Jousikvartetti


Nandu

Recommended Posts

Mulla on ollut pitkään "pakkomielttenä" saada siviilivihkimiseen jousikvartetti soittamaan Pachelbelin Canon.

Suostuuko kukaan tulemaan yhden biisin takia esiintymään ja mitäköhän sellainen lysti maksaisi??

Häät ja vihkiminen ovat pienelle porukalle ravintolassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

NANDU!!!

Sulla sama häämarssi kuin meillä ja voin suositella, että kysyisit sellaiselta henkilöltä, kuin Lauri Ylinen. Heillä on jousikvartetti ja ovat mielestäni hyvin edullisia.

Laitan sähköpostin sulle myöhemmin, kuitenkin heidän keskeneräiset nettisivunsa löydät: AVARAMUSIIKKI tai MUSIIKKIKOULU YLINEN & HONKILA

Voisin hyvin kuvitella että tulevat mielellään, jollei heillä ole jo keikkaa silloin.

Laurilla hyvin erikoinen puheääni, joten älä hämmästy sitä. On loistava muusikko ja voin lämpöisin mielin suositella heitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Meillä oli hääjuhlassamme Helsingissä soittamassa upea jousikvartetti Cappriccio http://www.capricciokvartetti.741.com/home_eng.htm

He soittivat 3 settiä eri vaiheissa iltaa (sekä häävalssit), ja tunnelma oli upean juhlava ja klassinen. Suosittelen lämpimästi, he ovat erittäin taitavia muusikoita, ja soittavat klassisen lisäksi pirteitä irkku- ja skottisävelmiä! Sopii etenkin kansainväliseen häämeininkiin ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ihan sama "pakkomielle" on miulla kun aloittajallakin. Jousitrio/kvartetti saatava!! Nimenomaan kirkkoon soittamaan saapuessa Canonin ja lähtiessä Kuulan Häämarssin. Etsiskelen sellaista siis Lappeenrannan/Etelä-Karjalan alueelta. Pk-seudulta ja muualta Suomesta tuntuis kyllä löytyvän, mut tuskin kukaan haluaa niin kaukaa tulla kahen biisin takia :(

Tosiaan musiikkiopistosta taidan kysyä - itsekin opiston käyneenä tunnen opettajia jo valmiiksi. Tai sit kaupunginorkesteriltakin vois löytyä soittajia.

Hinnat kiinnnostais kyllä näin etukäteen, et kannattaako ees kysyä (kun ei tuo budjetti meil oo niin iso). Kellään tietoa, ees suunnilleen??

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Meidän vihkimisessä runsas viikko sitten Hgissä ko. Pachelbellin soitti Avara-yhtye jousikvartetti-kokoonpanolla, ja oli aivan i-h-a-n-a :-X Jousien ääni sopii aina kirkkoympäristöön, mutta siinä onnentunteessa kieriessä se oli vaan niin überkaunista!

Avara-yhtyeeseen on normaalisti saanut yhteyden Musiikkikoulu Ylinen & Honkkilan nettisivujen ja mailin kautta, mutta tämä avaramusiikki.com-nettisivu kaatui muutama kk sitten kun palveluntarjoaja ilmeisesti meni konkkaan. Ylinen & Honkkila ei kuitenkaan ole kaatunut ja keikkojakin tekevät kuten ennenkin, Fonectan kautta löytyy ainakin puhelinnumero josta tavoittaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Nostellaanpa tätä aihetta hieman. 

 

Minkälaisia tuoreita suosituksia teillä olisi jousikvarteteista pk-seudulle? Entä minkähänlaista hintatasoa on jousikvartetille yleensä odotettavissa?

 

Alustavasti olisi suunnitelmissa jousimusiikki ainakin vihkimiseen ja mahdollisesti ruokailun yhteyteen. Mieluiten ohjelmisto voisi ehkä olla pop-/rock-/viihdepainotteista klassisin höystein.:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...