Onko kellään ollut äiti polttareissa mukana?


katjamaaria

Recommended Posts

Guest Vieras_Tuula_*

Minulle oli itsestään selvää, että äiti tulee! Olemme läheisiä ja äiti pysyi menossa mukana ja teki illasta omalla läsnäolollaan ikimuistoisen. Baariin ei jaksanut lähteä, mutta siinä vaiheessa kello olikin jo yksi:) Anoppia taas ei tullut mieleenkään kutsua, välit on asialliset mutta sen enempää en niistä haluakaan...ja tässä tapauksessa välimatkakin oli esteenä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Kun laitoin kaasolle listaa kenet tahdon polttareihin, laitoin listaan myös äitini sekä tätini. Totta kai kysyin ensin että tahtoisivatko he osallistua polttareihin. Muut listalla on nuoria ja kavereita. Tai no ei äiti ja tätikään vanhoja ole, alle 45 kummatkin :)

Vielä on juhlat edessä eli saas nähdä miten ne menee kun on vanhempia mukana porukassa, mutta uskon kaikilla olevan hauskaa.

Lisään että anopin olisin kanssa tahtonut mukaan, mutta valitettavasti en koskaan kerennyt anoppia tapaamaan. Hän kuoli 6vuotta sitten.

Muokattu: , käyttäjä: Vihqu
Link to comment
Share on other sites

Guest Minimorsio

Itse en ole kutsumassa äitiäni polttareihin, mutta pakko kommentoida tähän että ei se osallistuminen kai iästä ole kiinni? Kun muutama tuntui painottavan, että äiti on niin nuori. Voisin aivan hyvin kutsua seitsemääkymppiä lähenevän äitini polttareihin ja hän olisi ilman muuta menossa mukana ilman ongelmia. Olen vain itse päättänyt, että polttarit on sitten ihan vain minun kavereiden ja minun juttu ja sen takia en äitiä pyydä mukaan. Se antaa ehkä ystävilleni myös rennommat kädet ohjelman suhteen. Vaikka olen todella läheinen äitini kanssa ja juttelen hänen kanssaan vaikka mistä asioista niin ihan kaikki ystäväni eivät äitiäni tunne ja voi olla, että he eivät sitten osaisi olla ihan niin rennosti. :)

Muokattu: , käyttäjä: Minimorsio
Link to comment
Share on other sites

Guest Minimorsio
Minimorsio, mä ainakin sen takia mainitsin iän, koska mun on hirveen hankala kuvitella, että äitini n.70 vuotiaana pysyisi ystävieni ja minun vauhdissa mukana, tai, että edes haluaisi sen ikäisenä polttareihin osallistua.

Jaa. No sitä just vaan ihmettelin, että miksi se pitäis olla jotenkin ikäkysymys. :) Ehkä se on enemmänkin tyyppikysymys. Eihän nykyaikana 60-70-vuotiaat ole mitään raihnaisia kehäraakkeja jotka ei jaksa mitään. Oma äitini on ainakin varsin hyvin selvillä nuorten menosta ja pysyisi kyydissä aivan mainiosti. Tosin muista syistä en häntä polttareihin pyydä, kuten jo aiemmassa viestissä kerroin.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

eli morsian toivoisi äitinsä ja anoppinsa osallistuvan polttareihin ainakin joiltain osin. tarkoitus olisi meidän perinteen mukaan järjestää 2 päiväiset karkelot ja aika vauhdikkaat. anoppi menee täysillä mukana mutta äiti on hieman varovaisempi(ei mikään jeesustelija mutta ei varmaan halua,juoksennella ym) joten mitä ohjelmaa voisi järjestää sille osiolle kun ovat mukana???ajattelin että perjantai voisi olla se päivä kun olisivat mukana tai lauantai aamupäivä. EHDOTUKSIA!?

Link to comment
Share on other sites

No miten olisi joku ruoanlaittokurssi, esim. sushikurssi tai vastaava, joku missä tehdän vähän eksoottisempaa? Mulla oli sellainen omissa polttareissa ja oli tosi kivaa tehdä yhdessä ja vielä sellasta ruokaa mitä ei yleensä tule tehtyä! Joku viinin- tai suklaanmaistelukurssi olisi myös ihana! Ja tietty hieronnat ja muut hemmottelut voisi sopia myös äipälle, joskaan ne ei ehkä ole mitään kovin vauhdikkaita...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Olin itse kaasona järjestämässä vähän aikaa sitten polttareita, joihin osallistui anoppi, ja morsiamen oma äitikin olisi ollut tervetullut mutta hän ei päässyt paikalle. Päivän ohjelmassa oli koruntekokurssia, saunomista ja uimista (uimahallissa), koko porukalle ammattilaisen tekemä meikki ja illallinen ravintolassa. Simppeliä, mutta hauskaa oli, ja morsiankin oli erittäin tyytyväinen polttareihinsa. Ainakin tuo koruntekokurssi oli tosi kiva, kannattaa harkita!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Nosto! :)

 

Olisi kiva kuulla minkälaisia polttareita teillä on ollut, joissa äiti ja/tai anoppi on ollut mukana? :) Ovatko vain olleet rentoa saunomista ja syömistä, vai onko ollut myös bilettämistä?

 

Itsellä on polttareihin vielä hetki aikaa, mutta kaasoni jo kyseli listaa henkilöistä, joita polttareihini haluaisin... Olen tätä koittanut miettiä, ja jotenkin haluaisin äitini, äitipuoleni ja anoppini osallistuvan myös, koska olemme todella läheisiä :)(eivät he siis keskenään, mutta minä heidän kanssaan :D )

Link to comment
Share on other sites

Mulla on ehkä päinvastainen tilanne, itse olin meinaan äitini polttareissa! :D Tosin meno oli aika vauhdikasta, alkupäivästä ratsastusta ja kartingia, loppuillasta laivalle bilettämään. Meillä tosin ikäeroa on vain alle 20 vuotta niin jaksaa tosiaankin  vielä bilettää.

Omiin polttareihini en varmaankaan äitiäni kuitenkaan kutsu, haluan enemmän semmosta tyttökavereiden kesken höpöttelyä. :) (paitsi JOS polttarit järjestettäisiin kotipaikkakunnallani niin alkupäivästä johonkin "rauhallisempaan" menoon voisikin liittyä.)

Link to comment
Share on other sites

Olimme aluksi Flamingo Spa:ssa, jossa sain kokovartalohieronnan ja muut lilluivat sillä aikaa altaissa.

Nautimme altaista ja erilaisista saunoista pari tuntia.

Sen jälkeen lähdimme kaupunkiin ja jouduin kerätä avioliittovinkkejä tuntemattomilta.

Menimme keilaamaan ja syömään :) Näissä kaikissa äitini oli mukana.

 

Loppuilta meni baarissa ja sinne äitini ei tosiaan enää tullut mukaan! Mutta mulla oli ihan huippu polttaripäivä! :girl_pinkglassesf:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...