Guest Bomburee

Maailman parhaat polttarit-KERRO TÄÄLLÄ!

168 viestiä aiheessa

Mulle maailman parhaat polttarit on että saan vihdoin ja viimein kaikki mun rakkaat ystävät viinipullon ääreen, monia heistä en ole aikoihin nähnyt- niin ennen kaikkea odotan että pääsen näkemään heidät. Ohjelmalla ei ole niinkään väliä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi että sentään millasia superpolttareita monilla on! Budjetitkin varmaan sitten aikamoisia...

Mäkin odotan hulluna mun polttareita, eikä varsinaisesti ole niitten suhteen sen ihmeellisempiä odotuksia, kun että saa rentoutuu ja rillutella ja heittää aivot narikkaan:D Kaasosisko kyllä on "varoitellut" megapolttareista ja pelkäänkin, että niillä menee järjestäjillä liikaa rahaa ja sit mulle tulee huono omis:/

Mutta sitten seuraa kysymys: Bestman soitti tänään ja kertoi sulhon polttarisuunnitelman. Ulkomaille ovat menossa ja sulhon passi ei ole voimassa! Sen selvitin tänään, kun mukamas häämatkaa varten kyselin. Nyt oonkin vähän pulassa, että miten saisin sulhon hankkimaan itelleen passin seuraavan kuukauden aikana! Meidän häämatkakin on vasta syksyllä, joten sen takia ei olis heti tarvetta! KÄÄKK!!! Vinkkejä otetaan vastaan:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Henkkarit riittää nykyään aika moneen maahan, löytyiskö semmoiset? Tietoja siitä täällä. Tosin itsekin mielelläni aina otan passin ulkomaille...

Muokattu: , käyttäjä: Cranberry

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maailman parhaat polttarit - alkoivat 23 tuntia 15 minuuttia sitten :)

Bestman tuli ensin sisään sulhoa noutamaan. Muutaman hetken kuluttua kaasoset tulivat noutamaan minut. Sain pakkauslistan ja häselsin pienessä yksiössämme tavaroita kokoon. Sulhanen teki samaan aikaan tuskaista lähtöä; hänet oli herätetty yllättäen. Olin tiennyt, että sulholle tulee lähtö, ja ounastellut että itselläni olisi juhlat samaan aikaan; olin siis käynyt suihkussa, ehostautunut ja pukeutunut. Kaaso ei ollut antanut mitään ennakkovaroitusta eikä minulla ollut mitään käsitystä päivän kulusta.

Aamuni alkoi kuohujuomalla ja snackseilla sekä taksikyydillä. Menimme tankotanssitunnille. Mukaan liittyi ystäviä. Sain piukeat mikrosortsit ja ei muuta kuin ihailemaan opettajan taitoja. Omat taidot ja myös kunto olivat koetuksella. Hiki nousi pintaan, seurueesta muutama löysi lahjansa ja ilahtuivat niin, että harkitsivat vakavissaan uuden harrastuksen aloittamista.

Tankotanssin jälkeen brunssi, jonne liittyi vielä yksi ystävätär mukaan. Brunssilla piti morsion arvuutteleman eri esineistä, kenen tuoma mikäkin on. Olipa aika vaikeaa, mutta hauskaa. Mahtava ruoka, hyvä seura, hieman juomaa, täydellistä!

Brunssilta vaihdettiin baariin, jossa oli erotiikkatuote-esittelijä. Tilaisuus ei ollut mitenkään kiusallinen. Kerrankin naiset saivat kysellä tuotteista suoraan asiantuntijalta. Oli syötävät suklaat, liukuvoiteet, monenlaiset pärisyttimet ja kumilakanat, mutta myös geishakuulat ja kuukupit. Teimme tilaukset ja lähdimme eteenpäin.

Vuorossa oli perinneosuus: perinteinen morsiussauna Helsingin keskustassa. Asiaan kuuluivat pahan karkoittamiset kaikkine rituaaleineen. Oli metelöivä kattilaorkesteri ja havuinen istumapaikka juhlakalulle. Vihdottiin vuorotellen ja lujaa. Pestiin jauhoilla ja suolalla, kierrettiin sauna, heitettiin vihta katolle. Komeasti lensi ja siellä lepää! Vaikken itse ole pätkääkään saunaihminen, tuntui rituaali äärimmäisen järkevältä puhdistautumiselta. Arvostus perinteitä kohtaan nousi tässä kohdin kovasti.

Saunasta siirryttiin karaoken puolelle, jonne tuli vielä yksi ihana ihminen lisää. Lauleskeltiin soolona ja ryhmissä, morsiamen piti omistaa yksi laulu menneisyydelle, yksi tulevalle puolisolle ja yksi polttariväelle.

Karaokesta otettiin taksi ja ajettiin paikkaan, jossa mieheni kanssa tapasimme. Kerroin, miten tapasimme ja missä kohti fyysisesti ensi kerran kosketimme toisiamme. Teimme jälleen rituaalin, jossa luin ääneen ystävien aiemmin ylös kirjoittamat avioliittoneuvot. Jokainen paperi sytytettiin tuleen ja tuuli vei terveisensä eteenpäin. Lopuksi sain käteen orvokin ja haran. Istutin kasvin paikkaan, jossa tiemme on saanut alkunsa. Epäilen, ettei kasvi siinä kauaa menesty, mutta ajatushan on tärkein ;)

Lähdimme nakkikioskille, josta hätäisimmät saivat tankata burgeria. Paikalle lipui limusiini. Astuimme sisään, minulle liimattiin viikset ja sain päähäni hatun. Ajoimme strippiluolalle. Tutustuimme kaupungin tankotanssielämään ihan käytännön ekskursiolla. Naiset olivat kauniita slaavittaria. Tunsimme ehkä hieman olevamme turisteja, joten emme jääneet paikalle asumaan. Mutta tulipa käytyä, sanoi sekin osallistujatar, jonka mielestä tankotanssi on urheiluharrastus mutta strippaaminen huoraamista. Sanoisin, että mieluummin katsoin alastonta akrobatiaa naisen esittämänä kuin miesstrippaajan hetkuttamassa :-D

Loppuilta kului eräässä suositussa yökerhossa, jonne jätin ystävät vielä tanssimaan, kun lähdin itse taksilla kotiin nukkumaan.

Melkoista meininkiä! Ei mitään nolaamista morsianta kohtaan, alkoholia kohtuudella, jatkuvaa huolenpitoa ja iltaelämää kaupunkilaisittain. Sulhanen vietiin ilmeisesti kaupungille hetkeksi riekkumaan ja myöhemmin maalle mökille rauhoittumaan. Kummallekin siis omanlaisensa juhlallisuudet. En olisi parempia keksinyt ;)

Muokattu: , käyttäjä: Justiina77

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli viime lauantaina parhaimmat polttarit ikinä, juuri niin miun näköiset kuin voi ikinä olla!!! Kaikki oli pukeutuneet siististi samaan tyyliin, itsellä oli juuri omantyylinen asu päällä. Sain toteutttaa suurimmat toiveeni, joista en aiemmin edes kaasojen kanssa ollut puhunut. Pääsin mm. levyttämään, joka on ollut haaveeni lapsesta asti. Kyllä sitä vaan edelleen ajattelee, et miten ne kaasot voikaan tuntea niin hyvin!!! En voi muuta sanoa kuin oon niin onnellinen, et mulle on tollasia ystäviä kaasot ja muut osallistujat mukaan lukien. Kaikki oli NIIN antaneet kaikkensa ja jos joku kaunis päivä saan toimia jollakin ko. ystävistäni kaasoista, voin sanoa, et paneudun niihin kaikella sielun ja ruumiin voimalla. ISO KIITOS! <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olin mukana älyttömän kivoissa polttareissa, morsian nautti olostaan ja kanssajuhlijoilla oli todella hauskaa. Parhaita paloja olivat piknik järven rannalla kaikessa rauhassa, hemmotteluhieronnat ja hienot saunatilat täynnä itseleivottuja herkkuja. Vaikka polttariporukasta monikaan ei tuntenut toisiaan, niin meno oli rentoa. Alussa esittelimme nopeasti toisemme, mistä tunnemme morsiammen ym, jonka jälkeen "leikimme" sellaista leikkiä, että olimme kahdessa piirissä, jokaisella selässään post-it lappuja ja jokainen kirjoitti toisesta jotakin, mikä oli toisessa kaunista tai mukavaa, esim. kaunis hymy, ihanat ruskeat silmät ym. Ja piirissä kuljettiin, kunnes jokaisesta oli kirjoitettu 5 lappua kivoja asioita. Selitinköhän tarpeeksi sekavasti:D Mutta idea toimi ja kaikki tuntuivat olevan kaveria toisilleen ja rennoilla mielin alkujäykistelyn sijasta. Se on tärkeää niin polttareiden kuin häidenkin onnistumisen kannalta, että paikalla olevilla on hauskaa keskenään!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vuosia sitten olin mukana polttareissa, joissa juhlakalu sai toteuttaa kaksi ikiaikaista toivettaan. En nyt listaa niitä tähän, sillä tärkeintä oli juurikin se, että järjestäjät todella tunsivat ystävänsä.

Tiedän että heille ollaan ikuisesti kiitollisia, vaikkei onni kestänytkään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

LUNAN POLTTARIT

Perjantai iltana sain kirjeen, jossa kerrottiin, että minut tultaisiin noutamaan seuraavana päivänä klo 13 ja mitä minulla pitäisi olla mukana. Lauantai päivä sitten alkoi ja minua tulötiin hakemaan. Minulle pistettiin side silmille, ja kuski ajoi pitkin pitäjää ettei minulla olisi mitään vihiä missä mennään. Päädyimme sitten kaason mökille jossa ko henkilö muiden ystävieni kanssa. Minä avasin kuihuviini pullon ja siinä aikamme puhuttuamme ja kippistettyämme minun piti rikkoa oma maljani. Ja pirstaleiksi se menikin, paljon sirpaleita ja paljon onnea siis :D sen jälkeen grillailimme ja meille kaikille tehtiin jalkahoidot ja manikyyrit.

Hetkein huilittuamme menimme perinteiseen morsiussaunaan. Selkääni hierottiin jauhoja ja suolaa ettei vanha suola alkaisi janottamaan, ja hunajaa että taataisiin lasten saanti. Saunan jälkeen minun piti juosta rakennus ympäri alasti ja heittää vihta katolle.

Saunottuamme kaaso toi minulle vaatteet mitä minun piti pukea kun olimme lähdössä jatkamaan iltaamme muualle. Vekkihame, paita jossa luki takana "Parasta ennen 19.6.2010" sekä kanariankeltaiset nilkkasukat ja monivärinen silkkihuivi. Minulle annettiin myös korillinen ruusuja ja "lemmen lääkkeitä" (pastilleita joihin oli laitettu lappuja joissa luki mm. lemmen lääke, unihiekka, ilopilleri, lemmenleikkien piriste) ja näitä minun piti sitten myydä illan aikana. Menimme tähtirantaan katsomaan taikakuuta ja siellä sain tanssia mielin määrin. 9 ruusua kymmenestä meni ja kymmenennen annoin janne raappanalle kiitokseksi nimmarista, halauksesta ja yhteiskuvasta :)

Kaikkein parasta oli kun ihanan polttaripäivän jälkeen sai mennä kotiin nukkumaan, en tosin kultani viereen, koska tämä oli palannut polttareistaan minua aijemmin ja laittanut epähuomiossa obven takalukkoon :DD pääsin kuitenkin onneksi kesäpuolellemme peittojen alle :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mut napattiin mun ihanan 4 siskon toimesta lähi prismasta, juuri kun kassalla oltii lasten kanssa :grin::) Siit me mentiin oluelle monttuun (matkalla lauloin silmät sidottuna täysillä ABC kissa kävelee kauheeseen ääneen keskustorilla) , josta matka jatku american dineriin siperiaan. siellä söin kanahampparin auralla ja pekonilla... NAM! SITTEN autolla messukylään saunomaan. Siellä oli uima-allas ja kaikki. uitiiin, saunottiin ja juotiin kuoharit. :-X Sitten oli mun puvun vuoro, eka sain toki meikin minkä tuli ihan maskeeraaja tekemään. :g_24: ja sen jälkeen puettiin. Sitten mä olinkin KISSANAINEN :girl_haha: . heh! matka jatku tillikkaan, missä nää valkkas mulle karaoikebiisiks hurriganesin- get on:in. mitä en ikinä oo laulanu. sit se meni ihan penkin alle. ja tietty se sitten nauhoitettiin ja soitetaan meijän häissä... :girl_impossible: ... tillikassa myin vedessä turpoovia tissejä ja pippeleitä. sain ne onneks myytyä nopeesti vaikkaa meinasin jo tuskastua. No mut sitten tuli nää karkkiliivit mitä piti sit myydä ihmisille,. eli syödä mun päältä. Aluks seki hävetti mut vedin sit huumorilla loppuun asti! Tytöt sai järkättyä mulle ihan mun näköset hölmöily polttarit ku halusinki. :pupu_1::-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli mielettömän ihanat polttarit, niin haluan ne jakaa muidenkin kanssa..

21.5 oltiin sulhon kanssa yömyöhään uudella asunnolla valmistelemassa seuraavan päivän muuttoa, mutta silti olin kovasti sitä mieltä, että seuraavana aamuna on oltava aikaisin hereillä, että saadaa mahdollisimman paljon vielä tehtyä vanhalla kämpällä ennen kuin alkaa tavaroiden roudaus..

Nooo, sitten 22.5 aamuna olin suihkussa joskus klo:8 aikoihin ja ihmettelin kun ovikello soi, sulhoni meni avaamaan ja infosi, että siskoni (myös kaasoni) tuli.. Ihmettelin suuureen ääneen, että miksi se tähän aikaa oikein tulee, sovittiin kyllä, että tulee auttamaan muutossa, mutta sovittiin, että soittaa kun on tulossa..

Tällöin mielessä kävi kyllä, että tänäänkö ne polttarit sitten on, lopulta päädyin siihen tulokseen, ettei voi olla koska on muutto viikonloppu.. No väärin meni, tulin suihkusta pyyhe päällä, niin siskoni kameran kanssa ilmoittaa että nyt se on menoa! Sain lapun jossa oli lista tavaroista mitä piti ottaa mukaan ja sängyllä oli valmiiksi vaatteet mitkä piti pistää päälle! Tavaroiden etsiminen oli vaikeaa muuton keskellä, mutta sain kuin sainkin tavarat kasaan ja puettua "muovisen" aika pikkuisen sairaanhoitaja uniformun päälleni (opiskelen sairaan- ja terveydenhoitajaksi), niin silloin toinen kaasoni saapuu paikalle! Oli ollut auton avamaiset hukassa :D

No hieman naureskelin puhua siihen kuului iso tötsä päähän missä punainen risti, sama merkki oli myös rinnuksessa, ja asuun kuului sukkanauha, jossa rokkui ruiskun mallinen kyylakärkikynä :) Onneks sain asun alle laittaa pitkän topin sekä legginsit!

Matka lähti käytiin taloyhtiön parkkipaikalta, jossa jo koko muu porukka odotti, karaoketaxilla.. Sainkin sitten koko matkan n.30 min laulaa karaoakea noin aamutuimaan, toki nestetasapainostani pidettiin huolta heti aamu 9 antamalla lonkero käteen :D

Ensimmäinen etappi oli Hotelli Presidentti, johon osa porukasti kävi viemässä tavaroita, tämän jälkeen sain vihjelapun, ohjelmassa oli Piknik Espan puistossa! Herätin paljon huomiota puvussani, varsinkin japanilaiset ja kiinalaiset kuvasivat kovasti! Piknikin jälkeen jälleen pikavisiitti hotellilla ja sitten lähdettiin kohti kaivaria seuraavan vihjeen mukaisesti.. Jännitti kovasti kun en tiennyt mitä tulossa, sumo-painia! Päästiin koko porukka painimaan, naurettiin ihan hulluina! Tämän jälkeen Pataässään laulamaan karaokea! Sitten minulle sanottiin ,että aika lähteä, kaikki vain moikkasit ja toivottelivat päivän jatkoja?! Ihmettelin, että joko loppu.. No ei kaasot veivät minut intialaiseen päähierontaan sekä ripsien ja kulmien värjäykseen.. Tästä sitten toisen kaasoni kanssa lähdimme seikkaileemaan ja etsimään seuraavaa paikkaa, joka oli hotelli albertin saunatilat! Olivat tehneet pienin "ensiapurastin", sanoivat, että eräs tytöistä sammunut vessaan, totesin vain, että pyhpyh, kyllä se sieltä nousee :D Lähin sitten tuttöä nostelemaan ja toinen nauraa räkätti minkä kerkisi :) Saunottiin ja kasvonaamioita laitettiin, jonka jälkeen siirryttiin Hotelli Presidenttiin meikkaamaan ja vaihtelemaan vaatteita, tosin minä en vaatteita saanut vaihtaa :D Klo:23 aikaan sitten päästiin Amarilloon syömään ja juomaan (lisää...), tässä vaiheessa kaikkia alkoi jo hieman väsyttää ja osan pitikin jo lähteä. No kaasojen kanssa käytiin vielä Jääbaarissa drinksuilla, joista hotellin baarin kautta n. 02 aikoihin hotelli huoneeseen kylpyyn ja nukkumaan! :)

Kaiken toiminnan ohjessa myin kondomeja ja laastareita ja kaupan päälle sai Cosmon seksivinkkejä! :)

Oli mielettömän hauskaa ja minun näköiset polttarit, parempaan en olisi voinut toivoa! Nyt vain sitten itse isoa päivää odotellessa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluan kanssa kertoa mahtavista polttareistani joita vietimme viime viikonloppuna. Minulle oli kerrottu päivä, jolloin viettäisimme polttareita, jotta osaisin pyytää töistä vapaaksi.

Olin aamulla herännyt rauhassa, ja ajattelin ettei minulla ole kiirettä valmistautua tulevaan päivään KUNNES ovikello soi ja oven edessä oli matkalaukku ja kori, jossa tikitti munakello. Sain 30min aikaa ja tarkat ohjeet mitä minun pitää ottaa mukaani sekä pukea päälleni. Päivän teemana oli "matka maailman ympäri 24:ssa tunnissa", joten matkalaukussa oli päivään sopiva vaatetus (turistipaita, vyölaukku, kännykkäkotelo, tennissukat, suomi-lippis, kuksa-kaulakoru, avainnauha).

SAIN VAIMO-PASSIN, JOSSA OLI TEHTÄVIÄ, JOITA MINUN PITI SUORITTAA "ERI MAISSA"

Ensimmäinen kohde oli USA. Kun munakello oli pärissyt, menin ulos jossa minua odotti limusiini ja kaikki 3 kaasoa. Limusiinissa minua odotti mansikoita,kuohuvaa ja vaahtokarkkeja. Tehtävänäni oli nauttia ajelusta ja tarjoilusta. Ajoimme vähän aikaa ympäri keskustaa, jonka jälkeen ajoimme keskustassa erääseen paikkaan jossa muu polttariporukka odotti. Sain tehtävän suoritettua ja matkalipun seuraavaan kohteeseen.

KANADA: Menimme sirkuskouluun koko porukan kanssa, jossa minun tehtävänäni oli tehdä erilaisia temppuja. Koko polttariporukka sai kokeilla myös temppuja. Olen pitänyt itseäni aika pelkurina, mutta olen ollut niin väärässä, ylitin itseni täysin. Ja tehtävänvalvojat olivat samaa mieltä. Sain seuraavan matkalipun.

HAWAIJI: Siirryimme läheiseen jokilaivaan jossa tehtävänäni oli tehdä drikit koko polttariporukalle. Minua ohjastanut baarimikko antoi arvosanan 10+. Kaikki joivat lasinsa tyhjiksi, tehtävä oli siis hyväksytty.

RANSKA: Menimme piknikille, sain tehtäväksi maalata tulevan aviomieheni kuvan canvas-taululle. Kohotimme piknikin lopuksi maljan onnistuneelle taiteelle.

WANHA-SUOMI: Menimme Turun Linnaan, jossa luin tarinan tonttu-ukosta. Tämän jälkeen Turun Linnan rouva Anna keroi meille avioliiton saloista. Kuuntelin tarkasti ja tein muistiinpanot. Hyväksytty.

KUUBA: Kuuma tanssitunti koko polttariporukalla. Sikari tunnin päätteeksi.

LOVELAND: siirryimme pienen matkan päähän mökille, jossa minut valmisteltiin morsiussaunaan suolalla, jauholla ja munalla. Huusin eksieni nimiä juosten mökkiä ympäri.

Myöhemmin illalla lähdimme vielä keskustaan tanssimaan. Yöksi palasimme mökille.

Oli mielettömän hauska päivä ja en olisi edes mitään näin hienoja polttareita kuvitellut saavani. Paljon olivat kaasot nähneet vaivaa kaiken tämän toteuttamiseen. <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Tässä jännittäen odotan polttareitani.Voi olla et ne on tulevana lauantaina.Toivottavasti ei oo mitään kamalaa nolausta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli viikonloppuna aivan ihanat polttarit.Mut "kaapattiin" aamupäivällä ja puettiin prinsessaksi ja juotiin skumppaa. Sitten mulle annettiin vinkki, jonka perusteella mun piti arvata piknikpaikka. Sitten piknikkailtiin ja kilpailtiin.

Sitten kävin ostamassa iltaa varten vihdan ja pulmapudelikin löytyi :)

Illalla sitten saunomaan ja saunalta keskustaan juhlimaan.

Ihanaa oli ja hyvät muistot jäi. :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Painimme sumopainia! Se oli siistiä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mut haettiin aamulla kotoa ja vietiin rinneautoiluun. Aluksi olin kyllä niin järkyttynyt, että sinne en kyllä mene! mutta ku pääsin eka kertaa rinteen alas niin eihän mua ois saanut sieltä pois, se oli kyllä tosi hauskaa. Grillailtiin siinä rinteen alla rauhassa ja suunnattiin autot kohti minigolf-rataa. Välillä käytettiin meidän ja kaason koiria ulkona ja jatkettiin matka kohti rantaa. Siellä uitiin, pelattiin mölkkyä ja ristiseiskaa. Mun piti myös päästä eroon mun prinsessa-ilmapalloista, niitä ei saanut antaa ilmaiseksi, mutta rahaakaan ei saanut vastaanottaa. Sain pusun poskelle, halin, tyhjäm limsapullon, laastarin ja hymyn 1v tytöltä. Kymmenen aikaan illalla sitten grillin kautta kotiin, katsottiin päivän kuvat läpi ja mentiin paikalliseen pubiin. Aivan mun tyylinen päivä, sain olla kavereiden kanssa, hieman sellasta mitä en ikinä tekis (rinneautoilu), nami grillaamista jne. Ei tullut maksamaan kavereille paljoa, mikä on mulle tärkee asia ja silti oli törkeen kivaa :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mukava päivä oli, ihana kun niin moni ystävä oli tullut paikalle. :)

Muokattu: , käyttäjä: Lakme

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hihi, ihania juttuja teillä :D Mulla oli kyllä itseni mielestä parhaat polttarit ikinä. En todellakaan halunnut mitään massiivisia kemuja ja kurkun myyntiä Espalla ja korneja kuteita ja karaokea vaan mahtavaa ja lunkia laatuaikaa ystien kanssa.

Kutsuin itse ystävät meille (uuden asunnon näyttöön ;)) osittain nyyttärimeiningillä ja päävetovastuun järjestelyistä ottaneena. Tarjosin ihanaa (vaikka itse sanonkin) aasialaista ruokaa, maisteltiin viinejä ja tutustuttiin ja jutusteltiin. Oli mahtavaa saada ystäviä eri elämän vaiheista ja paikkakunnilta suht pienellä porukalla saman pöydän ääreen ja tutustuttaa heidät (häitäkin silmällä pitäen) toisiinsa. Ilta meni leppoisasti ja ihanasti syöden, skumppaillen, mölkkyä pelaten ja rentoutuen.

Oli ehkäpä parasta ikinä ja hauskinta oli yllättää sillä, että ne olikin sitten polttarit :D Meni aikalailla epäoppikirjamaisesti, mutta musta on ihanaa yllättää ja ilahduttaa ystäviäni, en ole niinkään itseeni kohdistuvien yllätysten fani :D

77B7p3.png

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tarvii kertoo miehen polttareista, jotka alko puol tuntia sit. Omat oli niin mitäänsanomattomat ja ei mun näköset ettei niistä kannata sen enempää mainita.

Mut tästä sulhasesta.

Mä lähdin koiran kaa lenkille, äijä jäi munasilleen ( :girl_haha: ) jatkaan aamupalan syömistä ja kattoon Futuramaa. Annoin eilen miehelle salaa pakkaamani kamat ja makuupussin hakijoille, bestman paineli avaimella meille sisään ja sekasotkusta päätellen äijälle on tullu vähän kiire.. Kaapit auki, Futurama oli jääny pyöriin telkkaan, märkä pyyhe sohvalla, kenkäkaappi räjäytetty eteisen lattialle.. :lol:

No, päivän suunnitelmat on prätkiä rakastavalle sulholle, että ensin bestman kuljettaa sen prätkällä Malmin lentokentälle, jossa se laitetaan pienkoneen kyytiin ja käytetään taivaalla kiertelemässä. Sen jälkeen annetaan prätkä (oikeen miehen makuun oleva, tietty) sulholle ja laitetaan se ajaan ~150km päähän ABC:lle, jossa oottaa muu polttariporukka. Päivän aikana on sit vähän ampumista inttikamoissa armeijatyyliin tetsauksineen ja koskenlaskuakin luvassa. Iltaa porukka menee viettään mökille, jossa sulholle on tehtävänä mm. hakee kaljat järjvestä ja mikäli ampuminen ei oo menny ihan kunnolla ni pitää ansaita kaljansa halkoja hakkaamalla.

Onneks niillä on videokamera mukana, en malta oottaa et nään sen filmin :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No heppatytölle aivan mahtavat polttarit oli heinäkuussa :girl_blum: Kirsille ja muille likoille kiitos :grin:

Barbaarikartanossa lähellä Porvoota, mielettömän hyvää intialaista ruokaa ja TURNAJAISRATSASTUSTA! Maailman komeimmilla hevosilla. Sain kokeila myös kasakkaratsastusta, joka on harvinainen ja vaativa laji. Hääalbumissa aika uskomattomia kuvia

Jo kartano itsessään oli huikea paikka, googlella löytyy en muista osoitetta.....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis mulla oli eilen ihan parhaat polttarit IKINÄ <3 Niin mun näköiset ja kaikki tärkeet ihmiset pääsi paikalle!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli viikko sitten ihanat polttarit!

Ensinnäkin, kuvittelin tietäväni, että milloin minua tullaan hakemaan reissun päälle. Mitään sovittua päivämäärää ei siis ollut, mutta olin "laskelmoinut" päässäni kaikki mahdollisuudet. Silti polttariporukka yllätti minut totaalisesti lauantaiaamuna klo 9, tullessani suihkusta! Kyllä siinä säikähti ihan tosissaan, kun eteisessä seisoikin porukkaa eikä sitä osannut odottaa.. :D

Sain tunnin aikaa vähän laittautua. Sitten silmät sidottiin ja talutettiin autolle. Vitsit että autossa jännitti! Menimme tallille, jossa oli varattuna yksityistunti minulle. :-X Joskus "kauan sitten", ennen lapsia, harrastin hevosia ja yhä edelleen tulee haikailtua takaisin tallielämän pyörteisiin. Joten ratsastustunti oli kyllä onnistunut valinta. Tunnin jälkeen minua kuvattiin vähän ulkona hepan selässä. Odotan kyllä polttarikansiota innolla :) Naurattaa yhä, kun ihan selvästi vähän tärisytti hevosen selässä aluksi, jännityksen vuoksi. Varmasti huomasi sen pinkeyden hevonenkin, mutta kyllä lopputunnista jo olin rentoutuneempi.

Ratsastustunnin jälkeen menimme tallin kahvihuoneeseen, ja taas silmät sidottiin minulta. Kaverit puki päälleni jonkun asun, tunnustelemalla huomasin, että minulla oli häntä ja korvat, nahkahousut sekä kunnon korkkarit. Asu päällä ja silmät sidottuina lähdettiin taas autolla eteenpäin. Saavuttiin erääseen parturi- kampaamoon, josta saa myös kosmetologipalveluja. Ja pääsin morsiuskasvohoitoon! :-X Se kesti 75min, oli kyllä ihanaa, meinasin nukahtaa, kun niin rentoutti.

Sen jälkeen meikkasin vähän lisää, ja menimme syömään. Olo oli kuin pikkulapsella, "Mihin mennään? Mitä tehdään? :))" Syönnin jälkeen sain tehtävän: minun täytyi kissa-asussa mennä keskustaan pyytämään ihmisiltä vihkoseen avioliittoneuvoja/terveisiä. Otimme pientä hömpsyä pulloista nurkan takana, ja minä kyselin ihmisiltä haluaisivatko kirjoittaa jotain. Asuni kyllä herätti huomiota ;) Kivasti sain aforismeja kirjaan, ja kaverit kirjoittivat siihen omansa myöhemmin.

Kaupungilla kiertelyn jälkeen mentiin erääseen ravintolaan, ja juotiin yhdet siellä. Jengi oli hakenu autoltansa kauheat pussit mukaansa, ja mietin kyllä mitähän nyt tapahtuu. Pian se selvisi, menimme hotellin saunatiloihin saunomaan, oli hieno paikka! Ja pöytä oli täynnä juomaa sekä nachoja, istuin "valtaistuimella". Juotiin ja puhuttiin kaikenlaista viisasta. Sitten mentiin saunomaan, ja mulle oli tehty havunneula "kranssi", jonka päällä piti istua. Hieman pisteli!! :D Kuulemma kuvaa miltä avioliitto tuntuu ;D Sitten heittelimmä löylyä ja huutelin entisen heilojen nimiä. Lopuksi minut pestii suolalla ja vehnäjauhoilla. Morsiussaunaa olin toivonutkin kaasolta, koska ajattelin että se on helppo toteuttaa vaikkapa jonkun kotona. Mutta en mitään noin hienoa osannut odottaa.

Sitten kaikki laittauduttiin, ja lähdettiin taas syömään. Oli hyvää ruokaa, otin snapsiakin ruokaillessa, että mahaan mahtuisi kaikki se ruoka. :)) Syömisen jälkeen mentiin baariin, jossa oli varattuna meille oma pöytä. Siellä juotiin ja tanssattiin, mutta jo klo 2 lähdettiin kotiin, koska väsytti ihan hirveästi. Pitkä päivä oli, aivan mahtava.

Semmoiset oli minun polttarit. Enempää en ois voinu toivoa <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun polttarit oli just sellaiset kun halusinkin...ensinnäkin myös morsian oli mukana koko ajan.

Meidät molemmat tunnetaan aika rohkeina ja räväkköinä vaikka häviänkin tän leikin tuolle hurjapäälle. Mutta näissä merkeissä meidät heitettiin sillallta, pendulum hyppy, ja sitten syötiin hyvin yhdessä ystävien kanssa, saunottiin ja sitten juhlittiin vielä yökerhossa yöllä lisää.

Sunnuntai menikin sitten vähän hiljaisemmissa merkeissä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli todella ihanat polttarit lauantaina. Parasta oli se, että kaikki ihanat ystäväni olivat päässeet paikalle, ja tekemistä riitti koko päiväksi. Koko ajan pysyi sellainen jännitys, et mitäköhän seuraavaksi. Vielä baarissakin mut yllätettiin, kun pääsi tiskin taakse tekemään itse itselleni drinksun!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli lauantaina aivan huisin ihanat polttarit! Päivä oli tiedossa jo etukäteen, koska polttarit järjestettiin Tampereella ja itse olen sieltä muutama vuosi sitten muuttanut pois, joten piti onnistua järjestelemään kaikkien aikataulut ja kissojen hoitamiset. Yllätysmomenttia juhlissa piisasi kyllä siitä huolimatta, että tiesin ajankohdan jo etukäteen :grin: .

Lähdin kotoa kahdeksan junalla kohti Tamperetta ja saavuin siis perille siinä kympin aikaan ja kaveri tuli hakemaan mua junalta. Käveltiin siitä sitten toisen kaverin luo, ja se oli laittanut meille aamupalapöydän valmiiksi. Syötiin aamiaista ja juotiin Mimosa-drinksuja (eli skumppaa+appelsiinimehua) ja odoteltiin parin muun kaverin saapumista vielä. Oli oikein leppoisaa ja kivaa pari tuntia. Yllättäen mulle ojennettiin kirjekuori, jossa oli tehtävä numero yksi. Mulla oli 15 minuuttia aikaa päättää, miltä alueelta vyötärön alapuolella lähtee sokeroinnissa karvat :grin: . Olin sit aamulla just sheivannut sääret, niin ei kamalasti vaihtoehtoja jäänyt. Voin kertoa, että SATTUI! Mutta nyt on ihan uusi toosa! :girl_haha: Ja toki toi nyt vei pahimmat estot ja jännitykset pois, kun heti aamusta piti jonkun vieraan ihmisen edessä maata lettu levällään :grin: .

Sitten mentiin takaisin kaverin luo ja siellä virnuiltiin ja kyseltiin, että no miltä tuntui. Juotiin lisää skumppaa järkytyksestä toipuaksemme ja sain uuden tehtävän. Tällä kertaa mun piti veistää kynttilästä kyrpä. Oli kaikenlaisia työkaluja avuksi ja homma etenikin sutjakkaasti, kunnes lätkäisin itseäni taltalla käteen ja sitten tuli paljon verta. Hupsis! Onneksi kaverilla oli ensiapupakkaus ja toinen kaveri lähti apteekista hakemaan semmoisia teippilaastarijuttuja, millaiset yleensä laitetaan päähän, jos saa vaikka turpaansa. Korjattiin käsi ja yksi kavereista jatkoi veistelyä ohjeideni mukaan, kun katsottiin parhaaksi, etten ehkä lisää huido itseäni taltalla :grin: . Tämän jälkeen ommella hurautin ompelukoneella itselleni semmoisen silmiensitomisliinan. Olikin mun ensimmäinen kosketus ompelukoneeseen sitten vuoden 1998, mutta ihan hyvin se sitten meni.

Käden taitojen harjoituksen jälkeen sain taas uuden tehtäväkuoren. Mentiin seksikauppaan ja vähän ennen kauppaan pääsyä mun silmät sidottiin sillä itse ompelemallani liinalla. Mun piti tunnustella erilaisia seksileluja ja päätellä, että mitä ne on ja keksiä niille myyvät markkinointinimet. Yhden näistä sain sitten valita omakseni. Nyt meillä roikkuu sitten ovenkahvassa pinkki raippa :D. Seksikaupasta lähdettiin sitten käymään ihan tavallisessa kaupassa ostamassa juomavarastoon täydennystä ja taas sain arvoituksen muodossa tehtävän. Mentiin Koskipuistoon ja siellä tehtiin oluttesti! Oli siis viisi muovimukillista olutta ja viisi tölkkiä ja piti sitten maistella ja arvioida, että mikä on mitäkin. Tähän osallistui kavereistakin kaikki paitsi se, joka tiesi jo valmiiksi, mikä on mitäkin. Minä ja eräs kavereista voitimme samalla pistemäärällä, molemmilla oli muuten kaikki oikein, mutta kaksi merkkiä oli mennyt väärinpäin. Tissuteltiin sitten tovi siinä puistossa - tuli siis avattua tämän vuoden pussikaljoittelukausikin! Tämän jälkeen lähdettiin bussilla ruuanlaittajakaverin luo ja siellä olikin pöytä koreana. Tarjolla oli superhyvää ruokaa ja viiniä.

Herkutteluhetken jälkeen mun silmät taas sidottiin ja jatkettiin matkaa tilataksilla. Määränpäässä sain käskyn vaihtaa uikkarit päälle ja sitten mut kärrättiin rullatuolilla silmät edelleen sidottuina uima-altaalle. Mut pudotettiin veteen semmoisella vammaishissillä :girl_haha: . Sen jälkeen sitten polskittiin siellä jonkin aikaa ja siitä sai sitten mennä saunaankin. Minä skippasin saunomiset tosin. Jäätiin tuonne paikalle hengailemaan ja juomaan ja syömään - ruuanlaittajakaveri oli tehnyt semmoisia pieniä mozzarellapizzoja meidän nautittavaksi. Pelattiin sellaista hölmöä peliä, jossa piti joko selittää tai näytellä semmoisia irstaita sanoja. Se oli hauskaa ja mun joukkue voitti reilusti, oltiin tosi hyviä! Siitä sitten lähdettiin vielä keskustaan meidän entiseen vakiobaariin, jossa tuli tuolla kokoonpanolla istuttua paljon, silloin kun vielä asuin Tampereella :). Siellä ilta jatkui varsin humalaisissa merkeissä ja mentiin vielä kaverille rommijatkoille. Minä tosin en hirveästi niistä jatkoista muista, koska nukahdin aika pian :grin: .

Oli siis ihan tosi ihana päivä ja olen aivan otettu, että mun kaverit oli noin paljon kaikkea järjestäneet! Ja melkein kaikki osallistuneet ovat opiskelijoita, joten tässäpä nähdään, että pienelläkin budjetilla onnistuu ikimuistoinen päivä! :) Saan myöhemmin tuosta muistokseni vielä sellaisen kirjan, johon mua haastateltiin kaikkien tehtävien välillä, kunhan ne teettää digikuvista oikeita valokuvia, jotka sitten liimataan sinne :). Sunnuntain olotila oli kyllä varsin kammottava, mutta onneksi edellinen päivä vain hymyilytti ja siitäkin selvisin hengissä!

Muokattu: , käyttäjä: vastalause

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään