Tiinazku

Morsiamella ja sulhasella yhteiset polttarit

99 viestiä aiheessa

Minä ainakin toivon, että meille tulee yhteiset polttarit. En ole koskaan oikein pitänyt polttari ideasta enkä perusta toisen nolaamisesta missään kaupungilla tai vastaavasta. Meillä se on vähän niin, että me ollaan toistemme parhaat kaverit :-X , joten olisi todella outoa, jos emme olisi paikalla toisetemme polttareissa. Vähän ollaan mietitty, että vois pyytää vaan lähimmät kaverit ja sitten sisarrukset ja mennä niiden kanssa riehumaan jonnekin. Saunomisesta molemmat tykkää, joten varmasti sekin olisi ohjelmassa. Ehkä me sitten vaan ollaan erilainen pariskunta, kun ei ole mielessä edes käynyt että erilliset polttarit pidettäisiin. (Tietysti, jos mies tai minä tullaan toisiin ajatuksiin niin erilliset pidetään, mutta näin tuskin tapahtuu). Jokainenhan tekee mitä tykkää ja siispä ne jotka vieroksuu ajatusta ei heidän tarvitse myöskään osallistua tapahtumaan :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli yhteiset polttarit ja tykkäsin siitä kovasti. Miehellä ei ole paljon omia kavereita, joten oli mielestäni tosi hyvä, että meille järjestettiin yhdessä. Me emme kumpikaan olisi tykänneet mistään kauheasta nolaamisesta tai vastaavasta joten suht rauhalliset polttari oli juuri meidän tyyliset.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan esitetty toive siitä, että meillä olisi loppuillasta yhteiset polttarit.

Päivän ohjelmista tai muusta en ole sanonut mitään, ei sulhokaan, mutta tuo ilta/yö haluttaisiin olla samassa paikassa sillä tosi tosi harvoi ollaan esim. baarissakaan niin, että toinen on jossain muualla. Me ollaan oltu jo niin kauan yhdessä, että jotenkin ei osaa olla ilman sitä toista, tuntuu siltä että jotain puuttuu kuvioista jos toinen on kotona/töissä tms. kun ite hippailee baarissa..Siinä menee itseltä kokonaan se juhlafiilis enkä todellakaan sitä haluaisi kokea omissa polttareissani..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tää vois olla ihan hyvä vaihtoehto harkita meille koska olemme kutsuneet häihin niukasti ystäviä. Tuntuu hassulta pitää polttareita vain muutamille...tai sitten voisi pitää polttarit jotenkin siten, että alkuillasta ollaan omissa porukoissa ja sitten porukat yhdistyy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä yhteiset polttarit ovat oikein hyvä juttu. Kun mennään naimisiin, niin on joka tapauksessa tarkoitus viettää koko loppuelämä yhdessä ja mitään "irtiottoa" ei tarvita. Tämän keskustelun aloittajan ilmaisema ajatus alkuillan tyttöjen ja poikien juhlista erikseen ja sitten myöhemmin kokoontuminen yhteen oli mun mielestä hyvä ja miksei toteutettava ajatus miettiessä omia polttareita. Mua ei kyllä haittais jos mä en viettäisi polttareita ollenkaan. Naimisiinmenohan tässä on pääasia! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No, mikäs siinä, minun mielestä ne vaan silloin ei ole polttarit. :) Tämä on siis vain minun mielipiteeni, mutta kyllä minä käsitän polttarit nimen omaan iltana, jolloin vietetään aikaa omien ystävien kanssa. Minun mielestäni on terveellistä, että kummallakin on omia kavereitakin. Jos nyt yhtä iltaa ei pysty olemaan sulhasestaan erossa ja nauttimaan muiden ihmisten seurasta niin on sekin vähän hassua. Mutta tosiaankin, jokainen tavallaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En kyllä itelle haluaisi polttareita, mitkä päättyisi yhteiseen illanviettoon... Mun mielestä polttarit kuuluu ehdottomasti viettää kaveriporukalla ja etenkin mahdollisen morsiussaunan haluan kyllä viettää ilman miehen kavereiden koputtelua oven takana "Heiii, nyt on meidän vuoro" -tyyliin... :girl_haha: Suuttuisin varmaan omille kaasoilleni vähän, jos olis yhteiset polttarit eli tälläset suunnitelmat kannataa varmasti varmistaa morsiamelta ja sulhaselta etukäteen!?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitäs jos ei ole kavereita? Tai jos on tilanne että toisella on paljon ja toisella vain kaksi?

Jotenkin tuntuu että omia polttareita puolustavat ovat juuri niitä joilla on kaveriporukka. Monta kaveria tai useampi hyvä kaveri. Meille yhteispolttarit ovat luonnollinen asia koska me olemme toistemme parhaat kaverit ja sulholla on kaksi kaveria, minulla öö onkohan yhtään? Siis kavereita varmaan neljä läheisiä niistä ehkä kaksi tai vain yksi ja nekin jossain huitsin nevadassa eivätkä koskaan ole toisiaan tavanneet joten en kyllä haluaisi viettää iltaa siinä porukassa. Kaksi siskopuolta löytyy, mutta toisen kanssa en missään tekemisissä toista en ole nähnyt 2 vuoteen joten ei kyllä tunneta (ikä eroa miltei 20 vuotta) Olenkohan minä vain vaikea vai kuinka minulla on näin lattea tuttavapiiri? Lisäksi nämä sulhon kaverit ovat nykyisin minullekin tulleet läheisiksi jossain määrin joten sanon siis kuusi kaveria. :)

Me emme myöskään asu kaupungissa, olemma maalaisihmisiä (eikä mitään "olisihan se pitänyt arvata" -kommentteja siitä et "tälläsiä ne maalaiset just on, oma vika!) emmekä juo joten mikään baari-ilta ei tule kysymykseenkään hyi hitto! Nolaus jutut yms myös saa painua sinne missä pippuri kasvaa.

Joten juu, kannatan yhteispolttareita jos ne tuntuvat sopivilta ja kyllä, ne ovat mielestäni ihan polttarit siinä missä yksittäisetkin, sillä juhlijathan sen itse määrittävät.

Muoks.

Anteeksi. Tuli jotenkin saarnaavan tai tiukan tuntuinen viesti. Pistän väsymyksen piikkiin ja siihen että olen lukenut nyt keskestelupalstoja (en täältä vaan muualta) joka saa sapen kiehumaan.. se nyt ehkä näkyy tässä, en tarkoittanut.

Muokattu: , käyttäjä: koibito

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla ei ole mitään yhteispolttareita vastaan sinällään, juurikin jos morsiammella ja sulhasella on yhteiset kaverit. Itse en kuitenkaan haluaisi oman sulhaseni kanssa yhteisiä polttareita. Tämä sen vuoksi, että vaikka molemmat tuntevat toisensa kaverit jo melko hyvin, eikä meillä ole ongelmia viettää aikaa toisen kavereiden kanssa, niin meidän tapauksessa meillä on kuitenkin edelleen ne omat kaveripiirimme. Lisäksi meillä on melkolailla sukupuolijakaumaa kavereissa (ts. hyvät ystäväni ovat kaikki tyttöjä ja sulhon parhaat ystävät poikia - tosin sulholla on paljon myös naispuolisia kavereita), joten siksikin omat polttarit ovat luonnolliset. Minullakaan ei ole valtavaa kaveriporukkaa, mutta olen kyllä ihan tyytyväinen siihen, jos seitsemän ystävääni (jotka kaikki olen tuntenut viimeistään lukion alkamisesta lähtien) pääsevät paikalle polttareihini. Uskon että niistä silloin tulee juuri parhaat mahdolliset.

Eli summa summarum, ymmärrän yhteispolttarit jos morsiusparilla on yhteiset ystävät, mutta itselleni en sellaisia haluaisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mielestäni ei tyhmää, jos se on yhteinen toive. Mutta olikohan se 'Meidän häät', kun siinä oli se yksi pariskunta, jossa se nainen kielsi mieheltään polttarit (se jakso missä Vappu Pimiä tuli jutskaa sulhon kanssa). Niillä oli yhteispolttarit jossain vaiheessa, ja sitten ne jossain vaiheessa olivat erillään, mutta lopuksi morsion sai jonkun kohtauksen, ja sulho juoksi pää kolmantena jalkana paikalle. En tiedä oliko ne polttarit kauheen reilut sitä sulhoa kohtaan.

Olisin itsekin voinut ajatella jotain yhteispolttareita, mutta tiesin, että siipalla ja hänen kavereilla suunnitelmia... itse ehdotin kaasolle, että jos mennään ulkomaille sisarten kesken :D

Muokattu: , käyttäjä: Sesilia88

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko ihan hölmö ajatus, jos morsiamella ja sulhasella on samana päivänä yhteiset polttarit?

Itse tahtoisin viettää polttaripäivää yhdessä sulhaseni sekä kaason ja bestmanin kanssa. Onko kenelläkään ollut kokemuksia tälläisestä ja miten ovat tälläiset polttarit toimineet?

Tahtoisin myös tietää, että mitä kaikkea tekemistä yhteisille polttareille pitäisi keksiä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on ollut välillä ihan sama idea mielessä! Musta olis ihan huippua viettää ihana päivä oman kullan ja muutaman muun läheisen ihmisen kanssa - toisaalta haluan ihan "normaalit" polttarit, koska harvemmin tulee vietettyä tyttöjen laatuaikaa kun hengailtua miekkosen kanssa :)

edit. Niin siis siksi yhteiset polttarit olisi meille hyvät, koska sulho väittää ettei halua lainkaan polttareita (luulen kyllä että muuttaa vielä mielensä :D)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa hyvältä! Sehän vois olla ihan just semmonen rento ilta, varaatte vaikka jonkun saunan tms missä sitten voitte viettää kaikki yhdessä aikaa. Ei mun mielestä ollenkaan hölmö ajatus viettää yhteisiä polttareita. Eikä se niinkään tarvi olla edes 'polttari' nimikkeellä. Voihan se olla ihan just mukava ilta teille läheisten ihmisten kanssa :) Sehän vois hyvin sitten olla vaikka ihan just ennen häitä, vaikka ihan päivääkin ennen! Siinähän vois käydä vielä viimeisiä silauksia läpi ja sit ottaa vaan rennosti :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sanoisin että tämä voi olla kauhea katastrofi tai sitten äärettömän monta kertaa parempi kuin erilliset polttarit. Riippuu siis aivan kaveripiiristä. Jos teillä on paljon yhteisiä kavereita ja vietätte muutenkin paljon aikaa keskenänne sen porukan kanssa joka osallistuu polttareihin, niin saattaa onnistua ihan hyvin.

Haluaisin kiinnittää huomiota siihen että normaalistihan kaaso/BM on päävastuussa polttareiden järjestämisestä. Nyt kun ne on yhteiset, niin määritelkää etukäteen selkeästi kuka on päävastuussa. Mikäli päätätte että kaaso ja BM ovat molemmat yhteisvastuullisia järjestelyistä, niin olisi toivottavaa että kaaso ja BM tulisivat hyvin toimeen ja tuntisivat toisensa. Varmin tapa pilata nämä on että järjestelyistä tulee vääntö kaason ja BM:n välillä siitä miten paljon ne ovat "naisen polttarit" ja "miehen polttarit".

Mikään ei tietenkään estä että valvotte itse polttareiden suunnittelua ja toimitte ikäänkuin tuomareina jos tulee vääntöä. Se että sulhanen ja morsian itse suunnittelee polttarinsa ei tietenkään ole mikään hirveän perinteinen idea, mutta toisaalta ei ole yhteiset polttaritkaan, joten haittaako tuo?

Eli lyhyesti, jos tuntuu että porukka toimii yhdessä ja keksitte tavan järjestellä asian tavalla jonka uskotte että toimii, niin miksi ei? Teidän juhlat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos molemmat puoliskot tahtovat yhteiset polttarit, niin niistä varmasti tulee onnistuneet ja ikimuistoiset! Ja tuohon ohjelmakysymykseen; niihinhän voi keksiä ihan mitä tahansa ohjelmaa riippuen polttariseurueen mielenkiinnonkohteista. Voitte pitää vaikkapa yhteisen mökkiviikonlopun saunoen, pelaillen, syöden ja juoden hyvin tai lähteä esimerkiksi Tallinnan risteilylle. Voisitte hyvin poimia vinkkejä ihan näistä perinteisistä "naisten polttareista" ja "miesten polttareista", koska siellä on paljon juttuja, jotka sopivat yhteiseenkin illanviettoon.

Jos teillä kuitenkin on paljon omia ystäviä ja kavereita, jotka eivät ole toiselle puoliskolle niin läheisiä, niin erilliset polttarit toimivat varmastikin parhaiten. Onhan teillä sitten yhdessä juhlittavana hääpäivä ja häämatka :) Juhlia ja pippaloita voi kaveripiirille järjestää muulloinkin. Jos sulhanen ei välttämättä halua yhteisiä polttareita, niin sinuna soisin hänelle oman poikienillan, sillä polttarit ovat kuitenkin todella spesiaali tapahtuma. Ja toivottavasti once in a lifetime -kokemus.

Itse en ikimaailmassa haluaisi yhteisiä polttareita, vaan haluan rymytä omien kavereideni kanssa oikein olan takaa, ennenkö juhlin rakkauttamme yhdessä miehen kanssa hääpäivänä ja häämatkalla. Mutta mielipiteitä on niin monia kuin on morsiamia ja sulhasiakin, eikä mikään tapa ole muita huonompi. Mielestäni vain te kaksin voitte keskustella siitä, olisivatko erilliset vai yhteiset polttarit paremmat, sillä vain te itse tiedätte oman makunne :) Älkää antako muiden mielipiteiden vaikuttaa siihen päätökseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee yhteiset polttarit - tai ainakin olen toivonut kaasolta ja bestmanilta niin.

Johtuu nimenomaan siitä, että meidän kaveriporukka on melkein kokonaan samaa. Minun rakkaimmat ystäväni ovat myös miehen, ja toisin päin. Olisi julmaa jotenkin irrottaa toisistaan. Toki voi hetkeksi porukka hajaantua kahtia jos pitää jotain tehtäviä suorittaa, mutta.. no, uskon kyllä että saan rymytä myös miehen läsnäollessa.

Että kukin tilanteensa mukaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tjaa, miksipä ei yhteiset polttarit....

Meillä ainakin on paljon yhteisiä kavereita, jotka on kummallekin todella tärkeitä.
Ainakin ajatus siitä, että kumpikin saisi kutsua vain oman sukupuolen edustajia on todella outo, jos kerran on tarkoitus kutsu parhaat ystävät!! Vaikka olisikin siis omat polttarit kummallakin, moni kaveri saanee kutsun kumpiinkin - täysin sukupuoleen katsomatta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Musta olis tosi hauskaa, jos alkuilta oltais omissa porukoissamme, ja sitten loppuillasta juhlittaisi yhdessä :) Tämä nyt ei tuu tapahtumaan ihan jo siitä syystä että meillä on tuo pikkuneiti, ja kaikki potentiaaliset hoitajat asuvat muualla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miksipäs ei voisi olla. Meillä on miehen kanssa omat kaverit suurimmaksi osaksi ja ollaan vähän huonoja käymään ulkona niin halutaan kyllä omat polttarit. Ainakin itse odotan innolla sellaista ihanaa päivää & iltaa parhaiden ystävien seurassa. Mies menee varmaan rymyämään johonkin omien kavereidensa kanssa - best man ainakin tuntuu olevan kovin innoissaan niitä järjestämässä  :girl_haha:

 

Mutta siis jos meillä olis enemmän symbioosissa mein kaveripiirit niin en mä näe siinä mitään huonoakaan. Eli jos morsiuspari (molemmat) niin haluaa niin tottakai voi olla yhteiset!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli yhteiset. Miehen polttarit alkoi jo perjantaina ja likat tuli mut hakemaan lauantaiaamuna. Meillä on tosi iso kaveriporukka ja osa pojista oli mun kavereita ennenkun tapasin mun miehen. 

 

Me oltiin tyttöjen kanssa lauantaipäivä ja ajeltiin sit mökeille. Pojilla oli viereinen mökki. Oli siinä illalla muutakin ohjelmaa, kun törpöttelyä, mutta ehdottoman hauskaa kyllä oli! Parhaita iltoja ikinä! Tää sopi meille oikein hyvin ja nimenomaan toivottiin kaasoilta ja bestmanilta tätä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä vähän toivon, että meidän polttarit ois miehekkeen kanssa edes osittain yhteiset.. Saa nähdä tullaanko tätä toivetta huomioimaan. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin on yhteinen kaveripiiri, jossa on miehiä ja naisia ja kaveripariskuntia. Sen puolesta polttarit voisivatkin olla yhteiset. Toisaalta taas ohjelmanumeroiden järjestämistä ajatellen erilliset polttarit voisivat toimia paremmin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on niin yhteinen kaveripiiri, että toivoin yhteisiä polttareita. Mulle ei oikein voi järjestää sellaisia perinteisiä polttareita, toivon vain mukavaa yhdessäoloa. Mutta tätä ideaa kun ehdotettiin sulhasen best maneille niin vastaus oli "ei käy" :(  Se kuulemma pilaa polttareiden idean ihan kokonaan jos ne on yhteiset. He haluaa järjestää sulhaselle kunnon polttarit ja mun pitää ilmeisesti sitten keksiä jotain muuta..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään