Jump to content
Naimisiin.info

Bändien hinnat


Guest Tintsu(Guest)

Recommended Posts

  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä bändi 950€ ..soittavat sen 5 x 45 min. Kai sitä on myönnettävä että hyvää ei saa vaan halvalla. :( mutta tiiän että loistavia tyyppejä ja taitavia ovat :) tingitään sitten jostakin muusta...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä nelihenkisen bändin hinnaksi tuli 1300€. Onhan se hitosti rahaa, mutta matkakulujen, treenien ja muiden kulujen jälkeen siitä ei sitten jääkään kovin suurta summaa per soittaja. Ja kun taitavia kundeja ovat, niin mikäs siinä on maksaessa! Tiedetään saavamme rahoille vastinetta ja hyvää musaa illaksi, se on tärkeintä! :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitoksia hienoista kommenteista myös ammattilaisen/muusikon näkökulmasta!

Ei siitä hirveästi käteen jää, riippuen sitten vielä, maksaako ammattilaisen tapaan verot (ja kaikki Sote-maksut)keikasta vielä päälle!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meille tulee tuttu, hyväksi havaittu trio soittamaan 3x45min superedulliseen hintaan 500€. Lisäksi palkataan erillinen ääni- ja valomies koko juhlan ajaksi, ja hän veloittaa 250€+alv. Selvitään siis 750 eurolla koko tapahtumatekniikasta ja musiikista, mikä on mun mielestä erittäin hyvin.

Ihanat bändikaverit, jotka hoitavat musiikkipuolen kirkossa, kieltäytyivät ottamasta palkkaa vastaan, musiikki on kuulemma heidän häälahjansa. :wub:

Muokattu: , käyttäjä: Mollastiina
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille tulee 5 hengen bändi, jota vetää ystävämme. Hän on esiintynyt vaikka minkälaisissa tilaisuuksissa ja kokoonpanoissa ja vaikka tätä hääbändiä en ole kokonaisuudessana nähnyt/kuullut, luotan siihen että hänellä on hyvä porukka koossa. Me ei edes haluttu musiikkia koko illaksi tai edes 3 x 45 min settiä, vaan bändi esiintyy n. tunnin verran. Tämä ystävämme antoi meille n. 200 (!!) kappaleen listan joita on tottunut soittamaan ja valikoimme sieltä 10-15 mieluista, lisäksi vielä pyysin muutamaa listan ulkopuolista kappaletta eikä nekään olleet mikään ongelma :D Hintaa tuolla on sitten 500 e. Siihen nähden kallis että kyseessä eivät ole ammattilaiset vaan musiikin opiskelijat, ja että he soittavat vain yhden setin - tosin, itsepähän pyydettiin niin vähäistä, ja silti heidän pitää tulla paikalle ja roudata kamat.

Link to comment
Share on other sites

Eli tämän hetkinen alustava varaus on show-bändille joka siis vetää kunnon showta, pukeutuu jne.

Hinta on 700€ ja aikarajaa soitolle ei ole :)

Muokattu: , käyttäjä: elo2013
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Kun lähdettiin suunnittelemaan häitä, myönnän kauhistelleeni bändien hintoja. Ajattelin että tonnia ei takuulla makseta musiikista. Dj:n palkkaaminen houkutti, mutta onneksi tulin toisiin ajatuksiin. Livemusiikki on aina livemusiikkia ja kerranhan vaan niitä häitä vietetään (toivottavasti). Saatiin suosituksia parista bändistä, joista toinen kuulosti ja vaikutti sen verran hyvältä, asialliselta ja joustavalta, että tilattiin heidät soittamaan juhliimme. Tulevat ihan läheltä ja ottavat 850 € koko illan soittelusta (klo 01 saakka, sen yli menevät tunnit harkinnan mukaan ja niistä lisäveloitus). Soittavat siis myös ruokailujen taustalla, jota ei alunperin oltu edes suunniteltu, mutta kiva niin. Bändissä on neljä jäsentä ja kun ruvettiin laskemaan tuntipalkkaa niin eihän se todella mikään päätä huimaava ole. Eli hyvin kohtuuhintainen poppoo löydettiin ja maksetaan kyllä mielellään tuo summa. Lupasivat soittaa häävalssimmekin, joka ei heidän listallaan ollut ja pari muutakin toivetta listan ulkopuolelta kuulemma järjestyy. :) Ruoat tarjotaan myös ilman muuta soittajille (toivoivatkin sitä tarjouksessaan), koska heilläkin on pitkä ilta tiedossa. Pitopalvelu veloittaa soittajien ruoista vain 10 €/hlö, eli ei totisesti kaada budjettiamme. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meidän häihin tulee bändi, jossa 5 hlö ja matka n. 120 km/suunta ja he ottavat 4 x 45 min. 870 €. Mielestäni tämä ei ole paha hinta, ja itselläni hintakatto olisi ollut n. 1000 €. Kyselin toiseltakin bändiltä ja he olisivat ottaneet 3 x 45 min. 1200 €. Joten tämän suhteen päätös oli helppo. Nyt vain toivotaan, että bändi on lupaustensa veroinen! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ollaan kanssa pohtimassa bändiä. Hinta ei ole ratkaiseva tekijä, kunhan nyt alle 1800e selvitään. halutaan ehdottomasti panostaa laatuun ja siihen, että vieraat nauttivat musiikista, mielummin sitten panostetaan vähän laatuun. Kyseltiin tänään alustavasti muutamalta ja tuntuu olevan heilläkin hyvin varattua jo ensi kesän osalta. Onko jollain hyviä vinkkejä laadukkaaseen bändiin joka soittaa tampereen seudulla, voi siis tulla kauempaakin eli ei tarvitse olla tamperelainen..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meille tulee viisihenkinen bändi, joka soittaa 3x45 min. Lisäksi saman bändin kolme jäsentä soittavat vihkimisessä juhlapaikalla. Koko hommasta maksamme 1000 € + matkakulut (matkaa n. 20 km).

Olen tähän varsin tyytyväinen. Pelkäsin aluksi että joudun ottamaan eri ihmiset soittamaan vihkimiseen ja se olisi helposti tullut tosi kalliiksi. Tällä bändillä oli kuitenkin niin hyvä kokoonpano, että näillä saadaan marssitkin kuulostamaan kivalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille tulee viisihenkinen bandi illaksi. Ammattilaisia ovat kaikki. Hinta 1200e.

Vihkitilaisuuteen saamme haalahjana tutun nuoren naisen poikaystavansa kanssa meille laulamaan.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häihin tulee viisihenkinen bändi, joka soittaa 3 x 45 min. settiä illan aikana. Hintaa 1500 euroa. Tulevat hieman kauempaa, joten matkakuluja tulee hieman.. Varmasti olisi saanut lähempää halvemmankin bändin, mutta nämä ovat ammattilaisia ja olen lukenut heistä niin paljon hyvää, että mielelläni maksan hyvästä musasta ja menosta. Lisäksi saan naislaulajan niin kuin halusin. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meille tulee viisihenkinen bändi ja ottavat 1190€, 3x45min setistä. Ovat ammattitaitoisia ja saamme vielä valita muutaman omankin biisin soitettavaksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tuo hääbändin hinta ei aina ole niin yksiselitteinen asia. Pitää ottaa huomioon monta eri asiaa, kuinka monta henkilöä bändissä on, kuinka kokeneita soittajia he ovat, kauanko he soittavat, kuinka pitkä matka on matkustettavana, opettelevatko he häävalssinne jne..

Link to comment
Share on other sites

Aivan oikein.Silti täytyy jotenkin joku hinta hääkeikalle luoda.Normi 3x45 settiä on meillä 600-800 euroa.Jos ja kun matkustellaan maakuntiin.Hiukka lisää.

Kokeneita.Monia tilaisuuksia hoitanut bändi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Maksajan näkökulmasta se nyt on vaan yksi hailee kuinka monta henkeä sitä rahaa on jakamassa. Ymmärrän toki näkökantasi, MUTTA, sitä rahaa kun ei ole loputtomasti ja mielummin maksan sen 500e kuin 1000e, varsinkin kun olemme persaukisia opiskelijoita :D Häät ovat muutenkin suuri rahareikä, ja siinä säästetään missä pystytään. Ja lisäksi kaikille, kuten minulle esimerkiksi, elävä musiikki ei ole tärkeää. Itse pidän nimenomaan bilemusiikista, enkä valsseista yms. suomipopista ja -rokista. Joten jokainen tehköön mikä omalle budjetille ja maulle sopii, mitä siitä muita arvostelemaan :)

 

Edit. Ilmeisesti ketju, johon vastasin, on siirretty tähän samaan ketjuun, joten en enää tiedä, kenelle tämä oli varsinaisesti osoitettu, mutta liittyen muusikon kommenttiin dj:n ja bändin hintaeroista :)

Muokattu: , käyttäjä: bridezilla2013
Link to comment
Share on other sites

Minä olen kysellyt nyt parilta bändiltä tarjousta ensi kevään häihin. Paras tarjous olisi 4x45 min viisi henkiseltä bändiltä ja kustantaisi 800€. Heidän listassaan ei ollut haluaamani häävalssi vaihtoehtoa, mutta jos sen suostuvat soittamaan niin voipi olla että tämä tarjous hyväksytään :) live musiikki on kuitenkin aika ehdoton meille.

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin budjetoitu 1000€ bändiin. Sen verran valitsemamme bändi veloittaakun, lisäksi joudumme maksamaan heille majoituksen joka on tosin vain 45€ ja sit sitä ruokaa joko pääruoasta sivuun tai iltapalalta.

Kuulemma pitäis maksaa käteisellä häissä, miten teillä muilla on maksun kans toimittu? Epäilyttää vähäsen, tosta tuskin veroja maksellaan? :/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...