä :girl_smile: Tykkäsin kovasti!

Häävalssina meillä oli Matin ja Tepon `Minä rakastan sua`, mutta tempoa vaan vähän hidastettu!

Muokattu: , käyttäjä: Piia!
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Maailmassa on kyllä olemassa suuri määrä uskomattoman kauniita kappaleita, ei voi muuta sanoa. Mutta minäkin olen päätymässä tällaiseen "suosi suomalaista/perinteistä" -valintaan joten päädyin Kuulan ja Melartinin yhdistelmään. Niin uskomattoman kauniita kappaleita ovat molemmat enkä ole missään nimessä kyllästynyt niihin, vaikka niitä varmasti onkin käytetty useammissakin häissä. Mendelssohn oli myös kärkisijoilla, mutta se on käytetympi maailmalla, jotenka valitsin suomalaiset marssit! :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.