mukkis

Vainoharhaisuus

124 viestiä aiheessa

Mun mahdollisten polttareiden ongelma on se, että kaverit asuu ympäri Suomea eikä tunne toisiaan. Siinä sitä sitten onkin varmaan miettimistä, että kannattaako mulle edes järkätä mitään... Vika ilta ennen häitä on ihan mahdollinen, ja luultavasti ainakin Ollin polttarit tulee olemaan silloin. Bestman kun saapuu paikalle vasta silloin. heh. Sikäli vika ilta on ihan ok, että kumpikaan ei oo kovinkaan innokas läträäjä ja kaverit tietää sen. Sikäli turvallisilla mielillä, mutta kuitenkin... saas nähdä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jännittää, jännittää! Kuuntelen korva kovana kaasojen menoja ja mietin mikä niistä on tekaistu, mikä on todellinen meno. Toisella kaasolla on muka joka viikonloppu ennen häitä varattu, mutta varmana siellä on joku jekku mukana. Halkean uteliaisuudesta!

Kyllä se tässä muutaman viikonlopun sisään selviää  ;D. Viikolla niitä ei järjestetä, se on varmaa. Mutta mitä, missä ja milloin??? Kiinnostaisi tietää! Kuka valehtelee ja kenelle? Se jää nähtäväksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun morsmaikulla oli kyllä kans hyvinki selvää vainoharhaisuutta havaittavissa jo monta viikkoa ennen polttareita. Koitapa siinä pokalla naamalla jatkaa askartelua, kun toinen kyselee vähän väliä milloin polttariporukka tulee ;D Oli lauantaisin hyvinki varma että "tänään ne on" :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ilmoittautuu yksi vainoharhainen morsian.

Ensinnäkin, polttariporukkaan osallistuvien lista on pyydetty jo viime vuoden puolella, silti "sinulle ei järjestetä polttareita ollenkaan" ja hirvee virne naamalla.

Toiseksi, kaverini kyselevät kokoajan, "tiedätkö koska polttarisi ovat?" No en tiedä... Vaihtoehdot alkavat kuitenkin käydä vähiin, häät ovat syyskuussa ja luulisi niiden polttareiden olevan tässä elokuun puolella.

No, siippani on lähdössä tänään Tallinnaan hakemaan viinoja ja eilen tuli kaasolta viesti että "pakkaa heti kassiin meikit, bilekengät, uimapuku jne. jne". No, minähän pakkasin, mutta sitten laskin yksi + yksi, että eihän yksi hyvistä kavereistani ainakaan pääsisi polttareihin koska on laivalla just tänä viikonloppuna töissä, ja kaasot antavat mun nyt elää uskossa että polttarit olisivat tänä viikonloppuna. Toisaalta, voihan olla niin että laivalla työskentelevä kaverini lähtee yhdeksi päiväksi pois laivalta... Toisaalta, tämä kassin pakkaaminen voi olla huiputusta ja polttarit olisivatkin vasta ensi viikonloppuna.

Seuraavana viikonloppuna ne tuskin ovat, koska yksi kavereistani sopi kanssani että menemme hänen kanssaan hänen kaverinsa tupareihin. Vai onko sekin kusetusta ja polttarit ovatkin vasta kahden viikon päästä?

Voi tätä pähkäilyä. Kaasot osaavat sitten olla ilkeitä!  ;)

(Kokemuksen syvällä rintaäänellä itsekin kaasona 3 kertaa ollut)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hep! Kaikkien vainoharhaisten sankari, Tipi-lintu ilmottautuu wave.gif... Vaikka käytännön syistä tiesin että polttarit ovat syksymmällä (kaaso sai vauvan alkukesästä), olin jo kesän alussa vainoharhainen kaikesta mitä ympärilläni kuulin ja näin. Tai en varsinaisesti olettanut, että polttarini edes olisivat jonain tiettynä ajankohtana, mutta skannasin kaiken informaation polttari-skannerilla "jaa jaa, vai että kesälomasuunnitelmia, joo joo, ootte menossa jonnekin reissuun, niin varmaan, mistäs sen tietää..." ::)

Välillä on ihan hullunkurisia päähänpistoja ton vainoharhaisuuden johdosta. Joskus kauppareissulla tulee mieleen että ollaankohan nyt oikeesti kauppaan menossa vai onko kyseessä joku polttarijekku. Oon aistivinani ihmisten ilmeistä ja sanavalinnoista jotain polttareihin liittyvää. En silti utele mitään polttareista enkä epäilyistäni ole edes puhunut kuin pari kertaa miehelleni yleisluontoiseen sävyyn. En halua polttareistani mitään tietää etukäteen, vaikka kontrollifriikki ja stressaaja olenkin, enkä ole polttareista edes huolissani. Mulla on aavistus milloin polttarit voisivat olla, mutta en halua tietää olenko oikeassa. Ja mistään ei voi olla varma, kaikki mun sopimat jutut on saatettu uudelleenjärjestellä polttariporukan taholta, mistäs sen tietää.

Tänään olin sovittamassa hääpukua. Olimme ainoat asiakkaat liikkeessä. Olin juuri päässyt sovituskoppiin kun pukuliikkeen ovi kävi. Hiljaisuus. Korvani höristelivät ja kuulin naisäänen hiljaista hihitystä. HAHAAA! Ihan varmasti polttariporukka tulee hakemaan mua puvun sovituksesta! Adrenaliini syöksähtää jalkoihin ja perhoset lepattelevat vatsassa. Samassa hetkessä kuuluu enemmänkin ääniä, ihan tuikituntemattomia. Hitto soikoon, liikkeeseen tuli vaan lisää pukujen sovittelijoita. Pöh. Jään jännityksellä odottamaan seuraavaa adrenaliinihyökkäystä... ;D  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kolme viikkoa aikaa häihin ja vainoharhaisuus lisääntyy päivä päivältä ;D  Päivävaihtoehtoja on enää aika vähän. Oikeastaan vain huominen tai seuraavan viikon perjantai tai lauantai, koska tuskinpa niitä polttareita viikolla järjestetään. Kaksissa edellisissä polttareissa morsian on haettu polttareihinsa töistä, joten olin tänäänkin koko iltapäivän varuillaan ja pohdin kuka tekisi työni, jos polttariporukka yllättäen rynnistäisi ovesta sisään ::) Kolmen aikaan aloin olla vakuuttunut ettei työstäkaappaus tapahtuisi ainakaan tänään. Silti vielä kotimatkalla vilkuilin ympärilleni ja pohdin hyppääkö joku kaveri kohta jostain puskasta eteeni ;D

Nyt kello on jo niin paljon, että olen varma ettei polttareita ole tänään. Mutta jo nyt voi miettiä huomista. Pohdin, että pitäisikö mennä varmuuden vuoksi aikaisin nukkumaan, koska mistä sitä tietää, jos ovikello soi vaikka kuudelta aamulla :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

NO NIIN!  :o Nyt te tartutitte muhun tän polttari "pelon"! Mitä jos ne on huomenna, tai viikon päästä tai kuukauden tai 8 kuukauden päästä. Häihin lähes vuos viel ja aloin nyt jo hermoilee!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sama täällä :o

häihin aikaa vielä reilu 5 kk, mutta näitä juttuja lukiessa perhoset alkoivat jo myllätä vatsassa. vaikka yritänkin ajatella että tuskin mitään erikoista tulee, eikä ainakaan yllätystä, kun itse asun mualimalla, ja kaveritkin hyivn levittäytyneitä pitkin suomea, mutta toivottavatsi he saavat jonkun illan aikaiseksi, itsellä kyllä ihanat kaasot, jotka varmasti haluavat järkätä jotain. MUTTA MITÄ?! mä en kestä!! ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä yksi perustavanlaatuista vainoharhaa kehittelevä morsmaikku ilmoittautuu. Työni takia on sovittu että polttarit ovat huhtikuussa, joka alkaa ylihuomenna... Tänään ehdotin leffailtaa sulholle, joka vastasi "pistetään harkintaan" itselleen aika epätyypilliseen tyyliin. Että näin, nyt saan tosiaan kurkkia nurkkien taakse seuraavat viikonloput, ukko on sellainen pokerinaama, etten tule ikinä tietämään mitä kaikkea sen kanssa on sovittu. Onneksi tiedän että porukka on hyvä ja että kaaso ottaa suurpiirteiset toiveeni huomioon ohjelmassa. Muttamutta jänskättää...  :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, täällä!  ;D Tänään heräsin aamulla jo klo 7, että menen suihkuun, jos lähtö tulee, olen ainakin suihkunraikas :) Ja pyh.. Koko aamun askarrellut.. Ilmeisesti polttareita ei tule ollenkaan  :-/ Ensi viikolla on ystävälläni menoja, joten se ei ainakaan pääse mukaan, niin tuskin muutkaan :( Illalla sulho sanoi, että ei tarvii herätystä (ei ole koskaan aiemmin sanonut) ja sitten aamulla kun nousin 7 aikaan, sulho oli myös hereillä, mutta nukahti uudelleen.. Toivoin kovasti polttareita, mutta tiedän, että ystävillä kiireitä.. En siis mitään biletys, extreme polttareita olisi halunnut, vaan ihan yhdessä oloa jne.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä myös!  ;D Vaikka häihin on vielä aikaa, pitäisi polttareideni olla huhtikuussa tai toukokuussa, koska kesällä olen liian kiinni töissäni. Kaiken tämän aloitti se, että pomoni pyysi mua yhtenä lauantaina töihin toukokuun alussa, mutta ennen pyyntöään oli jo merkannut mut töihin. Entä jos mulle ei olis sopinutkaan  :P Nyt siis pähkäilen, josko polttarini olisivat kyseisenä päivänä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kommenntti.Olisiko mahdollista,että kaverisi olisivatkin järjestäneet tuon työ :-X ;Dpäiväsi pomosi kanssa jo polttaripäiväksi ja itse luulet meneväsi duuniin???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä oon mä: tosi tarkka kaikesta kontrollifriikki kaikekkaikiaan. Ei mitään hajua, milloin ne polttarit on. SAnoinki sulholle, että meikkaan nyt joka aamu (oli sunnuntai tai arkipäivä). Meikkaan ja pidän kotonaki nyt SIISTEJÄ vaatteita. Mua ei siis ennen häiden sitä seuraavaa aamua näe verkkareissa ja olen jo suunnitellutki mitä puen päälle jos päivä koittaa. Aion myös ohjeistaa sulhoni, mitä sen täytyy varmistaa mun laukkuun, jos se päivä koittaa. Myös varmistaa, etten ole savinaamio kasvoilla tai siivoamassa juuri. Tosin mä nyt siivoankin siisteissä vaatteissa. Vainoharhaisuuutta? Eeeeeei, ei olleeenkaan!  ;D ;D ;D ;D ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyy perua puheeni :) Tänään ne sitten olivatkin.. Kaaso oli järjestänyt juuri minun näköiset polttarit, ihanaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja teatteria.. Sekä aivan ihana valkosuklaaleivos :) *huokaa* Oli aivan mahtavaa..  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voin oikein tuntea kuinka vainoharhaisuus alkoi vallata minutkin lukiessani näitä viestejä.

Olen koko ajan ajatellut, että eihän tässä vielä hätiä mitiä, kun on vielä häihinkin yli 2 kuukautta, mutta eihän sitä voi tietää vaikka polttarit olisikin jo lähettyvillä!

Kovasti olen toivonut, että polttarit olisi vasta toukokuussa tai kesäkuussa ja kaasollekin esitin toiveeni mutta ei voi oikeasti tietää!

Kaverit asustaa eri puolella Suomea kuin minä, joten on niilläkin suunnittelua, että kaikki pääsee tulemaan. Jännityksellä odotan mitä tapahtuu ja varmaan olen tulevat perjantait ja lauantait valppaana pälyilemässä ympärilleni mitä missäkin näkyisi!!!  ;)

Jotenkin luulen, että jonakin lauantaiaamuna ovikello pärähtää järkyttävän aikaisin ja se on menoa sitten...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

voi ei, tässä(kin) aiheessa pitäis olla varoitus että lisää ahdistusta :-/. Pahemmanlaatuinen polttariahdistus rupeaa vaivaavaan, alle kolme kuukautta häihin, joten jo voi ruveta stressaamaan polttareistakin. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vainoharhaisuus ei vielä vaivaa, kun päällimmäisenä on Pelko etteivät saa järkättyä lainkaan, kun asun itse kovin kovin kaukana muista. Jos ei muu auta niin otetaan sitten oluset ihanan prinsessakoirani kanssa takapihalla ja pukeudutaan Täti Moonikoiksi  [smiley=lipsrsealed.gif]

Aika säälittävä mielikuva kyllä, toivottavasti tähän ei jouduta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on vainoharhat huipussaan vaikka kaaso kertoikin minä päivänä ne polttarit on. Olen jopa jo alkanut epäillä että ehkä se kertominenkin oli vaan joku huiputus. No enemmän kuitenkin vainottaa niitten polttareitten sisältö. Olen vuosikausia kovaan ääneen kehunut etten häpeä mitään ja että hemmottelupolttarit on nynnyille ja että kunnon nolaamista sen olla pitää ja palomiesstrippari pitää olla ehdottomasti :-[ Noh, enhän mä voinut arvata että oon ite näinkin pian vuorossa ja nyt saattaa sitten mun suuret puheet kostautua...IIIIIKKKK!!!!!! :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä oon vainoharhoissani ajatellu, et mun polttarit on huomenna. Häihin on vielä aikaa melkei 2kk, mut polttarit saattaa olla näin aikasin, koska kavereiden raskaudet ja lapsenhoitovelvollisuudet vähän rajottaa aikataulua. Mä oon yrittäny vaivihkaa jekuttaa yhtä kaveriani paljastamaan päivän, mutta ei sekään oo mitään möläyttäny. Sulhanen nyt ei ainakaa paljasta yhtään mitään. Huomiseksi on vaan luvattu tosi ankeeta keliä... Oishan se ollu kiva, ku polttarit ois jonai aurinkoisena ja lämpimänä päivänä.

Mäkin oon ohjeistanu sulhoa siitä, mitä mulle pitää pakata mukaan, jos sulho joutuu mun kamat pakkaamaan.

Saas nähdä milloin ja mitä on oikeesti luvassa?!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös vainoharhainen  ::)

Oon kyllä ihan varma että mun polttarit on tänään  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, tän polttarit alkaa kuulemma puolentunnin päästä. helppivä! Varsinkin kun viilipyttysulhoni totes et tuut sit ehjänä takas, jooko...  :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla kans alkaa hiipiä jännitys puseron alle... Vaikka häihin onkin vielä yli kolme kuukautta, tiedän, ettei polttairini oo ainakaan heinäkuussa, kun toinen kaasoni on reissussa. Jäljelle jäävät siis ens viikolla alkava toukokuu sekä kesäkuu, josta juhannus vie yhden viikonlopun vielä pois. Apuva!

Sitä paitsi aina kun ollaan viimeisten parin kuukauden aikana nähty tyttöporukalla, on muut supatelleet jotain ja järjestelleet tapaamisia, joihin mua ei oo kutsuttu jne...

Avauduin niille viimeks, että kauheinta musta on tietämättömyydessä se, etten oo ehkä kosmeettisesti valmistautunu päivään.

Kuvitelkaa morsian, jonka säärikarvat, tai vielä pahempaa, bikiniraja rehottaa jonkun tylliunelman läpi, aaargh! Toi on siis semmonen juttu, mistä mun pitää ruveta pitämään extrahuolta  ;D Vaikka porukka lupasikin ottaa sen huomioon asuvalinnoissaan ym.

Meikistä ja vaatteista ei oo niin väliks, koska luulen, etten saa kuitenkaan niitä ite päättää :)

Toisaalta odotan polttareitani kovasti, toisaalta melkein pelottaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllähän tässä vainoharhaiseksi tulee itse kukin! Enää vähän päälle kuukausi häihin ja se tarkottaa että kovin monta lauantaita ei oo tiedossa. Mulla on kaks kaasoa jotka asuu eri paikkakunnilla ja muutenki kaverit on aika hajaantuneena ympäri Suomea. On varmasti hankala saada sopimaan yhteistä päivää. Myöskin huolettaa että jos mut haetaan kotoa ja kaikki kaverit näkee sen hirveän siivon joka siellä on, muuttopakkaaminen ko on ihan kesken ja pienessä solukämpän huoneessa ei pakattavat tavarat ja pahvilaatikot oo vielä löytäny toisiaan. Viikolla en usko polttareiden olevan koska nyt on niin paljo kaikenlaisia kouluhommia ennen häitä. Myös sulhasen ehotuksiin vapaa-ajan vieton suhteen (tuollon voitais mennä sinne, tuollon voitais tehä tuota) suhtautuu varauksella, koska tietää että kaasojen on täytyny olla sulhoon yhteydessä. Ja ko samalla ite juonii bestmanin kanssa sulhasen polttareiden ajankohtaa, niin mitenpä sitä vois olla miettimättä itelle suunniteltua salaliittoa! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uusi vainoharhaisuuden uhri ilmottautuu...

Tiedän että kaaso kutsui viime sunnuntaina polttariporukan koolle, soittivat mulle ja kyselivät rinnanympärysmittaa... :P

Kukaan ei kerro mitään, pelkkää hihitystä tarjolla....

Sulho pelkää mun polttareita, ei omiaan... :o

Toukokuun loppupuolesta kesäkuun puoliväliin, sillä välilä on mun polttarit kun muita vaihtoehtoja ei sit ole..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä on hengissä ja kivaa oli, nyt jännäillään miten sulhon käy omissaan ens viikonloppuna. :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään