Tuulikellohame2014

Häät täysin ilman elävää musiikkia?

189 viestiä aiheessa

Juu, ei meillekkään bändiä.

Meillä sulhon suku ei tanssi ollenkaan, joten katsottiin bändi turhaksi rahanmenoksi. Tanssikoot mun suku sit levyjen tahissa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

FIFIn tavoin kerron etta myos Ranskassa on paljon yleisempaa etta on dj. En ole siella ollut yksissakaan bandihaissa eika suvulla tai kavereilla ole sellaisia koskaan ollut;

Toki bandeja on monenlaisia mutta ei se musiikin "elavyys" aina mielestani ole riittavan hyva syy ottaa bandi...itse en ottaisi edes ilmaiseksi jotain sellaista "ruotsinlaivabandia"...kylla tiedatta ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tule meillekään bändiä. Sitä tosin ensi harkittiin kun tanssihäät pidetään, mutta varamamme tila on jo vierasmäärällekin melkein nafti joten bändille ei kertakaikkiaan ole tilaa kun ei tanssilattiakaan ole suurensuuri (ja vielä me viemme ison tilan siitä pöytämme kanssa). Niinpä cd:t oli luonnollinen valinta, tosin lopulta myös budjettikysymys. Juhlapaikassamme on soitin joka soittaa 3 cd:tä kerrallaan eli levyjä ei tarvi vaihtaa ihan heti. Pitää vaan laittaa sulhonen imuroimaan musaa netistä. Me emme ole myöskään paritanssityyppiä, tai edes -taitoisia mutta eiköhän sitä oman ukkokullan kans saa jotain laahustettua  :D Olen ymmärtänyt, että muualla kuin suomessa on melko harvinaista se, että bändi soittaa häissä. Enkä muista että bändiä olisi ollut kuin puolessa käymistäni juhlista joten cd:t soimaan vapaasti! Meille ei taida tulla edes dj:tä vaan kaaso ja bestman saa käydä vaihtamassa levyt tarvittaessa jos ei tarjoiluhenkilökunta ehdi, soitin kun on baarin puolella....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin oli häissä ennakolta valittua CD-musaa, joka soitettiin soittorasiasta. Mieheni sai työpaikaltaan lainaksi (Pelika net Oy) sellaisen ja tietokoneelle sai valmiiksi syötettyä erillaista musaa, jotka oli valmiiksi lajiteltu ja sieltä oli helppo kappaleita valita ja bilettää disko-musan ja milloin valssin tahtiin! Toimi eittäin hyvin! Ja kyllä porukka jorasi!  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei meillekään tule bändiä. Ei olla mitään himotanssijoita (eikä oikein kummankaan sukukaan saati kaverit), joten mielestäni ei ole mitään järkeä silloin bändiin "tuhlata". Valssit ja pari muuta biisiä tulee siis cd:ltä ja siinä ne sitten on :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ei tule bändiä. Cd:t ja kaiuttimet saavat kelvata. Häämme eivät ole varsinaisesti tanssihäät. Ne "pakolliset" tanssit riittävät.

edit: kiljoitusvilheitä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No meillä kyllä oli dj soittamassa (levymusiikkia) ja tanssilava oli täysi koko illan. Musiikkia tuli laidasta laitaan, jokaiselle jotakin. Tunnelma lavalla oli upea, ja lattialla olivat niin ystävämme kuin sukulaisetkin. En kadu pätkääkään, että valítsimme näin.

Sen sijaan olin häissä joissa oli bändi, eikä juuri kukaan vaivautunut tanssimaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei myöskään ollut bändiä, mutta tanssilattia oli täynnä koko ajan, sekä nuorempaa että vanhempaa väkeä. Me harkitsimme bändiä, mutta päädyimme levymusiikkiin, koska halusimme itse valita kaikki soitettavat kappaleet. Oleellista levymusiikin toimivuuden kannalta on mielestäni hyvät äänentoistolaitteet ja tarkkaan mietitty soittolista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin kerran häissä, joissa oli DJ soittamassa poppista, tämä oli hääparin mieleen. Meillä oli nuorten kesken ihan kivat bileet. Mutta mutta, ikävää oli mielestäni, että ko parin KAIKKI vanhemmat sukulaiset poistuivat jo hyvin aikaisessa vaiheessa, koska heille juhlilla ei ollut enää oikein muuta annettavaa kuin viinaa ja teknopoppia. Ensimmäistäkään iskelmää ei noissa kemuissa. Eli itse ainakin pyrkisin soittamaan myös perinteistä tanssimusiikkia, ihan vaan äiden vanhempien iloksi. Ja kieltämättä livenä kuulostaa kivemmalta kuin levyltä. Toisaalta "omanlaiseni" musiikki on kivempaa levyltä, joten valinta olisi melko vaikea.

Ehkä yrittäisin saada jonkin Jean S-tyyppisen hyviä covereita soittavan bändin. Siltä lähtis kunnon bilemusaa kaiken ikäisille. ;D Saa sitä teknopoppia tanssia viikonloppuisin baarissakin, joten ehkä ne häät voisi olla kokko perheen/suvun mukava juhla.  :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekin tulee "vain" DJ, tai ainakin joku joka vastaa cd:itten laitosta. Tämä siksi, koska ensinnäkin emme ole lavatanssi-ihmisiä ja toiseksi haluamme pitää häät hieman intiimimpinä. TUTTU DJ sopii hommaan oikein hienosti  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee musiikki myös levyiltä/tietokoneelta. Otetaan vähän sellaista perinteisempää tanssimusiikkia, jos vaikka joku sattuu innostumaan valssaamisesta tai tangosta - epäilemme kuitenkin suuresti, että näin tulisi käymään  ;D Eli meidän vieraat ovat enemmän rock- ja pop-musiikin ystäviä, kuten hääpari itsekin, ja siksi juhlien musiikillinen anti keskittyy tähän lajiin. Lähinnä ajatellaan, että tarkoitus olisi viettää iltaa yhdessä ja jutella. Jos joku innostuu tanssimaan, niin se ei suinkaan ole kiellettyä. Ei kuitenkaan haluta ottaa bändiä, ihan taloudellisistakaan syistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen, että mikäli soitatte itse poltettuja CD-levyjä tms., että testaatte soittimet ennen juhlaa! Sinänsä on hyvä idea koostaa CD:lle valmiiksi hyvä kokoelma erilaista, tanssittavaa musiikkia, mutta siinä voi olla omat ongelmansa. Meillä oli tarkoitus soittaa tanssimusiikkia levyltä, mutta soitinpa ei sitten poltettuja CD:itä lukenutkaan. Onneksi oli bändi, ettei jääty kokonaan ilman musiikkia :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mietimme ensin bändiä. Päädyimme kuitenkin levymusiikkiin sen takia että halusimme valita kaikki soitettavat kappaleet itse. Soittolista oli kuitenkin  erittäin tarkkaan mietitty ja äänentoistolaitteet olivat tasokkaat. Tämä konsepti toimi ainakin meillä. Halusimmekin järjestää rennot bileet ja siinä onnistuimme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpari itse elikkäs me emme ole lavatanssi ihmisiä, ja luulempa että kallistumme myös levytansseihin. Suurelta osin myös budjetillisista syistä.

Sekä sulhon suku, että minun sukuni ovat kyllä kovasti tanssivaa sakkia. Minä en tanssi laisinkaan paritansseja ja puoliskonikin hyvin vähän. Juhlissa, missä tanssitaan olen aina hyvin vaivaantunut ja seisoskelen seinustoilla, jottei vain kukaan tulisi hakemaan.

Teemmekö oikean ratkaisun, jos laitamme levyt pyörimään? Tietysti joukossa on myös ikivihreitä, mutta myös vähän menevämpääkin musaa. Tällä tavoin juhlista tulisi meidän näköisemme, eikä tarvitsi minunkaan omissa häissäni pelätä joutuvani tanssimaan polkkaa, jenkkaa tahi tangoa.

Sitten vielä se häävalssi, voi kauheaa...  :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin, ja riippuu tietty siitä miten paljon teillä on nuorempaa vierasta kutsulistalla. Onko tarkoitus, että sukulaiset tanssi ja muut häävieraat vaan dokaa tai pelaa vaikka korttia joutessaan??

Tanssi on noin yleisesti ottaen aika kiva muoto murtaa ikäpolvimuureja. Kyllä meno yleensä yltyy aika hulvattomaksi kun laitetaan finnhitsit soimaan. Ne tuntee kaikki (olettaen, että olette kutakuinkin 60-80- luvulla syntyneitä). Eli en tiedä miksi pelätä jenkkaa ja humppaa, kun voi JORATA!!! Ja bändi on silloin ihan ehdoton!!!

Mutta toki, jos tämäkin kuulostaa painajaiselta, ei muuta, kun levyt kehiin!!

PS: Häävalssin voi korvata "hääkeinunnalla".. ;D ;) ;) :D;) ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tule meillekään bändiä enkä näe sitä ongelmana. Kyllä ihmisten kälätys käy musiikista. ;D

Kotihäihin olisikin kyllä tosi hankala saada bändiä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt olen taas lähtöpisteessä, että bändikö vaiko levyt.  Kohtuuhinnalla saisi kyllä naapurikunnasta erittäin kehutun yhden miehen bändin.

Hapeli, hääkeinunta kuulostaa lupaavalta  ;D

Margot, meilläkin kotihäät. Tosin juhlitaan isossa varastotilassa, että bändi kyllä mahtuu, jos sellainen halutaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme miehen kanssa niin ronkeleita musiikin suhteen, että meille ei kovin moni suomalainen artisti kelpaisi. Meille on ollut alusta saakka selvää, että levytanssit ne olla pitää. Saamme silloin valita itsenäisesti haluamamme musiikin. Lisäksi saamme erittäin tasokkaan äänentoiston sulhasen kaveripiiristä. Luulenpa vieraidenkin viihtyvän, kun ovat enimmäkseen meidän tapaan discokansaa.   8)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luettuani viestejänne Itse tässä pelkään, että tanssiiko meidän häissä kukaan!  ??? Meille on tulossa live-bändi (tosin ei vielä tiedetä mikä), ehkä se on ollut vain niin selvä asia alusta asti, tai juhlapaikka on sen vaatimalla vaatinut (IIIISO sali ja esiintymislava).  Ei todellakaan olla mitään lavatanssi-ihmisiä, ja häihin on tulossa suhteellisen paljon nuoria, mutta äiti on luvannut, että sen suku on kovaa tanssimaan, ja aikoo saada esimerkillään muutkin joraamaan.

Mutta selvää on, että meidän bändi ei todellakaan tule soittamaan pelkkää lavamusaa, eli repertuaariin kuuluu jotain muutakin. Lisäksi meillä tulee olemaan CD:t mukana mm. ruokailun ajaksi (Bo Kaspers Orkesteria), eli vaihtelua kyllä on.

Jos meillä olisi vain ollut pienempi paikka, niin varmasti oltaisiin toimittu DJ-meiningillä! Saa itse valita mitä haluaa soittaa eikä tarvitse miettiä että "tanssiiko kukaan", kun ainakin itse joraa sitten hullun lailla lempparibiisejä!  ;)

Oli miten oli, tuli musiikki sitten livenä tai koneella, tärkeintä on se, että saa sellaiset häät kuin ITSE haluaa eikä turhia tulisi stressata... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi hyvin soittaa cd:ltä musiikkia, Siskoni häissä ei ollut Bändiä ja kivaa oli kuitenkin kun levyjen tahdissa tanssittiin. Miehini kyllä kertoi olleensa kerran häissä jossa ei ollut minkään laista mussiikkia ja ne olivat  olleet todella tylsät häät!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voitteko kertoa mitä musiikkia levyllä aiotte tai olette soittaneet? Tuolla taisi olla ihan sitä varten ketju, mutta se on aika kuiva!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihana ketju, helpotti mun ahdistusta! :D

Meillekin tod näk tulossa DJ. Ollaan jo juteltu yhden kanssa, soittelee yökerhossa että ihan asiantunteva. Meillä myös tilanpuutetta ja mun sukulaiset ei tanssi ollenkaan, sulhon suvusta muutama pari mutta kun kuitenkin 1/3 ainakin vieraista on kavereita niin ehkä se olis tuhlausta hankkia humppabändi. :P

Toivottavasti tulis rennot ja hauskat pippalot. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei meillekään elävää musiikkia tule, jos karaokea ei lasketa  ;D Olkoon sitten miten halpikset hyvänsä....  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee dj. Puolet hääväestä on sen ikäisiä, että lavatansseja eivät tanssi, kuten ei mekään. Ja jos haluaa kuulla tiettyjä kappaleita tietyiltä esiintyijiltä, niin eihän ne kuulosta samalta jonkun orkesterin esittämänä.

Meille ei tule yhtään valssia eikä humppaa ja koska dj:kin löytyy perhepiiristä, niin on luonteva valinta ;)

...olen ollut hämmästynyt että ihan joka häissäkö on se livebändi. Mä en ilmeisesti osaa arvostaa sitä. Haluan mieluummin musiikin levyiltä, silloin tietää mitä saa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei mun mielestäni. Meille tulee myös häät ilman bändiä. Levyltä soitetaan musiikki ja jos joku haluaa esiintyä livenä niin on siellä piano  :-X Uskon silti että juhlamme ovat hienot ja onnistuneet vaikkei bändiä olekaan  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään