Vainoharhaisuus


mukkis

Recommended Posts

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vainoharhaisuus alkoi, kun kaveri meni lipsauttamaan puhelimessa, että "mä en valitettavasti pääse niihin polttareiden suunnittelupalavereihin". Hmm... eli jotain on tekeillä, mutta missä ja milloin?!   :D  Aikaa häihin on kyllä vielä 2 kk, mutta silti alkaa jänskättää. Mies ei ainakaan myönnä, että kaasot olisivat olleet häneen yhteydessä tässä salakähmäisessä puuhastelussa. Tekisi jopa mieli urkkia sulkin kalenteri ja kännykkä, josko siellä olisi mitään  ::) *nolio*  Ehkä yritän kuitenkin hillitä uteliaisuuteni...

Link to comment
Share on other sites

Liityn teidän joukkoonne! Häihin on aikaa alle pari kuukautta, ja eilen töistä tullessa kotona odotti postikortti, jossa luki vain "Lähtölaskenta on alkanut!". Ei mitään allekirjoitusta, eikä tuttua käsialaa..   ::) Ou nou..

(tai sitten vaan kuvittelen ton liittyvän polttareihin, ja mulla on oikeesti joku sekopää väijyjä.. . ;D)

Link to comment
Share on other sites

Liityn teidän joukkoonne! Häihin on aikaa alle pari kuukautta, ja eilen töistä tullessa kotona odotti postikortti, jossa luki vain "Lähtölaskenta on alkanut!". Ei mitään allekirjoitusta, eikä tuttua käsialaa..   ::) Ou nou..

(tai sitten vaan kuvittelen ton liittyvän polttareihin, ja mulla on oikeesti joku sekopää väijyjä.. . ;D)

heha [smiley=evil.gif]  :D  Toi onki paha!

Link to comment
Share on other sites

Guest temmitimmi

Myös täällä vainoharhaisuutta ja epäilyjä ilmassa!!!!! Vapaat viikonloput alkavat häiden lähestyessä oikeasti jo kohta loppua.... :-?

Siksipä sisäinen varoituskelloni kilkattaakin, että huomenna tapautuu ja sattuu kaikenlaista polttareihin liittyvää...

Täällä siis innolla jänskätetään huomista....  :P

Link to comment
Share on other sites

Melkein rupeaa näitä jännityksestä kihiseviä tekstejä lukiessa harmittamaan, että itse tiedän päivän etukäteen! Mutta kun mulla vknlopputöitä usein ja tosi kiireinen kesä muutenkin, piti sitten sulassa sovussa katsastaa sopiva päivä. No, ohjelmassa riittänee jännitettävää mulle..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Syysmorsian 07

Nyt mä tiedän mistä mun kaasot on ideansa saaneet.. Toinen heistä kun aktiivisesti näillä sivuilla vaikuttaa. Tätä viestiketjua kumpikin seuraillaan.

Mä sain kans tiistaina postissa kortin (siskoni, joka siis toinen kaasoni, käsialalla) Kortissa pupu kengässä ja kuvan yllä teksti: Menomonot jalkaan! Takana teksti: Lähtölaskentasi on alkanut. Mun nimi sulhoni nimellä höystettynä.. (Ollaan kaason kans naureskeltu et pitäskö ottaa yhdysnimi kun meil on kummallakin nen-päätteiset nimet ja viel sillain et nimissä on vaan 3 kirjaimen ero)

Sitä en tunnusta jänskättääkö vai ei, koska tiedän että viestejäni luetaan...

Link to comment
Share on other sites

Mä oon jännänny polttareita jo pari viikkoa ihan täysillä mut eipä varmaan tarvi enää jännittää.. yks kaveri tos eilen ku soitti mulle ni jotai sano et hänen pitääki jutella mun kaason kanssa ku ei tiä saako lapsenvahtia mun polttareiden ajaks ja sit kysyin hänelt et eik lapsen "isä" voi sit kattoa ni vastaukseks sain et se on sillo jossai porijazeilla.. hiukan närkästyin ja sanoin et jaa no kaipa mun täytyy sit kattoo kalenterista et koska ne on ettei vaan jää yllätykseks ni eik se pässi sit sanonu mul päivämääränki et koska noi porijazit on  >:(:o Siitä on ihan selvät ohjeet annettu ettei mul pidä puhua mitään ja oon itekki sitä joutunu tol kaveril sanomaan etten mä haluu tietää mut ei näköjään järki pelaa yhtään  >:(

Link to comment
Share on other sites

Häät lähenee ja jännitys senkun kasvaa.. Kortteja on tullut vielä kolme lisää: "Etsitkö neulaa heinäsuovasta..?", "Vauhti kiihtyy, varaudu tulevaan" sekä "Varmista, että laskuvarjosi toimii.."  :o Kaikki kaverit tietää, että pelkään korkeita paikkoja, joten voitte arvata, että alko sydän jyskyttää varsinki ton viimesen kortin jälkeen..  ;D Seuraavassa varmaan pelotellaan ahtailla paikoilla, sukeltamisella tai karhuilla..  :P (ai, miten niin pelkään kaikkee..?!)

