paupau

Ei polttareita minulle, kiitos!

175 viestiä aiheessa

minulle ei myöskään tule varmastikaan mitään ihmeellisiä polttareita..

kaasoni on oikeastaan ainut oikea ystäväni, jonka lisäksi on tasan kaksi ihmistä jotka voisi ja luultavasti kutsutaankin paikalle..

muut ympärillä olevat kun on alunperin mieheni kavereita, niin tuntuisi hölmöltä kutsua heitä mun polttareihin, ja heidän lisäkseen on vain "hyvän päivän"-tuttuja.

eli neljän naisen illanvietto tulossa, toivoisin oikeastaan että mitään kummempaa ohjelmaa ei edes olisi, käytäisiin vaikka syömässä ja elokuvissa yhdessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä odotin että "ystäväni" olisivat järjestäneet minulle jotkut kivat polttarit (esim. leffailta tai muuten yhteistä ajanviettoa). Mitään ei kuulunut ja kun otin asian puheeksi niin sitten ei enää onnistunutkaan ennen häitä. Sulhaseni "ystävät" eivät myöskään vaivautuneet mitään järjestämään, eivätkä tule edes häihimme. Se siitä ystävyydestä sitten.. Järjestän sitten itse viikkoa ennen häitä polttarit minulle sekä sulhaselleni ja kutsuin ihmisiä joihin en ole ollut niin paljon yhteydessä mutta joiden kanssa tulen hyvin juttuun (kaikki miehiä). Ja jokainen jonka kutsuin lupasi tulla. Tässä sitä taas näkee miten ystävänsäkin voi joskus valikoida väärin. Tai ennemminkin luulla ystäviksi ihmisiä jotka sitten paljastuvatkin vain kavereiksi. Minun mielestäni ainakin ystävän selitykseksi tässä tilanteessa ei riitä että "unohdin".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on polttarit olleet ja menneet ja hyvä mieli jäi :) Kaksi kaveria lopulta tuli paikalle baariin johon treffit sovittiin, ja tietenkin myös sulhaseni. Juominen jäi aika minimaaliseksi ja keskityimme lähinnä jutteluun, biljardin peluuseen ja trivial pursuittiakin pelasimme loppuillasta. Sitten illan kruunasi kebabannos läheisessä pitseriassa. Erilaiset polttarit ehkä, mutta sopi meille. Ei polttareissa aina tarvitse tehdä jotain repäisevää, pääasia on että itse viihtyy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä EN halua polttareita, oon painottanut toivottavasti kavereille tätä tarpeeksi. Ja suoraan sanottuna ärsyttää ihmisten polttari-innostus. Polttarit pitää olla, kun ne KUULUU olla.

Polttarit ärsyttää jo olemassaolollaan, ja polttariseurueen näkeminen kaupungilla aiheuttaa mussa lievää närää, koska ne näyttää aina niin saamarin tekemällä tehdyiltä, jossa häärää pari päätyyppiä ja sitten loppu lauma naisia seuraa perässä kun kesytetyt lampaat ja kaikilla ei tunnu olevan hauskaa, mutta morsian- ja LÄHIPIIRI kyllä kikattaa. Miesten polttarit taas on minusta hirveän keskenkasvuisia ja persoonattomia. Uskoisin että se karting/saunominen/ryyppääminen/nolaaminen on jo aikansa elänyt, mutta ei.

Olen kuullut sellaisista polttareista missä mennään esim. mökille ja ovat enemmänkin yhdessäoloa ja kevyttä dokailua, sellaiset mä valitsisin jos olis pakko.. Mutta kun ei nekään oikein oo mun juttu.

Olen varmastikin vaan jotenkin vajaa, kun ajattelen näin. Mä en vaan näe polttareissa mitään yhtymäkohtaa avioliittoon, kun polttareiden alkuperäinenkin tarkoitus on jäänyt taka-alalle aikojen saatossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen tosi yllättynyt, jos joku minulle polttarit järjestää. Kaverini ovat melkeinpä kaikki sellaisia yksittäisiä, hajallaan asuvia tapauksia, jotka eivät tunne toisiaan.. ja suurta osaa ei ole edes kutsuttu häihin. Meille on tulossa parikymmentä ystävää (sisältäen vieraampia avecejakin) juhliimme, ja heistä suurin osa on kavereitani miehen kautta. Vaikka ovat minunkin ystäväpiiriäni, niin kuitenkin mieheni lapsuuden/nuoruudenystäviä, miehiä - en usko että heillä käy mielessäkään minun polttarit, enkä sitä odottaisikaan. En oikeastaan ole tästä mitenkään kovin harmissani.. polttarit olisivat ihan hauska juttu, mutta realistinen pitää olla, joten en edes odota. Miehelle tulee kyllä varmasti polttarit, ja ikimuistoiset sellaiset. Iloitsen hänen puolestaan sitten vaikka vähän kadettaisikin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ollut kaaso- tai kaveriroolissa useammissa tosi erikokoisissa polttareissa ja niille, jotka harmittelevat pientä ystävämäärää ja puuttuvia siskoja tai serkkuja, voin todeta, että koskaan se hauskanpito ei ole ollut siitä joukon koosta kiinni. Jos polttarit haluaa ja ne on mahdollista järkätä, ei kannata ainakaan ihmisten lukumäärän takia ohittaa tilaisuutta. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä toivon, että mulle ei missään tapauksessa järkätä polttareita. Eivät vain yksinkertaisesti ole mun juttu enkä koe että jäisin jostain paitsi. Tiedän, että toiveeni herättää närää lähipiirissä, kun heillä olisi halukkuutta polttareita järjestää.

Sulholle tulee varmasti polttarit ja olenkin onnellinen hänen puolestaan. Hänelle polttarit ovat myös tosi tärkeä juttu, ja toivonkin, että hän saa hauskan polttaripäivän.

Ainut ongelma on että sulhollekin on vaikea ymmärtää miksi en polttareita halua, ja toinen mikä ärsyttää on se, että häissä sitten joudun varmastikin selittelemään miksi mulla ei (toivottavasti) ollut polttareita. Noh, se on sitten sen ajan murhe.

Muokattu: , käyttäjä: Arby

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä en myöskään halua polttareita. Meillä häistä tietää vain harva tällä hetkellä, eli yllätyshäät olisi tulossa, joten senkään puolesta ei ole polttareita. Ja yksi syy yllätyshäiden järjestämiseenkin on juuri se, että en tahdo polttareita. Suurin osa ystävistäni tämän kyllä tietää, mutta kuten Arbykin mainitsi, niin toiset eivät ehkä sitä voi käsittää.

Jos kaverini järjestävät jonkunlaiset jälkipolttarit, niin ainoastaan joku mukava ilta tyttöjenkesken on käypä. En myöskään pysty lähtemään suunnittelematta mihinkään, joten minun pitää tietää päivä etukäteen. Mutta mitään pukeutumista, myymistä tai muuta en suostu tekemään. Ja minusta kyllä morsiammen toivetta täytyy kunnioittaa :) .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Taidan olla harvinaisuus täällä siinämielessä että taitaa suurin osa kirjottajista olla naisia :)

No eipä se haittaa.

Polttareista sen verran, että mä en oo koskaan ymmärtäny sen ideaa ja tästä syystä en sellaseen osallistuisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle oli tosi noloa ja vaivaannuttavaa, kun häissä minulta ihmetellen kyseltiin, että miksei mulla ollut polttareita. Kovasti kaikki naispuoliset vieraat alkoivat puhumaan että järkkäävät mulle sitten jälkikäteen kerran ei ennen häitä ollut.

Tuli tosi paha mieli ja monta kertaa olen jälkikäteen asiaa murehtinut, kun keskustelu jatkui ties miten pitkään ja minun piti jotain hätätarinoita keksiä kesken tilanteen, kun olin niin yllättynyt.

Miehen sisko kysyi kyllä kerran, että tuleeko minulle polttarit. Vastaukseni oli; "melko varmasti ei." Tämä vastaus siis tietysti siksi, etten todellakaan uskonut että ketään asia kiinnostaisi tai ketään sinne tulisi. Minulta kun ne läheiset, naispuoliset ystävät puuttuvat kokonaan. Häissä tämä sanoikin sitten, että jos MINÄ (!!!!!!) olisin puolella sanallakaan sanonut polttait HALUAVANI (!!!!), niin hän olisi kyllä saman tien alkanut järkkäämään.

Voi vittu että voi ihmistä hävettää ja ottaa pannuun tuollaiset "kaverit". Ei minusta polttareiden järjestämistä paljoa MORSIAMELTA kysellä, eikö se noin teoriassa kuuluisi olla yllätys kaikin puolin.

Ne ällistyneet ja kohteliaan ihmettelevät puheet voi ymmärtää vain joku toinen sellainen, jolla ei niitä läheisiä naispuolisia ystäviä ole. Miehellähän oli aivan upeat ja ikimuistoiset polttarit, siksi en olekaan omaa pahaa oloani tälle purkanut ettei tämä kokisi syyllisyyttä omasta hauskastaan.

Tämä siis kaikille vieraille ihan vaan vinkiksi. Jos polttareita ei ole ollut, sille on takuulla ollut syynsä ja jättäkää se morsian/sulhanen hiillostamatta tarkoitusperistään. En sano että kukaan jättäisi kysäisemättä asiasta, mutta minua ainakin tentattiin tosi ikävästi ja jopa vähän syyllistäen... :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla ei ollut polttareita, en niitä erityisemmin halunnut, ehkä samasta syystä kuin alkuperäinen kirjoittaja. Mieltä hieman tosin kaihersi eräs tuttava, joka kyseli ennen häitä polttareiden perään (kerroin, ettei ole tulossa) ja mainitsi, että olettikin minun olevan hiljaa asian suhteen ja olivat järkänneet jotain porukalla ennen häitä. Mitään ei kuitenkaan järjestetty, mikä oli ok, mutta tuttavan kommentin perusteella pieni osa minusta olisi odottanut jotain, kun siitä erikseen piti mainita.

Myös vinkiksi: älkää puhuko lämpimikseen järjestelyistä, ainakaan ennen häitä, saati sitten häiden jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässäpä onkin kysymys. Miulla sama ongelma kun parilla muullakkin eli lähimmät ystävät toisessa maassa (Suomessa) ja saapuvaan tänne juhlapaikalle (Walesiin) varmaan vasta pävä tai kaksi ennen häitä. Britti kaverit on kyllä kovasti kyselleet polttareista, varsinkin yksi opiskelukaveri haluaisi ne kovasti järjestää mutta ite en oikeestaan halua polttareita ellen voi pitää niitä parhaitten kavereitten kanssa. Saa nähdä kuinka käy....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle ei tule polttareita. "Kaaso" sanoi tehtävään suostuttuaan että en kai sitten mitään polttareita halua ja sen koommin ei asiasta olla puhuttu. Ei sen puoleen, ei ole ketään ketä sinne kutsuakaan sillä muutaman ystäväni asuu toisessa kaupungissa eikä muita ole :(

Olen tätä asiaa aina silloin tällöin surrut mutta minkäs sille voi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle ei tule myöskään polttareita, olen kieltänyt niitä järkkäämästä.

Ei vaan jotenkin tunnu mun jutulta, mikä on hyvä, koska mulla myös vähän

se tilanne, että ei ole kuin pari ihmistä, jotka niihin edes osallistuisi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En mäkään eikä mun sulhanen halua polttareita. Toki voisi olla ihan kivaa jos kutsuisi muutaman tyttökaverin yhdessä vaikka syömään tms. mukavaa, mutta todennäköisesti sekin jää tekemättä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin sain vihdoin päätettyä etten halua minkäänlaisia polttareita. Meille tulee pienet häät eikä kutsuta kummankaan "omia" kavereita eli niitä joita toinen puolisko ei ole tavannut. Musta ois ollut tosi kummallista maksattaa polttareitani kavereilla jotka ei pääse häihin, ja toisaalta häävieraista ehkä 3-4 ois ollut sitten näitä polttareihin kutsuttavia eli tosi vähän. Ensin aattelin että voishan sitä jotain järkätä itse kavereille (ettei ne joudu maksamaan) mutta koko homma alkoi kuulostaa aika oudolta... Aika bridezillaa suunnitella omat polttarinsakin ;)

Tosi helpottunut olo kun tuon päätöksen tein, ei tarvi sitäkään enää miettiä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin olen pohtinut polttareita, mutta vain vähän. Aloittajan kanssa yhteistä on se, ettei läheisiä ystäviä ole. Kavereita kyllä löytyy, mutten oikein usko että heistä kukaan haluaisi järjestää polttareita? Kaasoikseni ajattelin pyytää pikkusiskojani, saa nähdä suostuvatko he. Ainakaan en odota heiltä mitää apua häiden järjestämisen suhteen. Jos polttarit tulevat, uskon, että siskoni järjestävät ne tai jotain niiden tapaista. Mutta toisaalta en sure juurikaan jos jään niitä ilman.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellä tulisi varmaan sama ongelma vastaan jos ei minulla olisi nuoria sukulaisia ystävinä. Itsellä on yksi ainut naiskaveri, jonka kanssa olen tekemisissä. Onhan niitä kaikennäköisiä tuttuja koulusta, mutta ei sellaisia joiden kanssa viettäisi aikaa vapaallakin. Onneksi minulla kuitenkin on alle 30-vuotias täti, kaksi vuotta minua vanhempi sisko, äiti (paras ystävä minulle) jne., joiden kanssa olen paljon tekemisissä ja joiden kanssa tulee lähdettyä viihteelle sun muuta. (no, ei nyt äitin kanssa viihteellä tule käytyä, mutta kuitenkin.)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle ei tule myöskään polttaireita, se ei vain ole minun juttuni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en haluaisi polttareita lainkaan , tai no - ehkä jotain yhteistä pientä kivaa koko porukalla :girl_drink1:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä en myöskään halua polttareita, vaikka jotkut hurjat nolauspippalot mun tyyliset oliskin. Päätin että päivää ennen häitä painutaan parhaiden ystävieni kanssa jonnekin hemmotteluhoitoihin ja kylpylään ja sit nukutaan edellisyö yhdessä ja rentoudutaan. (:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos tässä tulevaisuudessa naimisiinkin mennään, niin kyllä täytyy todeta että en tahdo polttareita. En halua olla huomion keskipiste edes ystävien keskellä. Sori vaan, mutta omasta mielestäni koko polttaritouhu on vain teennäistä. Olen itse ollut järkkäämässä kaksia polttareita, joista toiset oli riekkumispileet (morsian ja osallistujat olivat kaikki aika nuoria) ja sitten mökki-saunailta tyyppiset kaksi päiväiset polttarit hillityine menoineen.

En tykkää saunoa, enkä keilata, tehtäviä en halua suorittaa, eikä mökkeilykään ole mielestäni parasta mahdollista viihdettä. Muutamat "hyvät ystävät" mitä minulla on ovat kaikki eri paikkakunnilla ja suuri osa ei tunne toisiaan. Minua lähinnä ahdistaa ajatus että minun olisi pakko osallistua polttareihini. Miehelläni tulee varmasti olemaan polttarit, jopa usean päivän mittaiset ulkomaan reissuineen, jos hän haluaa yhtään sellaiset kun ystävillään on ollut. Rajat olen asettanut siihen että Leville tai Thaimaan Phukettiin et mene. :girl_blum: JOS minulle joku välttämättä haluaisi järkätä "polttarit", haluaisin hyvään ravintolaan syömään ja ehkä jalkahoidon. PISTE.

En sitten tiedä miten tuleva kaasoni ottaa asian, itse kun olin järjestämässä hänen polttareitaan ja hän ehdottomasti halusi juhlat itselleen... Olen kyllä aika luottavainen että hän kunnioittaa toiveitani ja antaa asian olla, toivon vain hartaasti ettei hän loukkaantuisi päätöksestäni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mullekaan ei perinteisiä nolaus-rymypolttareita. Ja meidän häät kun on uutenavuotena, niin voisi olla hankalaa saada mitään suuremman luokan polttareita oikein järkättyäkään, kun on kaikki joulut ja pikkujoulut silloin ja kaikken kalenterit täyteen buukattu. Meen lapsuudenkotiini jouluksi ja ollaan jo sovittu muiden sieltä kaupungista kotoisin olevien ystävien kanssa, että pidetään tyttöjenilta, saunomista ja yökyläilyä ja juoruamista aamuun saakka. Just hyvät polttarit mun makuun :curtsey:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle ei tule polttareita, sillä aion kertoa häistä muille vasta kutsukorttien muodossa. Ei tule siis kaasoakaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Polttarit voisivat olla kivat, mutta en ole ollenkaan kiinnostunut noista nolaus- ja rymypolttareista. Minulla ei ole kaasoa, mutta sulhasen sisko on aika innokas tällaisissa asioissa ja kova keksimään juttuja. Ei siis ole kaasoa, jolle sanoa, millaiset polttarit haluaa (jos ollenkaan). Saa nähdä, miten käy. Lähimmät ystäväni kyllä tietävät kantani, sillä asiaa on monesti muiden polttareiden yhteydessä sivuttu. Joskus vaan käy niin, että yksi innokas jyrää muut.

Minusta kaikenlainen hemmottelu olisi mukavaa, hyvä ruokailu ja tuollaiset viinin tai suklaan maistelutilaisuudet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään