Musiikkia netistä laillisesti?


kuutuska

Recommended Posts

Hei, nyt pitäisi ruveta vähitellen hankkimaan tausta- ja väliaikamusiikkia häitä varten. (Bändi on jo.)

Osaisiko kukaan neuvoa, mikä nettisivusto olisi parhain, kun haluamme ostaa yksittäisiä musiikkikappaleita, polttaa ne CD:lle ja soittaa niitä häissä? Olen nähnyt useiden sivustojen mainostavan itseään, mutta olen myös kuullut, että niissä on eroja valikoimien, hintojen, latauksen helppouden ja CD:lle poltettavuuden suhteen. Etsimme lähinnä raskaampaa rokkia / heviä / muuta hyvää musiikkia  8-).

Osan kappaleista poltamme omilta levyiltä ja tarkoitus on sekoittaa niitä netistä ostettujen kappaleiden kanssa. Tuleeko tästä jotain ongelmia? En ole juurikaan harrastanut edes omien kokonaisten levyjen polttamista, joten kaikki tekniset vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan. Esim. onko Windows XP:n oma poltto-ohjelma hyvä, vai kannattaisko hankkia joku erillinen ohjelma? Mitäs, jos CD:ssä on kopiontisuoja? Joudunko silloin ostamaan biisit uudestaan netistä, vaikka jo omistan ne levyllä?

Toisaalta haluaisimme myös tilata kokonaisia hieman vanhempia CD-levyjä netistä. Joitain klassikkolevyjä on jäänyt aikoinaan hankkimatta, eikä tällä pikkupaikkakunnalla kukaan myy kattavaa valikoimaa vanhoja levyjä. Mikä nettilevykauppa olisi hyvä luotettava?

Vastustan piratismia kaikissa muodoissaan, joten toivon vain laillisia vinkkejä ja linkkejä.

Kiitos etukäteen, jos joku viitsii auttaa!

Link to comment
Share on other sites

Net.anttilasta voi myös ladata biisejä.. mutta jotenkin se on huono kun siinä pitää olla netanttilan oma soitin koneella (se on kyllä ilmainen) mutta niitä biisejä ei onnistu siirtää soittimelta omiin tiedostoihin.. (tai onnistuu kun kiertää sen.. ite tein niin et siirsin ensin puhelimeeni ja puhelimesta koneelle) mutta vaikka ei tekiskään noin niin ne biisit voi polttaa sen soittimen avulla cd-levylle. ja cdon.comissa vois myös ladata.. siitä ei kylläkään ole kokemusta.  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...