Tiinazku

Morsiamella ja sulhasella yhteiset polttarit

99 viestiä aiheessa

Itse olin ystävälleni kaasona muutama vuosi sitten. Hääparilla oli paljon yhteisiä ystäviä joten päädyimme seuraavanlaiseen ratkaisuun. Vietimme päivän ja alkuillan tyttöporukalla ja illalla menimme iltaa viettämään yhdessä poikien kanssa mökkeillen. Ohjelmaa oli päivän ja illan aikana monenlaista... Polttarit olivat erittäin railakkaat ja onnistuneet!!! Kaikilta osallistuneilta tuli pelkästään positiivista palautetta.

Itse taidan kuitenkin haluta olla erillään polttaripäivänäni. Toisaalta joku matsi tytöt vastaan pojat voisi olla  kova juttu... tai morsian vastaan sulhanen (olen aikas kilpailuhenkinen  ;) ) Mutta ennenkaikkea on tärkeintä, että jokainen tekee asiat niinkuin parhaalta tuntuu, oli sitten polttarit yhdessä tai erikseen  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ainakin molemmat haluaa, että päivät ollaan omissa porukoissa ja illalla treffataan baarissa.. Kavrin polttarit oli tuollaiset ja kivaa oli!  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee yhteiset polttarit,

ei mustasukkaisuudesta, eikä siitä etteikö pärjättäisi yhtä iltaa ilman toista.

Vaan siksi,

että viihdymme toistemme seurassa.

Musta on kivempi ajatus viettää ns. viimeinen ilta neitinä mieheni kanssa ja meillä se tuntui luonnollisimmalta vaihtoehdolta.

Vielä polttareista on tulossa sellaiset,

että mies saa olla päissään mutta minäpä "joudun" olemaan selvinpäin.

Ilmoitin järjestäjille,

ettei todellakaan tarvitse muiden välttää viinaksia vaikka itse en voi nyt juoda.

Odotan innolla :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joku tuollainen voisi olla ihan kivakin omalle kohdalle. Mutta yleensä varsinkin miehet haluavat olla omassa porukassa, kai niistä tuntuu etteivät naisten seurassa saa olla niin härskejä kuin muutoin olisivat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä haluaisin kanssa yhteisen polttarit...ihan siksi kun muutenkin käydään yhdessä joka paikassa niin miksi sitten pitäisi sitä mennä muuttamaan, kaveripiiri kun on aika yhtenäinen ja vaikea edes erotella, että tämä on nyt minun ystävä ja tuo sun. Nautitaan toistemma seurasta ja ollaan kuin vasta seurustelemaan alkanut pari niin mikäs siinä sitten  ;DJa täytyy kyllä sanoa että mieheni on paras ystäväni myös niin eikö hänen kuuluisi olla paikalla :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän polttarit oli ja meni,

olen todella tyytyväinen :-X

Yhdessä vietettiin koko aika,

paitsi mun manikyyrin aikana muut kävi oluella ja pelaamassa pokeria.

Oli mainio päivä ja todella mukavaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eihän se ole typerää viettää polttareita yhdessä, mutta vaikka morsiammella (jonka kaasona olen) on sulhasen kanssa yhteinen kaveripiiri muutamaa henkilöä lukuunottamatta halutaan pitää ne erikseen.  Mielestäni se on parempi niin ja sitten vaikka loppuillasta tavataan sulhasen polttariporukka tai sitten ei..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin on puhuttu yhteisistä polttareista. Kummallakin on aika vähän kavereita ja yleensä heitä tavataankin pariskunnittain. Mies oli se joka ensimmäiseksi alkoi puhua, että kun muutenkin aina muualla ollessaan miettii mistä johtuu, että minun seurassani on hauskinta niin pitääkö polttarit vaan väkisin "kärsiä" koska niin "kuuluu" tehdä. :) Me viihdymme yhdessä ja haluamme siis mieluiten myös juhlia yhdessä. Näin saamme myös vähän isommat kekkerit kun molempien muutamat kaverit ovat mukana. Joka tapauksessa olemme illan yhdessä ja alustavana ajatuksena on, että ME itse kustannamme ja järjestämme bileet. Sopii myös hyvin että olemme päivällä eri suunnilla ja sitten illaksi yhdistämme voimamme. Asia ei tosin ole ajankohtainen, mutta se on jostain syystä jo tullut puheeksi.

Me ei myöskään olla kummempia juhlijoita (enää) ja "tyttöjen illassa" olen ollut tasan kerran ja ne olivat polttarit... Mulla ei siis ole mitään pakkomiellettä päästä tyttöjen kanssa juhlimaan "viimeistä kertaa" etenkin kun pääsen sellaiseen myöhemminkin jos vaan haluan!

Oikein hyvä idea siis omasta mielestäni, mutta järjestäjien täytyy tosiaan tietää mitä mieltä itse morsiuspari on ajatuksesta! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Päädyin taas vaihteeksi pitkän hiljaiselon jälkeen tänne.

Meillä oli yhteiset polttarit mieheni kanssa. Jo pelkästään siitä syyst, että ystäväpiirimme ovat samat. sukupuolirajoja ei tunneta  :D

Aluksi oltiin eri porukoissa, tehtiin aivan ihania juttuja....illemmalla päädyttiin saunatiloille, tytöt ensin, että saimme saunoa kaikessa rauhassa. sen jälkeen tulivat poat ja he saunoivat kun tytöt laittaituivat... sitten meitä alettiin laittamaan valmiiksi kaupungille lähtöä varten. hetken aikaa vielä pelailtiin ja juotiin ja taas eksyi reitit tyttö ja poikaporukalla. aj sitten kaikki lopuksi kotiin, pojat tosin ensin ;) oli kyllä kiva nähdä omaa kultaa edes pikasesti! oli niin paljon kaikkea kerrottavaa  :)

SUOSITTELEN!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omista polttareistani tulee todella pienen porukan illanvietto, jos niitä vietetään pelkässä "tyttöporukassa" - minä, kaaso ja tuleva anoppi rock-konsertissa tai jotain muuta vastaavaa...  :o Suurin osa ystävistäni ja kavereistani on miehiä, ja heistä taas suurin osa yhteisiä avomieheni kanssa. Olen siis aina viihtynyt paremmin miesten kuin naisten seurassa, ja kaasona toimiva paras ystävänikin on kaltaiseni poikatyttö.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meille tulee yhteiset polttarit tai paremminkin ihan illan istujaiset tärkeiden ihmisten seurassa. Seitsemän vuotta ollaan yhteiseloa vietetty ja ystäväpiiri on yhteinen eli ei voi erotella juurikaan, että on olemassa minun ja sitten mieheni ystävät yhdessä kun käymme kuitenkin joka paikassa. Ja olisi tyhmää jotenkin alkaa erotella, että sinä olet enemmän minun kuin sulhon ystäviä :-[ Me olemma ajatelleet viettää iltaa yhdessä juoden ja saunoen ja pitäen hauskaa ja jos haluavat järjestää jotain ohjelmaa erillään niin siinä on päivä aikaa sitä pitää mutta yhdessä ollaan ja siitä ei kyllä päästä minnekkään. Eikä se ole mitään nössöillyä vaan jollain lailla elämäntapa kysymys muutenkin ollaan yhdessä niin miksi pilata hyvä olemalla erillään?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillekin on tulossa yhteiset polttarit, joita kaasoni innolla järjestelee. Itsekin olen runsaasti ideoita jaellut. Saa nähdä millaiset tulee. :) Sulhanen viihtyy minun ja kavereitteni seurassa ja olemme usein nähneetkin pariskuntaystäviäni. Sulholla ei oikein ole läheisiä omia ystäviä, joten pariskuntapolttarit on mukava idea. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mieleeni heräsi kysymys teille, joilla on ollut yhteiset polttarit: miten olette polttarinne viettäneet? Onko ollut jotain erityistä ohjelmaa ja oletteko polttaroineet koko päivän vai viettäneet ikäänkuin yhteiset iltajuhlat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun mielestäni polttareiden yhdistyminen illalla on mukavaa. Niistä polttareista, joissa olen ollut, kaikkein mukavimpia ovat olleet ne, joissa ollaan lopuksi tavattu poikien kanssa. Eräätkin polttarit meinasivat aivan lässähtää lopuksi ja morsian oli jo todella pahalla päällä, kunnes kuuli, että lopulta mennään samalle mökille poikien kanssa.

Ikävä kyllä itse en saa sellaisia polttareita, koska meidän polttarit pitää järjestää eri päivinä lapsen hoidon takia. (Eli lapselle ei ole hoitopaikkaa, joten toisen täytyy olla kotona.)  :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen pohtinut kauan tätä samaa ajatusta yhteisistä polttareista! Mekin ollaan sellaisia, että viihdytään tosi hyvin toisen läheisyydessä ja mielellään käydään juhlimassakin kaksistaan. Ilman toista on vajavainen olo ja juhlaillat tyttöjen tai poikien kesken kuluu ajatellessa, miten toinen saa ajan kulumaan kotona. :)

Mielestäni on aivan briljantti idea pitää yhteiset polttarijuhlat illalla! Saataisiin kokoon enemmän ihmisiä ja yhdet suuret juhlat, jotka järjestäisimme itse. Samalla ratkeais minun asenneongelma, kun minusta tuntuu pahalta, että ystäväni joutuisivat maksamaan kalliista juhlista, jotka järjestetään minulle. Iso rauhaisa paikka, hubailua, juomista ja syömistä, saunaa, musiikkia, lämmin tunnelmaa ja jatkot... Meillä tavallisesti juhlitaan kaksin tai tyttö/poikaporukassa, joten yhteinen ilta kummankin kavereiden kesken olisi ensimmäinen laatuaan! Meillä on naimisiin menon jälkeen kuitenkin tulossa tyttöjen- ja poikieniltoja ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan järjestämässä miehen isälle ja hänen uudelle morsiammelle yhteisiä polttareita. Kumpikin on jo aiemmin ollut  naimisissa, ja muutenkin elämää nähny, joten...sit kun on suku ja ystävät aika levällään, niin muutenkin helpompi ohjelmoida samaan viikonloppuun. Tosin tuo kuulosti aika hyvältä, et ensin tyttö-/poikaporukassa, ja myöhemmin kaikki yhes koos... :D noo, kunhan nyt tässä ensin oman morsiammeni polttarit läjäilen, niin sit jaksaa ihmetellä appiukon polttareita...! ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee yhteiset polttarit!  :-X Mutta se ei tule yllätyksenä kenellekään...  ;D

Teemme aina kaiken yhdessä ja sen myös tietää kaikki! Kumpikaan ei kestä sitä,

että joutuisi olemaan erossa toisesta. Ja meillä on yhteiset kaverit/kaveripariskunnat,

niin emme halua myöskään sen takia viettää sitä iltaa erikseen..  ;D Ja emme edes ole

koskaan viettäneet iltoja erikseen omissa kaveriporukoissa... Todella outo ajatus!

Mutta me nyt olemmekin hieman erilainen pariskunta...  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Eräätkin polttarit meinasivat aivan lässähtää lopuksi ja morsian oli jo todella pahalla päällä, kunnes kuuli, että lopulta mennään samalle mökille poikien kanssa.

Mä olen varmaan just tällainen morsio loppuillasta :D Olisin halunnut yhteiset polttarit, mut luulen ettei kukaan järjestävistä tahoista ottanut tätä kuuleviin korviinsa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse tykkäisin osittain yhteisistä polttareita eli päivällä kumpikin porukka omilla teillään ja sitten illalla samaan baariin ja oman kullan kanssa yhtä matkaa kotiin ja kohti sitä yhteistä loppu elämää :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meille tulee yhteiset polttarit! :-X Mutta se ei tule yllätyksenä kenellekään... ;D

Teemme aina kaiken yhdessä ja sen myös tietää kaikki! Kumpikaan ei kestä sitä,

että joutuisi olemaan erossa toisesta. Ja meillä on yhteiset kaverit/kaveripariskunnat,

niin emme halua myöskään sen takia viettää sitä iltaa erikseen.. ;D Ja emme edes ole

koskaan viettäneet iltoja erikseen omissa kaveriporukoissa... Todella outo ajatus!

Mutta me nyt olemmekin hieman erilainen pariskunta... 8-)

miumiu, tuo teksti on kuin suoraan minun ja avomieheni suhteesta! Ihanaa että näitä muitakin "erilaisia" lötyy :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin oli yhteiset polttarit, päivällä oltiin tyttö- ja poikaporukoissa, illalla mentiin kaikki yhdessä mökille ja siellä juhlittiin aamuun asti. Ja syy oli, että meillä on paljon yhteisiä ystäviä ja olisi hölmöä juhlia polttareita ilman parasta "poikaystävää" ja toiseksi jos olemme menossa naimisiin niin miksi emme haluaisi olla yhdessä? Nyt ystäväpariskuntamme on menossa naimisiin ja haluavat myös yhteiset polttarit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee yhteiset polttarit, sillä haluamme olla senkin päivän yhdessä. :-X

Siskoni ensin ihmetteli asiaa, mutta kyllä se sitten tajus :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kyllä minusta kuulostaa ihan kivalta ja järkevältäkin tuo yhteiset polttarit ajatus. Esim. jos aamulla/päivällä vietetään aikaa omilla tyttö/poika porukoilla ja sitten illasta siirrytään yhteiseen paikkaa juhlimaan yhdessä.

näin ainakin haluaisin omat polttarit järjestettävän...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään