Jump to content
Naimisiin.info

Kokemuksia Musta Ruusu -bändistä?


Keikei

Recommended Posts

Onko kenelläkään kokemuksia bändistä nimeltä Musta Ruusu? Ollaan menossa ensi kesänä naimisiin ja ollaan ajateltu kyseistä bändiä soittamaan.

Ohjelmatoimiston sivuilla bändistä sanotaan: Musta Ruusu syntyi neljän ihmisen halusta viihdyttää tanssiyleisöä hyvällä musiikilla ja iloisella esiintymisellä. Orkesterin valttina ovat muunmuassa monipuoliset sovitukset, joille antavat mahdollisuuden muusikoiden monitaitoisuus.  Musta ruusu soittaa niin yrityksen juhlat, häät, ravintola-illat + muut juhlat ja tapahtumat nuorekkaalla otteella.

Jos joku olisi kuullut heidän soittavan, olisin erittäin kiitollinen, jos viitsisi kertoa oman kokemuksensa bändistä. En haluaisi "ostaa sikaa säkissä", kun kyseessä on hääpäivämme!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meille tulee Musta Ruusu. Kokemusta on yksistä häistä tältä keväältä. Aluksi soittivat jazz-tyyppistä musiikkia, josta erityisesti pidin. Häävalssit sujui myös hyvin. Säestivät myös polttariporukantekemän laulun, jossa oli sävelenä Päivänsäde ja Menninkäinen. Valssien jälkeen jouduimme ikävä kyllä lähtemään häistä, joten loppuillan musiikista en tiedä. Mutta olivat nuorekkaita ja osaavat ilmeisesti monenlaista musiikkia. Kyseinen bändi soittaa heinäkuussa ystäväni häissä, tulen kertomaan sitten lisää kokemuksia!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

No niin, eilen sain kuulla Mustaa Ruusua lisää. Musiikki oli samantyyppistä kuin noissa edellisissäkin häissä, joista jo edellä kerroin. Osa kappaleista tuli pelkästään soitettuna, osa myös laulettuna. Ei ainakaan kaduttanut yhtään, että olen varannut kyseisen bändin omiin häihimme!  :)

Link to comment
Share on other sites

Suuri kiitos Neitoperho-78 vastauksista! Katsastan vielä ensi lauantaina kaverini häissä soittavan bändin, mutta luulen että varaan silti Mustan ruusun.

Link to comment
Share on other sites

Mustasta Ruususta kiinnostuneet voivat suunnata lauantaina 16.7.-05 Raumalle, sillä ko. bändi soittaa silloin siellä Helon Kestikievarissa Unajalla! Os. Kievarintie 19 UNAJA. Sain tiedon bändin ohjelmatoimistolta sähköpostiini. Kyseessä on ilmeisesti normaali "ravintolakeikka", jollaisia tuolla bändillä on kuulema melko harvoin! Eli harvinaislaatuinen tilaisuus!

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Suosittelen Mustaa ruusua oikein lämpimästi!!! Soittivat alkuillan perinteistä tanssimusiikkia ja loppuillasta koko hääväki jorasi sydämensä kyllyydestä! Oli niin hyvä meno, että maksoimme vielä ylimääräisen setin bändille. Meidän häihimme (rennot, nuorekkaat bileet) bändi ainakin sopi täydellisesti!

Link to comment
Share on other sites

AKSU, Kiva kuulla, että muillakin on hyviä kokemuksia! Me valitsimme Mustan Ruusun juuri sen nuorekkuuden takia! Oliko teillä häävalssit pelkästään soitettuina vai myös laulettuna? Viime kesänä kaverini häissä valssi tuli pelkästään soitettuna, kun eivät olleet siitä erikseen mitään sopineet. Soittivatko ollenkaan ruokailun / kahvin aikana?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Häävalssin lauloivat, koska erikseen olin asiasta maininnut, mutta esim. vanhempien valssin vain soittivat koska en ollut maininnut haluavani sitä laulettuna (oma vika). Kannattaa varmuuden vuoksi siis mainita valssit jotka haluatte myös laulettuna. Eivät soittaneet ruuan tai kahvin aikana, mutta sitä ei meidän häissä olisi edes tarvittu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tulinpa vielä kehumaan, että oli aivan loistava bändi! Soittivat tosi monipuolisesti ja vieraat kehuivat bändiä tosi paljon! Bändillä on yhtenä soittimena harmonikka ja se antaa hauskan lisän biiseihin. Saimme häävalssimme ja vanhempien vassin laulettuina, kun pyysimme, mutta pari muuta valssia tuli pelkästään soitettuina. Alkuillasta pojat soittivat jazz-tyylistä musiikkia ja loppuillasta kunnon biletysmusaa!  :D

Link to comment
Share on other sites

Olipas kiva kuulla hyvää palautetta tuosta bändistä....olo on huojentunut :) Me sulhoni kanssa juuri tänään laitettiin sopimus postiin eli Musta Ruusu soittaa meidän häissä :)

Kiva, että soittavat laidasta laitaan ja illalla bilemusaa..:) Pitää vaan muistaa pyytää häävalssi ja vanhempien valssit laulettuina...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Mekin olemme ajatelleet kyseistä bändiä häihimme, mutta lukiessani tätä ketjua, mua jäi mietityttämään se kun ylempänä Neitoperho-78 kirjoitti: "Osa kappaleista tuli pelkästään soitettuna, osa myös laulettuna." Pitääkö heille siis etukäteen osata sanoa, mitkä laulut haluaa laulettuna?? Haluaisimme tietenkin kaikki laulut laulettuna! Vai tarkoitettiinko tässä tapauksessa vain esim. valsseja? Kertokaa nyt tyhmälle... ;)

Link to comment
Share on other sites

Olen itse ollut kaasona häissä joissa he soittivat. Musiikissa ei sinänsä mitään valittamista, hyvin soittivat, mutta asenteessa olisi ainakin silloin ollut hiukan parantamisen varaa. He soittivat nimittäin myöhemmin illalla sellaisella volyymilla, että juhlaväki alkoi kaikkoamaan juhlasalista muualle kun siellä ei voinut lainkaan jutella ja tanssijatkin viihtyivät kauimmaisessa päässä salia. Pyysimme bestmanin kanssa heitä hiukan tarkistamaan äänitasoa ja vastaus oli melko ylimielinen...ja sama meno jatkui. Muistakaa siis kertoa toiveistanne selkeästi jo etukäteen jos tekään ette halua sellaista tilannetta! Mutta siis taitavia kyllä olivat :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...