Jump to content
Naimisiin.info

Häämarssi elokuvasta TSH


Anulii

Recommended Posts

Sulhoni oli kuullut joskus hääkirkossa musiikki kappaleen elokuvasta Taru Sormusten Herrasta, uruilla soitettuna. Hän ei muista kappaleen nimeä eikä sitä missä kohtaa elokuvaa kyseinen kipale soi. Emme siis pysty itse löytämään kappaletta ilman 9 tunnin istuntoa...  :P Tietäisikö joku mitä kappaletta on marssina kenties soitettu, kappaleen nimeä tai edes sen kohtaa elokuvasta?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest eowyn(Guest)

Lisäksi ensimmäisestä leffasta löytyy esim. Enyan hienot laulut "Aniron" ja "May It Be", ja pienen pojan kauniisti laulama "In Dreams" joka sisältyy soundtrackin kappaleeseen "The Breaking of the Fellowship".

Jos ei halua laulua, toisesta leffasta löytyy Rohanin maan hieno norjalaisella viululla soitettu teema (omalla soundtrackillään esim. kappaleessa 3) sekä kolmannesta Gondorin teema (myös esim. kappaleessa 3). Myös "The Return of the King", "The Grey Havens" kolmosesta, ja "The Great River" ja "Many Meetings" ykkösestä voisivat sopia. Riippuu ihan kuinka haikeaa haluaa :). Itse en tiedä voinko laittaa häihini ollenkaan tsh-musiikkia sillä pillitän elokuvia katsoessa aivan holtittomasti, niin saati sitten häissäni...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...