Jump to content
Naimisiin.info

Mitkä häämarssit ja valssi teillä?


daria

Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Mendelssohnia mennen tullen. Mendelssohn on mulle se ainoa oikea häämarssi. En osaisi kuvitellakaan muuta. (Eihän kympinuutisen alussakaan soiteta Pikkukakkosen tunnaria ;)) Häävalssina Yön Satukirjan sankari. (Kaaso ehdotti, sulhanen kuunteli kerran ja totesi, että jos parempi löytyy niin se on ihme.)

Muokattu: , käyttäjä: Titvi
Link to comment
Share on other sites

Meillä alttarille mennessä soi Pachelbelin Kaanon ja pois lähtiessä Hakanpään Trumpettisävelmä. Kanttoriveljeni myös soitti ja lauloi meille kirkossa Vesa Erkkilän ihanan Siinä on rakkaus -kappaleen. :-X Kaanon oli meille ihan selkeä valinta, ollaan molemmat tykätty siitä niin kauan. Ulosmenomarssia piti vähän enemmän miettiä, mutta Trumpettisävelmä sitten valikoitui suosikiksi.

Häätanssina meillä oli Elviksen Can't Help Falling in Love ja toisena tanssina Geoff Taten In Other Words.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meillä sisään marssittiin Pachebellilla ja ulos Mendelssohnilla. Tuo Pachebellin Kaanonhan on yli kuusiminuuttinen, joten oltais oltu jo kauan alttarilla ennen kuin kappale kohoaa lopun huipennukseen, mutta kanttori ystävällisesti muokkasi meille oman sovituksen. Näin meni just kohdalleen, että kun ennen alttaria sulhanen otti mut käsipuoleensa, niin alkoi se iloisempi osuus. Kaikkea ne kanttorit tekeekin että saa morsiusparin tyytyväiseksi :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meille tulee sisäänmenomarssiksi Melartinin Prinsessa Ruususen häämarssi ja poistumismarssiksi Mendelssohn-Bartholdyn Juhlamarssi. Mieheni valitsi tuon poistumismarssin joten mulle jäi päätäntävalta sisääntulomarssissa. Arvoin pitkään Kuulan ja Melartinin mutta nyt olen saanut asian päätetyksi. Virtenä on Kiitos sulle, Jumalani, mikäli kanttori sen hyväksyy.

Häävalssina meillä on mieheni toivomuksesta Akselin ja Elinan häävalssi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itse olen täysin ihastunut Prinsessa Ruususeen varsinkin kirkkoon mentäessä. Eilen kuunneltiin netistä noita marsseja ja myös sulhasen silmät kostuivat tosta Ruususesta. Poistumismarssi on viellä hakusessa, mutta onneksi on paljon aikaa näitä miettiä. Meillä on valssin sijasta häähidas, iki-ihana Celine Dion The Power Of Love, soitetaan cd:ltä.

Muokattu: , käyttäjä: heinämorsian 2010
Link to comment
Share on other sites

Löytyyköhän tuota Prinsessa Ruususen marssia millä nimellä Youtubesta? tai ylipäätään mistään netistä kun yrittäisin tuolle miehelle sitä kuunteluttaa mutta kun en löydä! Auttakaa, pliis :)

Ei taida löytyä Youtubesta, mutta tältä sivulta löytyy: http://www.haamusiikki.info/

Suoraan kuuntelusivulle ei saanut linkittää, mutta etene tuosta etusivulta ensin "häämusiikkia" ja sitten "kuuntele näytteitä ja nuotteja". Sieltä sitten valitset. Marssin nimi on muuten oikeastaan "Juhlamarssi" näytelmästä Prinsessa Ruusunen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä oli yllättävän helppo valita marssit. Nämä vain tuntuivat ainoilta oikeilta vaihtoehdoilta:

Alttarille menossa: Wagnerin morsiuskuoro oopperasta(?) Lohring

Poistullessa Marko Hatanpään trumpettisävelmä (sulhasen kommentti: kuulostaa kuninkaalliselta)

Häätanssina sulhon toiveesta Pulmusten tunnari :girl_haha: eli Frank Sinatran "Love and Marriage" Mä lohduttaudun sillä, että on se sentään Sinatraa :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...