Maailman parhaat polttarit-KERRO TÄÄLLÄ!


Guest Bomburee

Recommended Posts

Tässä mun maailman parhaat pottarini :grin: Juuri sellaiset kuin haaveilin ja vielä enemmän :-X Päivään mahtui vaikka mitä, joten varautukaa pitkään tekstiin :grin:

Pientä vainoharhaisuutta oli allekirjoittaneessa havaittavissa perjantai-iltana ja lauantaiaamuna. Yhdeksän jälkeen soi ovikello ja ovella seisoi yhdeksän ihanaa ystävääni, kaikki, joiden olin toivonut saavan kutsun polttareihin! (paitsi yhtä, mutta hän ei päässyt paikalle ja oli siitä kovin pahoillaan) Käteeni lykättiin epämääräinen lista, joka sisälsi mm. humppakappaleen nuotit, sulhon kalsarit ja passin :blink: Nuo olivat kyllä kaikki hämäystä, mutta aiheuttivat kyllä kovasti pohdittavaa. Aikaa kerätä tavarat oli 15 minuuttia ja viime sekunneille meni. Sitten morsian sai päälleen upean turkoosin paidan, jossa oli printti "Keilaajan morsian" (sulhon harrastuksen mukaan) :grin: Asianmukaisesti päivän prinsessa sai päähänsä myös kruunun ja käteensä valtikan. Viittakin oli, mutta se karisti hilettä niin pahasti, että sitä ei aseteltu sisällä. Polttarikansalla oli paitani väriset huivit, jotka kukin sitoi tyylillään.

Sitten suunnattiin ystävni vanhempien pihalle. He asuivat ja asuvat aivan sen talon naapurissa, jossa perheemme asui 12 vuotta. Pihalla mulle lykättiin käteen omistamani barbien auto. Tarkoituksena oli leikkiä meidän häät läpi (olen siis ollut pienenä tosi kova leikkimään, erityisesti barbeilla).

Siitä suunnattiin vanhan ala-asteeni pihaan, jossa harrastettiin pesistä, kaulin lyöntiaseena. En ole koskaan tykännyt koululiikunnasta, ja ystäväni tietävät sen :grin: Kumma kyllä kaulimella osui paremmin kuin tavallisella mailalla. Pesiksen jälkeen ruokatiimi Hell's Kitchen oli valmistanut upean piknikaamiaisen: erilaisia hedelmiä, patonkia, mansikoita, kermavaahtoa ja kuohuviiniä! Upeaa, kertakaikkiaan.

Seuraavaksi suunta vei yläasteeni pihaan, jossa ensin hieman muisteltiin menneitä. Seuraavan rastin tehtävänä oli vaihtaa nukkevauvalle vaipat! Tässä testattiin kuulemma äidin taitojani. Ystäväni, kahden lapsen äiti, arvioi suorituksen hyväksytyksi.

Seuraavaksi suunnattiin kaupungille, jossa oli kuulemma tarkoitus myydä pusuja... Vitsi vitsinä, tytöt tiesivät kyllä, että se olisi mulle täysi kauhistus. Sen sijaan matka vei Kaupunginkirkon ovelle. Mulle oli varattu tunti aikaa soittaa kirkon urkuja. Olen siis jo pitkään halunnut kokeilla, ja nyt sain. Aivan ihana yllätys! :-* Nykyään harrastan myös laulamista ja sain kokeilla myös sitä - ja voi sitä akustiikkaa! Tytöt taisivat hiukan kyynelehtiä ja se oli parasta saamaani palautetta ikinä. :-X

Tästä suunnattiin lukioni pihalle, jossa oli kaljapulloista muotoiltu pujottelurata - ja kulkuvälineenä potkulauta! Mulla oli kuulemma hyvä rouvatyyli ;) Myös kaaso kokeili, mutta kellottajan mukaan hän hävisi mulle kymmenen sekuntia... Taisi laskea kellottaja sekunteja vähän juhlakalun hyväksi, sen verran huteraa se mun menoni oli :grin:

Seuraava etappi oli Harjun rinne, jossa teininä käytiin aina pussikaljalla. Niinpä siis kilisi kasseissa nytkin sinne kulkiessa. Siellä levitettiin jälleen piknikliina ja tarjottiin juotavaa ja naposteltavaa. Sain myös "Rinsessan selviytymispakkauksen", joka sisälsi mm. sulakkeen, suklaata, sukkahousut ja kurkun... Lisäksi sen mukana tuli käyttöohjeet (mm. sukkahousuista Niksi-Pirkka -osastoa) ja ihana ystäväkirja, johon oli koottu polttarikansan toisilleen lähettämät esittelymailit, joissa kertoivat myös suhteestaan minuun. Se oli sekä liikuttava että hauska :-X

Sitten oli aika aterian, joka syötiin astetta paremmassa ravintolassa. Olin aivan järkyttynyt raflavalinnan hienoudesta! Sanoin, että mennään mäkkäriin, niin säästyy heidän rahansa :grin: No eivät luonnollisesti lähteneet vaihtamaan, ja syötiin erinomaiset annokset - ainakin mun oli :-*

Jyväskylän viimeisenä etappina oli yliopisto, jossa opiskelukaverit pitivät mulle kielenhuoltotestin. Kun oikeisiin pisteisiin lisättiin vähän hyvän morsiamen lisää, pääsin tentin hyvin arvosanoin läpi, ja sain opettaa sulhotiedettä kuulijakunnalle :lol: Tämä vaihe aktiivisine oppilaineen kestikin melkein puoli tuntia.

Yliopistolta lähdettiin kaupan kautta ajelemaan hääpaikkakunnalle, eli Ibizalle, niinkuin mulle sitkeesti väitettiin. Kolme ystävääni karsiutui ennen tätä vaihetta pois, seuraavan aamun töiden takia. Mutta me muut jatkoimme :D

Perillä luin puiston lavalla matkalla kirjoittamani runot sulhosta (tämä oli siis tehtävä). Siitä siirryimme satamatorille, jossa laukusta ilmestyi lasten keilauslelusetti! :lol: Joka keilaan oli kiinnitetty entisen poikaystävän nimi. Näille keiloille annoin sitten kyytiä ja kerroin vähän jokaisesta jotakin. Näin saatiin käsiteltyä loppuun vanhat jutut, jotta voin keskittyä täysin tulevaan mieheeni. Rantatorilla olimme puolitoista tuntia, ja hauskaa oli!

Ennen Ibizaa, eli mökkiämme, pysähdyttiin vielä hääjuhlapaikalla, jossa annoin nallen kanssa tanssinäytteen häävalssista.

Mökillä sitten laitettiin sauna lämpiämään ja valmistauduttiin äidin sponsoroiman turpeen levitykseen. Morsiamen kuulemma kuuluu käydä turvesaunassa. Lauteet oli kyllä suojattu, mutta entäs seinä? Onneksi lähti sitten helposti mäntysuovalla ;)

En muuten suosittele turvesaunaa, jos ei ole juoksevaa vettä. En todellakaan. Ei ainakaan jos järviveden lämpötila on 16 astetta ja saunan pesutila niin pieni, että siinä mahtuu juuri ja juuri ohittamaan lauteilta tulevan. Lyhyesti sanottuna siis: turve ei meinannut lähteä pois! Lopulta hankasimme itseämme hiekalla ja pyörimme järvessä. Mulla oli kyllä älyttömän hauskaa, mutta yhdellä ystävistäni ei niinkään: hänellä oli paksuin kerros turvetta, pisin aika saunassa ja karkeinta hiekkaa parkkipaikalta. Kaikki saatiin kuitenkin puhtaaksi.

Vielä turpeisina lähdimme karkottamaan pahoja henkiä, eli juoksimme alasti mökin ympäri pitäen niin kovaa meteliä kuin suinkin. Terveiset vaan mökkinaapureille ;) Paras välähdys syntyi toisella kaasoistani, joka mojautteli kastelukannua henkarilla. Kyllä oli naurussa pitelemistä kun katsoin taakse ja näin joukon mustia naisia juoksevan perässä ja öykkäävän kamalasti. Totesin myöhemmin, että ei ihmekään, että juoksin :grin:

Saunan jälkeen söimme suosikkiani tortilloja noin klo 1 yöllä. Sitten alkoi armoton Shallan-show: tanssin, lauloin ja höpisin melkein kolme tuntia putkeen. Puolustuksekseni sanon: porukka alkoi näyttää väsyneeltä, enkä halunnut polttareiden päättyvän vielä :grin: Ja ainakin polttarikansa nauroi niin kovasti ja ajoittain osallistui show'hun, että ilmeisesti heilläkin oli hauskaa :grin:

Noin klo 4.20 totesimme isosiskoni kanssa, että me seniorit olimme viimeisinä pystyssä. Olisimme vielä jaksaneet, mutta äly voitti ja painuimme pehkuihin.

Aamulla söimme ihanan aamiaisen ja kertailimme edellistä päivää. Sain myös ihanan käsihoidon :-* Pikkuhiljaa kukin lähti tahoilleen. Olo oli hieman väsynyt ja haikea, mutta onnellinen. Päivä ja yö olivat ihanat, samoin rakkaat ystäväni :-X :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mulla oli polttarit nyt lauantaina. Tuleva mieheni oli laittanut herätyskellon soimaan ennen klo 9, kun kuulemma hänellä meni joku huuto umpeen huuto.netissä (ja mä uskoin täysin). No, heräilin itsekin siinä puoli 9 maissa ja söin aamupalaa. Kun kello tuli 9, ihmettelin jotain sireeniulinaa (pohdin, että mikä laite meillä hajosi). Ulina loppui ja alkoi todella huono saksalainen marssimusiikki. Tajusin cd-soittimen olevan päällä, kysyin mieheltä, että miten tuo itsestään päälle meni. Ja suljin soittimen. Mies sitten totesi, että jos kuitenkin kuunnellaan. Marssimusan jälkeen alkoi tulla tekstiä Linnunradan käsikirjasta liftareille, ja ihmettelin vain, että onko siitä tehty suomiversiokin.. Kunnes havahduin oman nimeni sanomiseen, mulla oli puoli tuntia aikaa pakata tavarat.

Siskoni, miehen sisko sekä kaaso tulivat hakemaan mut. Lähdimme autolla ajelemaan ja ensimmäiseksi pääsin käsihoitoon. Tämän jälkeen matka jatkuin mäkiautoilemaan (voitin tietysti!) ja piknikille. Jokilaivojen kautta menimme flamencotunnille, sitten syömään hyvin ja saunomaan. Ja illaksi vielä baariin. Kavereita liittyi pitkin päivää mukaan, osa koko päiväksi, osa osaksi päivää.

Päivä oli just ihana, sellainen jota toivoinkin: hemmottelua (käsihoito+piknik), vauhtia (mäkiautoilu), tanssia (flamenco+baarissa) sekä musiikkia (lauloimme ja soitimme porukalla saunalla), saunaa unohtamatta. Sunnuntai menikin sitten toipuessa...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tän polttareita vietettiin pienellä mutta sitäkin paremmalla porukalla(suku pahin ja paras) lauantaina 5.7.

Loistavat olivat, siskot olivat järjestäneet mahtavan päivän;

mäkiautoilua(kannatta kokeilla, vauhti on yllättävän kova)

Seinä kiipeilyä :lol: :lol: Mikä oli kyl aika huippu!(olen aina luullut pelkääväni korkeita paikkoja??? :blink: :blink: )en sit taidakaan pelätä :lol: :lol:

sitten oltiin kellumassa karibialla ja laskettiin mäkiä niinkuin pikkasina puuhamaassa :P

nepalilainen ravintola tarjosi vatsantäytettä uupuneille nami..

Ja kun todella luulin että kämpille mennään seuraavaksi ja siitä sitten baariin, niin meitä vietiinki hohtogolffaileen, suosittelen sitäkin :D

aika vänkää touhua kun ettiskelee niitä koloja ja miettii mistä välistä koittais sitä boltsia tökätä B)

Iso kiitos iihanille kaasoilleni :-X :-X :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Sain lauantaina aamulla tekstiviestin, joka kehoitti pakkaamaan mukaan yökamppeet ja tulemaan laiturille (olimme sulhon kanssa mökillä),koska tästä alkaisi elämäni seikkailu. Kaasot ja muut ystävät osasivat järjestää täydellisen yllätyksen. Myös sulhanen onnistui pitämään salaisuuden loppuun saakka.

Minut haettiin mökkirannasta veneellä. Veneessä tarjoiltiin aamupalaa kuohuviinin kera ja teimme pienen "purjehduksen"ennen kuin jatkoimme matkaa.

Päivän ohjelmaan kuului laskeutuminen paloaseman tornista (useita kymmeniä metrejä) köysien varassa, terassia, ruokailua, golfausta ja päivän päätteeksi menimme ihanalle eräkämpälle aivan itärajan tuntumaan. Ystäväni olivat askaroineet aivan mahtavat ruoat, joita nautiskelimme nuotion loisteessa.

Morsiussaunassa tehtiin monenlaisia taikoja ja aamuyöntunteina vetäydyimme nukkumaan siskonpetiin.

Aivan mahtavat polttarit, minun tyyliseni.

Sulhanen palasi maanantaina 3 päivää kestäneiltä polttareilta, jotka suuntautuivat Ruisrockiin. Meno oli kuulemma ollut mitä mainiointa!

Link to comment
Share on other sites

Mun polttarit oli kans maailman parhaat, ainakin minulle. :)

Lauantaina siivosin hikihatussa, olihan äiti aikonut tulla meille puvun etsintään (200km päästä). Ovikello soi ennen kymmentä ja mä et ei nyt vielä äiti voi tulla. Oven takana olikin Bestman, joka tuli noutamaan miestä polttareihin. Mietin vaan, että onpa pikkuveli myöhässä, kun ei vielä oo äitiä tuonu ja miehen polttarit jo alkoi (pikkuveli oli osallistumassa siis mieheni polttareihin). En tässä siis osannut edes aavistaa mitään.. joskus 12 maissa soi ovikello uudelleen, mä et jes, vihdoin äiti tulee. Avaan oven ja TODELLA suurena yllätyksenä oven takana olikin 5 ystävääni, mukaan lukien kaaso, jonka piti tulla vasta seuraavana lauantaina (oli ilmoittanut minulle kelloajan ja päivän, millon tulee. oli käyny ostamassa siis junaliput aiemmin viikolla). Minä ihan häkellyksissäni päästän porukan sisälle. Komennus tuli, että reppuun vuorokauden tavarat (unohdin heti ottaa hammasharjan ja tahnan sekä biletyspaidan.). Lähdettiin ajeleen, ja mut vietiin sitten shoppailemaan B) missiona oli löytää mulle hääyöksi hepeneet. Käytiin useissa liikkeissä, ja mun piti vain ilmoittaa kuppikoko ja painua sovituskoppiin. Mulle tuotiin sitten mitä erilaisempia hepeneitä kokeiltavaksi. :lol:

kun löytyi sopiva vaatetus, minut vietiin syömään Toreroon.. :P Morsiamen piti tässä vaiheessa saada sitten jo vettä väkevämpää, ja olikin sitten juotavaa kaksin käsin. (viiniä ja siideriä). ruokailun jälkeen menimme ruokakauppaan, jossa mulle annettiin ohjeeksi vaan työntää kärryjä, muut täytti sit kärryä kiitettävästi.. :P maksaa ei mun sentään tarttenu, mutta kassit piti pakata. :) Sitten matka kohti ystäväni kotia (tässä välissä käytiin vielä meillä hakemassa pois jääneet tarpeet sekä kylmää juomista). Sitten oli vuorossa lisää mässäystä ja juomista ja juoruamista ja naurua. sain lahjat jokaiselta ystävältä, jokaiselta omanlaisensa. Paras oli miehen siskolta saamani joka naisen niksikirja vm. 1951. :D Saunomisen ja juttelun ja juomisen jälkeen lähdettiin Onnelaan bilettämään. onpa sitten tästäkin morsiosta kuva, kun tanssii pöydällä.. :lol: Nukkumaan lähdettiin 1 jälkeen. Seuraavana aamuna pitikin sitten lähteä hakemaan miehet toiselta paikkakunnalta polttarin vietosta kun pikkuveli ei ollutkaan ajokuntoinen..

Sain kuulla, että oli moni joutunut perumaan polttareihin tulon ja polttaritkin olivat muuttaneet muotoa matkan varrella erään järjestäjän hautajaisjärjestelyjen takia (siis ei järjestäjän omat hautajaiset, vaan hänen sukulaisensa hautajaiset oli samana päivänä). Mutta tästä huolimatta polttarit oli niin minunlaiset kuin olisin halunnutkin! yhdessä oloa, naurua, saunomista ja juomista ja juttelemista.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minäkin vietin maailman parhaita polttareita Rovaniemellä menneenä sunnuntaina eli omiani :P

Miehen polttarit oli edellisenä päivänä, omiani en osannut odottaa ainakaan niin aikaisin aamusta.

Oletin nimittäin että Kaasollakin töitä, kun muka niin kovasti puheli että torstaina ainoa vapaa ennen kuin loma alkaa.. Kettu!

Rauhassa kotosalla rupesin touhuilemaan jäljellä olevia hääjuttuja, kun ovikello soi yhdentoista aikaan aamulla ja komensin poikani avaamaan;

pimpotus kun kuulosti kovin pojun kavereiden pimpottelulta..

Kuulin sitten kun ovella miehen ääni sanoo; Pitäis äidin lähteä mun mukaan, onhan se hereillä

Pikkusen nolotti, kun molemmat muksut ilkosen alastomina tekivät tuttavuutta, pojulla kyllä oli pikkarit mutta pikkuneiti tapansa mukaan alaston..

Tää mies oli erään mun ystävän mies (oli kuulemma pitänyt olla kypärä päässä etten tunnistaisi, mut oli jättänyt sen kuiten pois..)

Hän antoi mulle lapun, jossa oli lista tavaroista joita tarvitsen mukaan.. Lista oli melko pitkä ja aikaa tavaroiden keräämiseen oli 10min!

Kauhealla tohinalla keräsin kamppeet kasaan, puin äkkiä jotain päälleni ja eikun menoksi!

Pihalla odotteli moottoripyörä, ajotakki ja kypärä. Ei mun sentään ite pitänyt ajaa, mutta oli ensimmäinen kerta kun olin pyörän kyydissä!

Lähdettiin sitten kohti määränpäätä, tää mies ajelutti mut noin 40 km mutkan kautta keskustassa sijaitsevalle hotellille.

Siellä oli odottelemassa 12 Piikaa, joilla kaikilla musta pelipaita, jossa edessä neonpunainen teksti "johan me soppaan jouduttiin" ja selässä jokaisella Piika + lempinimi + numero.

Mentiin hotellin saunalle, jossa mun piti vaihtaa vaatteet; märkäpuku sekä neonpunainen paita, jossa edessä mustalla teksti "johan minä sopan keitin" sekä selässä Emäntä Anneli 08.08.08-. Räpylät vielä jalkaan, kellukkeet käsiin, uimarengas kainaloon ja menoksi.

Karaoketaksilla silmät suljettuina paikkaan tuntemattomaan, joka osottautui porotilaksi.

Siellä tehtiin lapinkaste, syötettiin poroja ja tehtävänä oli heittää suopunkia (jossa en onnistunut) ja kuohita poro.

(kuohinta tarkoittaa poron kastrointia ja ennenmuinoin se tehtiin hampailla..)

Tää kuohittava poro oli kovin pieni ja puinen, kikkelinä kondomi jossa sisällä jotain nestettä. Se mun piti sitten hampailla rikkoa ja imeä neste, joka osottautui Minttu Blackiksi (ei oikein maistunut hyvältä siihen aikaan päivästä..)

Paisteltiin vielä makkaraa ja sain poroajokortit itselleni ja miehelleni, jotka voi käydä talvella suorittamassa.

Siitä jatkettiin matkaa (jälleen karaoketaksilla) paikalliseen karaokepubiin. Pubin pihalla minulle annettiin pieni vaaleanpunainen vihko, johon tarkoituksena kerätä elämänohjeita tulevaisuutta varten. Lisäksi minulle selostettiin tulevien etappien tarkoitus; jokaisella etapilla minun tulisi suorittaa jokin tehtävä.

Ensimmäisellä etapilla pyytelin vanhoilta "konkareilta" elämänohjeita ja lauloin Saku Sammakkoa.

Rasti suoritettu, sain iltaa varten ensimmäisen asusteeni.. Tiaran!

Lähdettiin jatkamaan matkaa ja koska teemana oli koskenlasku, oli pihalla odottelemassa traktorin sisäkumi, jolla "laskettelin" alas Koskikatua.. (eli tytöt minua vetivät)

Seuraava etappi Koskikadun varressa eräs toinen kuppila, jossa kauppasin vesi-ilmapalloja joilla tyypit saivat mua heittellä. Sitten etsin seuraavaa asustetta kontaten kuppilan lattialla.. Mustat legginsit.

Jatkettiin matkaa, pysähdyttiin välillä kauppaamaan jälleen vesi-ilmapalloja ja seuraava etappi oli Coffee House, jossa mun piti siivota kaikki likaiset astiat pöydistä. Niitä olikin aamutuimaan kertynyt, mutta rasti oli onnistuneesti suoritettu ja sain tällä kertaa paidan sävyisen minihameen.

Käytiin vielä Uitossa drinkeillä, jälleen jatkettiin karaoketaksilla ensin kukkakauppaan, josta mun piti ostaa hautajaiskukka eräälle baarille, joka sulki ovensa samaisena päivänä. Siitä sitten joenrantaan hakemaan vastaa, tärkeää oli että vastaan sidotaan koivun lisäksi havuja!

Jälleen matka jatkui keskustaan, taas kumirenkaan kyytiin ja Bar Fransmanniin.

Siellä mun piti tehdä kaikille mun piioille drinkki; jokainen tilasi erilaisen. On hieman toi baarimestarin ote hakusessa, kun loppujen lopuksi mulla oli miljoona erilaista pulloa siinä tiskillä

Tehtävä jälleen onnistuneesti suoritettu ja sain vihdoin ja viimein anelemani kengät! Niillä räpylöillä kun oli yllättävän hankala kulkea..

Matka jatkui Irkkubaariin, jossa minua odotti ihanan punainen drinkki, jonka paikan baarimestari oli erittäin kauniisti koristellut. Osa piioista katosi tässä vaiheessa, osa jäi "pidättelemään" minua.

Drinksut juotuamme matkasimme Hotel Santa Clausin saunalle, jossa syötiin, saunottiin, juotiin, krepattiin tukkaa ja valmistauduttiin iltaa varten.

Mulla oli iltasella päälläni "se" paita, minihame, legginsit, beiget saapikkaat (jotka ite nappasin aamulla mukaani, hyvin sopi asustukseen..) sekä kaiken kruununa vyölaukku! Eli kunnon kasarivarustus, kun tukkakin oli niin krepattuna että!

Mentiin ensin sinne hautajaisia viettävään baariin ja siitä vielä matka jatkui erääseen toiseen kuppilaan, kun tuolta ensimmäisestä ei illan pimetessä saanut oikein mitään tilattua kun oli niin paljon populaa.

Kotiin läksin puoli kolmen aikoihin (aamuyöstä) ja aamulla olo oli yllättävän hyvä; johtuen siitä että join enimmäkseen vettä viimeisinä tiimoina..

Kivvaa oli ja olin positiivisesti yllättynyt tyttöjen järjestelyistä!

:lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla oli eilen ihanat polttarit! :-X

Kaaso, sisko ja yks ystävä tulivat hakemaan mua puolenpäivän aikaan kotoota. En tiennyt tästä siis mitään ja yllätys oli melkonen, kun ovisummeri pärähti. Käsky kävi, että mukaan pitää ottaa uikkarit ja peseytymsivälineet sekä jotain kivaa päälle loppupäiväksi. Pakkasin tavarat kasaan ja sit lähdettiin ulos.

Ilma oli tosi harmaa ja tuulinen, mutta onneks ei silti satanut. Käveltiin Näsijärven rantaan. Siellä on puisia paviljonkeja, joten pystytettiin picnik sellaiseen. Tarjolla oli kuohuviiniä, tuoremehua, jääteetä, smoothieta, kahvia, suolaisia pasteijoita ja pikkupiirakoita, muffineja ja porkkanakakkupaloja, suklaata ja lakua :P Tuli kyllä syötyä itsensä aivan ähkyks. Ohi kulki kokoajan lenkkeilijöitä ja monet pysähtyi kohdalle ja huuteli että saisko tulla mukaan! Eräskin mummu kertoi siitä, miten hän päätyi naimisiin.

Herkuttelun lomassa täytettiin kaason rakentamaa ystäväkirjaa. Kun oltiin saatu syötyä, lähdettiin kävelemään kohti Tamperee kylpylää. Saunottiin ja polskittiin altaissa ja poreammeissa. Mulle oli varattu myös kasvohoito. Tytöt jäi sen ajaksi vielä allasosastolle. Kasvohoito oli ihana ja tuli kyllä tarpeeseen.

Tämän jälkeen otettiin taksi ja ajettiin keskustaan. Mentiin ravintolaan syömään. Ruokaa odotellessa suoritettiin sulhasvisa. Tytöt oli kysyneet sulholta vastauksia kymmeneen kysymykseen, ja mun piti sitten vastata myös niihin. Pisteitä sain sen mukaan, kuinka yhtenevät ne vastaukset oli. Nooh, ei mennyt ihan putkeen... Sain huimat 4,75 pistettä kymmenestä! :lol: Naurettiin itsemme kipeiks, kun mietittiin että tässä ehtis vielä pari viikkoa pitää iltatunteja toistemme tuntemisesta! Tentattais kaikki illat läpeensä kaikkea pikkuinfoa toisesta, mitä ei ole ehkä tullut tietoon tässä reilun viiden vuoden tuntemisen aikana.

Saatiin ruoat pöytään, ja vitsi että oli hyvää! Ruoan päätteeksi sulateltiin hetki ennen jälkkäriä. Tällä aikaa pöydälle kasattiin erilaisia helmiä ja koruaineksia, ja mun tehtävänä oli rakentaa koru. Apuna oli tietty pikaliimaa, ettei menis liian hankalaksi. Sain askarreltua tosi hienon korun, jonka voin laittaa esim. laukun kanteen koristeeksi. Lopuks tilattiin jälkkärit ja kahvit pöytään. Sen jälkeen kaason oli jo lähdettävä kotiin, mutta me jäätiin vielä istumaan siskon ja toisen kaverin kanssa.

Päivä oli oikein ihana ja hyvin mulle sopiva! Onneks tunnen kaason ja loppuporukan niin hyvin, että osasin ennakoida ettei sieltä tule mitään turhanpäiväistä nolaamista tms. Tästä päivästä jäi tosi hyvä mieli :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...

huh, olipas täällä pitkiä tarinoita. yritän vähän lyhyemmin, vaikka päivään mahtui todella paljon kaikkea. polttarini olivat aivan ihanat, hauskimmat missä olen koskaan ollut! kiitos kuuluu kaasolle ja koko polttariporukalle (muistaakseni 11 hlöä, en ala nyt tarkistuslaskemaan)

lauantai-aamuna mut herätettiin täydestä unesta (olen aamu-uninen), tuli varmaan mahtava kuva ulko-ovella.. sulhanen veti sikeitä ja oli unohtanut koko polttarit joten kämppä oli karmeassa sotkussa. *nolo*

aamukuohuviinin ja meikkauksen jälkeen kasasin tarvittavia tavaroita ja lähdimme aamiaiselle subwayhin. sieltä kipitimme ensin musafasulle soittamaan vähän pianoa (en oikein osaa.. ja nuotitkin oli mulle tuntemattomia, selviydyin kuitenkin jotenkin jaakko-kullasta) sieltä sitten pataässään päiväkaraokeen, siellä olikin muitakin seurueita. oli mukavaa oheistekemistä myös, ompelin nappia, parsin yhdet villasukat, virkkasin patalapun. lauloin joku 5 biisiä, joista suurimman osan tosi huonosti :D

lounaalla mukaan tuli lisää porukkaa, oli ihana kanasalaatti. sen jälkeen tulikin jännitystä tanssitunnin muodossa, bollywood-tanssi on yllättävän rankkaa hommaa. mut käärittiin huiveihin ja sit mentiin merkillisiä koreografioita. tosi vaikeaa ja jalat oli ihan hapoilla kun ei oo tullut kuntoiltua :) hauskaa kyllä oli! sitten pääsinkin ihanaan jalkahoitoon tunniksi lepäilemään kuohuviinin kera (kittasinkohan ehkä 6 pikkupulloa päivän aikana näitä matkajuomia..)

porukka senkun lisääntyi ja seuraavaksi ohjelmassa oli kuohuviinien maistelua (ja yhden samppanjan), ja sain avata sapelilla kuohuviinipullon! ihan älyttömän siistiä! tota täytyy kokeilla uudestaankin! maistelukin oli oikein mukavaa. sen jälkeen myös askartelin savesta patsaan mieheni päästä :) jaa-a, meniköhän lyttyyn se loppuillasta..

ainiin, ja sitten oli runollisia tehtäviä, piti tehdä runoa ja novellia, en oo mikään runollinen tyyppi siis. hauskaa oli sekin. ihana illallinen alku- pää- ja jälkiruokineen kruunasi kyllä koko päivän! siitä jatkettiin pienemmällä porukalla sitten vielä yökerhoon, jossa jaksoin lähemmäs kolmea kunnes tuli väsy ja kotiinlähtöaika.

upea päivä! toivottavasti teilläkin on yhtä ihanat polttarit!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Polttaripäivä oltiin sovittu jo ennakkoon, koska minä ja sulhanen olimme varanneet polttari-illaksi saunatilan, jonne kutsuimme kavereitamme. Sain edellisenä päivänä, perjantaina postin mukana kortin, jossa ohjeistettiin minua olemaan lauantaiaamuna klo 9.30 valmiina lähtöön. Päällä piti olla sisäurheiluvaatteet.

9.30 soi ovikello. Näin ulko-oven ikkunan läpi jotain violettia, ja kun avasin oven niin siskoni ja kaksi ystäväänihän siellä isot, violetit noidanhatut päässä, ja minullekihan iskettiin päähän samanlainen hattu tekstitehostein ”Melekeen naitu”. Mukavasti pieni rekvisiitta viritteli tunnelmaa, olinkin toivonut ettei olisi mitään nolausjuttuja. Siskoni auto, pieni punainen Opel Corsa oli tuunattu: antennissa punaisia sydämiä, takalasissa ”Lässynlässyn kompassi”, sivuikkunoissa maailmankarttaa ja Kreikan ja Suomen lippuja. Olen itse maantieteilijä ja me sulhasen kanssa rakastetaan Kreikkaa – istui siis kuin nenä päähän :) Autossa sain ensimmäisen tehtävän. Minun piti avata kartasta luukku, jonka alta paljastui vihje siitä minne oltiin menossa: seinäkiipeilemään!

Kiipeily oli todella hauskaa ja mukavan, mutta ei liian rankkaa. Meillä oli kaksi opastajaa, jotka valvoivat ja neuvoivat kiipelyämme ja varmistamista. Luulin olevani hommassa aivan surkea, mutta suureksi yllätykseksi kiipesin helpoimman seinän ylös asti heti aluksi. Kesti hetken aikaa luottaa siihen, että seinältä kärsii pudota, köydet todellakin pitävät raskaammankin siellä ilmassa. Kiipeilystä jäi mukava muistokin: kipeät kädet ja todella iso mustelma nivusiin :D

Seinäkiipeilyn jälkeen sain tehtävän, joka minun piti suorittaa päivän aikana. Minun piti ottaa kuvat muutamista sanoista, mm. minä, Kreikka, mammona, koti, rakkaus, avioliitto jne.

Toinen vihje opasti meren rannalle evästauolle. Söimme todella herkulliset sämpylät, joimme älyttömän hyvänmakuista lämmintä kaakaota ja jälkiruoaksi taivaallisen hyvää suklaapiirakkaa. Minulle oltiin varattu kivennäisvettä ja limpparia autoon, ja tulikin juoma tarpeeseen rehkimisen jälkeen.

Kolmas vihje johdatteli meidät keskustaan ostoksille. Rahaa oli käytettävissä 15e, ja ostoslistassa oli: kurkku, suklaalevy, kuminauhaa, kaljapullo, korvatulpat, luutu, tulitikut. Kaikki tavarat piti ostaa eri kaupoista ja minulla menikin hetken aikaa miettiessäni mistä mitäkin saisi. Pelastus oli, kun huomasin että korvatulpat saa apteekista eivätkä ne maksaneet kuin 80 senttiä. Suklaalevyn jouduin ostamaan kioskista, jossa pieni levy taisi maksaa noin 3e. Rahaa jäi silti yli, ja sainkin ostaa lopuilla itselleni siiderin :) Ostosten tarkoitus selvisi seuraavassa paikassa, joka oli ystäväni koti. Sillä aikaa kun minä pähkäilin tavaroiden tarkoitusta ja kokosin morsiammen selviytymispakkausta, polttariväki laittoi ruokaa, joka osottautui chicken pita plateksi ja jälkkäriksi suklaamoussea (NAM!). Kreikka-hengessä siis mentiin, varsinkin kun taustamusiikkina oli kreikkalaista musiikkia, kattaus sinivalkoinen ja ikkunanpieliin tehty siniset reunukset kartongista! Tavaroiden ja niiden tarkoitusten yhdistäminen meni muuten nappiin, mutta kahden tavaran tarkoitukset olivat väärinpäin. Olin laittanut suklaan ”kauneudenhoitoon” ja kurkun ”kaikenlaisiin ’hätätapauksiin’”, vaikka toisinpäinhän ne olivatkin. Ehkä morsiammella oli siinä vaiheessa jo hieman ikävä sulhasta :D

Olin onnistunut rikkomaan vyöni hieman aiemmin, joten kävimme hakemassa minulle kotoani vyön. Samalla piti morsiammen käydä ottamassa Imodium, sillä vatsa oli aivan sekaisin. Seuraava vihje opasti Oulun torinrantaan (paikka, jossa on paljon kojuja ja paksu ukko). Hieman ennen saapumista silmäni sidottiin. Nousin autosta ja minut kuljetettiin torin reunalle, jossa side otettiin silmiltä. Hetkeen en nähnyt mitään, kun aurinko häikäisi lumesta niin voimakkaasti. Minulle osoitettiin suunta mihin kävellä ja annettiin viimeinen kuvaussana käteen: sinä. Torin toiselta laidalta lähti kävelemään vastaan keltatakkinen mies...ei *****, se oli sulhaseni hassut vaatteet päällä ja kamera kaulassa. Räpsäisimme toisistamme kuvat. Selvisi, että sulhasellakin oli ollut sama kuvaustehtävä. Saamme nähdä toistemme ottamat kuvat ilmeisesti vasta hääpäivänä.

Loppuillan vietimme isommalla porukalla saunatilassa. Emme tarvinneet pelejä emmekä edes musiikkia, vaikka niitäkin oltiin varattu. Kärppien voitto ja takan lämpö viritteli tunnelmaa mukavasti. Akoille ja ukoille oli omat saunat (se oli todella hyvä juttu). Morsiammen selkään hierottiin suolaa ja jauhoja, ja päähän rikottiin kananmuna, joskin suurin osa meni lattialle. Porukka vitsailikin, että tietääköhän se nopeaa synnytystä :D (toivottavasti ei ole paha enne). Baariin siirryimme puolenyön aikoihin osa pyörällä, osa siskoni kyydissä, osa taksilla ja osa limusiinitaksilla :D Baarissa saimme sulhasen kanssa tanssia piirin keskellä muutaman kunnon poppibiisin rakkausteemalla.

Oli unohtumaton ja uskomattoman ihana ja hauska päivä!

Link to comment
Share on other sites

Kerron minäkin viime viikonlopun polttareistani. Tulivat yllätyksenä ja kulku oli seuraava:

Porukka tuli meille kotiin aamulla kymmeneltä, mies lähti siinä vaiheessa pitkälle lenkille koirien kanssa. Mulle tehtiin mieletön aamiainen tietysti kuohuviinin kera. Sitten pakkailin siinä tavaroita ja lähdettiin karaoketaksilla matkaan. Taksissa käteeni iskettiin siideri, mutta en uskaltanut kauheasti juoda, kun en yhtään tiennyt mihin ollaan menossa ja mitä pitää tehdä. No hyvä onkin etten juonut, sillä menimme sirkuskouluun. Se oli aivan mielettömän hauskaa :girl_blum:

Opeteltiin jonglööraamaan, juostiin ja pompittiin, hypittiin pellehyppyjä sellasella pomppulinnatyyppisellä alustalla, se vaan oli 15 m pitkä, että siinä

pystyi juoksemaan myös. Erilaisia kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, vaijerilla kävelyä, ihmispyramidia. Tosi rankkaa ja vatsalihakset on kipeeä vieläkin.

Sitten mun piti käydä kirpparilta ostamassa itselleni 5 eurolla yläosa illaksi. Löysin jonkun kukallisen kauhtuneen halternec-topin kun se oli melkein mennyt jo kiinni ja oli vaan pari myyntikojua auki.

Sitten mentiin hotellin saunatilaan ja sinne tuli hieroja. Sain 45 min hartiahieronnan. Siellä sitten syötiin jotain pientä, juotiin, saunottiin, oltiin vaan ja nautittiin. Mulle tehtiin perinteinen morsiussauna. Lopuksi mulle tehtiin kampaus 80-luvun tyyliin ja meikattiin. Hiukset siis krepattiin ja tehtiin sellanen pöyhkeä kampaus päältä. Olihan se vähän outo, mutta ihan ok :girl_haha:

Sitten mentiin syömään ravintolaan ja lopuksi illalla vielä ravintola Circukseen, eli sirkusta koko ilta :girl_haha:

Ei sitten tarvinnut sitä ostamaani toppia laittaa päälle :)

Mieletön päivä ja ilta, täydelliset polttarit minun makuuni :)

Link to comment
Share on other sites

Ma en olisi voinut itselle toivoa parempia polttareita: Viikonloppu kahden hyvan ystavan kanssa Madridissa :-X .

Asumme kaikki eri maissa, joten oli helpompi jarjestaa polttarit kolmanteen maahan ja viela sulhasen syntymakaupunkiin...

Meilla oli aivan mielettoman ihanaa; aurinko paistoi, nauroimme, joimme monta, monta viinipullollista terasseilla, shoppailimme hulluna ja biletimme viela hullummin :girl_blum: .

Ikimuistoiset!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minullakin oli maailman parhaat polttarit! Minut haettiin aamulla kotoa ja vietiin silmät sidottuna suorittamaan sopivan hurjaa extreme-temppua joka sai polvet tutisemaan, mutta jota suorittaessa jännitys pysyi kuitenkin mukavana eikä muuttunut liian ahdistavaksi. Tempun tehtyäni lähdimme porukalla karaokebaariin, jossa lauloin omia valintoja ja lisäksi seurueen valitsemia, suurimmilta osin varsin noloja kappaleita. (Tässä ilmeisesti polttareiden pakollinen nolausosuus, tosin mielestäni erittäin mukava sellainen :) Myös muut lauloivat, ja koko polttariseurueeni lauloi minulle "Elämältä kaiken sain" <3

Seuraavaksi siirryimme hienolle, isolle rantamökille, missä ohjelmaan kuului mm. syöpöttelyä, juopottelua, erotiikkaväline-esittely ja perusteellinen, perinteinen morsiussauna taikoineen, hoitoineen, vastomisineen ja muine härpäkkeineen. Koko päivän, illan ja vielä seuraavan aamunkin ajan minua kohdeltiin kuin prinsessaa, kaikki tehtiin minun puolestani ja tuotiin valmiiksi eteeni, en yhtä ainutta siideriä käynyt itse jääkaapista hakemassa :) Tytöt tekivät myös ihania ruokia pitkin polttarivuorokautta, ja minua hemmoteltiin morsiamen selviytymispaketilla, joka sisälsi paljon hyödyllisiä ja hyödyttömiä mutta ihania juttuja minulle. Viimeinen asia ennen kotiin lähtöä seuraavana aamuna oli sormustesti, jonka avulla yksi ystävistäni selvitti minun ja muiden tyttöjen tulevia lapsilukuja ja tulevien lasten sukupuolia, ihana lopetus parhaille polttareille!

Tämän kaiken lisäksi seura oli parasta mahdollista, reilu kymmenen kappaletta rakkaimpia tyttöjäni <3 Polttaripäivä tulee pysymään mielessäni ihan aina, yhtenä parhaista muistoistani!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minä haluan myös kertoa "lyhyesti" mun polttareista, jotka olivat viikonloppuna..Meitä oli polttareissa 9+minä. Olin vähän aavistellut, että polttarit saattaisivat olla nyt viikonloppuna, mutta luulin että minua tulaan hakemaan la aamulla kotoa jos polttarit ovat.. Täytenä yllätyksenä tuli, kun hakivat minut sittenkin jo perjantaina töistä!! Olin aiva shokissa!! :)

Työpäivän aikana noin kello 3 työpuhelin soi ja ensin ei kuulu mitään.. Sitten alkaa täysillä soimaan "hei me mennään naimisiin viikon päästä lauantaina... jne." Hetken aikaa olin ihan et häh, mutta sitten tajusin sen liittyvän polttareihin. Juoksin heti mun työkaverin huoneeseen ja kysyin tiedätkö mitään mun puhelusta.. Hän hymyssä suin kyseli, että mistä ihmeen puhelusta, kunnes lauma naisia keltaiset SANNA PERUSMAMMA t-paidat päällä ryntään ovesta sisään musiikki edelleen soiden! Se hetki oli aika ikimuistoinen!! :)

Siinä mulle sitten puettiin jääkiekkokamat (valmennan ringetteä) päälle työpaikalla ja sitten lähdettiin kävelemään jäähallin lähelä olevalle kentälle. Jännitti ihan sairaasti!! Kentällä sitten pidettiin pieni piknik.. hyvää ruokaa ja shampanjaa! Pienen ratahyppelyn tein myös siinä. Sitten hetken päästä meidän koko joukkue (tytöt ja päävalmentaja) saapui paikalle. Oli ihan suu auki!! Pelattiin jalkapalloa me polttariporukka vastaan ringettetytöt!! Oli sairaan hauskaa!! Mulla siis edelleen monta kokoa isot jääkiekko kamat niskassa!! :)

Kaatosateen iskettyä siirryimme sateensuojaan ja siitä sitten lähdimme veneille ja nokka kohti kaverin mökkiä saareen. Saaressa pääsin heti verkoille hakemaan päivän kalasaaliin ja sitten irroittelin ne verkoista! Ei ollut paha :) Tämän jälkeen perkasin melko ison hauen.. ei paha vieläkään!!

Myöhemmin päästiin saunaan ja siellä tehtiin kaikki morsiusaunan rituaalit. Kananmunia ym. :) Juoksin myös saunan ympäri ALASTI monta kierrosta huudellen kaikki ex heilat. Sitten vielä otettiin öljypaini kaverin kanssa. Muutama pressu ja litroittain ruokaöljyä :) Homma lähti sen verran käsistä että painin jälkeen porukalla vielä otettiin vauhtia ja liu'uttiin pressun päällä. Meressä kävin pesemässä itseni 3 kertaa. Melko rohkeeta kun merivesi oli varmaan 5 asteista!!

Illalla syötiin vielä paellaa ja kerrottiin tarinoita siitä mistä kukin mut tuntee! :) Tämä oli tosi kivaa ja kaikki saivat samalla tutustua toisiinsa vielä paremmin. Nukkumaan mentiin joskus yöllä.

Lauantain aamulla odotti mahtava aamiaispöytä.. harmi vaan että vieläkin jännitti niin paljjon ettei oikein ruoka maistunut. Aamupävällä lähdettiin veneillä Seikkalusaareen jossa meille oli koko porukalle "opastettu" kierron. Kierroksen aikana tehtiin kaikki tehtäviä ryhmässä. Ne olivat tosi hauskoja ja mieleenpainuvia. Viimeinen tehtävä oli ainoastaan mulle. Pääsin ylittämään 8 metrin korkouteen rotkon kävellen vaijeria pisin. VÄHÄN OLI SIISTIÄ!!! Turvavaljaat oli päällä.. Suoriuduin kuulemma todella hienosti ja nopeasti!!

Seikkailusaaresta suunnistimme veneillä takaisin kaupunkiin ja menimme rantaa ravintolaan syömään. Syömisen jälkeen lähdimme toisen kaverin (kaason) mökille naapuri kaupunkiin. Siellä oli myös ohjelmassa pieniä rastitehtäviä ja saunomista ja paljuilua :)

Illalla mut meikattin ja puettiin TIPUKSI! Mulla oli legginsit jalassa ja keltainen tyllihame. Lisäksi keltanen paita. Lähdimme munamarkkinoille joten mukaan mulle annettiin kori jossa oli tipuja ja pääsiäismunia. Korissa oli teksti "Oletko tipu vai muna miehiä?". Ja siis näitä mun piti sitten kaupitella!! Oli ihan hauskaan ja sopi hyvin munamarkkinoille :) Vesisateen, ukkosen ja salamoiden takia lähdimme myöhemmin takaisin mökille jossa vielä naureskeltiin viikonlopun tapahtumia ja menimme 4 aikaan yöllä nukkumaan.

Sunnuntaina söimme taas upean aamiaisen ja vietimme yhdessä aikaa.. kunnes 5 aikaan minut palautettiin kotiin rakkaan miehen luokse!!

Polttarini olivat ihanat ja ikimuistoiset!! Kiitos siitä ihanille ystävilleni ja mahtaville Kaasoilleni :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Shesilli

Aivan ihanat polttarit viikonloppuna!

Perjantaina siskoni E ja T tulivat luokseni, sunnitelmissa oli, että käydään lenkillä, saunotaa ja syödään. Heillä olikin ihan eri suunnitelmat :girl_haha:

Noh, lähdettiin lenkille, siskoni E sanoi, että mennään ensin kiskalta hakemaan tupakkaa, mehän mentiin. Pääsin kioskin portaille ja yhtäkkiä akkalauma hyökkää takaa, hirveen metelin kera :D. Olin tietenkin ihan pihalla ja totesin vaan että mä haen nyt tupakkaa.

Sitten mentiin pakettiautolle ja avattiin ensimmäinen juoma,tytöt kyseli, että arvasitko. No en! Sitten hermosauhut ja minä & 7 muuta mentiin autoon ja matka alkoi. Istuin selkä menosuuntaan ja ikkunat oli peitetty, eikä ollut mitään tietoa minne ollaan matkalla.

Aikamme matkattuamme, saavuimme perille. olimme tulleet mökille. Paikkakunta minulle tuntematon :)

Auton purku ja relax.

Sen illan aikana oli minulle järjestetty kyselyjä sulhasesta ja piti tehdä runo hänestä. Sitten jokainen tytöistä oli tehnyt/ostanut lahjan meille avioliittoa varten ja jokainen kertoi missä minuun on tutustunut. Sehän oli sellainen itku tunti :P. Erittäin tunteellista, mutta ihanaa!

Sen jälkeen olikin ruokailun aika ja sitten olikin morsiussaunan vuoro. Tuli sitä myös kipastua pari kierrosta alasti mökin ympäri :girl_haha:

Ilta jatkui nauraen, kunnes oli pakko mennä nukkumaan, koska oli kuulemma aikainen herätys.

Lauantaina heräsimme hieman vapina tunnelmissa. Söimme aamupalaa, puimme ja lähdimme. Taas ei mitään hajua mihin päädyimme.

Menimme kerrostalon alakertaan, jossa minua odotti suklaahieronta. Aivan ihana kokemus. Tässä vaiheessa minulle selvisi, että olemme Hämeenlinnassa.

Siitä heräiltyäni, hieroja antoi vaatteet, jaahas, totesin ja puin ylleni kissanaisen puvun :girl_haha:. Sitten ovesta jo kurkisti 7 kissanaamioon pukeutunutta kaveria.

Meikkaus eli viikset ja viirusilmät ja matka jatkui. Minulle annettiin pieni kirja, johon piti kerätä ihmisiltä avioliittoon ja elämään neuvoja.

Menimme golf klubille, jonka parkkipaikalla mun piti vetää tytöille tanssi. No ei siinä, hauskaahan meillä oli.

Sitten menimme ravintola laivoille ja keräilin siellä ihmisiltä neuvoja kirjaani.

Toisella laivalla olikin joidenkin poikien polttariporukka, jotka ajelivat vesiskootterilla. Tytöt järjestivät minullekkin ajelun :girl_wink:.

Oli hauskaa vaikkakin hieman pelottavaa.

Sitten matkamme jatkui ja pääsin jo etupenkille maisemia ihastelemaan. Ajoimme vanajanlinnan alueelle piknikille.

Sieltä menimme takaisin mökille ja ilta jatkui kosteissa tunnelmissa ja hauskaa oli. Jossain vaiheessa rupes jo sattumaan poskilihaksiin :girl_haha:.

Sunnuntaina sitten kotia kohti.

Aivan ihana minun näköiseni polttariviikonloppu!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä molemmat (morsian ja sulhanen) viettivät polttareita 27.6.09 molemmat omilla tahoillaan toki. Osasimme mieheni kanssa hieman aavistella polttareistamme ja varmuuden ne saivat lauantai-aamuna klo 7.30, kun polttariporukat tulivat yhtaikaa hivittävän remakan kanssa ikkunan taakse meiskaamaan.

Sokkiherätyksestä pölmistyneenä morsian oli niin jännittyneessä mielentilassa, että lusikka ei tahtonut pysyä kädessä mikropuuroaamiaista väkisin syödessä. Jotenkuten nautitun aamupalan jälkeen sain esitellä koko polttarikaartille mun huolella pakkaamat polttaritoimikunnan listaamat tavarat aina Substral-ravinnepuikosta pesusieneen ja ulkomaan valuuttaan. Sittenpä olikin aika antaa sulholle jäähyväispusu ja tyttölauma oli valmis kirmaamaan ihanaan helteisiin polttaripäivään!

Ulko-ovea kauemmas minua ei tosin päästetty, kun silmät jo sidottiin. Siitä sokkona autoon ja matka kohti tuntematonta saattoi alkaa. Ensimmäinen etappi oli lentokenttä, jossa käytiin hetki fiilistelemässä tulevaa hanimoonia. Aika pian matka siitä jatkui ja silmät sidottuina ajeltiin pitkä tovi. Kun lopulta pysähdyimme, minulla ei ollut hajuakaan, missä olimme. Meitä ympäröi luonnonkaunis kesämaisema ja jostain kuului vaimea kosken pauhu. Sadevaatteet ja pelastusliivit siis päälle ja koskenlaskuun! Fiilis oli aivan mahtava eikä kukaan taatusti päässyt kuivana rantaan.

Rannassa sain tehtäväkseni luennoida maatalousyrittäjien tilakäyntiasioista työterveyshoitaja kun olen. Lypsyjakkarat ja lantakoneet kerrattuani hypättiin jälleen autoon, jossa sain alkaa kirjoittaa esittelyä itsestäni. Kotvasen kuluttua hyvään vauhtiin päässyt inspiraationi kirjoittamisen suhteen piti keskeyttää, sillä silmäni sidottiin taas.

Seuraava ja viimeinen pysäkki löytyi keskustasta. Viihtyisä ja tilava kokoustila saunoineen, karaokelaitteineen ja keilaratoineen. Hetimiten sisälle päästyämme söimme ihanaa kiinalaista ruokaa. Syödessämme minun täytyi raapustaa esittely itsestäni loppuun.

Ruokailun jälkeen minun piti riisuutua alusvaatteiselleni ja siinä nakuna ollessani silmäni sidottiin jälleen. Hetken kättä ja jalkaa vuoronperään nostaessani sain päälle jotain mikä tuntui aivan mummon leningiltä! Ei voi olla totta!! Hirveän pukukuvitelman lietsomana ja milteinpä hyperventilaation partaalla minua pyydettiin istumaan ja käteeni annettiin jonkinlainen puukapula. Seuraavaksi polttaritoimikunta pyysi minua odottamaan hetken. Mieleni onneksi rauhoittui muutaman rohkaisuryypyn voimalla.

Kun huivi löysättiin silmiltäni polttaripäivän teema valkeni minulla saman tien: Rallibabe ja Heidin varikkotiimi! Aivan mahtava juttu!:) Minulla oli päällä sininen rallikuvioitu minimekko, valkoiset legginsit ja valkoiset saappaat. Se jokin puukapula kädessäni oli ruutulippu ja tytöillä yllään valkoiset T-paidat, joiden etupuolella luki Startti 010809 ja selässä Heidin varikkotiimi. Kerättiinhän me tytöt katseita, kun lähdimme Karjujuhlien päiväjuhlaan!:)

Hetken juhla-aluetta kiertäessämme janon yllättämänä päädyimme karaoketelttaan ja eipä aikaakaan, kun juontaja kuuluttaa paikalla olevan morsiamen nimen. Kipusin lavalla kaiken kansan eteen, jossa jouduin pitämään aikaisemmin kirjoittaman esitelmän itsestäni ja laulamaan tietysti karaokea!

Pian tämän koitoksen jälkeen varikkotiimin matka jatkui morsiussaunaan, jossa sain kokea virkistävän kasvonaamion pepsodenttimaisen tuulahduksen. Saunan jälkeen nautimme ihanaa iltapalaa: kinkkuparsa- ja poropiirakkaa, waldorfin salaattia ja raikkaita hedelmiä. Hyvän ruuan lisäksi ilta jatkui karaoken ja keilailun merkeissä ennen radalle lähtöä.

Ilman koettelemuksia radalle lähtökään ei onnistunut, sillä ensimmäisenä minut laitettiin pesemään taksitolpalle taksin ikkunat ja pesinpä illan päälle vielä Karhujuhlien lipunmyyntikojunkin ikkunat. Vastaan tulevilta miehiltä minun piti kerätä elämänohjeita tulee avioelämää varten.

Illan päätteeksi näin ihanan, tulevan ja rakkaan sulhaseni, lentokapteenin! Lämmin halaus, suukkoja rakkaalle ja molempien päivä oli varmasti täydellinen! Suuri KIITOS ihanasta päivästä Anne, Ansku, Heidi, Kaisa, Katariina, Marjo, Päivi ja Tiina!:)

Link to comment
Share on other sites

:-X Meidän yhteispolttareita vietettiin eilen - 18.07.2009 :-X

Polttareiden ajankohdan arvasin noin pari viikkoa sitten, kun miehen sisko laittoi meille viestiä,

että voimmeko hoitaa heidän lasta 18.07, kun he lähtevät heti aamusta junalla Helsinkiin. Tajusin

heti, että meillä on polttarit, koska tämä pariskunta ei mene minnekään ilman omaa autoa! :girl_haha:

Noh lauantaiaamu koitti ja olin jo laittanut klo 9 itseni täysin valmiiksi, koska tunne tulevista polttareista

oli kova! :girl_haha: Ovikello soi ja miehen sisko ja hänen miehensä toivat lapsensa meille. Sanoivat tulevansa

joskus klo 16 aikoihin takaisin. Olimme ihan puulla päähän lyöty miehen kanssa! Mitä, eikö meillä olekaan

polttareita!? :girl_impossible: Aloimme sitten miettiä, että mitä kaikkea tekisimme, että saisimme ajan kulumaan..

Meni 15min ja ovikello soi uudestaan! Silloin tajusin, että nyt - nyt ne polttarit alkavat! Saivat sittenkin

hämättyä! :girl_haha:

Menin avaamaan oven ja siellä koko polttariporukka odotteli kameroiden ja juomien kanssa! :girl_smile: Meille

annettiin 20min aikaa, jonka aikana meidän piti kerätä erilaisia tavaroita mukaan. Samalla piti oma lapsi

laittaa lähtökuntoon mummilaan.. Saimme tavarat kasaan ja lapsi papan mukaan. Ja näin polttarit alkoivat! :girl_smile:

Pihalla meille annettiin eka kirjekuori, jossa oli kartta ja kartalle oli merkitty rastilla paikka mihin meidän pitäisi mennä.

Reitti oli vapaa ja näin me lähdimme matkaan. Klo 10 aikaan aamulla herätimme kyllä aikamoista huomiota mummoissa,

kun 15 ihmistä kävelee siiderit ja oluet käsissä. Saavuimme perille kohteeseen. Tanssistudio! :-X Aivan mahtava

idea. Me kun rakastamme miehen kanssa tanssimista. Meille oli varattu yksityistunti, jossa koko meidän porukalle

opetettiin iltaa varten "muuvit" eli ryhmätanssi. Samalla meille annettiin päivän rooliasut. Miehelle oli hankittu vangin asu,

jonka rintaan oli kiinnitetty vanginnro eli "080809" ja mulle oli varattu poliisin asu.

Tanssien jälkeen meille annettiin toinen kirjekuori, jossa oli taas kartta ja nyt oli rasti merkitty yhdelle urheilukentälle.

Tällä kertaa meille luovutettiin myös päivän kulkuväline - kaksi Kickboardia. "Potkulaudat oli koristeltu tyllillä ja ruusuilla

ja ne oli kiedottu yhteen, joten liikkuminen piti tapahtua yhteisvoimin. Laudat oli aivan mahtava idea! :-X Nyt kello oli jo 12,

joten kaupungilla oli enemmän ihmisiä ja huomio sen mukaista, kun viiletimme keskellä kaupunkia tyllikoristelluilla kickboardeilla.. :girl_haha:

Välissä oli pysähdys erotiikkakauppaan, jossa mun asua täydennettiin käsiraudoilla ja miehen vanginasun päälle laitettiin

norsustringit ja stringien sisään ostivat hieman "täydennystavaraa".. :girl_blum:

Urheilukentällä meillä oli ohjelmassa kentän kiertäminen laudoilla tiettyyn aikaan mennessä. Kannastus oli kova. Aurinko paistoi

pilvettömältä taivaalta ja fiilis oli mahtava.. :girl_smile: Sen rastin jälkeen saimme uuden kirjekuoren ja nyt karttaan oli merkitty yhden

messuhallin parkkipaikka ja siirtyminen tapahtui taas laudoilla. Polttariporukka piti myös koko ajan huolen meidän nesteytyksestä. Oli vettä,

oli lempisiideriä, olutta, mehua jne...

Parkkipaikalla oli maahan piirretty ruudukko, jossa oli ruudukko jaettu kolmeen eri aihe alueeseen - Lahti, ystävät ja häät. Meille jaettiin

pelimerkit - uros ja naaras-merkit. Jokaisesta aihe alueesta oli 6 kysymystä ja se kumpi meistä aina tiesi oikean vastauksen, niin

sai käydä laittamassa oman pelimerkin ruudukkoon. Olin itse häviöllä siihen asti kunnes päästiin Häät-alueeseen. Silloin menin ja voitin! :girl_blum:

Palkinnoksi sain niin monta ilmaista drinkkiä baarissa, kun olin tiennyt oikeita vastauksia ja miehelle tuli rangaistukseksi keksiä minulle

1 minuutin mittainen rakkausruno, jossa esiintyy sanat Lahti, Ystävät, Häät ja sitten joutui vielä nostamaan hatusta kolme muuta sanaa,

jotka olivat Kaalimato, Lima ja Raju.

Saimme taas uuden kirjekuoren, jossa oli rasti merkitty yhteen puistoon, jossa oli samaan aikaan käynnissä Beach Volley-kisat. Matkalla mies

alkoi kirjoittamaan runoa. Puistossa treenasimme myös aamulla opittua ryhmätanssia. Puistoon saavuttaessa sinne oli katettu picnic. Nyt oli

ruoan aika. Ruoka oli aivan mahtavaa. Oli erilaisia salaatteja, patonkeja, mehuja jne. Ja hienosti oli huomioitu, että minä en pahemmin syö

lihaa vaan kanaa, niin salaatit oli kanasalaatteja.. :girl_smile: Ruoan jälkeen siirryimme Beach Volleyn kisakatsomoon. Mies vietiin koko kisakatsomon eteen

ja mut laitettiin eturiviin istumaan. Ja näin mies joutui lausumaan minulle sen rakkausrunon koko kansan nähden. Olin niin ylpeä hänestä,

koska hän ei ole koskaan kirjoittanut mitään runoa ja eikä häntä ole sellaiset kiinnostaneet, niin hän oli ihan tosissaan pohtinut runoa ja

saanut sellaisen aikaiseksi.. :-X:-X:-X

Tämän jälkeen meidät vietiin pois katsomosta ja meille laitettiin minisukset jalkaan ja mun käsiraudoilla liitettiin miehen käsi ja mun käsi

kiinni toisiinsa. Ja sen jälkeen meille annettiin nippu sydänlaastareita ja vihko mihin piti kerätä elämänohjeita. Sydänlaastareita meidän piti

myydä niin paljon, että saisimme kympin verran rahaa. Myyntijutusta en pitänyt, mutta mies oli ihan innoissan, joten hän sai hoitaa sen jutun

ja minä lupasin kerätä elämänohjeita. Olimme jonkin aikaa kiertäneet ympäri puistoa ja olimme saaneet 1,60€ kasaan niin päätimme lopettaa

ja palata polttariporukan luo, koska he eivät sanoneet että pitikö saada 10€ kasaan vai 10mk. Euro kuusikymmentä senttihän on melkein 10mk.. :girl_haha:

Nauroivat vaan kun palasimme ja sanoimme että kymppi on kasassa - vanhassa rahassa..

Tämän jälkeen pidimme pienen tauon ja jäimme seuraamaan rantalenttiskisoja. Tämän jälkeen saimme taas uuden kirjekuoren ja nyt suuntana oli

tori. Sinne päästyämme vuorossa oli terassi, mutta vastaan tuli toinen polttariporukka, joka keräsi porukkaa kasaan keskelle toria heidän

polttarisankarin pitämälle tanssitunnille. En tiedä mitä meidän polttariporukalla oli mielessä meille siellä terassilla, mutta ohjelmaan tuli muutos ja meidän koko polttariporukka päätti liittyä tanssitunnille ja siihen saatiin myös pari muutakin polttariporukkaa mukaan ja näin me lähdimme suoraan terassin eteen tanssitunnille. Huomio oli taas taattu, mutta oli ihan älyttömän hauskaa. Paikat oli jo kipeät meidän oman tanssitunnin ja potkulautakisan vuoksi, mutta kyllä sitä silti jaksoi vielä heilua.. :girl_smile:

Tanssin jälkeen meidät vietiin takaisin terassille ja meille tarjottiin juomat. Siellä annettiin taas kirjekuori. Nyt rasti osoittii miehen siskon takapihalle.

Ei muuta kuin parin autokuljetuksen jälkeen 15 henkeä oli saatu toiseen kaupunkiin loppuillaksi grillailemaan. Siellä otettiin aurinkoa, syötiin, pelailtiin

erilaisia ulkopelejä, kerrattiin päiväntapahtumia eli mukavaa yhdessäoloa. Myöhemmin illalla päästiin suihkuun ja kaikki vaihtoivat baarivaatteet päälle ja päivän viimeinen kirjekuori annettiin. Siellä rasti osoitti baariin. Joten ei muuta kuin kaksi tilataksi pihaan ja näin saavuimme baarin eteen.

Polttariporukka oli hommannut meille ilmaisen sisäänpääsyn ja jonon ohituksen. Baarissa päästiin käyttämään päivällä opittuja "muuveja".

Päivä oli aivan mahtava! :-X Hienosti oli kaikki järjestetty ja kaikista pidettiin huolta. Meillä oli miehen kanssa maailman parhaimmat yhteispolttarit!!! :-X

Link to comment
Share on other sites

Pakko oli itsekin vihdoin kirjoittaa maailman parhaista polttareista ja kehua kaikkia kavereita, kaasoja ja siskoa. päivä oli mieletön yllätys ja tuun kyllä muistamaan upeat jutut ja fiiliksen koko loppuelämän!!!

Aamulla tuleva mies herätti seitsemän aikoihin ja käski pukea ylle moottoripyöräilyvaatteet. oon aina pelännyt kaikkia moottoripyöriä ja nyt oli ilmeisesti aika kohdata kaikki epäluulot. Menin pihalle pyörimään ja oletin, että kaikki tytöt odottaisivat jossian, mutta ketään ei näkynyt. Odottajina olivat "vain" komea nuori herrasmies ja 1100-kuutioinen honda. Pääsin siis heti aamusta kunnon kyyditykselle auringonpaisteeseen. Tunnin hurjan ajelun jälkeen kaarrettiin yllättäen huoltoaseman pihaan, missä suurin osa polttariporukasta oli odottamassa. Ihan mahtava alku päivälle :)

Huoltoasemalta jatkettiin autoilla matkaa, eikä ollut pienintäkään aavistusta määränpäästä. tytöt olivat järkänneet LASKUVARJOHYPYN eli siis pääsin hyppäämään vähän alle 4000 metristä tandemin :) ihan mieletöntä!!!!

Onnistuneen suorituksen jälkeen sain kuohuviinipullon ja sitä nauttiessa jatkoimme taas autoilla matkaa. Hetken kuluttua kaarsimme lomakylän pihaan ja meille oli varattu lomakylän suurin sauna järven rannalta (hiekkaranta, iso sauna, terassi ja tilava pukuhuone). Saunalla grillattiin ja autoista nosteltiin pöytiin kaikkia ihania herkkuja (salaatteja, makkaraa, lihaa, vartaita... ja kuohujuomaa). Syönnin jälkeen oli vuorossa morsiussauna. Kaasot pesivät puhtailla jauhoilla, suolalla ja testasivat lapsien lukumäärää kananmunilla sekä karkoittivat pahoja henkiä katajavastalla. Lopuksi monen uintireissun jälkeen juoksin saunaa ympäri alasti huudelleen vanhojen sussujen nimiä ja heitin vastan sauna katolle.

Kaasot meikkasivat ja laittoivat hiukset sekä pukivat trikoisiin ja t-paitaan. Laittautumisen jälkeen ajeltiin kotikaupunkini keskustaan. Pääsin ensin thaihierontaan ja hiihtämään vanhoilla puusuksilla pitkin keskustaa. Hiihtelyn välietappina oli karaokebaari, jossa polttariporukka lauloi morsiamelle ja morsian polttariporukalle. Tästä jatkettiin edelleen suksilla ja haukattiin grilliltä vähän välipalaa. Yhtäkkiä eteen ajoi linja-auto, johon hyppäsimme ja suuntasimme lavatansseihin! Siellä odottivat myös vanhemmat ja isä opetti Korisevan Arjan tahdissa vähän valssia. Lavalta palasimme vielä keskustaan ja tanssimme baarin tanssilattialla , kunnes myös poikaystävän polttariporukka saapui paikalle ja tanssilattialla riekkumisen jälkeen pääsimme viettämään yhteistä yötä ja kertomaan polttareistamme toisillemme...

SIIS IHAN MIELETÖN PÄIVÄ! KIITOS MUSSUT! <3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest jessyper
Jatkuu...

Sitten jatkoimme matkaa mökille vaihtamaan kuivaa vaatetta päälle. Kun oltiin saatu lämmintä vaatetta päälle, niin menimme ravintolaan syömään. Ruokailun lomassa minulta esitettiin kysymyksi polltarisakista. Minun tuli arvata, että ketä kyseinen kysymys koskee. Kysymyksiä oli laidasta laitaan, mm. Kenen anopilla on synttärit 31.8.? Kuka on suorittanut uimakandidaatin tutkinnon kahdesti? Kuka on vahingossa laittanut purkan silmäänsä ja saanut silmäluomen rullalle?... Suurimman osan arvasin oikein.

Ruokailun jälkeen menimme takaisin mökille, missä luvassa oli morsiussauna. Perinteisesti minut istutettiin kanervien ja männyn oksien ja käpyjen päälle. Selkääni hierottiin suolaa ja hunajaa ja muutkin perinteiset morsiussaunan elementit olivat mukana. Kuten se, että morsiamen tulisi juosta alasti saunan ympäri niin monta kertaa kuin on vanhoja sulhasia. No... Meillä sauna oli mökin yhteydessä ja mökki oli aika iso. Lisäksi kaikissa viereisissä mökeissä oli humaltunutta mies sakkia, joten teimme kompromissin, että juoksen mökin ympäri alasti kaksi kertaa. Tämä aiheutti viereisissä mökeissä huuto vimman ja sain paljon katsojia paikalle. :D Lisää olisi kuulemma haluttu. Morsiussaunan jälkeen laitoimme itsemme valmiiksi ja lähdimme loppuillan viettoon baariin.

Ilta ja koko viikonloppu oli oikein onnistunut, mukava ja hauska. Mitä nyt välillä morsiamen kurkkukipu ja äänen lähteminen vaivasi, mutta muuten oli oikein onnistuneet polttarit. Kiitokset kaikille!

Heh, toi vartijaläppä oli ihan paras! Hyvä idea.. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sain eilen ihan upean polttaripäivän :-X Vaikka häät on jo viikon päästä, onnistuivat kaverit hämäämään sen verran, etten ollenkaan osannut epäillä, että polttarit olisivat eilen. Mies lähti jonkun tekosyyn varjolla käymään ulos ja minä menin suihkuun. Juuri kun tulin suihkusta ovikello soi. Siinä sitten hölmistyneenä pyyhkeessä näin kaikki kaverit oven takana. Ilmeeni oli varmaan aika hauskaa katsottavaa :girl_haha: Sen jälkeen lähdettiin piknikille (kuoharia, fetapiirakkaa, mansikoita, nam) puistoon. Siellä mulle puettiin hienoja asusteita ja meikattiin. Samalla sain alkaa täyttää polttarikansioon rakkausrunoja ja ohjeita aviomiehelle jne. Puistosta lähdimme hopeasepän pajalle, jossa saimme kaikki tehdä itsellemme hopeasormukset aivan alusta alkaen. Oli ihan mahtavaa saada tehdä se kokonaan itse (tietysti ammattilaisten opastuksella) ja nähdä kuinka hopeapötkylästä muuntuu ensin epämääräinen kolmio ja sitten ihana sormus. Ja kaikki saivat siitä pysyvän muiston itselleen, mistä myös tykkäsin. Sen jälkeen suunnattiin pienen välipalan kautta kauneushoitolaan, jossa sain puolentoista tunnin kasvohoidon :girl_smile: Muut tytöt ottivat sillä aikaa itselleen päähieronnan tai manikyyrin. Sitten suunnattiin meille kotiin, jossa jatkettiin vähän kuoharin ja musiikin kanssa. Siellä täyttelin lisää juttuja polttarikansioon ja lopulta laitoimme itsemme valmiiksi iltaa varten. Sen jälkeen lähdettiin kivasti porukalla ravintolaan syömään. Sieltä tie vei olutravintolan kautta lopulta karaokebaariin, jossa morsian pääsi kuin pääsikin vielä laulamaan Livin on a Prayer, vaikka hyvin myöhään vasta saavuttiinkin sinne. Kaiken kaikkiaan oli ihan loistava päivä! :girl_dance: Tytöt oli selkeesti nähneet tosi paljon vaivaa päivän eteen ja miettineet, millaisista jutuista tykkäsin. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kerron minäkin osaltani äärettömän ihanasta ja ikimuistoisesta polttaripäivästäni. Samalla tämä on kiitos ihanalle polttariporukalleni, joka oli nähnyt ison vaivan järjestäessäni juuri minun näköisen päivän:)

Minut haettiin aamulla 9 maissa kotoa. Edellisenä iltana minulle tuli vaan aavistus, että huomenna on Se päivä, joten olin jo hyvisää ajoin hereillä. Aamukahvit oli jo juotu ennen lähtöä. Tytöt nauroivatkin, että olin jo oven välissä odottamassa ennenkuin he kerkesivät autoistansa ulos, hih hii....

Pakkasin rinkkaani listan tavarat mm. ratsastuskypäräni, josta tietenkin oletin koko päivän että mennään hevostelemaan. Näin ei sitten käynytkään, joten tavarat eivät vastanneetkaan päivän kulkua. Ihan hyvä niin. Pysyi jännitys yllä koko ihanan päivän.

Ekaksi minut vietiin kiviterapiahoitoon, joka oli aivan mahtava! Siinä sai jännittyneet hartiani kyytiä. Suosittelen lämpimästi kaikille.

Sitten menimme kaupungille, jossa pidimme pienimuotoisen tankkaushetken, jonka jälkeen menimme syömään kunnolla lempiravintolaani.

Seuraavana ohjelmassa oli seinäkiipeilyä, josta olin aivan innoissani. Olen nimittäin kokeillut kiipeilemistä ja haaveillut alkavani harrastamaan sitä muutenkin. Siinä meillä oli reilusti aikaa kiipeillä ja voin sanoa, että otimme kyllä rahoille vastinetta. Kuvat on ollut kyllä aika vauhdikkaita ja hauskoja!

Kiipeilyn jälkeen minulle annettiin juomista ja kerrottiin, että edessä on automatka. Matkasimme jonkin aikaa ja edessä odotti aivan upea vanha talo karaokeaittoineen, joka oli vuokrattu iltaa varten. Rakastan vanhoja esineitä ja siellä riitti ihastelemista. Pääsi onnenkyyneleet, koska paikka oli aivan minun näköiseni...Pääsin muuten illalla ratsastamaan pihalla olleella puuhevosella, joten en ottanut kypärääkään turhaan mukaan. :girl_haha:

Illalla oli sitten perinteinen morsiussauna, joka oli kyllä ikimuistoinen raakoineen kananmunineen. Pimenevässä kesäillassa laulu raikasi karaokeaitasta ja kyllä voin sanoa, että oli mahtava päivä. Tunnelmaa kohotti pihalle laitetut kynttilät ja taivaalta valaissut kuu. Ihaninta oli kuitenkin kiireetön yhdessäolo ja se, että jäimme paikkaan vielä yöksi. Oli ihana alkaa hihittelemään ystävien kanssa heti aamusta... Kiitos rakkaat ystävät kaikesta. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Vieras_Laura1979_*

Ikimuistoiset polttarit.

Kaverit tulivat aamulla hakemaan minut kotoa ja veivät purjehtimaan aamupäiväksi. Illaksi meille oli järjestetty sumofudista, jossa pääsimme ottamaan mittaa toisistamme. Tunnelma oli huikea. Sumofudiksen jälkeen kaverit olivat varanneet samaan yhteyteen peräkärryssä olevan saunan. Saunoimme sitten siinä Lauttasaaren rannassa ja kävimme myös uimassa. Kokonaisuudessa päivä oli täydellinen ja säätkin osuivat kohdalleen.

Löysin youtubesta videon missä porukka pelaa sumojalkapalloa

Toivon muillekin onnistumisia ja onnea omiin polttareihin :girl_smile:

Kiitoksia Liisalle ja Tinnulle tuhannesti

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mulla oli kyllä äärettömän mukavat polttarit viime lauantaina. Ihmettelen edelleen, kuinka osallistujat olivatkin osanneet järkätä niin hauskoja tehtäviä ja muuta kivaa ohjelmaa :D.

Aamu alkoi niin, että polttariseurue saapui lapsuudenkotiini, missä yövyin. Söimme yhdessä brunssin, jonka jälkeen alkoivat varsinaiset tehtävät. Heti aamulla sain myös vihon, jossa ohjeistettiin keräämään vihkoon ohjeita onnellista avioliittoa varten. Lisäksi oli aiheita joita piti valokuvata. Näiden suorittamiseen oli koko päivä aikaa.

Minulle oli päätetty järjestää autokouluteemalla kirjallinen koe sekä inssiajo. Kirjallisessa oli asiallisia kysymyksiä ja vähemmän asiallisia vastausvaihtoehtoja sekä ns. dioja. Inssiajossa ajelin lapsille suunnitellulla polkuautolla paikallisessa leikkipuistossa ja kiertelin tötteröitä. Auton ajaminen oli kylläkin niin hankalaa että kaverini antoi työntöapua. Autoiluteemaan liittyen autoni oli lisäksi tuunattu niin että takalasissa oli teksti "Melkein naitu" ja vetokoukussa roikkui puhallettuja kortsuja ja ilmapalloja. Autolla siis kierreltiin hetki rinkiä.

Sitten ohjelmassa oli islanninhevosvaellus johon kaikki siinä vaiheessa jo mukana olevat osallistuivat. Juuri tällaista aktiviteettia olin toivonut, että kaikki pääsisivät osallistumaan. Vaellus oli upea elämys, kun maisemat olivat ihanan lumiset.

Sitten siirryimme erään ystäväni luokse (hän ei pienen vauvan kanssa päässyt osallistumaan muihin rasteihin). Ulko-ovessa oli kyltti "Nää on ilmasen viinan bileet" ja lupaus todella piti paikkansa. Ohjelmassa oli mm. "Oletko valmis äidiksi"-rasti. Siinä piti vastailla erinäisiin kysymyksiin, vaihtaa vaippa ja antaa lapselle D-vitamiinitipat. Olisi myös pitänyt laittaa silmätipat, mutta sain puhuttua itseni ulos siitä ja pääsin testin läpi kuitenkin. Siitä hyvästä sain kuubalaisen sikarin varpajaisia varten sekä kermalikööriä siittiön muotoisessa "pullossa". Hylätystä suorituksesta olisin saanut kortsuja :P. Alkoholien lisäksi tarjolla oli ystävieni leipomuksia, mm. kinkkupiirakkaa, lohipasteijoita, tiramisua ja joulutorttuja. Siellä oli myös perinteinen morsiussauna. Siskoni oli hankkinut paljon ihonhoitotuotteita ja jonkin savinaamion ja piti huolta, että kaikki traditiot jotka kerrostaloasunnossa oli mahdollista toteuttaa, todella tehtiin. Sain myös pitää kaikki kauneudenhoitotuotteet :). Tuolla minut myös puettiin Kumman kaa-henkeen Ellu Jokiseksi.

Lopuksi lähdimme kaupungin keskustaan, missä ensin söimme ravintolassa ja sain drinkin tähtisädetikkuineen. Ravintolasta siirryimme baarikierrokselle. Ekassa baarissa sain tehtäväksi kirjoittaa runotarinan tähänastisesta parisuhteestamme. Sen kai annan miehelleni häissä. Seuraavassa baarissa lauloin ystäväni kanssa karaokea. Minulle järjestettiin myös "Mitä tiedät miehestäsi"-tietovisa, missä todellakaan en tiennyt kaikkia vastauksia. Baarikierroksen aikana myös keräilin niitä ohjeita. Valokuvia taas räpsin pitkin päivää.

Kaikenkaikkiaan polttarit olivat todella onnistuneet ja kaikesta huomasi että ne oli suunniteltu juuri minulle. Ystäväni olivat nähneet paljon vaivaa esim. leipomalla ja askartelemalla ja uskoakseni kaikilla oli mukava päivä :girl_smile: . Sekin ilahdutti suuresti, että yhtä lukuunottamatta kutsutut pääsivät paikalle ja vastikään vauvan saanut ystävänikin pääsi osallistumaan juhlintaan osa-aikaisesti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...