Guest marryme05

Stripparit polttareissa

371 viestiä aiheessa

Polttarit ei mullekaan edusta viimeistä iltaa vapaana. Kyllä se viimeinen ilta vapaana vietettiin ennen meidän seurustelun alkua. Mutta en mä silti nappaisi kierroksia, jos kuulisin stripparista miehen polttareissa. Mun mielestä strippari vaan monilla tulee polttaripaketin mukana, edustamatta sen kummemmin huonoa makua, mahdollisuutta pettämiseen tai sitä viimeistä iltaa vapaana.

Enkä myöskään näe stripparia polttareissa sellaisena asiana, että mun mies häiden jälkeen tahtoisi käydä viikonloppuisin tuijottelemassa muiden naisten rintoja baareissa, koska mun kanssa on niin ikävystyttävää.

Kuten sanottu, mun polttareissa saa olla strippari, ihan niinku miehenkin. Jos se ottaisi stripparin näkemisen mahdollisuutena saada vierasta viimeisen kerran niin pahastipa olen mennyt valinnassani metsään. Ja siinä tapauksessa se näkisi näitä mahdollisuuksia vieraaseen missä tahansa, oli polttarit tai ei.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

olen täysin samaa mieltä juuliaj:n kanssa. aivan kuin minun suustani!

rajat suhteessamme tiedämme molemmat.

mielestäni ei myöskään ole valinta ns. oikean ja väärän välillä vaan todellakin hyvän maun.

olemme kristittyjä mutta vahva usko jumalaankaan ei ole syy miksi stripparin hankkiminen

polttareille on mielestäni idioottimaista.

syy on yksin kertaisesti se mitä juuliaj mainitsi sekä se että

kaikki sonta mitä tämä nykymaailma synnyttää sokaisee ihmiset.

se ei silti tarkoita sitä että se tekisi niistä asioista yhtään sen hyväksytympiä. >:(

juuliaj: meillä on ihan yhtä rentouttavan ihanat suunnitelmat :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tää on muuten aika jännä: " ei mun mies kyllä ole kiinnostunut strippareista ja sellaisesta, sillä vaan on sellaiset tyhmät äijämäiset kaverit, jotka vievät sen sopimattomiin paikkoihin ja houkuttelevat tuhmuuksiin".. Niinpä niin, kavereiden syytä, ei mun mies...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun mieheni on jo vuosia sitten kieltänyt omissa polttareissaan kaikki stripparit yms. "perinteiset" miesten jutut. Meistä se vaan on todella outo tapa eikä millään tavalla tue tulevaa avioliittoa. muutenkin meillä eletään sen mukaan, ettei mustasukkaisuutta ja turhia väärinkäsityksiä pääsisi syntymään vaan pyritään ajattelemaan asioita mahdollisimman paljon toisen näkökulmasta ja yhteisen suhteen parhaaksi. Toisaalta ymmärrän, että stripparit on joillekin perinnekäyttäytymistä ja polttarit pitää ehdottomasti olla tasoa: strippari, viinaa ja sekoilua.  :-/ Mutta kukin tyylillään ja jos se tekee heidät onnellisiksi ja se ei aiheuta parisuhdekriisiä, niin eipä se meitä häiritse.  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä mitä mieheni polttareihin tulee, mutta mielenkiinnolla olisin kärpäsenä katossa jos strippimeininkiä olisi tiedossa. Mehevintä olisi naamioitua (aurinkolasit, peruuukki jne) ja toimia itse stripparina  8-) Eikös juhlakalu yleensä siinä vaiheessa ole jo aika nauttineessa tilassa eikä huomaisi mitään..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Hassua, en ole koskaan ollut mieheni pään sisällä ;D mutta ainakin omassa frendipiirissä asiasta keskusteltaessa on käynyt ilmi, että myös miehille strippari (etenkin polttareissa) on nimenomaan läppä eli herja...

Niinpä, mutta meillä onkin varmaan aivan kieroontuneet miehet ja kaveripiirit. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa, että muutkin on sitä mieltä, että ei strippareita...Luulin jo olevani turhasta nipottava akka, mut en sit varmaan ookkaan. En minäkään halua sulhoni polttareiden takapuolen ketkuttelijoita..jotain vähän erilaista sais kyllä löytyä sekä bestmanin ja kaason mielikuvituksista, kun alastonta kroppaa.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ompas monisyinen ketju, en jaksanut kahlata ihan kokonaan läpi :) Mutta pääpointtini olisi että stripparit kai ovat jokaiselle ihmiselle ihan camppiä? Ei voi tuleva sulhanen/morsian kiihottua villisti totaalisen vieraan ihmisen kiemurtelusta?  :o Siitä, että onko stripparit hyväksyttäviä/polttariperinteeseen kuuluvia, on kai jokaisella mielipiteensä. Omasta mielestäni ravintoloissa kiertävät hunksit sun muut vastaavat, myös naisten eroottishenkiset tanssiryhmät, ovat lähinnä huvittavia :D Enkä todellakaan haluaisi omiin polttareihini sitten joskus uppo-outoa miestä nöyryyttämään itseään (joo, työtä sekin on ja varmasti joillekin kutsumusammatti ja ihan diggaavat,mutta tulis itelle sellanen pue nyt hei päälles-fiilis) Enemmän se olisi minusta kiusallista kaikille?

Ja tuohon viimeinen vapaa ilta-juttuun todellakin peesailen montaa muuta edellä kirjoittanutta, että eiköhän ne "vapaat" illat ole kaukana takana siinä vaiheessa kun polttareita vietetään :o Jos omissa polttareissaan tuntuu siltä, että nyt tästä on otettava kaikki irti kun kohta on pallo jalassa, niin eiköhän silloin ole suhteessa jotain vikaa ja sitä avioliittoa kannattaisi todellakin harkita.

Kai näissä kaikissa polttarikysymyksissä on parasta toimia pitäen mielessä juhlakalun omat arvot? Näen aika törkeäksi käytökseksi, sen että morsian/sulkki jonka tiedetään olevan vähän konservatiivisempi stripparien suhteen raahataan polttaripossen toimesta väkisin jonnekin alan mestaan? :-? Nää nyt on vaan niin henkilökohtasia juttuja, että on vaikee keksiä mitään yleispätevää ohjetta ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
mulla ei kyllä tulisi pieneen mieleenikään mennä heilumaan alasti joka ilta parinkympin tähden vieraiden miesten eteen

Totaalinen OT, mutta ammattitaitoiset stripparit tekevät ymmärtääkseni varsin hyvää tiliä Suomessa(kin), eli mistään "parinkympin takia alasti heilumisesta" ei ole tosiaankaan kyse.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sanoin tuon vaan vertaus kuvalliesti en menisi vaikka tonni maksettais puhtaana käteen  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin naimisiin kolme vuotta sitten. Sain vasta nyt tietää, että mieheni polttareissa oli käyty strippibaarissa. Sen lisäks oon kiertoteitä saanut tietää, että se on käynyt pornoluolissa myös esim. silloin kun odotin lasta ja pian lapsen saamisen jälkeenkin.

Olen TODELLA pettynyt mieheeni. Saatan olla tiukkapipo/niuho ym. mutta mun sydän on särkynyt enkä voi enää luottaa mieheeni. Se väittää, että kaikki tapahtui kavereiden painostuksesta ja että se vaan kulki muiden mukana. Mitään "kiellettyä" ei kuulemma koskaan tapahtunut.

Jos mitään ei tapahtunut, miksi se ei silti ole kertonut mulle näistä keikoista? Asiat on sitä paitsi tullu mun tietoon pala palalta eli siltä aina on "jäänyt" jotain kertomatta, "unohtunut", jonka olen taas saanut kohta jotain kautta tietää.

Riippuu kai ihmisestä ja suhteesta, miten strippareihin suhtaudutaan. Mä en niitä voi (enää) hyväksyä. Tilanne olisi kai toinen, jos mieheni olisi itse kertonut näistä reissuistaan. Nyt on sellainen olo, että jotain salattavaa on ollut. Luottamus on mennyt. Nyt pohdin, voinko jatkaa suhdetta enää.  :-[

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä tuo on valehtelua.Varsinkin jos olet kysynyt että mitäs siellä teidän polttareissa on tehty ym. Mihin miehesi on sanonut menevänsä kun on mennyt strippi baareihin?Itse olisin todella pettynyt jos mieheni tuollaiset minulta salaisi ja varsinkin jos laittaisi "syyt" kavereiden niskoille. ja vielä enemmän olisin vihainen jos olisin raskaana tuona aikana kun hän kävisi.. Jaksamista  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
eikä itseään alentavia naikkosia/ miehiä heiluttamassa itseään voi paketilla rasvattuina?? eikö tämä ole jo ihmis arvoa alentavaa että esittelee itseään rahasta??  

Kaikki eivät koe sitä ollenkaan alentavaksi, strippaamista siis. Useimpien alan ammattilaisten mielestä se on taidetta siinä missä tanssiminen tai maalauskin. En nyt tarkoita että tämä on minun mielipiteeni, Oman mieheni polttareissa en todellakaan missään nimessä toivo olevan strippareita. Mutta ajattelin vain sanoa että joillekin se siis ihan oikeasti on ammatti jossa haluaa olla ihan kuin vaikka opettaja tai sairaanhoitaja. Meitä on moneen junaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onhan se toki ammatti ( tai ainakin työpaikka) tekijöilleen, mutta tuskinpa kukaan sinne itseään raahaa taiteellisen elämyksen toivossa. Ja jos on mies kertomattakin jättänyt, niin on todennäköisesti tiennyt puolisoaan loukkaavansa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen Mupsukan kanssa EHDOTTOMASTI samaa mieltä.!!

Oma sulkkini kysâisi ettâ jos privana tulis strippari, josta mä  RIEMASTUIN oikeen kunnolla.Ja sanoin että jos tulee niin ei tule häitä,koska meillä sopimus ettei toisten naisten tisseihin aleta koskemaan. Ja sulkin kaverit on sen verran yllytyshulluja että vois tapahtuu vaikka mitä.Ja kun sulkkini ei yleensä juo ollenkaan tai hyvin vähân,niin menis viel niin sekasin ettâ pettâs mua humalassa. Ja ainoostaan BM:n + kaveriden painostuksen ym.takia. >:(

Joten meillä asia ratkastiin sillai että ite strippaan sulkille ennen häitä. Ja varsinaiset polttarit hän "viettää" parempien ystävien kanssa keilailemalla ja ravintolassa syömâllä.Niin päätettiin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onpas tämä aihe herättänyt paljon keskustelua!

Kyllähän ainakin minun mies tykkää katsella kaunista naisvartaloa. Se, että jollain strippareilla ym. on todennäköisesti parempi vartalo kun minulla ja silikoneilla muokatut tissit, herättää minussa ehkä jotain kateuden tapaisia tunteita enemmän kuin mustasukkaisuutta.. Ja liikkeet, tanssit tms.. "hmm. oppiskohan tuon?" "toihan näyttää kivalta"

Mä olen kai todella weird, mutta mä otan strippauksen ihan oikeasti enemmän tai vähemmän taiteena  :-? Suomessa stripparit eivät kyllä yleensä ole ihan sitä tasokkaimmasta päästä, että se menee kyllä väkisinkin huumorin puolelle sitten, jos joku nelikymppinen petolinnun perse hoitamattomine ihoineen ja yliblondattuine hiuksineen keikkuu muka-sexysti jonkun tolpan juuressa... ;)

Me muuten vietiin yksi mun parhaista naispuolisista kavereista katsomaan naisstripparia polttareissa  :P

Edit: Ehkä mun mielipide saattais muuttua, jos mies notkuisi viikonlopusta toiseen baareissa katselemassa, himoitsemassa, pokailemassa toisia naisia. Mutta sitten muuttuis kyllä mun mielipide tästä tulevasta avioliitostakin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis oikeasti ette voi olla tosissanne? Kait te(kin) vähän kärjistätte näissä kirjoituksissa?

Oikeasti pitääkö teidän tulevan miehenne hyväksyttää kaikki tekemisensä etukäteen? Ja sitten mihinkään ei anneta aikuiselle ihmiselle "lupaa", vaan saadaan kauhea kohtaus välittömästi, kun toinen edes uskaltaa kysyä. Ja sitten jos ei taas kysytä, niin sitten taas tulee kohtaus siitä, että on toimittu selän takana kysymättä yms.

Tuntuu myös aika mielenkiintoiselta lukea näitä, että sulhanen ei saa mennä katsomaan strippareita, koska sitten se menee ja kännissä pettää morsianta  ::) Pyydän suuresti anteeksi, mutta kuullostaa todella hyvältä, jos luottamus tulevaan aviomieheen on tuota luokkaa. Saako miehenne mennä sitten esim. ravintolaan tai pikkujouluihin tai johonkin muualle, missä hän myöskin voi alkoholia nauttineena sitten hairahtua vieraaseen sänkyyn? Vai onko nämä mainitut sulhaset vain jotenkin niin viettiensä vietävissä, että eivät pysty odottamaan kotiin saakka/hillitsemään itseään muuten, vaan on pakko sitten saada kanssa sitä mitä on nähnyt samantein ja heti? Ja jos ne kaverit yllyttää polttareissa pettämään morsianta, niin miksi ne ei tekisi sitä vaikka sählyporukan saunaillassa tai ylitöissä tai missä hyvänsä?

Vaikka itse en näe strippareiden katsomisessa mitään pahaa, niin ymmärrän kyllä, että joku saattaa tykätä siitä huonoa syystä tai toisesta. Mutta onko silti oikein sanella aikuiselle ihmiselle käyttäytymissääntöjä ja kertoa, mihin hänellä on lupa ja mihin ei?

Sitäpaitsi, kuten joku on jo maininnutkin, tuo stripparijuttu taitaa olla enemmän tai vähemmän läppä molempien sukupuolien polttareissa. Tuskin sinne kovinkaan moni menee tosimielellä innoissaan kuolaamaan vieraiden naisten tissejä  :D Eiköhän se ole ohjelmanumero muiden joukossa, pidetään hauskaa ja nautitaan kauniista näkymistä ennen seuraavaa etappia :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Olen Mupsukan kanssa EHDOTTOMASTI samaa mieltä.!!

Oma sulkkini kysâisi ettâ jos privana tulis strippari, josta mä  RIEMASTUIN oikeen kunnolla.Ja sanoin että jos tulee niin ei tule häitä,koska meillä sopimus ettei toisten naisten tisseihin aleta koskemaan. Ja sulkin kaverit on sen verran yllytyshulluja että vois tapahtuu vaikka mitä.Ja kun sulkkini ei yleensä juo ollenkaan tai hyvin vähân,niin menis viel niin sekasin ettâ pettâs mua humalassa. Ja ainoostaan BM:n + kaveriden painostuksen ym.takia. >:(

Joten meillä asia ratkastiin sillai että ite strippaan sulkille ennen häitä. Ja varsinaiset polttarit hän "viettää" parempien ystävien kanssa keilailemalla ja ravintolassa syömâllä.Niin päätettiin. :)

miten se strippari liittyy tissien koskemiseen? minä vain kysyn.

tosissasiko sanot, että mainittu pettäminen tapahtuisi vain ja ainoastaan toisten painostuksesta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

pakko kai tähän lisätä omakin näkemys. meillä mies on käynyt katsomassa stripparia vissiin muutamaan kertaan ja yhdessä on käyty muistaakseeni kerran, jos ei erotiikkamessuja lasketa mukaan. minua kyseinen asia ei hetkauta, stripparihan ei ole muuta kuin eroottinen tanssija, ja toisaalta vaikka olisikin, niin ei tuo mies niin hölmö ole, että maksullisen naisen matkaan lähtisi ;D todennäköisesti hänen tulevissa polttareissaan ei stripparia ole, se nyt vaan on jotenkin niin tönkköä, todennäköisesti harrastavat yhdessä jotain hauskaa, samoin kuin tekivät eilen yhden kaverin polttareissa. minulle se nyt kuitenkin on aivan yksi lysti, (mahdollisen pelätyn) pettämisen kanssa kun polttareilla nyt ei vaan ole mitään tekemistä ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Strippaaminen taidetta!!! :-? ;D haha hah...ja on vähän kyseenalainen "ammattikin"...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

..

Muokattu: , käyttäjä: NannaJuuli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ursu: kyllä strippaus voi olla taidettakin, eikä se välttämättä ole kyseenalainen ammatti. Miksi alastomuus, kaunis tanssiminen ei voisi olla taidetta? Onhan historia täynnä esim. kauniita kuvia joissa on alaston nainen. Minusta alaston naisen vartalo on kaunis ja se yhdistettynä kauniiseen ja taitavaan tanssiin on kaunista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Oikeasti pitääkö teidän tulevan miehenne hyväksyttää kaikki tekemisensä etukäteen? Ja sitten mihinkään ei anneta aikuiselle ihmiselle "lupaa", vaan saadaan kauhea kohtaus välittömästi, kun toinen edes uskaltaa kysyä. Ja sitten jos ei taas kysytä, niin sitten taas tulee kohtaus siitä, että on toimittu selän takana kysymättä yms.

Tuntuu myös aika mielenkiintoiselta lukea näitä, että sulhanen ei saa mennä katsomaan strippareita, koska sitten se menee ja kännissä pettää morsianta  ::) Pyydän suuresti anteeksi, mutta kuullostaa todella hyvältä, jos luottamus tulevaan aviomieheen on tuota luokkaa. Saako miehenne mennä sitten esim. ravintolaan tai pikkujouluihin tai johonkin muualle, missä hän myöskin voi alkoholia nauttineena sitten hairahtua vieraaseen sänkyyn? Vai onko nämä mainitut sulhaset vain jotenkin niin viettiensä vietävissä, että eivät pysty odottamaan kotiin saakka/hillitsemään itseään muuten, vaan on pakko sitten saada kanssa sitä mitä on nähnyt samantein ja heti? Ja jos ne kaverit yllyttää polttareissa pettämään morsianta, niin miksi ne ei tekisi sitä vaikka sählyporukan saunaillassa tai ylitöissä tai missä hyvänsä?

Aamenet tälle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsekkin kuvallisen taiteen alan ihmisenä ajattelen, että naisen vartalo on usein erittäin esteettinen ja kaunis...jopa taiteellinen. Samaten tanssi on sinänsä hieno taiteen muoto.

Sen sijaan minun silmääni EI hivele joku silikoonilla pumpattu barbara (poikkeuksiakin on) joka hytkyttää persettään. Anteeksi vain, mutta jos haluan kokea jonkun taide-elämyksen niin en hae sitä mistään pornoluolasta. Ja ihmiset saa olla tästä ihan vapaasti toista mieltä. Esitän vain oman mielipiteeni. Jos strippaaminen olisi taidetta niin se ei olisi niin vahvasti sukupuolisidonnaista siis pääasiassa miehille suunnattu.

Sitten lisäksi se tyyli millä strippareita "kaupataan" ei mielestäni myöskään puhu sen puolesta että strippaaminen olisi taidetta. Ollaan nyt rehellisiä: strippariahan mennään katsomaan siksi, että siitä saa seksuaalista kiihotusta...ja jossain privaattipaikoissa voi vielä mahdollisesti vetää käteen jos kiinnostaa. Jos vähän kiinnittää huomiota siihen mainontaan mikä on tyypillistä noille luolille, niin kyllä se viesti sieltä aika selvästi tulee läpi...minun mielestäni.

Kuinkahan moni niistä jotka stripparille oikeasti käyvät rahojaan jakelemassa, kokevat sen taiteena? Veikkaan että se on lähinnä joidenkin tyyli toteuttaa seksuaalisuuttaan, mikä on taas sellainen kysymys että siihen en puutu. Mutta tuo sana "taide" vaan alkoi ottaa sydämestä tässä asiayhteydessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään