Guest Bomburee

Maailman parhaat polttarit-KERRO TÄÄLLÄ!

168 viestiä aiheessa

Oli aivan ihanat polttarit, henkiselle teekkarille ja muutenkin opiskelijarientojen ystävälle vappupolttarit. Lainaus päikystä. :girl_smile:

No niinhän sitä vietiin tätä morsianta. :girl_haha:

Olin juuri noussut sängystä vaikka J koittikin mua siellä pitää tavalliseen tapaan pidempään kuin maltan. Mä oon tosi huono pyörimään aamulla sängyssä muutenkaan ja kun oli aavistuksia (ja toisaalta myös pahoja aavistuksia, että olisin joutunut pettymään), niin sitä herkemmin piti päästä nousemaan.

Laitoin wappuradion soimaan ja päivitin fb-statuksen vappuisaksi. Juuri kun olin nousemassa ylös keittämään kahvia, soi ovikello. Oven takaa paljastui kolme hehkeää rouvaa ja yksi yhtä hehkeä neiti. Morsian aloitti samantien kauhean vapinan, kun jännitys ja odotus laukesi. Suihkun aikana valmistui mukava aamiainen, joka aloitettiin luonnollisesti juomalaululla! Aamiaisella mulla oli hieman haasteita antautua hemmoteltavaksi ja nousin esimerkiksi itse hakemaan kahvia lisää.

Aamiaisen jälkeen alkoi laittautuminen. Sain kunnian meikata itse, ja kaaso M laittoi ihanat letit samalla kuin ystävä I lakkasi sankarin kynnet.

Porukka lähti liikkeelle ja suuntana oli ylioppilaskunnan ja yhden opiskeijajärjestön vappuboolit. Vappubooleilta siirryttiin vihjeen avulla Förille. Matkalla avattiin seuraava pullo skumppaa ja perhonen laitettiin lentämään. Ja sain jäätelön kanssa.

Förillä tehtävänä olisi ollut lempirunoilija Heli Laaksosen tuotannon muistelu. Edes tämän päikyn otsikkoruno ei tullut ulkoa mieleen, joten sain avuksi oljenkorren, josta kiskaisin tämän runon.

KILTIN FLIKAN LIVERRYS

En ol oikkiastas kronkel lainka.

Mul kelppa pussitee

tykkään kaikist ruuist

nukun kaksistas yhremaattavas

viihryn enon napalakis ja mamman laamapairas

en tahro ulkomail – Riihimäki riittä

mut yhrestä en tinki:

sää ____________________ (lisää nimi)

olet mu ainokaine.

Tämä suoritettiin sateensuojassa kaupan vieressä. Sateen yllyttyä vähän turhan reippaasti otettiin yllättävä välistoppi naapurikapakkaan. Seurassa oli tosi ihania herrasmiehiä, joiden kanssa keskustelu oli vähintäänkin viehättävää. Noh, me opiskelijalikat sitten päräytimme vastaiskuna runoiluun ja muuhun oikein mahtavan serenadin Repo-Tuomaksesta. :girl_wink:

Kun sadekuuro oli mennyt ohi, otimme suunnaksi tutun paikan ja siirryimme kohti ihanaa piknikpaikkaa.

Tällä piknikpaikalla oli parikin tehtävää (kunhan kapakasta yllättäen seuraamaan lähteneet hännät saatiin karkoitettua). Ensinnäkin piti valita virsikirjasta jotain laulettavaa, ja niin toimittiin. Sitten tytöt olivat varanneet pussisidukan, jonka tyhjennyttyä otettiin hiukan pullonpyöritystä. Totuuksia kuultiin sitten asiasta jos toisestakin. Itse taisin kertoa tapaamistarinamme (joka naiksuistakin löytyy :girl_wink:) ja rouvat jakoivat sitten totuuksia hääyöstä (ja -aamusta). :girl_haha:

Koska lehdet eivät vielä peittäneet puskia riittävässä määrin, otettiin seuraavaksi välietapiksi MM:n asunto, jossa pääsimme tervehtimään mm. Turrea. :-X Turre olikin kovin seurallinen, ja makoili mun haalareiden kyllästämien jalkojen välissä. Ihana. :-X

IMG_8502.JPG

MM:ltä siirryttiin syömään (ja matkalla törmättiin J:n pomoon :rolleyes:)

Herkkuhampparin jälkeen tuli taas uusi suunta reissuun. Saimme kyydin kohti taidemuseonmäkeä ja lähistölle vappubileisiin! Höpöttelyn ja muun jälkeen oli tietenkin paikallaan tehdä myös vappuhattuun muisto polttaripäivästä (ja toiv. viim. op. vapusta).

Vappubileistä siirryttiin vähän ennen kuutta lakitukseen mäelle. Hassua, J:n seurue oli ollut vissiin n. 30 metrin päässä meistä, koska mentiin tietenkin vakiopaikalle kumpainenkin seurue. Etsinnöistä huolimatta ei nähty toisiamme. :rolleyes:

Lakituksen jälkeen suuntasimme hotellille, missä pääsimme saunomaan ja tekemään perinteisiä morsiustaikoja. Viuhahduksia ei teknisistä syistä voitu ihan suorittaa, mutta henkisesti kuitenkin. :flirt:

Saunan jälkeen suuntasimme ravintolaan syömään herkullista ruokaa. Ravintolassa laulettiin enemmän ja vähemmän sivistyneesti. Heleästi kumminkin. Ruuan jälkeen suuntasimme vielä hieman yökerhoon. Yökerhossa I tarjosi tequilaa, vaikka koitin vastustella. Ei maistunut onneksi niin pahalta kuin muistin. Eikä se oikeastaan sitten niin kauheasti missään tuntunutkaan - mikä varmasti kertoo, että lasi ei todella päässyt tyhjenemään koko päivänä. Veljeni sanoja lainatakseni: logaritmikänni - nopea nousu, joka tasoittuu ja jatkuu äärettömään. :girl_haha: Yökerhossa oli niin BB-tähtiä (tosin ei ihan niin paljoa kuin M:n polttareissa Helsingissä) kuin tuttujakin - eikä se tarjottu fisukaan tuntunut. Hohhoi. :girl_drink1:

Hotellille saavuttuamme mentiin aika nopskasti nukkumaan, vaikka uni olikin heikkoa ja katkonaista koko yön. Vedestä laulaminen (ja erityisesti aamyöllä vessassa -kohta) sopi tunnelmaan hyvin. :blush:

Aamulla herätessä olo oli verrattain virkeä ja aamiainen maistui oikein hyvin. Suunta jatkuikin sitten kohti tuntematonta taas (tosin aavistuksista johtuen kävin tipauttamassa mukaan pakatut tavarat kotiin). Moottoritiellä kohti pääkaupunkia otettiin pieni pysähdys, missä tehtiin hauska passintarkastus, että voiko tämän turkulaistuneen nyt päästää pois "maasta". :girl_haha:

Palautimme K:n luokse auton, ja puimme lämpimämpää päälle. Mukaan lähti vilttiä ja skumppaa ja evästä, ja suunta lähti kohti Ullanlinnanmäen piknikiä! Ulliksella vastaan tuli sitten myös vanhemmat, jotka soittivat leikisti kiukkuisen puhelun jo matkallakin, että missähän sitä ollaan. Paikalle pörähti sitten myös siskoa ja veljeä (ja veljen tyttöystävää, mitvit en tiennyt siitäkään mitään :lol:) ja kaikkia mahdollisia kavereita, jotka sisko oli kerännyt ympäri Ullista.

Koska kerran oltiin Ulliksella, piti käydä myös hakemassa perinteistäkin perinteisempi teekkaripallo (pallo hajosi kyllä matkalla kotiin, buu). Ja serenadi. :-X

Vappupallon kanssa matkattiin sitten loppujen lopuksi myös vessaan. "Hei, olen vessassa. Mulla on merkkinä tässä teekkaripallo oven ulkopuolella!" Siitä narusta kun vetää sisällä asioidessa, saa jonossa aikaan naurunpyrskähdyksiä. :grin:

IMG_8548.JPG

Tämän jälkeen kerättiin romppeet ja eväät ja pakattiin Anna Turun junaan. Eväiden lisäksi sain matkaan muiston eräästäkin huolenpitoa vaatineesta salmarireissusta K:lta. MM:lta sain ihanan kirjeen ja M:ltä ruokaluettavaa. Junassa tuli välittömästi MM:n kirjeen luettuani ja lipuntarkastuksen jälkeen uni, josta tyytyväinen morsian heräsi Salossa. :blush:

Kiitos ihanat, oli mahtavaa. :-X

Muokattu: , käyttäjä: Anna H

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juuh, niin se vaan oli menoa tälle morsiolle viime lauantaina. En varmaan jaksa koko stooria tähän kirjoittaa, koska päivään mahtui vain niin paljon kaikkea.

Päivä alkoi aamulla kymmeneltä, kun kaaso ja kaverini tulivat ovelle koputtelemaan. Itse olin vielä aamutakki päällä ja hiukset ihan sekaisin, ja siitä lookista tuliki varmaan hieno päivän ensimmäinen kuva. :girl_haha:

Päivän tarina meni jotenkin sillai, että jotkut pahat noita-akat (kaaso ja kaverini) juonivat kaikenlaisia vitsauksia minun ja mieheni liittoa vastaan, ja minun tehtävänä oli estää nää pahat juonet ja pelastaa meidän liitto.

Päivä alkoi sitten kunnolla intialaisella päähierojalla, joka päivän juonen mukaan oli "aivopesua", jonka tarkoituksena oli mut saada pahojen puolelle. Mutta sitten tuli loput polttariseurueesta mukaan juoneen ja taikajuomaa juomalla me kolme käännyttiin takaisin hyvisten puolelle. Mun päälle oli kuitenkin langetettu ne vitsaukset joista nyt piti päästä eroon, ja ainoa keino siihen oli suorittaa kaikenlaisia kivoja tehtäviä. :grin: Eli pientä nöyryytystä oli luvassa Tampereen keskustassa ja sen lisäksi ennustelin viattomien vastaantulijoiden käsistä pientä maksua vastaan. Se ennustaminen oli kyllä vähän liikaa, mutta huumorintajulla siitäkin selvittiin kunnialla.

Päivällä käytiin syömässä hyvin Amarillossa ja sieltä matka jatkui sitten Hatanpään

Arboretumiin missä odotti yhden mun siskon koulukaveri, joka tulkitsi mulle tähtikarttoja. Se oli laatinu mulle, mun miehelle ja meille viel yhteisen tähtikartan. Sit suoritettiin viel yks vitsaus ja lähdettiin kohti Ruovettä, mun vanhempien kesämökille. Sielki oli viel pientä ohjelmaa, ja sit morsiussauna ja grillausta.

Illalla lähdettiin sit viel baariin bilettään ja ihan loppuun asti jaksettiin, vaikka pitkä päivä oli takana. Ihmeen kautta seuraavana päivänä ei ollu juuri minkäänlaista krapulaa vaikka juotua tuli jostain kahdestatoista asti. :grin: En kyl mitenkään osannut odottaa näin mahtavia polttareita. Ikimuistettava päivä oli kyl. Häissä saattaa hieman nolottaa, kun kuvia ja videomateriaalia näytetään polttareista. :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin itse vieraana ystäväni polttareissa viime viikonloppuna ja kaasot olivat monen muun ohjelman lisäksi varanneet yksityisen salsatunnin, jonka veti ihana kuubalainen namu. Suosittelen EHDOTTOMASTI harkitsemaan polttariohjelmaksi muillekin! Meillä oli ainakin kaikki ihan innoissaan ja mukana. Jokainen teki oman jaksamisensa ja voimiensa mukaan. Viimeisillään raskaanakin oleva vieras nautti musiikista ja liikkeistä täysin rinnoin. SUOSITTELEN!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sain kokea maanantaina (vuorotyöni vuoksi tuo päivävalinta :))aivan upeat polttarit! Tulin töistä aamuvuorosta kotiin jossa siskoni yllättivät minut pomppaamalla kulman takaa ja huutamalla "polttarit!" Sain rauhassa pestä työpaikan pölyt pois suihkussa jonka jälkeen pääsin kahvipöytään ihanan fetapiirakan ääreen. Jälkkäriksi siideriä :) Sitten siskoni ryhtyivät kaunistamaan minua: hiukseni suoristettiin ja minut meikattiin. Tämän jälkeen sain pukea päälleni siskojen hankkimat hepeneet ja ryhtyä poseeraamaan kameran edessä (toinen sisareni on taitava valokuvaaja). Kuvista tulee sulhaselle huomenlahja :)

Sitten vaatteet päälle ja liikkeelle, pihalla odotti muu polttariporukka ja matka jatkui uimastadikan edustalle jossa asetuimme nurmikolle piknikille shampanjan ja mansikoiden kera. Sitten sain ankkanaamarin, uikkarin ja käsikellukkeet, päädyin laskemaan vesiliukumäestä. Meinasin kuolla nauruun kun tiesin miten hassulta näytän enkä todellakaan ollut ainut jolla oli ilmeissä pitelemistä :)

Stadikan jälkeen matka jatkui arabialle jossa minua odotti bollywood-tanssitunti yhdessä koko porukan kanssa, vaikutti siltä että kaikilla oli tosi hauskaa loistavan opettajan johdolla. Sitten taksilla toisen siskoni kotiin jossa meitä tervehti siskon avomiehen tekemien intialaisten ruokien valloittava tuoksu. Että oli hyvää! Ruokailun jälkeen sain vielä hemmotteluhoitoja: hieronta ja kasvohoito. Ah!

Juuri minulle sopivat polttarit! Ihmettelen vain kuinka siskoni ja muut polttarivieraat (+ siskon avomies) olivat jaksaneet nähdä näin paljon vaivaa. Olen todella kiitollinen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun yli-ihanat polttarit :girl_smile:

Lauantai aamu n.klo 7:45 meidän kaksioon tulee vara-avaimella ensin 12 miestä ja 8 naista perässä. Suoraan makkariin tietenki :D Ukko revitään sängystä ylös ja kun se ja pojat saadaan matkaan alkaa tytöt kokata aamupalaa. Pakkasin kamppeita siinä sitten ja sain päälleni mummon äidin vanhan paidan ja hameen, essun, kumisaappaat ja päälle vielä toppavaatteet. Sain myös prinsessavihon mihin tuli päivän aikana kerätä avioliittovinkkejä.

Lähdettiin siitä sitten vanhan Dextan kärryjen kyydissä kohti anoppilaa. Yksi tytöistä oli kuskina :D

Perillä sitten heivasin toppavaatteet niskasta ja painelin navettaan lypsylle :girl_haha: Sain lypsettyä anopin ja appiukon opastuksella kippoon maitoa ja sen jälkeenhän sitä täytyi maistaa. Muutkin tytöt maistoi kun vähän houkuteltiin :grin:

Lypsyn jälkeen vaatteiden vaihto. Sain peppi pitkätossu vaatteet, hienot letit (rautalangan avulla nostettu ylös) asuun sopivan meikin ja selkään lapun "Maailman vahavin morsmaikku 10.9."

Niin ja kaikki laittoi myös ruusukkeet rintaan. Omani oli BIS 1 (=Best in show). Tytöille tuli keksiä osuvat nimet ja kirjoittaa ne ruusukkeisiin.

No niin sitten olikin aika jatkaa matkaa. Tällä kertaa mentiin Vitolla ja nokka kohti Kauhajokea. Siellä käytiin vessassa abc:lla ja kun huomattiin poliisiauto menossa autopesuun niin siitähän tytöt saikin ajatuksen että avioneuvoja kysymään :girl_haha: Poliisisedät oli oikein mukavia ja antoi ottaa vielä kuvia kun istuin kyydillä!!

Tämän jälkeen korkattiin kuoharipullo ja juotiin lasilliset siinä pihalla. Seuraavaksi nokka kohti Seinäjokea. Matkalla pysähdyttiin vielä huoltoasemalla ja sieltä kyselin myös avioneuvoja mm. ambulanssimieheltä.

Tämän jälkeen vuorossa oli tankotanssitunti ja se vasta hauskaa olikin :D Opeteltiin koreografia ja lopuksi sain esittää sen tytöille :girl_wink: Ihan mielettömän hauskaa oli kyllä :girl_sigh:

Tanssin jälkeen mentiin torille palloilemaan hetkeksi. Kyselin neuvoja ihmisiltä ja eräs tytöistä oli tehnyt kuvakollaasin mistä tuli löytää oma ukko. Oli mm. kuvat kädestä, varpaista, nännistä ja pepuista. On mahtanut tuolla kuvaaja tytöllä olla hauskaa kun noita poikia on kuvaillut :D

Sitten olikin aika mennä syömään. Tämän jälkeen jatkettiin matkaa kohti erään hotellin saunatiloja. Sauna oli mielettömän hieno ja saunottiin oikein antaumuksella. Tehtiin kasvonaamioita ja selkääni hierottiin suolaa ja hunajaa :)

Saunomisen jälkeen saunatiloihin ilmestyi outo tyttö ison kassin kanssa. Hän esitteli meille erilaisia erotiikkavälineitä ym. Naurettiin ihan vatsat kippuralla ja hienoja kuvia saatiin myös ;) Lähes kaikki tilattiin jotakin kivaa yllätykseksi kotiin. Tunnelma oli niin rento ja mahtava ettei minkäänlaista vaivaantumista ollut havaittavissa :)

Sitten kohti omppuhotellia ja iltaa varten laittautumista. Loppuilta menikin sitten baarissa (jonne myös alaikäinen pikkusiskoni pääsi livahtamaan :girl_haha: ) Tanssimme lähes koko illan ja hauskaa oli :girl_dance: Loppuillasta alkoi pikkuhiljaa siirtyä porukka humalan puolelle, mutta kellään ei mennyt ns. överiksi touhu, joten iltakin oli todella onnistunut :) Rankan päivän jälkeen mentiin siis pehkuihin noin klo 3:00 :sleep:

Seuraavana päivänä nokka kohti kotia (tai niin ainakin luulin...) Kodin tienpäässä kuski painoi vain kaasua ja matka jatkui Kristiinankaupunkiin ja siellä järjestettävää match showta. Minulle puettiin päälle ruskea nahka-asu jossa oli myös häntä. Naamaani sain koiran viikset :D

Eräs tytöistä oli esittäjäni ja minut esiteltiin kehässä uutena rotuna ja sain palkinnoksi "näyttelyn veitikka" pokaalin ym. Lisäksi sain arvostelun tuomarilta:

"Erinomainen rotunsa edustaja - lemmikki tasoa. Hyvä purenta, mutta hengityksessä epämääräinen haju. Hieman epäselvä pää. Riittävä rintavarustus. Erinomainen runko ja pyöreät täyteläiset pakarat. Suorat raajat, kulmaukset puuttuvat lähes kokonaan. Liikkeissä hieman aamukankeutta. Pienistä virheistä huolimatta niin rakastettava, vielä neiti, jolla polttarisankarin tapaan hieman vaisu päivä."

Tämä siis luettiin koko yleisölle tuomarin toimesta :girl_haha:

Sitten nokka kohti kotia ihan oikeasti ja pääsin kullan kainaloon päikkäreille. Oikein täytyy ihmetellä miten porukka sopi niin hyvin yhteen ja kaikilla tuntui olevan tosi hauskaa. On minulla vain maailman parhaat ystävät <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin oottanu polttareita ihan hirviästi ja maalaillu päiviä millon ne mahtais olla. Mutta tuo vko.loppu jollon ne sitte oikeesti oli, oli ihan täysi yllätys. Mun siskoni(joka on myös toinen kaasoista) oli MUKA Helsingissä ristiäisissä ja samoin serkkuni, joka oli toinen kaaso. Myöhemmin selvis, että ne ristiäiset olikin vasta seuraavana vko.loppuna. =)Olin varautunut kaikkiin vko.loppuhin paitsii siihen.

Heräsin aamulla vähän ennen kahdeksaa siihen kun mulle tungettiin side silmille ja raahattiin ulos (mun mies oli aiemmin noussu meidän puolivuotiaan kans ylös, että mää sain nukkua :girl_sigh: Saatoin ehkä hieman huudella porukalle että "v..ut mää mihinkään lähe!" olin jotenki niin järkyttyny. =) nooh seisoin sitte siinä pihalla ja yhtäkkiä ne käy minuhun käsiks. luulin että nyt ne raahaa minut johonki autoon, mutta yllätys ne tönäseeki minut lasten altaaseen(onneks oli muuten lämmintä vettä) Istuimpa sitte siinä ja piti laskea kahteenkymmeneen, sitte sain ottaa siteen pois silmiltä. Porukka oliki sitte hävinny ja jättäny mulle tehtävän. Mun mies kuvas ja mun piti tehä kuperkeikkoja siinä meiän nurmikolla ja huudella kameralle esim. "isi kato mua" jne.. sitte sain 5 min. aikaa kerätä kamppeet ja mennä paikallisen kukkakaupan pihalle, joka oli ehkä korkeintaan sadan metrin päästä meiltä. Sielä mua ootettiin autoilla, koko ihana polttarikööri!! Sain päälle kaikenlaista härpäkettä, kuten puuhkan, hunnun ja sellasen mikä misseillä on se nauha. :girl_smile:

Istuin autoon eikä hajuakaan määränpäästä. Kokkolaa kohti mentiin. Tiesin että mun pitää jossain vaiheesa lurauttaa yks laulu ku piti opetella se ulukoa ennen polttareita. Mikään ei kyllä silti valmistanu mua tulevaan. Päästiin Kokkolaan ja mentiin länsipuistoon, misä mun piti kavuta semmoselle lavalle ja polttarriporukka jäi alas. Siinä mun piti niille sitte vetästä hoogi boogi äänenavauksena. (en kyllä tiä oliko se enemmän äänenavaus vai äänenmenetys :girl_haha: ) Tuosta hoogi boogista tuliki sitte koko illan "juttu" :girl_smile:

Matka jatku ostoskeskukseen misä mitä kailottaa oma nimi ja millon menee naimisiin, sekä vetästä siinäki se hoogi boogi. Tuosa vaiheesa oli oikiasti niin hyvä fiilis jo ettei hävettäny kyllä yhtään!! :girl_blum:

Seuraava määränpää oli kyllä ihan hukassa. Saavuttiin Kokkolassa johonki omakotitalon pihalle. Siinä vaiheesa laitoin jo vähä stoppia, että en kai mää voi kenenkään pihalle mennä, ko luulin että joudun jotain jäynää siinä tekeen. Mutta tää oliki sovittu juttu. Kaverit tietää että tykkään laulaa karaokea PALJON, mutta nyt ne oli järkänny mut laulaan ihan oikeaan studioon!!!!!!! :grin: Siis siinä vaiheesa meinas jo itku päästä! Tais ehkä päästäkki.. Sielä vietettiin seuraavat kolme tuntia laulaen. Ite sain laulaa neljä biisiä yksin (mukaan lukien se laulu, joka mun oli pitäny opetella) ja sitte laulettiin koko polttariporukan kans "rusketusraidat" lopuksi. Ah sitä tunnelmaa! :girl_haha: Sitä en kyllä unoha ikinä!

Lauleskelun jälkeen olikin jo kauhea nälkä ja mentiin puistoon piknikille. Aurinko paisto ja oli muutenki lämmin, niin voitte kuvitella kuinka ihan oli syödä siinä nurtsilla. Koko aamu oltiin muuten tasaseen tahtiin naukkailtu shottia ja siideriä. Laulamassa porukka oliki jo hyvästi fiiliksisä :girl_smile: Piknikillä aukastiin vielä samppapullo.

Sen jälkeen piti saada lisää juomista, joten lähdettiin kauppaa kohti. Sain polttarikirjaani muuten tehtäväksi kirjottaa fiiliksiä aina sillon tällön ja kirjotti siihen muutki. Nyt sain tehtäväks kerätä avioliittoneuvoja ihmisiltä. Miehiltä sai illan mittaan aika kivoja neuvoja: "1.ole alasti. 2. Tuo olutta. 3. urheilukanava aina auki. =) "

Kun kauppa-asiat saatiin hoidettua lähdettiin suuntaamaan kuntosalia kohti, mihin meille oli varattu joku öö latinalais-afrikkailainen tanssitunti =) Enhän mää mitään osannu, mutta oli kyllä tosi hauskaa ja hiki tuli! Sain ite sitte lopuks vetästä omat tanssit siihen lopuks ja muut sai tehä perässä! Oli varmasti mahtavan näköstä! :girl_haha:

Tuntiin kuulu sen jälkeen saunat ja poreamme kattoterassilla! Saunassa kiersi boolipullo ja piti sillä huuhtoa alas kaikki entisen heilat ja vartaloon siveltiin hunajaa (sillä oli joku tarkotus , mutta en muista mikä). Porealtaassa oltiin vielä pullonpyöritystä. Voih niitä paljastuksia! :girl_impossible: Minut pestiin lopuks vielä kananmunalla, jauhoilla ja suolalla. Niidenkään tarkotusta en muista tarkalleen, mutta toivottiin rikkautta jne.. Pukuhuoneessa saatiin sitte tyttöset meikata ja sain päälleni valkosen mekon ja siihen vaalenapunasen peruukin. :grin: Enpä itekkään enää tuntenu itteäni kaikki ne "jutut" päällä. Mentiin ostoskeskuksen eteen ja kello oli siinä vaiheesa jotain 5-6 illalla. Sain tehtäväks koristella tortut ja kaupitella niitä kadulla. Sen jälkeen meille saapuiki jo kyyti ja lähettiin kotia kohti... mutta jatkettiinki matkaa Kalajoelle. Abc:n pihalla biletettiin meiän "rusketusraidat" biisiä. Mentiin kaverin mökille ja syötiin sielä ja levähettiin. Varauduin tulevia koitoksi varten. Oltiin juomapeliä ja sitte joskus vähä ennen yhtätoista lähettiin baariin. Sielä laulettin karaokea ja sain tehtäviä, joita en jaksa kaikkia tässä kirjottaa, mutta paras oli kun jouduin piirtämään mallista miehen.siis alasti. Ensimmäinen piirros meni hyvin (saatoin ehkä piirtää vähän liian imartelevan kuvan siitä 50 miehestä, koska seuraava 70 vuotias mies riisui itsensä boksereille ja veti ne bokserit vielä niin että ne näytti ihan stringeiltä.. :girl_haha: Piirräppä siinä sitte.)

Tuolta matka jatku sitte vielä dyyniin josa tanssittiin aina kolmeen asti. Sain vetästä muuten siinä dyyninki lavalla sen hoogi boogin :grin: Oli niin hiki ja jaloisa väsy, mutta ei vaan malttanu lopettaa!! :girl_sigh: Kyllä uni maistu ku palattiin mökille yöks.

En vieläkkään usko minkälainen päivä mulla oli. Missään vaiheessa ei tullu semmosta oloa ettei vois tehä jotain tehtävää, ko porukka oli niin mahtavaa! Olo oli koko ajan kaikin puolin mahtavaa, ettei voi ko kiittää tuota porukkaa, joka teki tuosta illasta niin mahtavan! ! :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt oli kyllä oikeasti maailman parhaat polttarit, piti ihan sen takia rekisteröityä tänne, että pääsee hehkuttamaan :)

Tytöt tulivat lauantaina aamulla yhdeksän jälkeen soittelemaan ovikelloa. Äkkiä vaatteet päälle ja menoksi. Mulla sidottiin silmät, etten tiennyt mihin menemme, ja päädyttiin Länsisatamaan. Siellä odotti jo loput polttariväestä ja skumppaa, sekä mulle semmonen pinkki "nauha" minkälainen misseillä on, missä luki Bride to be ja tiara :) Päädyttiin siis Tallinnan reissulle!

Laivalla skumppa-aamiaiselle, satamasta taksilla Megazoneen (parasta!), sitten oli terdeä ja ihana hotelli ja mitä kaikkea. Muut kantoivat mun kassinkin ja kohtelivat mua ihan kuin prinsessaa. <3 Pääsin sitten vielä manikyyrin ekaa kertaa elämässäni, ja meikkaukseen. Ihanaa :)

Sitten mentiin ulos syömään vähän hienommin, minkä jälkeen odotti _limusiinikyyti_. Siis se ei vaan ollut todellista, oli NIIN makeeta. Nauratti vaan, kun se oli niin uskomaton. Sillä sitten kruisailtiin, minkä jälkeen päädyimme baariin. Siellä meillä oli pöytä varattu, vippipuolelle pääsy (plus tietty eri sisäänkäynti kuin tavallisille pulliaisille ;) ) ja juomaa virtasi pöytään. Kyllä se vaan oli elämää!

Siis oli kyllä kertakaikkiaan ihanaa, kun kohdeltiin niin hienosti, näytin nätiltä ja oli ihanimmat kaverit ympärillä. Ihan mieletöntä. Aijai kun mä rakastan mun kaasoja!

Lisäks hauskaa oli, kun he pitivät visailun tulevasta miehestäni mulle. Hehheh, oli paljon, mitä en tiennytkään!

Mutta joo, ihan mieletön kokemus oli. Täytyy vissiin mennä useamminkin naimisiin :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jollakin polttariporukalla oli vuokrattuna kylpytynnyri Pyynikin rannassa Tampereella.

Poppi soi ja savu nousi kaminan piipusta. Hilpeän näköstä.

Mistäköhän tuollaisien musa tynnyrin voisi vuokrata? :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli aivan ihanat polttarit ja 20. toivomastani vieraasta jopa 15 pääsi paikalle. Tämä teki päivästä parhaan :-X

Perjantaina ex-pomo soitti ja pyysi auttamaan talkoohommana lauantaiaamuna. Lupasin mennä, kun ei muutakaan ollut. Illalla yht'äkkiä tajusin, että olisiko tämä nyt polttarit sitten niin. Kihertelin ja rauhoittelin itseäni koko illan ja aamun, etten pety, jos se onkin vain tavallisia talkoita.

Tytöt eivät voineet uskoa, että olisin sovittuun aikaan paikalla(en koskaan ole, paitsi nyt, ihan täpinöissäni), joten assari joutui keksimään mulle tikusta hommia ja odotuttamaan mua, jotta muut ehtivät paikalle. Hommat oli kyllä niin hölmöjä (väärennätkö pomon nimmarin näihin 250:neen lappuseen?), että hymyilytti jo kovasti. Odotin vain, että koska koska koska ja yritin olla muka ihan cool. Firmassa oli juuri kahvitauko ja ruokala täynnä kurssilaisia, kun tytöt tömistivät paikalle. Olin niin tohkeissani, että kiljoin ja hypin paikallani, ARVASIN!!!!!!!!!!!!!!!

Teemana oli löyhästi Brasilia, joten minulle tehtiin kunnon brassimeikki ja laitoin vähän naisellisempaa päälle. Naisellisuus loppui siihen, kun mentiin pelaamaan lasersotaa, 25. minuutin aikana me herttaisit ja ihmisrakkaat pikkupasifistit olimme kyllä aikamoisia lahtareita... Hyvä matsi oli ja maailma pelastui.

Epävakaan kelin vuoksi vaihtui puistopiknik piknikiksi yhden työpaikan kellarissa, mutta oli mukava syödä herkkuja ja höpötellä. Seuraavaksi meille tuli sambanope, joka piti meille sambatunnin. Olimme kaikki aivan hiessä ja ihmeissämme, kuinka mukavaa onkaan tuijottaa vieraan naisen kunnolla pyörivää pyllyä :girl_blum:

Nyt muutama lähti jo kotiin ja muut ajoimme vuokramökeille noin 35km kaupungista järven rannalle. Minusta kuvattiin koekuvaus lastenohjelman juontajaksi (aina minä nyt yhden Siinan voitan, tietenkin) ja askartelin tosi kivan isänpäivälahjan mielikuvitusmuusikkoviikonloppuisälle.

Seuraavaksi oli vuorossa morsiussauna, enne saunaa kuulin tärkeitä säkeitä Kalevalasta ja saunassa meni kaikki hyvin hyvin perinteisesti ja leppoisasti. Saunan ympäri-kierroksilla naukkailin niin tiuhasti viskiä, että kylläpä sauna lämmittikin. Illalla vielä syötiin taas ja oli aivan mahtavia naposteltavia, grillauksia ja makeita herkkuja. Kaaso oli huolehtinut mulle matkaan aivan kaiken (kaksossiskolla sattuu löytymään omasta kaapista kaikki sopiva), joten oli pyjamat, lakanat ja hammasharjakin.

Aamulla heräiltiin ja syötiin herkkuja aamupalaksikin. Sitten pakattiin ja siivottiin mökit, halailtiin ja kiiteltiin ja ajettiin kaupunkiin. Lopuksi pidettiin vielä jatkot yhden pihassa. Haettiin kaikki ehtivät ja autot ja muut paikalle, sulhonikin tuli grillausmestariksi. Grillattiin loput herkut, syötiin suklaakaakkua napa paukkuen ja nautittiin ihanan aurinkoisesta ja lämpimästä syyssunnuntaista. Kellään ei ollut hirveän paha olo ja kaikki olivat lepposia. Ihana sunnuntai.

Juhlien aikana sain myös jokaiselta osallistujalta lahjan, joka muistutti häntä minusta ja meidän yhteisestä matkasta. En ollut yhtään ajatellut, että saisin vielä lahjojakin, olin tosi otettu ja onnellinen!! Ja oli tosi kiva arvailla, mitä saisin. Ja aivan ihanaa oli, kun niin monesti arvasinkin. Kyllä minä vaan tunnen ystäväni ja he minut. Olen ihan rakastunut kaikkiin läheisiini, ihanat polttarit :flirt:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt kun alan toipumaan polttareista niin tulempa kertomaan tänne:

Viimelauantaina suuntasin ennalta sovittuun paikkaan ison kassin kanssa, johon olin kaasoni ohjeiden mukaan pakannut tarvittavat rekvisiitat.

Suuntasimme pelaamaan paintballia (kaikille muille paitsi kaasolle ensimmäinen kerta, voi sitä adrenaliinin määrää!) jonka jälkeen siirryimme morsiussaunaan meille varatulle saunaosastolle. Kaasoni oli koristellut morsiussaunan kynttilöin, jossa minua vihdottiin, suolakuorittiin ja hunajoitiin. Jouduin myös viuhahtamaan saunan ympäri, onnistuen samalla järkyttämään seuraavaksi pelaamaan tulleen seurueen aika huolella. :D

Saunomisten, hiustenletityksen ja superrentouttavan niskahieronnan jälkeen siirryimme kaasoni ja hänen miehensä kotiin, jossa oli aivan mielettömän upeat tarjottavat (kuohuviiniä, boolia, salaattia, erilaisia piirakoita ja KOLMEA eri juustokakkua yms.). Lauloimme karaokea ja kaasoni oli keksinyt koko polttariporukalle erilaisia hyvään vaimouteen liittyviä tehtäviä ja kysymyksiä (trangian kokoamista, automerkkien tunnistamista jne.). Tästä jatkoimme sitten pienemmällä porukalla vielä helsingin yöhön, jossa baarissa esiintynyt bändi omisti minulle kappaleen ja tanssimme tuoleilla pilkkuun asti. Jatkojen kautta pääsin kotiin vasta sunnuntai-aamuna klo. 10. Suihkun jälkeen istahdin sohvalle lukemaan viestejä, joita polttariseurue oli minulle kirjoittanut. Vollotin varmaan vartin niistä kauniista sanoista mitä lapuissa luki. :)

Summasummarum. Sain juuri sellaiset polttarit mitä olin toivonut. Jotain sellaista tekemistä mitä en ole aikaisemmin tehnyt ja yhdessäoloa. Polttarit ylittivät kaikki odotukseni.

On mulla vaan niin ihana kaaso! <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alunperin sanoin kaasolleni, että hänen ei tarvitse polttareita järjestää, koska kihlauksen ja häiden välillä on vain alle 5kk eikä varmasti hän ehdi polttareita toteuttaa kun on kaikkea muutakin, missä tarvitsen kaasoa. No, tulin katumapäälle ja 2 viikkoa sitten sanoin kaasolle, että kyllä ne polttarit voisikin pitää (kun mies on jännittänyt omiaan niin mäkin mietin että josko haluaisin sittenkin omat).

Alkuviikosta sain tietää että polttarit pidetään tänä viikonloppuna, koska yhteisiä sopivia viikonloppuja on enää niin vähissä. Viikon puolivälissä päiväksi tarkentui lauantai eli tämä päivä. Tiesin siis milloin odottaa jotain, ja kaaso kyllä tiedusteli että mitä haluaisin. Kerroin että jotain kivaa ja "tyttöjen juttuja". Ei siis mitään nolouksia vaan hauskanpitoa yhdessä.

Lopulta tänään kaksi ystävääni tuli hakemaan iltapäivällä, minulle oli kerrottu mihin aikaan he tulevat joten tiesin odottaa. Muut odottivat paikanpäällä. Käytiin keilaamassa, sitten kaason luona kahvilla ja täytekakulla (täytekakun oli tehnyt hääkakkumme tekijä, oli hyvää) ja sen jälkeen paikalle saapui stylisti, joka teki meille erilaisia analyysejä. Itse sain valita kolmesta analyysivaihtoehdosta kaksi, eli valitsin väri- ja vartalotyyppianalyysin, kasvoanalyysistä en kokenut olevan hyötyä. Muut maksoivat itse omat analyysinsä, lähes jokainen teetti jonkun.

Sitten lähdettiin syömään, syötiin pitkään ja hyvin, hyvää ruokaa, ja juteltiin myöhään. Eräs ystäväni tenttasi vaikeita kysymyksiä mm. tulevaisuudesta ja odotuksista, ja mikä miehessäni on parasta. :wub: Palasin äsken kotiin, muut olivat rouvashenkilöitä ja palasivat kotiinsa ja minuakin alkoi väsyttää. Sain polttariseurueelta jokaiselta kortin, missä oli vinkkejä avioliittoon. Ihana päivä, juuri tuollaiset polttarit halusinkin :-X Ihania ystäviä ja hauskanpitoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun on pakko osallistua toistaiseksi parhailla polttareilla ikinä, jotka järkättiin mun ystävälle viime kesänä.

Morsian oli aikaisemmin sanonut ettei missään nimessä halua mitään nolauksia, pukuja tai rahankerjuuta, eikä halua joutua paikalliseen yökerhoon illan päätteeksi. Päätettiin järkätä polttareista kaksipäiväiset niin, että ekana päivänä tapahtuisi kaikki nuo kauhukuvat joita morsian ei missään nimessä halunnut, ja tokana päivänä olisi sitten unelmapolttarit ja kaikkea morsiammelle mieluista tekemistä.

Näinollen hyökättiin helteisenä perjantai-aamupäivänä morsiammen työpaikalle hirveellä metelillä ja kylttien kera hakemaan juhlakalua reissunpäälle. Oltiin teetetty TODELLA ihonmyötäinen musta kissapuku (morsian on tanssija ja todella siro/hoikka joten puku näytti hyvältä joka tapauksessa) joka morsiammen piti pukea päälle. Oltiin etukäteen mietitty että nolaamista ei haluta, joten oltiin pukeuduttu kaikki eri eläimiksi (itselläni tuhottoman kuuma krokotiilipuku) ja sääntönä oli että vieraat eivät saa näyttää hyvältä, vaan mahdollisimman hölmöiltä. Kaikki "seksikkäät" eläimet, kuten esim. puput tms. oli kielletty.

Morsiammen työpaikalta ajeltiin ekalle etapille, joka oli mun kotikylän paikallinen baari. Siellä siiderien lomassa venailtiin hetki, kunnes siirryttiin pienen ajomatkan päähän lentokentälle, jossa morsianta odotti lauma vieras-eläimiä ja purjelentotunti.

Tunnin (ja pienen ykän irrottelun) jälkeen morsian sai diplomin urhoollisuudestaan, sekä kartan seuraavalle etapille. Ajeltiin porukassa keskustaan, jossa vuorossa oli baarikierros. Oltiin valikoitu viitisen eri pubia joissa käytiin ottamassa yhdet ja morsian keräsi avioliittoneuvoja kanssajuopottelijoilta. Etapilta toiselle siirryttiin tietysti asiankuuluvalla metelillä.

Viimeisenä karttaetappina oli kauppatori, jonne kiikutimme morsiammen tanssimaan yleisölle ja keräämään rahaa. Onneksi kyseinen neito on siis todella hyvä tanssija, ja lisäksi luonnoltaan viihdyttäjä, ja saimmekin kasaan aika määrän rahaa. Morsiammelle sanottiin että tässä on sun loppuillan budjetti. Tanssin jälkeen siirryttiin amarilloon syömään, ja pienen sulattelun jälkeen paikalliseen vierasvenesatamaan uimaan ja testaamaan morsiammen tietämystä sulhasestaan skumpan ja vaahtokarkkien kera.

Visailun jälkeen jatkoimme laulamaan karaokea (itse tietysti vedin krokotiilirockin :D) ja siitä sitten luonnollisesti sinne kammottuun paikalliseen yökerhoon. Yhden-kahden pintaan vieraat alkoivat vetäytyä kuka milläkin tekosyyllä koteihinsa, jättäen morsiammen yksin bilettämään. Tarkoitus oli jättää neidille fiilis keskenloppuneesta juhlimisesta ja ehkä myös pienoista katkeruutta oli havaittavissa. Itse morsian oli kotiutunut joskus pilkun pintaan siskonsa kanssa.

Seuraavana aamuna krapulainen ja pahoinvoiva morsian noudettiin yöpaikastaan ja raahattiin puolipakolla noin 45minuutin ajomatkan päähän merenrantaan, jossa odotti venekuljetus erään polttarivieraan vanhempien mökille. Itse olimme menneet valmistelemaan paikkoja, ruokia ja juomia jo aikaisin aamulla, ja kerkesimme ottaa aurinkoa rantakalliolla ennen morsiammen saapumista.

Otimme kalpean morsiammen vastaan skumpan voimin ja tarjosimme pientä syötävää ja muuta helpotusta krapulaan. Rentoutumisen, syömisen ja huomenlahjakuvien oton jälkeen alkoi ohjelma, jossa morsianta kuljetettiin läpi metsään tehdyn "elämän polun" joka alkoi lapsuusrastilla, jatkui yläaste-rastilta lukioon, morsiammen Helsingin-vuosiin ja siitä ensitapaamiseen sulhon kanssa jne. Rasteilla itkettiin, naurettiin, muisteltiin vanhoja hyviä aikoja ja saatiin palkintoja. Morsian oli TODELLA onnellinen ja tyytyväinen, sillä rasteihin oli nähty todella vaivaa.

Elämän polun jälkeen tavattiin rantakalliolla koko porukalla ja käytiin tehtävät ja kokemukset läpi. Kaikilla alkoi olla nälkä, joten eikun grilli kuumaksi ja pötyä pöytään. Kaikki söivät mahansa täyteen ja joivat kesäjuomia helteisellä pihalla, naurettiin ja juoruttiin ja oli mukavaa. Iltaa myöten lämmitimme saunan jossa tehtiin morsiustaikoja, uimme lämpimässä merivedessä ja juorusimme auringon lämmittämällä rantakalliolla. Kukaan ei oikeastaan jaksanut juoda hirveitä määriä alkoholia, joten keskityimme lähinnä rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Morsian nautti olostaan ja tukusien yöunien jälkeen otimme sunnuntaina vielä rennosti aurinkoa ja söimme hyvää ruokaa kunnes oli aika matkata kotia kohti.

Kertakaikkisen onnistuneet polttarit ja morsian nautti myös siitä "kamalasta päivästä" omien sanojensa mukaan hurjasti.

Tärkein onnistumisen avain oli kuitenkin yhteinen panostus ja kaikkien hyvä asenne, tällä porukalla oli ilo järjestää! <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viime viikonloppuna mulla oli maailman parhaat polttarit tai ainakin maailman parhaat mulle. Aamulla klo 9 ovikello soi lujaa ja ihmettelin miksei avomieheni mene avaamaan, vaikka oli hereillä, ylhäällä ja lähempänä ovea. No, siksi tietysti että siellä oli rappu täynnä mun kavereita. He laittoivat aamiaisen ja sillä aikaa pakkasin laukkuni. Ihanan aamiaisen jälkeen lähdimme Upinniemeen ampuradalle. Sain ampua antiikkirevolverilla (kaverini oma, perinnöksi saatu) 22-millisellä ja ysimillisellä. Muu seurue sai ampua myös ja paras ampuja oli yksi kaasoistani. Paikalla pyörähti myös kouluttajan paikalle kutsuma sotilaspoliisi koiran kanssa. Se hetki säikäytti hieman. Ampumisen jälkeen lähdimme ajamaan Malmille, jossa pääsin pienkoneen kyytiin ja sain ohjata koneen kotitalon yli. Pystyssä oli! Meren yllä lentäminen oli muuten ihanaa! Alas laskeuduttuamme sain käteeni lasin skumppaa, ensimmäisen Luojan kiitos sinä päivänä, aamupäivän ohjelman olisi ollut kauheaa yhtäänkään kännissä. Malmilta lähdimme junalla keskustaan, matkalla keräsin ohjeitä hyvän avioliiton varalle.

Keskustassa menimme syömään sushia, ja sen jälkeen Villi Wäinön mustaan saunaan. Saunassa sain jalkahoidon ja kasvohoidon, puimme ja meikkasimme iltaa varten. Kävimme syömässä ravintolassa illalla, lauloimme ja leikimme seuraleikkejä. Illan kruunasi viskimaistiaiset. Oli ehkä vähän äijäpolttarit, mutta sitähän itse asiassa toivoinkin. Päivässä ei olllut muuta vikaa kuin se, että se ei voi olla huomenna taas.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on omat polttarit juhlittu! :girl_dance:

Päivä tuli täytenä yllätyksenä, minun oli tarkoitus lähteä kaason roolissa miettimään syksyn morsiamelle kutsukorttitarvikkeita Helsinkiin. Tämä morsian tuli kuitenkin tuntia aikaisemmin oveni taakse ja ilmoitti että suunnitelmat ovat muuttuneet! Hän antoi mulle listan käteen jossa oli kaikki tarvittavat tavarat merkitty. Onneksi olin aamulla pakannut kimpsut ja kampsut jo laukkuun koska kuvittelin olevani menossa Helsinkiin yli yön reissulle. Matka lahti käyntiin siis yhden ystävän voimin. Matkakohdetta ei minulle kerrottu, mutta tarvittavien tavaroiden listassa oli merkitty passi. Mietin pääni puhki että mihinkäköhän naista nyt ollaan viemässä. Lopulta ystäväni paljasti ensimmäisen kohteen olevan Seinäjoki. Siellä asuukin yksi hyvä ystäväpariskunta.

Päästyämme perille ystävättäreni luokse, kaikki loput polttarilistaani merkityt henkilöt odottelivat siellä jo valmiina :girl_smile: vain yhdellä oli esteitä eikä päässyt tulemaan. Minulle annettiin päivän varustus, eli prinsessakruunu (joka oli sama kuin menneiden vuosien teemajuhlista, jossa oli erittäin kivaa!) ja sitten sain sellaisen missinauhan jossa luki Kesämorsian 2012. Kassista piti hakea lempimekko päälle. Käteeni annettiin ihana prinsessapillimuki jossa oli "prinsessajuomaa" (=mansikkasiideriä :) ), ja muki ei tulisi olemaan tyhjä koko päivänä! Kun tämä koko setti oli puettu päälle, nautimme yhdessä skumppalasilliset. Lisäksi he olivat tehneet pientä purtavaa.

Syömisen ohella mulle soitettiin cd:ltä kappaleita, ja minun piti arvata kenen polttarivieraan valitsema kappale oli kyseessä ja miksi hän oli juuri kyseisen kappaleen valinnut. Yllättävän helposti löytyi yhdistävät tekijät kappaleiden ja henkilöiden välillä! Kaikki vieraat olivat kuitenkin todella läheisiä :girl_pinkglassesf: meitä oli yhteensä 9 päivää viettämässä. Kun kappaleet oli kuunneltu, lähdimme ajelemaan kohti Seinäjoen keskustaa. Siellä tehtävänäni oli kerätä elämänohjeita tulevaan avioliittoon. Valitsin mahdollisimman erilaisia henkilöitä, jotta saisin kattavan ohjekirjasen. Paikalla oli myös kolme muuta polttariseuruetta, ja yhden poikaporukan kanssa teimmekin vähän vaihtokauppoja :D Meillä oli hetki ylimääräistä aikaa niin pistäydyimme yksillä ja samalla katselimme tovin MM-jäkisottelua.

Keskustasta lähdimme ajelemaan kohti teollisuusaluetta ja mietin mihin ihmeeseen mua nyt viedään! Lopulta ajoimme tanssistudion eteen ja pääsimme keikuttamaan lanteitamme yksityissalsatunnille :girl_smile: tunti oli erittäin mukava, sillä rakastan erilaisia tansseja ja harrastinkin niitä joskus epäsäännöllisen säännöllisesti. Kaikki muutkin tuntuivat tykkäävän tanssimisesta, ja vaikka lantio ei ihan täydellisesti keikkunutkaan, saimme hyvät naurut yrityksistä!

Tanssistudiolta lähdimme takaisin ystävättäreni asunnolle, jossa minua odotti hierojan tekemä selkä-hartiahieronta. Se teki todella hyvää! Tällä välin ystäväni laittoivat ruuan valmiiksi, ja osa porukasta lähti jo eteenpäin seuraavaan kohteeseen. Ihmettelin itsekseni hieronnan jälkeen että missäs muut ovat, en ääneen viitsinyt mitään sanoa. Kun olin saanut itse syötyä, lähdimme eteenpäin jälleen kohti tuntematonta :) Päästyämme perille, meitä odotti todella hieno hirsimökki, jonka edessä oli valmiiksi lämmitetty kylpytynnyri. Sisällä oli pöytä katettu, jossa oli jälkkäriksi kakkua, ja muita herkkuja. Skoolasimme ennen syömistä ja pöydän äärestä suuntasimme saunaan

Saunassa sain perinteisen morsiussaunan jauhoineen, suolaineen ja kanamunineen :girl_haha: Se oli todella kivaa ja tätä odotin ehkä eniten koko päivässä! Ruisleivat kainalossa sitten istuin parvella kun luettiin taikoja ja kerrottiin mistä kaikki uskomukset tulevat. Pesun jälkeen istuimme paljussa vaikka kuinka ja kauan nauttien veden lämmöstä ja erittäin hyvästä seurasta. Illalla mulle tehtiin vielä tiukkoja kysymyksiä miehestäni ja appivanhemmistani ja tulevaisuutta varten kirjoittelin joitakin vastauksia paperille ylös. Yöllä päädyimme vielä uudestaan paljuilemaan ja saunottelemaan.

En olisi ikinä odottanut mitään näin hienoa ja mahtavaa. Mulla on vaan ihan sairaan hyvät ystävät :-X Ja ystävien miehet, jälkeenpäin kuulin että he olivat lämmittäneet paljua ja saunaa edelliset kahdeksan tuntia meitä tyttöjä varten :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vloppuna polttarini tulivat juhlittua :) Ja parhaat polttarit olivatkin !

Aamulla siskoni haki minut töistä, ja antoi vaihdettavaksi vaatteet, mustan topin jonka päälle pinkki toppi johon oli painettu eteen teksti Bride 7.7 ja takana oli polttariporukka keksineet minusta adjektiiveja, ja heidän nimmarinsa :) siitä mentiin hienoon kahvilaan vimpan päälle aamupalalle, jossa suurena yllärinä oli hyvä ystäväni toiselta puolelta suomea jota en ollut nähnyt liki neljään vuoteen :girl_dance:

Aamiaisen jälkeen suunnattiin pihalle odottamaan kyytiä, kyyti oli valkoinen iso limusiini, johon mahduimme koko lauma (11hlöä)

Ensimmäinen "tehtävä" oli liitokoneella ajelu, tämä oli aivan mieletön, koska en ikinä ole ollut lentokoneessa !

Siitä matka jatkui hevostallille, jossa jouduin semmosen maailman isoimman hevosen kyytiin ! Olen siis viimeeksi ratsastanut joku 10v sitten.

Tästä matka jatkui erääseen baariin, jossa jouduin tiskin taakse baaripirkoksi :D

Tämän jälkeen ohjelmassa oli puistopicnik ja eksän karkoitusta ja yhteispelejä ja leikkejä. Sieltä limusiini haki meidät, ja ajeltiin ja kierreltiin pikku terasseja ja illalla vielä käytiin ravintolassa syömässä. Koko päivälle oli ohjelmaa, ja sain aina ennen tehtävää kirjekuoren jossa vinkki tulevasta, ja palapelin paloja. Paloista koostui kuva meidän perheestä <3 Viimeisen kuoren sain kotona, kun yöllä tähän tulin jossa toivoteltiin hyvää yötä ja löytyi palapelin viimeiset osat :girl_in_love:

Minulle oli myös annettu vihko, johon keräsin tapaamiltani ihmisiltä neuvoja tulevaan avioelämääni :)

Koko päivään oli nähty mielettömästi vaivaa, ja liikutuin tuon tuostakin päivän aikana. Mieleen painuvinta oli tuo ystäväni saapuminen 900kilsan päästä ja tuo lento. Niin ja ekstra yllärinä sain tytöiltä lahjakortin alusvaateliikkeeseen, jolla pääsen ostamaan alusasun häihimme.

Upea päivä, joka todisti sen että mulla on aivan ihanat ystävät, jotka teki tuosta päivästä niin meidän näköisen !!! Kiitos ihanaiset jos joskus satutte itsenne tästä tunnistamaan :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aivan ihanat polttarit järjesti mun Rakkaat ystävät :) Kaíkki oli suunniteltu niin huolellisesti ja mikä parasta, sää oli mitä mainioin! Täytyy sanoa, että ihanaa kun ystävät näkee niin paljon vaivaa ja on innokkaina mukan, kaikki 100 prosenttisesti! Toivottavasti saavat häissä juhlia yllin kyllin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mullakin toissa viikonloppuva oli ihanat polttarit, kaaso oli nähnyt kovasti vaivaa!!! Kirjoitan pienen tiivistelmän..

Aamulla 9.30 mut yllätettiin kotoa ja lähdettiin siitä heti sitten aamiaiselle erääseen tamperelaiseen kahvilaan.. Aamiaisen jälkeen sain 20 e rahaa jolla mun piti ostaa itselleni häiden teemaväreihin sopivat vaatteet polttaripäiväksi, onnistui yllättävän helposti :) Sitten matka suunnattiin tankotanssitunnille, joka osoittautuikin tosi hauskaksi lajiksi kunhan alkuun pääsi :girl_haha:

Tanssitunnin jälkeen piti pukea urheiluvaatteet ja jännitinkin kovasti että mitä tuleman pitää.. Hui että sitten olikin pelottavaa! Mun ja meidän piti laskeutua siis kalliota valjaissa ja köydellä reilut 20m jyrkkää kallionseinämää.. Olo tosi pelottavaa, jalat tutisi ja olin ihan varma että en jää henkiin! Jäin kuitenkin ja olinkin sitten tosi ylpeä itsestäni :tender:

Sitten jatkettiin syömään ravintolaan ja syömisen jälkeen terassisiiderin kautta saunomaan yhdelle ihanan pienelle ja ihanalle saunalle.. Mulle oli järjestetty kunnon morsiussauna kaikkinen rituaaleineen, ihanaa oli.. Saunalla vietettiin sitten leppoisaa iltaa jota jatkettiin sitten vielä kaupungin yössä.. Yöllä koin vielä yhden pelottavan jutun kun jouduin poliisimaija kyytiin! Sekin oli järjestetty juttu ja jouduin sinne hakemaan sakko julkijuomisesta. Häpesin ihan hulluna kunnes selvisi että oli vitsi, huhhuh :girl_cray2:

Koko päivän aikana minun piti vielä kaduilla gallup tyyliin kysellä ihmisiltä neuvoja onnelliseen avioliittoon...

Ihan ja ikimuistoinen oli päivä, kiitos ihanille ystäville :girl_pinkglassesf:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli MULLE täydelliset polttarit

Perjantaina mut haettiin yhden aikaan, laitettiin laput silmille ja vietiin 1½tuntia kestävään kasvohierontaan ja hoitoon. Kaupan päälle se ihana nainen myös nyppi ja värjäs mun kulmat :give_heart: Siitä lähdettiin mökille, jossa odotti loppu-porukka. Perjantain ohjelmassa oli saunomista, erilaisia tehtäviä kuten 28suklaamunan etsiminen ympäri mökkiä ja niiden lelujen kokoamista, airojen etsimistä ja soutamista, tikan heittoa. Samalla juotiin hillitysti ja grillattiin kodassa.

Lauantai-aamuna rentouduttiin, syötiin rauhassa herkku-aamupalaa ja katsottiin piirretyt aamulla (meitä oli muutama joilla on lapsia, joten lastenohjelmat on totuttu pitämään aamulla nähtävänä :girl_haha: ) Puolen päivän aikaan paikalle saapui mun veli ja sen kaveri ja selvis että jonnekkin on lähtö kun kuskina olivat.

Siinä vaiheessa mulle laitettiin verkkosukkahousut ja nunnan kaapu päälle, joka oli lyhennetty ja halkio meni just alushousujen alareunaan :D Se nunnan päähinekkin oli päässä, ja takana teksti "NUNNA SAA MUNKKIA 16.6.2012" Lähdettiin sitten ajelemaan, ja päädyttiin Tampereelle YleX-poppiin :tender: Olisin voinut itkeä kun olin niin onnellinen. :)

Mun lemppari-esiintyjiä, ja yllätyksenä myös ystäväni (jonka olen nähnyt viimeksi 2½v sitten naamatusten) oli siellä odottamassa meitä, oli tullut junalla kaukaa päästäkseen edes hetkeksi polttareihin. Illalla sitten kun vihdoin päästiin mökille, valmistauduttiin paikalliseen juottolaan menoon, ja siellä myin pippeli-karkkeja ja keräsin vinkkejä onnellista avioliittoa varten.Sunnuntaina paranneltiin krapulaa, saunottiin ja syötiin herkkuja. Ehkä paras viikonloppu ikinä, vaikka oonkin saanut kuulla lähes tuntemattomilta kuinka oli liian tavalliset ja tylsät polttarit. Harmittaa kun mun mielestä noi oli just täydelliset ja mun näköiset, liekö aia niin että MINÄ olen vaan tylsä ja tavallinen :girl_cray2::girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itselläni on vielä "varsinaiset" polttarit (näin on ainakin kerrottu) vielä edessä, mutta eilen koin kyllä niin mahtavan yllärin ettei mitään rajaa... Oltiin siis suunniteltu siipan kanssa yhteistä vapaapäivää ihan normisti siivoamisen, kaupassakäynnin ja illalla kaveriporukalla grillailun merkeissä. Ihmettelin kyllä hiukan, kun isäntä hoputteli mua suihkuun, "että ehditään sit kaupassakäynnin jälkeen vielä olla ihan rauhassa kotona ennen sinne kavereille lähtemistä". Epäilys heräsi siinä vaiheessa, kun isäntä lähti viemään roskapussia ulos puhelin kourassa. Aattelin jo, että kohta kaasot paukkaa ovesta sisälle ja lähden viettämään polttareita.

Ylläri oli ehkä vielä suurempi, kun ovesta ilmestyikin anoppi kahden siskonsa ja miehen serkun vaimon kanssa. Mulle ilmoitettiin heti, että nyt tapahtuu morsiamen ryöstö ja että mukaan ei tarvitsisi ottaa mitään vermeitä eikä edes meikata loppuun "kun se mihin mennään on niin metsässä". Sain juuri ja juuri tärisevin käsin laitettua ripsarit naamalle ja sitten pakkauduttiin autoon.

Ehdin jo panikoida, että mennään golfaamaan (miehen perhe siis harrastaa golfia ja muakin on yritetty lajin pariin houkutella), mutta mentiinkin sitten golfradan klubiravintolaan syömään. Syömisen jälkeen nautittiin vielä siiderit ravintolan terassilla ja sit lähdettiin takaisin keskustaan. Luulin jo hetken, että mut viedään thaihierontaan, koska auto parkattiin hyvin lähelle tällaista hieromalaitosta. Onneksi kuitenkin mut vietiin sitten kulman taakse kauneushoitolaan, missä pääsin nauttimaan jalkahoidosta ja jalkojen kuumakivihieronnasta. Lopuksi sain vielä lahjapussukan, mistä löytyi kyniä, rintaneula ja pieni värssykirja mulle ja isännälle. Ja sitten mut kyydittiin sinne kavereiden luokse grillailemaan. :)

Oli vähän äärihieno ylläri, en tosiaan osannut aavistaa mitään etukäteen (paitsi ihan just sillon ennen kun tultiin hakemaan). Oon oikeesti äärettömän kiitollinen, että pääsen osaksi sukua, jossa on noin ihanaisia naisia!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla oli myös aivan ihanat polttarit. Sain pitkin viikkoa erilaisia viestejä liittyen polttareihini. Viestejä tuli postissa ja tekstareina oudoista numeroista. Viestit henki intia teemaa. Lauantaina heräsin ja sain viestin: "nyt on kiire, polttarikomitea on matkalla". Mieheni oli pakannut minulle salaa vaatteet ja antoi minulle Intiahenkiset vaatteet. Kaasoni tulivat hakemaan minut vanhalla kuplalla. Hekin olivat pukeutuneet teeman mukaisesti.

Lähdimme brunssille kaverini luokse. Yht'äkkiä sisään tuli kaksi miestä. He tulivat tekemään polttarileffaa, jonka kuvaamisessa kesti 1h. Aiheena oli Jai Ho biisistä tanssivideo. (http://www.polttarileffa.fi/) Aivan mielettömän kivaa. Siitä sai vielä sen leffan mukaan samana päivänä! Sai kunnon naurut kun katsoime illalla leffan!) Ystäväni luona olivat siis loputkin polttariporukasta. Siellä minulle annettiin myös kassi, jossa oli erilaisia tavaroita. Minun piti kunkin tavarn kohdalla arvata, keneltä tavara oli peräisin. Piti löytää joku yhdistävä tekijä.

Tämän jälkeen lähdimme bollywood tanssitunnille, jossa minut myös meikattiin ja opettelimme pukemaan sarit meidän päälle. Kuvasimme myös tanssitunnin. Tämän jälkeen menimme syömään hki keskustaan thaimaalaiseen ravintolaan. Vasta tässä kohtaa aloin saamaan alkoholia. Olin toivonut, että koko päivä ei olisi pelkkää juomista.

Jatkoimme matkaamme karaoketaksilla mökille Karkkilaan, jossa oli pientä purtavaa. Tämän jälkeen oli vuorossa morsiussauna ja jatkoimme juhlimista mökillä. Aamulla tytöt lämmittivät minulle vielä aamusaunan ja tekivät aamupalan! TÄYDELLISTÄ! Kiitos vielä kaikille ihanista polttareista!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on näemmä ollut hieman samaa teemaa edellisen kirjoittajan kanssa. =)

Polttarini olivat viime lauantaina ja ihanaa oli. <3 Päivän tiesin, mutta mitään muuta en tiennytkään. Sain aamulla tekstarin, numerosta päättelin että kyseessä on joku mainosviesti. Viesti kuitenkin kertoi, että "Indian Toursin lento XX2010 on juuri laskeutunut Helsinki-Vantaan lentokentälle. Toivotamme kaikille matjustajille hyvää matkaa ja tervetuloa uudelleen!" Tuo xx oli nimikirjaimemme mieheni kanssa, päivämäärä on hääpäivämme (en kyllä tuota tajunnut viestiä lukiessa). Teema alkoi siis hahmottua, jipii, Intia! =)

Tunnin kuluttua viestistä ovikello soi ja poltatriseurueeni saapui kotiimme. Kaikki olivat pukeutuneet teeman mukaisesti. Minulle tehtiin kampaus (hieno tuli!) ja sain ihanat bollywood-vaatteet päälleni koruineen. Kippistelimme Fresitalla ja sitten tehtävänäni oli tehdä koreografia kappaleeseen Jai Ho sekä opettaa se porukalle. Vaikken bollywood-ammattilainen olekaan, niin tanssitaitoinen kuitenkin, joten koreografian saimme haltuun alle 15 minuutissa. Toivoin, että voisiko sen kuvata, koska se näytti aika kivalta... (en vielä tiennyt mitä tuleman pitää...)

Toimin päivän ajan intialaisten vieraideni "oppaana" ja kuljeskellessamme kaupungilla kerroin (älyttömiä) juttua ympärillä näkyvistä asioista. Saimme kohtalaisesti huomiota ja se oli hauskaa. Sain tehtäväksi myydä pindejä, muutaman myinkin, mutta tähän ei ollut kovin paljoa aikaa eikä mahdollisuuksia. Tosi kiva myyntitehtävä kuitenkin! "Jai ho!"-huuto raikasi.

Sain kartan aina siirryttäessä paikasta toiseen, kartasta selvisi, mihin seuraavksi mentäisiin. Aluksi kaupungille, jossa pääsin meikkiin. Meikki oli ajatuksena ihana, mutta toteutus ontui pahasti ja sen teko kesti todella kauan. En kuitenkaan antanut sen häiritä sen enempää. Onneksi osasin itse korjata meikin, jotta sain symmetriset silmät ja suunniteltua näyttävyyttä lookiin. =) Meikissä oloa auttoi jaksamaan minulle tuotu smoothie, alkoikin jo hieman nälkä kurnia. Kaasoni hankkivat minulle evästä myös mukaan, muut nälkäiset ehtivät käydä syömässä meikkaukseni aikana.

Seuraavaksi lähdimme puistoon meren äärelle ja siellä odotti polttareideni kohokohta; polttarileffan/musavideon kuvaaminen. Aiheena oli tietenkin bollywood ja leffassa yhdistyi tanssi sekä tarina (opaskierros). Tanssimme kaksi kertaa yhdessä ja lisäsimme esitykseen uusiakin mausteita, jolloin saimme näyttävän show:n aikaiseksi. Kaikilla ei ollut tanssikokemusta, mutta hyvin pysyi porukka mukana ja mikä tärkeintä, kaikki jaksoivat hymyillä ja nauttia, ei miettiä liikaa askeleita. Lisäksi tanssin kerran kappaleen yksin. Leffaan tuli myös hauskoja improvisaatio-kohtauksia, missä jokainen tanssii ja bilettää omaan tyyliin. Aurinko paistoi ja kruunasi leffamme. <3 (niin ja taisimme tehdä aika monta leffaa, koska turisteja pysähtyi kuvaamaan tanssiamme... ;) )

Tämän jälkeen istuskelimme puistossa, joimme drinkkejä ja juttelimme, otimme valokuvia... Sitten terassille huurteiselle ja sieltä kaasoni luo, jossa oli ruokaa ja juomaa, pari leikkiä sekä karaokea. Illan kohokohta oli, kun polttarileffamme tuotiin meille katsottavaksi. Se oli mielettömän upea! Täynnä elämäniloa, tanssia, aurinkoa, ystävyyttä ja energiaa. Lopussa oleva hidastus sai kaikilla kyyneleet kohoamaan silmiin. Me teimme tämän, vau!! Leffa oli tosi laadukkaasti toteutettu, ammattilaiset asialla. He olivat myös tosi mukavia, voin lämpimästi suositella muillekin polttari-ideoita kaipaaville!

Suurin osa jatkoi tästä vielä yökerhoon, jossa tanssi jatkui, kunnes jalat särkivät. :) Vielä sunnutaina lähdimme siskojeni kanssa brunssille. Oli kivaa, että tällekin päivälle oli suunniteltu ohjelmaa (tosin hyvä etten vielä lauantaina tiennyt sitä, olisin voinut miettiä, että mahdanko jaksaa nousta sängystä... heräsin kuitenkin ihmeen pirteänä ilman sen suurempaa krapulaa).

Vaikka tiedän, että minulla on ihania ihmisiä elämässäni, polttarit kiteyttivät tämän asian. En olisi voinut saada upeampaa porukkaa juhlimaan kanssani tuona päivänä. Ja vaikkei kaikki mennyt ihan suunnitelmien mukaan, päivän toteuttamiseen oli nähty paljon vaivaa ja se oli ihana ja jätti kauniita muistoja ikuisiksi ajoiksi. Kunpa saisin elää tuon päivän uudelleen (ehtisi ne binditkin sitten myydä... ;) ) Kiitos ystäväni, olette aarteita. <3

Muokattu: , käyttäjä: Fairybride

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakkohan se minunkin on polttaripäivästäni kertoa...

Minullakin polttarit järjestettiin lauantaina 22.9.2012. Aamu alkoi mukavasti herätyksellä: molemmat kaasoni seisoivat sänkyni vieressä ja toinen otti heti silmieni raotuttua kameralla (salamavalon kanssa, tietenkin) kuvia... Hyvillä yöunilla (n. 5 tuntia) olo oli kaikkea muuta kuin pirteä, mutta ei muuta kuin ylös. Ohjeistukseksi sain pukeutua sellaisiin vaatteisiin että on mukava olla ja mahtuu mahan venyä. Ennen liikkeelle lähtöä sain päähäni "burleski-henkisen" valkoisen hatun, ja ohjeeksi pakata mukaani verkkosukat, korkkarit, lemppari-korsettini sekä hameen.

Automatkan aikana kaasoni kertoivat että kaikki muut polttariseurueesta olivat tehneet oharit, eivätkä kaasoni jaksa minua koko päivää kaitsea, joten he vievät minut lapioimaan lantaa ja opettelemaan maatalon emännän tehtäviä. Tähän varmistuksena kaasoillani oli mukana kumisaappaat minun kokoani... No, enpä ollut millänsäkään, mitään odotuksia kun päivän suhteen ei ollut, paitsi hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. :D Ajelimme siis maalle, maatilan pihalle, jonne päästyämme jäimme istuskelemaan (odottelemaan) hetkeksi autoon. Hetkeä myöhemmin pihaan alkoi tulla autoja, joista nousikin sitten iso liuta ystäviäni sekä siskoni, jota todella harvoin näen. Ja kaikille ilmaantui päähän samanlaiset hatut kuin minulla (joskin mustat), paitsi eräälle miespuoleiselle ystävälle joka mukaan oli myöskin tullut. :) Maatila paljastui suklaatilaksi, jossa meille oli järjestetty suklaamaistajaiset sisältäen selvitystä suklaan valmistamisesta jne. Ja suklaa-aamupalan jälkkäriksi maatilajäätelöä ja tiramisu-kahvia. Nam. :)

Suklaa-aamupalaa seurasi munkki-välipala, eli suuntasimme porukalla Pyynikin näkötornille munkeille. Munkkien syömisen aikana ystäväni kirjoittivat jotain lappuja joita minulle ei näytetty, sain vain vihjettä että tulevat olemaan osa polttarikansiota, jonka saanen hääpäivänä itselleni. Syötyäni siis munkin, ja sitä ennen hirveän määrän suklaata ja jäätelöä, oli aika taas siirtyä seuraavaan paikkaan: paikka osottautui tanssikouluksi jossa meille oli varattu Burleski-instituutin opettaja vetämään burleski-työpajan. Joten ei muuta kuin mukaan pakatut kamppeet niskaan ja harjoittelemaan viettelevää esiintymistä. Ja tottakai koko poppoo oli varannut vastaavat vaatetukset mukaan, joten saimme opettajalta kehut: Parhaiten pukeutunut polttariporukka ikinä! Hyvä me! :D Ja hirveän hauskaa oli, ei voi muuta sanoa. Ja melkein väittäisin että oman lisänsä työpajan hauskuuten toi se, että opettaja oli mies, esiintyjänimeltään Lafayette. :)

Seuraava etappi oli lounas, sauna ja yleistä härväämistä kotonani, jossa sauna odotti meitä jo lämpimänä sinne päästessämme. Lounas oli varsin kevyt, sillä aikaa oli vain pari tuntia ja seuraavana etappina ravintola. :) Tässä välissä siis bilekamppeet niskaan: meikäläinen päätyi normaalista poiketen näyttämään lähestulkoon nukelta. :D Hiukseni kiharrettiin ystäväni toimesta, päälle löytyi hyvin naisellinen mekko, verkkosukat ja korkkarit, ja päässä jatkoi sama tuttu hattu, kuten muullakin polttariporukalla. Lisäksi sain pikaohjeistuksen: mukaan etyk-paketti (ei-tule-yöksi-kotiin). Ja koska minun hiuksiani laitettiin, sain vain kertoa ystävälleni mistä ja mitä mukaan pakataan, itse en pakkaamiseen osallistunut...

Matka jatkui syömään Flame-ravintolaan, jossa sain talon tarjoaman drinkin heti ensimmäisenä eteeni. Ja ruokaa, hyvää sellaista. :) Ruuan jälkeen olikin vuorossa päivän toiseksi viimeinen etappi: lempparibaarini, jossa minut laitettiin elämäni ensimmäistä kertaa laulamaan karaokea. Voi niitä muita ihmisparkoja jotka sitä joutuivat kuuntelemaan... Mutta hauskaa oli, kieltämättä. :D Biletys jatkui reilusti yli puolen yön, porukan pienentyessä pikkuhiljaa. Viimein väsymys ja kipeät jalat ajoivat meidät matkalle viimeiseen etappiin, eli hotelliin, jonne majoituin kaasojeni kanssa. Ja tottakai seuraavana aamuna sain vielä huippuhyvän aamiaisen hotellilla ennen kotiin kuskaamista.

Loistava päivä, ei voi muuta sanoa, ja sain kyllä todellakin sen mitä olin toivonut, sekä sen, mitä en ollut edes kehdannut ääneen toivoa... Mutta osoittivatpa kaasoni että todella, todella tuntevat minut ja sen, mistä pidän. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olipas mukavat polttarit. Ensimmäisenä mun silmät sidottiin, etten näe mihin matka vie. Hah hah mutta hyvin näin, kun minulta kysyttiin näenkö huivin läpi. Kerroin että näen, niin sen jälkeen huivia laitettiin alemmas niin tuli täys pimeys :D Noh päämääränä oli vanha varuskunta-alue, missä mulle puettiin armeijan asu päälle. Aseen virkaa toimitti katuharja ja päähän lätkäistiin punainen kian lippis :D Tiedossa oli erilaisia rasteja mitä piti suorittaa, palkintoina erilaisia juomia :D Rastien jälkeen oli edessä sulkeiset. Sellaisia en ole koskaan kokenut, oli sen verran hulvattomat :D Joita ei koskaan tule eteen uudelleen :D Tämän jälkeen matka vei kohti peliluolaa, jossa tuli pelattua mm. minigolffia, ilmakiekkoa ja vanhaa kunnon futispeliä. Meno oli oikein hulvatonta. Poltari porukka oli täys kymppi. Todella hauskaa oli kaikilla, tuli naurettua oikein kunnolla. Mua kehuttiin, että mulla on todella hyvä huumorintaju :D Kaasot ovat sitä meiltä, että minusta olisi stand-up koomikoksi :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään