daria

Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

1027 viestiä aiheessa

Meille tulee ehlä marssiks leijonakuninkaan tunnetko jo rakkauden (mikäli se kirkolle sopii?) ja "hää valssiks" näillä näkymin jukka pojan mielihyvää :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuula mennessä ja Melartin postuessa. Häävalssina Enyan Caribbean Blue :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on vähän sama homma tuon Prinsessa Ruususen kanssa, kuin Hanna87

Mulle on ollut aina selvää että ehdottomasti haluan Prinsessa Ruususen soimaan kun astelen alttarille, mutta kun sitä kuunteleekin niin tulee tippa linssiin, niin se voi olla että purskahdan kyyneliin heti kättelyysä sitten :D Mutta haittaakos tuo nyt...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille mennessä Prinsessa Ruusunen ja poistuttaessa Hakanpään Trumpettisävelmä. Häävalssiksi Talvihäät (http://hannuoskala.fi/2010/10/25/talvihaat/) :girl_smile:

Osaavatko muutkin kanttorit kuin Hakanpää itse soittaa tuon Trumpettisävelmän? Olen aivan rakastunut siihen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä taas tahdon ehdottomasti Prinsessa ruususen poislähtömarssiksi. Menomarssiksi sitten Kuula. Kuula on niin ihana, että haluan ehdottomasti kuulla sen kokonaan ja toisaalta se on sellainen rauhallisempi. Prinsessa ruusunen on taas iloisempi ja menevämpi, joten siksi poislähtöön sopiva. Itku tulee kuitenki kummankin marssin kohdalla :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bachin Airilla sisään ja Mendelssohnilla ulos. Inssille ei Prinsessa Ruusunen kelvannut sisääntuloon, joten Air sitten kun herra haluaa. Valssina meillä Timo Rautiaisen Akseli & Elina. Mendelssohn oli mulle ihan ehdoton, siitä en luovu. Pachelbelin kaanon on mun mielestä kaikkein kaunein häämarssi, mutta se oli aikoinaan ekoissa häissäni joten se meni sitten siinä. Harmi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee sisääntullessa Pachelbelin Canon. Se on tosi kaunis ja ihanan levollinen, joka kuitenkin huipentuu loppua kohden ihanasti :) Poistullessa joko Hakanpään Trumpettisävelmä tai Prinsessa Ruusunen. Ruusunen on tosi ihana ja tunteita herättävä, alumarssiksi liiankin tunteikas tälläiselle herkistelijälle ;) Häävalssivaihtoehtoina on Tapio Rautavaaran Häävalssi tai sitten Agentsien Oot mun sä vain tai Pieni Sana <3

Muoks. poistullessa sittenkin Myötätuuleen.. ja häävalssina Janne Raappanan Kaksi Onnellista.

Muokattu: , käyttäjä: kevät2011

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli mennessä Kuula ja poistuessa Prinsessa Ruusunen.

Häävalssina oli Yön Satukirjojen sankari

Mulla on ollut jostain ripariajoista asti tuo Prinsessa Ruusunen ehdoton ja nimenomaan kirkosta pois lähtöön. Odottaa se alun mahtipontinen "kuulutus maailmalle", että täältä tulee hääpari. Ja kyllä se oli just niin kiva kuunnella siinä alttarin edessä kuin vain kuvitella osasin!

Menomarssiksi olisin halunnut Pachelbellin Kaanonin, mutta sen soittaminen ei kappelin pianolla olisi kanttorin mielestä ollut hyvän kuuloista. Itse en tuota ihan ymmärrä, koska kyllä se pianolla mun mielestä tosi hyvältä kuulostaa. Ehkä kanttori ei osannut sitä soittaa tai ehtinyt opetella. Mutta Kuula oli kyllä kaunis.

Häävalssiksi taas haluttiin suomeksi laulettu valssi. Molemmat tykätään Yön musiikista ja mun mielestä kyseisen kappaleen sanat on tosi hienot. Eihän tuo mikään helpoin valssi ole, mutta hienosti se meni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaako kukaan sanoa, et voiko sinne kirkkoon viedä ihan täysin muun kappaleen kun noi perus prinsessa ruususet jne. Kun me haluattaisiin miehen kanssa parista pelistä musiikit sisääntuloon ja pois lähtöön, mutta en sitten tiedä mitä kirkko on asiasta mieltä? Varalla kumminkin on jos ei noita pelimusia saada soittaa niin Pachelbel - Canon in D :-X

Muokattu: , käyttäjä: Poara

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos kanttorille käy ja uruillekin sopii, niin meille tulee sisääntuloon Verdin juhlamarssi opperasta Aida ja poistuessa Bachin Preludi C-duuri.

Ja jos taas ehdimme tanssikurssille, niin sitten meillä tanssitaan häätangoa eikä valssia. Varasuunnitelmana meillä suurilla Bond-diggareilla on kuitenkin tanssia Louis Armstrongin We Have All The Time in the World (löytyy siis On Her Majesty's Secret Service-pätkästä). Lisäksi me ehkä vedämme myöhemmin illalla "kakkoshäätanssina" sellaisen potpurin, mihin on koottu omien historioiden ykköshittejä :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee alkumarssiksi Gordon Young: Prelude in Classic Style ja poistumismusiikiksi Louis James Alfred Lefébure-Wely: Sortie in E flat. Molemmat ovat tunnelmaltaan iloisia ja sopivat siksi meille täydellisesti! :girl_smile:

Häävalssin sijaan tanssimme hääsalsan, siihen emme ole vielä valinneet musiikkia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos nyt kanttori näihin suostuu niin mennessä on Canon-D ja tullessa Jeremiah Clarken Trumpet Voluntary. Valssi on vielä vähän epäselvä. Haluttaisiin tanssia sekä hidas että valssi. Hitaana olis Annihilatorin The One ja Valssina joko Vuokko Hovatan esittämä Sikojen Rakkaus tai sit joku säädyllisempi anoppien toivomuksesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alkumarssina Melartinia ja lopussa Mendelssohnia. Lapsesta asti olen "Prinsessa Ruususesta" pitänyt joten se oli ihan ehdoton, mieskin siitä onnekseni tykkäsi :) Alkumarssina se on siksi että varmasti kuultaisiin se kokonaan.

Häävalssina Suvivalssi. Hyvin perinteisiä siis kaikki.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häävalssina äärettömän kaunis ja koskettava Neljänsuora feat Suvi Teräsniska - Täävalssi. Ei haluttu ihan perinteistä mutta kuitenkin valssi. Sujui loistavasti ja saatiin paljon hyvää palautetta ko. kappaleesta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ajatellut että Wagnersin Bridal chorus sisälle tullessa ja Ruusunen poistuttaessa. Valssiksi ehkä Maijan ja Jannen häävalssi, jos en ehdi kuunnella sitä puhki ennen häitä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Prinsessa Ruusunen ja Tonava kaunoinen. Molemmat päätin jo teininä että jos naimisiin pääsen niin ne.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen leffamusiikin suuri ystävä ja nyt haluaisinkin mielipiteitä allaolevasta biisistä, sopisiko se kirkkoon tulomusiikiksi?

On mielestäni kauhean kaunis ja mahtipontinen, mutta miten tuo sopii morsiamen sisääntulomusiikiksi muiden mielestä?

Jos venyttäisi sisääntuloa aina tuohon 56 sekunnin kohdalle jolloin ovet aukeais ja morsian lähtisi isänsä kanssa kävelemään käytävää, onko liian pitkä aika?

Muokattu: , käyttäjä: 7072012

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Marsseina mennessä Prinsessa ruusunen ja alttarilta lähtiessä pamahti uruista Pulmusten love and marriage ja koko kirkko nauroi :) Häätanssina oli this is love - guns n roses, miehen toiveesta ja ihana oli!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidät vihitään juhlapaikalla ja niinpä paikalla ei ole kanttoria urkuineen vaan ystävämme soittavat viululla ja pianolla saapumismusiikiksi Ave Marian ja poistumismusiikiksi Pomp and Circumstansen. Häävalssina meillä on Aamu Airistolla, häiden merellisen teeman mukaisesti:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli marsseina nuo samat, mutta toisin päin. Häävalssia ei meinattu mekään keksiä millään, mutta sitten tuli bändi avuksi ja ehdotti kaunista pienoisesti irlantilassävtteistä laulua "vain kaksi nauhaa" ja sen me tanssimme. Todella ihanan laulu!

Alkuperäinen biisi on nimeltään Six Ribbons, esittäjä Jon English sarjasta Vastatuuleen ("Against the Wind"). Aivan sydämiä sulattava biisi, varsinkin alkuperäisenä, mutta en varmaan pystyisi kuivin silmin sitä kuuntelemaan :girl_haha:

Ja joku tuolla mietti suuntia: itse olen ainakin sitä mieltä että tuo Ruusunen on sellainen iloisempi ja kevyempi siinä pois tullessa. On jo helpottunut ja ihana olo  ;)

Myös meillä on todennäköisesti Kuula ja Ruusunen, mutta Ruusunen menomarssina. Kuulan tahdissa voi sitten marssia mahtipontisesti pois "rinta rottingilla", kun ollaan niin avioparia, niin avioparia... :D

Häävalssina ei kai 12 vuoden seurustelun jälkeen voi olla muu kuin se Akselin ja Elinan "KAUAN katsoin Sinua..."?

Kiva kuulla, että muutkin miettivät Ruususta sisäänmarssiksi. Pelkäsin olevani jo outo lintu... Useat häämarssit tuntuvat jotenkin melankolisilta (noita neljää yleisintä nyt ehkä lukuunottamatta) ja sellaiset ovat ehdottomasti poissuljettuja. Siksi Ruusunenkin on tällä hetkellä vahvoilla, mutta ulostulon kanssa onkin sitten vielä vähän pähkäiltävää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saapumiseen Pachelbel, Johann - Canon in D Major ja poistumiseen Hakanpää, Marko - Trumpettisävelmä. Ruusunen oli pitkään ykkösvaihtoehtona, mutta en pysty sitä kyynelehtimättä kuuntelemaan kirkossa, joten noihin edellämainittuihin päädyttiin lopulta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saapuessa oli Toivo Kuulan häämarssi ja lähtiessä Marko Hakanpään trumpettisävelmä... TOSIN kanttori soitti sen niin hitaalla tempolla että oli vaikea tunnistaa ensin koko sävelmää ja se harmitti!!! Mutta minkäs siinä enää teet? Olisko pitäny kiljasta peli poikki ja huutaa kanttorille parvelle, että ny menee pieleen :D olis ollut vierailla varmasti hauskaa..

Häävalssina: Yölintu - sinun kanssasi <3

Muokattu: , käyttäjä: sussune

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän vihkiminen tapahtuu ulkona ja meidän kummankin toiveena olisi saada saapumiseen Pachelbel´s canon yhdellä tai useammalla viululla soitettuna. Tämän kuunteleminen saa niiiin herkistymään. Poistumismusiikkia ei olla vielä mietitty ja varsinaista valssia meille ei varmaan tule.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulomarssi: Kuula. Poistuessa: Pachelbel, Johann - Canon in D

HääTANSSI: Stella - Sinä vain (Toiselta nimeltään: Häävalssi)

Mutta ei tule levyltä vaan bändimme laulaa sen, joten laulavat vähän paremmassa rytmissä niin helpompi sitten tanssia. :) Tai nojailla tai mitä se nyt sit onkaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli tulomarssina Leijonakuninkaasta Elton Johnin "Can You Feel the Love Tonight" ja poistumismarssina Juhana Nevalaisen "Häämarssi Merikappelissa"

Häätanssina meillä tanssattiin "Kaksi onnellista" upeasti haitarilla soitettuna :-X

Oli kyllä hyvät valinnat joita voi nyt kaiholla muistella :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.