Oltiin jo kehitelty kaikenmaailman salaliittoteoriat sulhon kanssa, kun tänään oli kaverin lapsen synttärit, johon oli kututtu paljon kavereita. Mutta kotona ollaan, joten ei osuttu oikeaan.. Tosin nyt oon satavarma, että viikon päästä se on menoa..

(saapa nähä, kuinka kauan arvailen vielä omiani.. ;))

Link to comment
Share on other sites

Hahaa, arvasin oikein sen, että seuraavassa kortissa puhuttiin sukeltamisesta!  :D

Tosin se meni pieleen, että polttarit ois ollu tänä viikonloppuna.. prkl. Jos ne ei ens viikonloppuna oo, ni sitte niitä ei varmaan oo ollenkaan! Alan olee jo aivan hulluuden partaalla täällä..  ;D

Link to comment
Share on other sites

Täällä kanssa yks vainoharhainen  ::) Mun polttareiden on pakko olla ennen 10.8, koska silloin muutan eri paikkakunnalle ja kaikki kaverit on pk-seudulla  :D Yhden viikonlopun tossa välissä oon töissä ja elokuun eka meen mökille. Eli niiden on pakko olla nyt tulevana tai sitten...  ;D Kovasti oon yrittänyt saada vinkkejä, mutta turhaan!

Link to comment
Share on other sites

Mä en enää harhaile :D Annoin ihanalle kaasolleni listan toivotuista vieraista jo helmikuussa, ja samoin annoin 2 viikonloppua, jotka sopisivat kaikkein parhaiten.

Nyt laskeskelin joku kuukausi sitten kavereiden Suomeen tuloja ja ulkomaille lähtemisiä, kesälomia yms ja huomasin, että sen on oltava se toinen viikonloppu jota toivoinkin  ;D

Koska tiedän kuitenkin, että kaikki ne reissaajat ovat polttareihin tulossa, hahaa!

Mua ei haittaa yhtään, musta on kiva vaan tietää että minä viikonloppuna ne on, ihan perusjuttujen (esim. menkkojen siirto) kannalta jne. Hauskaa on se, että ei tiedä yhtää mitä päivä pitää sisällään eikä edes sitä, missä kaupungissa ne on, ketkä pääsee tulemaan jne :D

Jänskää!

Link to comment
Share on other sites

Minäki sain sähköpostissa aamulla listan mitä pitää varata mukaan huomisiin polttareihin ;D (Päivämäärä on siis päätetty etukäteen, koska meillä on tänä kesänä aika paljon menoja.)

Tuota listaa kun katselee, niin rupeaa jo vähän jännittämään! Eniten ihmettelen miksi ihmeessä mun pitää ottaa mukaan koiran talutin, Fairyä ja pumpulipuikkoja..Suurin osa listan tavaroista on ihan peruskamaa, mut muutamia kummallisuuksia seassa :D Eksiin liittyvät tavarat / valokuvat varmaankin poltetaan jossai roviolla, mut muuten ei kyl ton listan perusteella osaa yhtään arvata mitä on tulossa..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

mahtavaa tällainen vainoharhailu. itse en oikein edes ajatellut omia polttareitani kun osallistuin käytännön (etukäteis)järjestelyihin sulhasen polttareissa. ja se se vasta kivaa olikin -salaliittoilu on ykköshommaa. sitten ykskaks yllättäen   hoksasin että omatkin näyttäisi olevan tulossa... sitten se alkoi se ihmettely ja arvailu. arvasin aivan oikein -ja hyvä niin. kontrollifriikki voisi jopa kiihtyä jos ei osaisi varautua  ;)

hei oikein hauskoja polttareita reetalle. piä hauskaa  :D

Link to comment
Share on other sites

Napsahtaiskohan tännekin tänään pikavoitto? Sulho on ainakin ollut hieman kummallinen tämän viikon ja tänään halusi välttämättä heittää mut töihin vaikka yleensä ei edes herää suukkoa antamaan.... Sulhon puhelin on myös pirissyt yllättävän usein ja aina on pitänyt mennä kulman taakse supattelemaan *jainks*  ::) yritä tässä nyt töihin keskittyä....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Viime aikoina on ollut vainoharhaisuutta hyvinkin paljon ilmassa. Epäilen kaikkien sanomisia, jotka liittyvät lähitulevaisuuden viikonloppuihin. Viime perjantaina jo varalta laittelin vaatteita aamuksi valmiiksi, jos vaikka tulee yllätyshyökkäys aamulla... :). Kovinkaan montaa oikeasti mahdollista viikonloppua ei ole enää jäljellä eli kohta tästä jännityksestä pääsee. Nuo korttivihjeet ovat aika ihana idea. Täytyypä laittaa korvan taakse, jos joskus toimii kaasona tai muuten osallistuu polttareiden järjestelyihin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...