Guest Bomburee

Maailman parhaat polttarit-KERRO TÄÄLLÄ!

168 viestiä aiheessa

Haluan ihanan hemmottelupäivän joka alkaa äksönillä! Vaellusratsastusta tai muuta ihanaa <3 sitte kylpylään ja illalla hassuttelemaan baariin!

:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 Minulla polttari pv oli 14.8.2012, ja oli niin upea päivä että täytyy vielä puoli vuotta myöhemmin jakaa se teidän kanssa.

 Aamu alkoi klo 9, kun paras ystäväni ja sisareni seisoivat sängyn päädyssä ja heittivät jääkylmää vettä päälleni. Virkistyi samantien :) Siitä he taluttivat minut aurinkoiselle takapihalle aamujoogaamaan.

 Joogan aikana muut polttariseurueen jäsenet ahersivat minulle täydellisen ranskalaistyylisen aamupalan tuorepuristettuine mehuineen ja patonkeineen.

 Sen jälkeen, minulle puettiin kirkkaan keltainen hapsuhame ja rimpsupaita. Sain myös mustan, pitkän kiharan peruukin, sekä iiiisot kultarenkaat korviini.

Näin alkoi matka kohti tanssisalia, jossa raikui lattarirytmit. Ohjaaja oli ystävällinen, mukaansatempaava ja loistava opettaja. Varsinkin kun itselläni ei ole minkäänlaista tanssitaustaa, ohjaajan ansiosta tunsin itseni parkettien partaveitseksi, kerrankin! :D

Salille oli tehty teemaan sopivat koristelut ja ystäväni pitivät myös värikkäitä vaatteita tunnilla. Tuntui kuin olisimme päässeet kuumaan Kuubaan. Järjestelyt oli tehty hyvin ja olenkin suositellut paikkaa kaikille tuttavilleni.

Kun olimme "bailanneet" koko aamupäivän, oli aika siirtyä lounaalle lempiravintolaani, missä odotti kuohuvat pöydässä. Siitä matka jatkui kauneushoitolaan jalka- ja kasvohoitoon, ja oli aika rentoutua vihdoinkin.

Saimme vielä alennusta hoidoista, koska tanssitunnin järjestäjät ovat yhteistyössä hoitolan kanssa.

Sen jälkeen oli aika vielä yhdelle yllätykselle, ennen illan kreisibailausta, nimittäin benjihyppy! Ja mahtavaa oli!

Illalla söimme, joimme ja suuntasimme yökerhoon, jossa oli varattu vip-pöytä. Myöhään meni ja hauskaa oli.

 

 

Minkälaisia kokemuksia tai tuntemuksia teillä on tälläisistä liikunnallisista polttareista?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me järkättiin kaverille polttarit, ja kaikilla oli tosi lystiä :) Mentiin maailman ympäri -teemalla, morsiamella oli pieni matkalaukku ja ennen jokaista tapahtumaa annettiin lentolippu, jossa luki maa, joka liittyi jotenkin ohjelmaan. Aamupäivällä haettiin morsian kotoaaan, kokoonnuttiin ja sitten juotiin alkumaljat. Sen jälkeen meille oli varattu tanssitunti, lattareita. Sieltä mentiin seinäkiipeilemään, sitten syömään. Hotellista oli varatttu saunallinen sviitti, jossa tehtiin kasvonaamioita ja morsiustaikoja.Sitten laittauduttiin ja lähdettiin baariin. Illan aikana oli vielä erilaisia sulhaseen liittyviä tehtäviä. Aika liikunnallista, mutta toimivaa - kaikki ainakin vakuutti, että oli mahtavaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiiä jaksaako joku näitä kaikkia tarinoita oikeasti lukea, mutta lisään siitä huolimatta omankin tänne, koska ihanista polttareista on ihana kertoa muillekin :)

Elikkäs minulla oli polttarit tuossa jo muuan viikko sitten, kaikki tuli ihan yllärinä (mitä halusinkin). Olin itseasiassa jo ajatellut, ettei ehkä mitään polttareita tulisikaan ja toisaalta en ollut kerennyt ajatella liikoja polttareihin liittyen. Arvelin, että jos polttarit pidetään ne olisivat ehkä samana päivänä kun sulhasellani. Näin ajattelin siksi, että asumme Etelä-Suomessa ja olemme kotoisin pohjoisesta ja tiesin, että sulhasen polttarit järjestetään pohjoisessa ja minu tehtävänäni oli huijata mies pohjoiseen jollain verukkeella. Ajattelin siis, että kaikkien kavereiden vuoksi (jotka asustava suurelta osin pohjoisemmassa) olisi helpoin, että minunkin polttarit järjestettäisiin siellä. Näin ei kuitenkaan tapahtunut :)

 

Oli perjantai ja suunitelmissa oli mennä katsomaan sulhaseni keikkaa illalla. Tulin töistä kotiin kiireellä, jotta kerkeän kaiken laittaa iltaa varten valmiiksi. Sulhaseni ei tietenkään ollut enää kotona, koska hän oli mennyt keikkapaikalle tavaroita roudaamaan. Syötyäni kotiin tullessa ruoan, menin suihkuun. Suihkussa ollesani kuulin ovelta kopinaa ja ovikellon pirinää. Ensimmäinen reaktioni oli, että kuka kumma siellä on, kukaan ei ole tulossa kylään - säikähdin! Päätin, että en mene kyllä avaamaan, koska minulla on juuri shampoo päässäni ja koska kukaan ei ole ilmoittanut tulevansa, se ei luultavasti ole kukaan tärkeä, joka ei voisi soittaa minulle puhelimeen ensin ja ilmoittaa tulostaan. Olen siis äärimmäisen varovainen availemaan ovea tuntemattomille ja jos en varmasti tiedän kuka on tulossa, en avaa ovea.

 

No suihkuttelin loppuun ja kuulinkin kuin juoksevat askeleet lähtivät pois oven takaa. Aloin pukeutumaan iltaa varten ja juuri kun olin saanut jotain vaatetta niskaan, alkoi uudestaan ovella kauhea koputus ja ovikellon renkutus! Säikähdin taas... Mietin että nyt on kyllä jotain outoa, joku todella haluaa sisään ja lähdin kohti ovea sydän miljoonaa hakaten. Samalla kuulin äänen joka huusi nimeäni. En heti tunnistanut ääntä ja kysyin lähes paniikin omaisella äänellä, että kuka siellä? Koputtaja vastasi ja kertoi että minä täällä (minun kaasoni joka asuu samassa kaupungissa). Ensimmäinen reaktio, että nyt on jotain tapahtunut hänelle, ku noin hätä päästä sisällle ja avasin sydän jyskyttäen oven.

 

Oven takaa paljastui kaasoni ja kaksi muuta minun kanssa samassa kaupungissa asustavaa kaveria. Kolmikko naureskeli ja kaasoni löi käteeni paperin ja sanoi: "Nyt on sun polttarit ja me tultiin hakemaan sut. Kerää lapussa olevat tavarat mukaasi ja lähdetään." Olin aivan sekaisin tässä vaiheessa ja yllättynyt, en saanut lapusta selvää mitä siinä luki ja pyysinkin kaasoani lukemaan minulle mitä tarvitaan mukaan.

 

Keräilin tavaroita sekaisena tilanteesta ja koitin koota ajatuksiani kasaan, missä ollaan mitä tapahtuu :) Yksi kolmikosta löi minulle ensimmäisen juoman käteen ja sanoi, että juo tästä ja jatketaan sitten. Hiukset suihkun jälkeen märkänä ja vaatteet juuri ja juuri päällä, keräilin kamppeet kasaan. Ja yllätyksekseni onnistuin keräämään kaiken tarpeellisen mukaan :)

 

Seuraavaksi suunnattiin kohti autoa ja siitä muutamille viimeisille ostoksille hakemaan viiniä ja muuta. Minulla ei ollut hajuakaan, mihin oltiin menossa. Mikään kotoa kerättävistä tavaroista ei  kertonut illanvietto paikasta minulle mitään.

 

Autossa ajeltiin ja siinä ajellessani mietin, että mihin ihmeeseen me ollaan menossa, Jämsää kohti ajeltiin, eikä siellä kyllä mitään ole....

Vielä siinäkään vaiheessa en tajunnut mihin oltiin menossa kun Himos näkyi auton ikkunasta. Tokaisin vain, että ai täälläkö tämä Himoskin on, enpä ole koskaan käynyt, pitääpä käydä joku kerta :) Sitten auto kääntyi kohti Himosta ja mökkiä. Pysähdyttiin mökin pihaan, jossa toisen kaasoni (joka on pohjoisesta) auto oli parkkeerattuna, tietysti olinkin arvellut hänenkin olevan paikalla. Koputimme oveen ja eräs ystäväni pohjoisesta (ei siis toinen kaasoni) tuli avaamaan oven... Aloin itkeä, koska sisällä odotti myös muita ystäviäni pohjoisesta ja muutama tuli lisää illan aikana. Olin aivan innoissani, ihana mökki ja ihania ihmisiä, voiko parempaa ollakaan.

 

Perjantai-ilta meni rennosti ilman erityisiä tekemisiä, nostettiin maljat kun kaikki vieraat olivat paikalla ja sain muutaman lahjan. Hammasharjan ja tehtävävihkon. Tehtävävihkon tehtävät piti saada hoidettua viikonlopun aikana ja aina tehtävän suorituksessa piti olla joku todistajana, joka otti kuvan, kun tehtävä oli suoritettu hyväksytysti, sain laittaa tarran merkiksi :)

 

Mentiin ajoissa nukkumaan, kaikki olivat väsyneitä työ- ja koulupäivistään sekä matkustamisesta. Uni ei kuitenkaan alkuun meinannut tulla ja aikaisin heräsinkin kun mietin jännittyneenä seuraavaa päivää :)

Aamulla noustiin muutenkin ajoissa ja lähdettiin aamuvalmistelujen jälkeen ulos. Kohti jotain mitä en tiennyt :)

 

Pysähdyimme respan luo, josta otettiin tulevan tapahtuman ohjaaja mukaan, mutten tiennyt mitä tapahtuu. Samalla mietin tehtäviäni ja tarkkailin kohtetita, missä sain niitä suoritettua, osa tehtävistä koostui tietynlaisten tavaroiden tai kasvien keräilystä. Kävelimme jäälle, jossa pian sainkin kuvan tulevasta ohjelmasta. Pelasimme alppicurlingia. Muodostimme joukkueet ja keksimme niille nimet. Aika vierähti pelatessa päivän puolelle. Oli todella kivaa yhdessäoloa, vaikkei meidän ohjaaja/tuomari ollutkaan itse erityisen kiinnostunut tehtävistään, mutta meillä oli mukavaa :)

 

Pelin loputtua lähdimme toisen kaasomme opastuksella kiertoreittiä pitkin mökkiin, tässä vaiheessa toinen kaasoni ja eräs ystäväni hävisivät ja muu seurue jatkoi tarpomista hangessa. Keräilin kävellessäni kukkia ja kasveja, jotka kuuluivat tehtäviini ja kävimme kaasoni opastamassa paikassa keräämässä havuja, jotka kuuluivat tehtäviini myös. Lähestyimme mökkiä, jossa naapurimökin luona pysähdyin pyytämään juotavaa, joka kuului tehtävälistaani myös sekä laskin mäkeä muovipussilla mökin vieressä olevalla pikkumäellä :) Oli todella mukava päivä ollut siihen saakka.

 

Saavuimme mökkiin, jossa toinen kaasoista ja ystäväni kokkailivat ruokaa meille. Seuraavaksi oli hetken aikaa vain omaa aikaa olla ja viettää aikaa, jossain vaiheessa iltapäivää, minun täytyi kertoa adjektiiveja puheseen sulhaselle ja vastailla sulhasta koskeviin kysymyksiin. Syötiin ja juotiin ja ilan lähestyessä olikin vuorossa sauna. Ennen saunaa minun kuitenkin piti tehdä yksi tehtävä, eli tehdä itselleni vihta. Ja talvella ei kauhean vehreää ole, keräilin mökin läheisyydestä risuja vihtaa varten :)

 

Sitten mentiin saunaan, minulle oli järjestetty perinteinen morsiussauna, joka sisälsi pahojen henkien karkoittamisen matkalla saunaan, eli ystävänäi ja kaasoni saattoivat minut saunaan ja ystävät hakkasivat saunan seiniin ja huusivat yhdessä "pahat pois", minut ohjattiin lauteilla istumaan keräämieni havujen päälle. Kerrottiin, ettei avioliittokaan ole aina niin helppoa, joten tässä siihen alkumakua :) Ja kuulemma tuo hääonne sille saunakavereista, joka ensimmäisenä istuu paikalleni havujen päälle, kun minä nousen siitä pois :)

 

Tekemälläni vihdalla ystäväni saivat hakata minua selkään tuodakseen itselleen onnea :) Kipeää kyllä kävi.... :D

 

Saunomisen väliin kuului myös mökin ympäri alasti juokseminen niin monta kertaa kuin on entisiä poikaystäviä, jotta ne voi jättää taakseen ja selkä pestiin suolalla, jottei vanha suola janota. Sain kananmunasta ja jauhoista päähäni, koska se tuo hedelmällisyyttä. Ja lopuksi minun piti heittää vihta katolle, josta sitten ennustettiin kumpaa sukupuolta olevia lapsia tulisimme saamaan :) Saunan lopuksi sain kasvohoidon toiselta kaasoistani :)

 

Loppuiltaan kuuului laulamista, syömistä, juomista ja illanviettoa. Sain iltaa varten häidenmme teemaväriin sopivat bilevaatteet ja teeman värien mukaisesti olivat pukeutuneet muutkin seurueen jäsenet :) Minut meikattiin ja hiukseni laitettiin puolestani. Ilta suuntautui kohti baaria. Vietimme mukavan illan ja tanssimme jalat kipeiksi. Seuraavana päivänä väsyneenä ja onnellisena kotiin. Oli aivan ihana viikonloppu <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Töhötti : minä jaksoin kyllä lukea! :) Täytyy sanoa, että tarinasi sattuu kyllä todella hyvin yksiin minun Millaiset olisivat unelmapolttarisi -ketjuun kirjoittamani kanssa -ihanat polttarit kuulosti olleen! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Töhötti: Voi että, niin ihanan kuuloiset polttarit sinulla! Aivan täydelliset suorastaan :) Juuri tuollaisista polttaribileistä minäkin haaveilen - mökkeilyä, hauskaa yhdessä oloa ystävien kesken, yllätysohjelmaa ja biletystä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aivan mahtavia polttareita on järkätty, ihan superia!

Mulla on kunnia toimia kaasona ensi kesän tulevalle morsiamelle.  Polttariporukkamme tulee olemaan aika sekalainen kattaus erilaisia ihmisiä,

siis 1 raskaana, 2 vanhempaa henkilöä ja muutama joka sanonut etteivät halua tulla baarikierrokselle... Siis apua, mitä pähkäilyä et mitä tehdään!

Nyt kuitenki silmiini osu yhden hääliikkeen ikkunassa mainos Samppalinnan Kesäteatterin polttaripaketista ja soittelinkin heille jo ja olen melko varma, että sinne mennään.

Ne ketkä haluaa esityksen jälkeen jatkaa rantaan laivoille ni jatkaa, mutta täs on se hyvä puoli et ne ketkä haluu lähtee esityksen jälkee kotii ni voi hyvin mielin lähteä, koska

polttarit on tavallaan vietetty.

Tuleva morsian siis pääsee lavalle! Ja me otetaan siihen vielä kuoharia ja mansikoita väliajalle:)

Ajattelin päivän siis nii, kun morsiolla loma et mennää aamul herättämää ja siit lähdetää mökille saunomaan ja brunssille ja päivä otetaa rennosti ja sit jollai erikoiskuljetuksel teatterille.

Jos sais vaiks jonku moottoripyöräl kuskaamaa tms.

Joka tapaukses sitte esitys ja siit jatketaa rantaa laivoille, mut ei mitää iltaohjelmaa muute, pidetää hauskaa ja nautitaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyynnöstä minäkin kerron tänne oman polttari kertomuksen viime lauantailta :girl_haha:

 

Hi hii....

 

Tyttöporukka tuli hakemaan kolmen jälkeen, ja antoi kassin jossa olevat vaatteet piti kuulemma pukea päälle...aiemminhan minua pyydettiin pukemaan mustat legginsit ja musta teeppari enkä yhtään osannut arvailla mitä joutuisin vielä pukemaan :girl_haha: kassista löytyi musta-kelta raitainen maija mehiläinen asu, siivet,sarvet ja gunther aurinkolasit   :ph34r:  :girl_haha: Omasta mielestä näytin aivan nololta....mutta kerranhan sitä naimisiin mennään! Meillä oli oma kuski ja veljeni omistama  kustomoitu pakettiauto jossa kaikki hienoudet sisällä...pöytä juomapidikkeineen, televisio, upotetut led valot katossa jne :tender: Ja ihania hempeitä rakkaus aiheisia kappaleita kuului kaiuttimista :blush:

 

Mentiin merenrannalle ja käytiin nuuhkimassa raikasta meri tuulahdusta niin muuten kuumana päivänä... (tahallaan veivät sellaiseen kohtaan jossa olivat yläosattomat uroot pelaamassa rantalentistä)  :blush:  Sen jälkeen kuski vei meidät syömään keskustan RAXIIN....Tulipa syötyä masu täyteen! Vaikka se mehiläis asu aiheuttikin varsinkin lapsi asiakkaissa hilpeitä katseita ja naurua :pupu_1: Sitten käveltiin hohtokeilaamaan....kummasti ihmiset baarien terasseilla tuijotti....kuului kommentteja: Pistätkö? Ja BZZZZ, sitä kuuli aika paljo koko illan (yön aikana) :girl_haha: Ja asiaan...hohto keilaus oli ihanaa! Sain jopa toiseksi parhaat pisteet, vaikka leikkimielinen kisahan se oli :girl_sigh: Sitten menimme puiston penkille ja tytöillä oli yllätykseksi kansio johon minun piti miespuolisilta ohikulkijoilta koko illan ajan kerätä neuvoja avioliiton onnistumiseksi ja miehenhoito ohjeita :girl_haha: Onneksi suurinosa kirjoitti asiallisia kirjoituksia, vain yksi nuorempi vasta valmistunut poika kirjoitti vähän öhöm....jätetään nyt sanomatta :girl_wink:

 

Toinen tehtävä oli harjoitella hääkimpun heittämistä...kaasot keräsi rehuja pitkin ruohikkoa ja sen heitin olan yli  :grin: 3. tehtävä oli hääpuvussa juoksu..mehiläispuvun päälle piti pukea jätesäkistä tehty juoksupuku..jä määrättyä reittiä piti juosta kierros...säkissä luki hääpuku :pupu_1: 4. tehtävä oli itkun pidätys harjoitus....piti kuoria ja leikata sipuli :blink: onnistuin pidätteleen itkuani mitä kummallisimmissa asennoissa kun yritin väistellä tuoksua...ja kädet onneksi sai tuoksuttomiksi sitruunalla. Loppu ilta meni juhliessa kaupungilla maija mehiläisenä :pupu_1:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Munkin on pakko hieman hehkuttaa mun eilisiä polttareita!

Tajusin päivän aikana että mua on pystytty huijaamaan jo pitkän aikaa ja mukana oli niin oma, kuin miehen suku ja vieläpä mun työkaverit!

Eli mulle oli laitettu työpäivä ja lähdin vähän normaalista poiketen pomoni kanssa torille edustamaan firmaamme. Noh olin siinä sitten n. 1,5 ehtinyt olla töissä, kunnes vieras mies toi mulle kassillisen vaatteita. Näin sekunttia aikaisemmin toisen kaasoni kävelevän kohti, mutta kun tiesin hänen tulevan torille, en ajatellut sen enempää. Molemmat kaasoni saapuivat siis hakemaan mua ja toinen lähti saman tien pois mun auton avaimien kanssa. Puin siinä sitten vanhan ajan armeija vaatteet päälleni ja lähdimme toisen kaason kanssa armeijan vanhalla kuorma-autolla liikenteeseen. Ajelimme metsäteitä kaupunkiin, jossa parkkeerasimme keskelle toria. =)

 

Torilla sain kaasoltani valokuvan jossa oli kuvattu joku paikka. Suunnistin sinne ja löysin yhden osallistujan lisää. Sain häneltä seuraavan kuvan ja näin jatkui kunnes olin löytänyt kaikki kuusi kadonnutta polttarivierasta. Siitä lähdimme autolla kohti läheistä sotilasaluetta jossa pääsimme kaikki panssarivaunun kyytiin! Sen jälkeen suuntasimme tankotanssiin ja piknikille. Ennen piknikkiä mun piti kerätä ihmisiltä ohjeita avioliittoa varten ja huippuohjeita sainkin! Paras oli 9v. tytöltä: jos mies juo kaljaa, lyö sitä paistinpannulla päähän ja raahaa se sänkyyn. :skilletgirl::girl_haha:

 

Piknikillä oli vastassa mun ja miehen sukulaisia ja lisää mun kavereita (heitä ei ollut kyllä kutsuttu,mutta ihana kun tulivat). Siinä sitten söimme ja vietimme rauhassa aikaa, kunnes mun tanssinopettaja pölähti paikalle. Mun piti esittää tanssisikermä heidän valitsemiensa asusteiden ja musiikin kanssa ja laulaa sen jälkeen ABBA:n Mamma Mia. Tämän jälkeen tanssimme vielä koko porukalla kansantansseja. Aivan huippua! Ja mainitsen vielä, että kaikki tämä tapahtui aivan kaupungin keskustassa puistossa jossa aurinkoisella säällä on porukkaa todella paljo, mutta onneksi nyt satoi. :P

 

Siitä suuntasimme meidän mökille syömään ja morsiussaunaan. Vietimme iltaa jutellen ja aamulla vielä muisteltiin päivää ja vertailtiin tankotanssissa kipeytyneitä paikkoja. Kaikista parasta tässä jutussa oli, kun mieheni ja yksi seurueen jäsenistä uskottelivat mulle pitkään, että suunnitelmat ei etene yhtään ja ideat on olleet ihan huonoja ja esim. tankotanssia oli ehdotettu, mutta kun se ei kuulemma ole yhtään mun juttu niin sinne ei voi mennä ja ja ja... eli mua on vedätetty ihan täysillä joka suunnasta jo pidemmän aikaa! :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällähän on tarinoita vaikka millä mitalla, mutta itse kerron nyt viime viikonloppuisen tarinani polttareista! 

Aamulla lähdin normaalisti töihin. Kesken työpäivän pomoni tuli kertomaan, että minua odotetaan parkkipaikalla. Parkkiksella odotti polttariryhmäni ja lähdimme matkaan.

Ensimmäisenä kävimme brunssilla ravintola Kiilassa ja tämän jälkeen minun annettiin shoppailla lempikaupassani Zarassa minuutin ajan niin paljon kuin ehdin käsiini koota.

Tämä oli ollut sulhasen idea, ja ehdottomasti yksi toiveistani. Mikä olisikaan ihanampaa kuin saada minuutin ajan shoppailla niin paljon kuin sielu sietää, tietäen että joku maksaa ostokset ;)

Päivän kohokohtana oli kuitenkin TANKOTANSSI paikassa nimeltä Rock the Pole. Minun oli aiemmin tehnyt mieli kokeilla tankotanssia, mutten ollut kehdannut lähteä tunnille. Opettaja oli kuitenkin aivan ihana ja itsevarmuuteni kasvoi tunnin aikana, kun pystyin tekemään pyörähdyksiä. Tankotanssi teki hyvää minulle muutenkin kuin vaan polttarimielessä, ja aion varmasti kokeilla uudestaan.

Illalla menimme Flamengo Spahan saunomaan ja tämän jälkeen lähdimme radalle pitkän kaavan kautta!

 

 

Kaasoni olivat nähneet kovasti vaivaa ja hääpäivällä on nyt kovat paineet peitota polttaripäivä ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kerronpa minäkin lyhyesti maailman ihanimmista, minun näköisistä polttareistani, jotka olivat toissaviikonloppuna.

 

Olin kertonut toiselle kaasoista toiveita polttareiden suhteen. Vaikka olen jo asunut yli 3 vuotta tulevan mieheni kanssa Kokkolassa, en ollut kertaakaan ollut Kalajoen hiekkarannoilla varsinaisesti nauttimassa rantatunnelmista. Toiveeni liittyi siis Kalajokeen. Tästäpä polttariporukka olikin keksinyt hyödyntää vanhoja Baywatch-kuteitani (jotka olin hankkinut kerran GooM-ristelyä varten) ja olinkin päivän hengenpelastajana hengenpelastusponttooni olkapäällä.

 

Aamulla sain salamyhkäisen tekstarin, jonka seurauksena löysin hengenpelastusponttoonini sängyn alta. Aikeissa oli leikkiä salapoliisia ja selvittää tekstarin lähettäjä, mutta en ehtinyt kun jo ovikello soi ja polttariporukka kolisteli sisään. Sitten käskettiin pakkaamaan laukku ja laittamaan hengenpelastajan asu ylle.

 

Päivääni kuului ensin lasilliset kuohuvaa ja ihana aamupala kaikkine herkkuineen. Sitten jalkahoito kala-altaassa, kalastus-aiheinen tehtävä torilla (tuleva mieheni harrastaa kalastusta) ja yksi askartelujuttu (jota tullaan hyödyntämään häissä) ja päiväkahvit piirakoineen. Tämän jälkeen suuntasimme Kalajoelle suppaamaan mereen surffilaudoilla (ihana koko porukalla toteutettava urheilullinen ohjelmanumero - olin toivonut jotain liikunnallista ajanvietettä), jonka jälkeen menimme sitten vielä uimaan, minä Baywatch-uikkarissa :)

 

Rantaleikkien jälkeen suuntasimme loma-asuntoon, jossa oli kaikki hienoudet kuten sauna ja iso, lasitettu terassi merinäköalalla. Kilistelimme jälleen kuohuvaa ja söimme ennen saunaa. Saunassa olikin perinteiset morsiusmenot, ja toinen kaasoistani aina kertoi perinteiden merkityksistä. Välillä kävimme terassilla vilvoittelemassa ja juomassa siideriä.

 

Saunomisen jälkeen aloimme valmistautumaan iltaan ja teimme erilaisia hoitoja ja toinen kaasoista meikkasi minut. Pukeuduin edelleen hengenpelastajaksi ja ponttooni lähti myös Dyyniin jonne menimme bilettämään (sisäänmenoni yökerhoon oli kuulemma ollut aika koominen kun harpoin rantavahti-meiningillä ponttooni olalla ja Baywatch-tunnari soi kännykässä) Koko polttariporukalla oli bilefiilis ja kaikki jaksoivatkin tanssia tappiin asti. Dyynissä oli muitakin polttariseurueita, joiden kanssa hengasimme.

 

En tiedä, miten voisin kyllin kiittää kaasojani, jotka olivat toteuttaneet kaikki toiveeni polttareiden suhteen. Olen onnellinen, että kerroin etukäteen, mitä polttareiltani haluaisin. Päivä on ikimuistoinen ja onneksi myös sää oli lähes täydellinen, jotta rannalla tarkeni! Maltan tuskin odottaa, että näkisin kuvat, joita päivän mittaan räpsittiin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin jaan kokemukseni ihanista polttereistani viime vkonloppuna. Olin aiemmin saanut polttareihin liittyvää nimetöntä postia, viimeisenä reilua viikkoa ennen prinsessarepun täyttö- ja käyttöohjeiden kera (reppua piti mm. pitää AINA mukana).

 

Mua tultiin hakemaan lapsuudenkotoa lauantaina kello kahdeksalta aamusti, ja annettiin kaksi minuuttia aikaa valmistautua. Juoksin taksiin, joka oli täynnä mun Satakunnan kavereita armeija-/viidakon tähtöset -teemaan pukeutuneina. Suuntasimme paikalliseen pubiin, jossa saimme aamupalaa ja hieman kurkunkostuketta. Lisäksi mua "rangaistiin", kun en ollut kahdessa minuutissa aamusti valmis ja en ollut kuljettanut reppua koko aikaa mukana eli siis jouduin punnertamaan yms. Lopuksi tanssittiin vielä pari mun lempparibiisiä pöydillä.

 

Sitten lähdettiin suuntaamaan Turkuun, jossa meitä odotti aamubrunssi ja mun Turun kaverit (plus yksi noukittiin matkalla kyytiin). Siellä mut puettiin verkkosukkiin, korkkareihin ja maastokuvioiseen minimekkoon. Sain myös muuta rekvisiittaa, mm. puuhkan, piiskan, kyltin, jota mun piti kantaa... Sieltä lähdettiin sitten pelaamaan lasersotaa, joka oli ihan superhauskaa :D Sen jälkeen käveltiin Turun keskustassa ruokapaikkaan, ja sieltä burleski-tunnille, joka oli ehkä yksi päivän kohokohdista :) Tässä välissä meidän taksi hajosi, mutta saatiin kyydit järjestettyä, ja lopulta taksikin oli taas toimintakunnossa.

 

Burleskin jälkeen suunnattiin Nauvoon mökille, jossa meillä oli vielä seksilelukutsut ja sen jälkeen uitiin ja siitä morsiussaunaan, jossa istuttiin sammal/havupedillä, vihdottiin mua, hakattiin saunan seiniä, pestiin hiukset kananmunalla ja heitettiin vihta katolle yms. morsiustaikoja :) Kello oli jo reippaasti yli keskiyön ja oli tarkoitus vielä hiukan naukkailla ja mennä sit nukkumaan, kun kaksi jätkää toisesta polttariporukasta (johon oltiin törmätty aiemmin Turun keskustassa) tuli hakemaan meitä heidän mökilleen, ja no mehän tietty lähdettiin, ja pämpättiin sielä vielä aamukahdeksaan asti :D Eipä tullut sinä yönä nukuttua, ja alkuviikko on mennyt todellakin toipuessa, mutta oli mulla ainakin sairaan hauskat ja ikimuistoiset polttarit, joista puhutaan varmaan vielä mummuinakin ;)

 

Edit. Lisäilen vielä sen verran, että Burleski-paikassa oli myös tanko, ja me olemme yhden kaverini kanssa harrastaneet tankotanssia jo pidempään, joten vedimme vielä loppuun pienen tankobattlen! Oli ihan sairaan kivaa, ja kuten joku muukin totesi, niin odotan, että näen niitä kaikki kuvia päivän varrelta :D

Muokattu: , käyttäjä: bridezilla2013

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Munkin on pakko jakaa maailman parhaat polttarini :) Samainen kertomus kuvien kera löytyy blogista kolmeen osaan jaettuna (täältä, täältä ja täältä). Pitkähän tämä siis on.
 
Mähän olin siis tiennyt polttarien ajankohdan jo kauan aikaa etukäteen. Tai tiennyt ja tiennyt, epäillyt enemmänkin. Viime viikonloppu oli siis viimeinen vapaa viikonloppu ennen häitä, joten todennäköisyys oli siis kovin suuri. Yön nukuin ihan hervottoman huonosti, kun jännitin niin kovasti aamua. Pötköteltiin miehen kanssa sängyssä siinä lauantaiaamulla ja kyselinkin, että "missähän ne oikein viipyy, kello on jo puoli kaheksan!" Yritin myös tarjoutua lähtemään koiran kanssa pihalle, mutta mies välttämättä halusi lähteä. Mä sitten menin suihkuun, kun en enää jaksanut maata paikoillani. Vähän suihkusta tulon jälkeen ovi avautui ja musiikin soidessa kaasot ja mun serkku talsivat sisään.
 
Sain listan, jonka mukaan pakkasin tavarat mukaani. Lompakko, henkkarit, passi ja kännykkä takavarikoitiin parempaan talteen. Sitten pakkauduttiin autoon, sain käteeni ensimmäisen vihjelappusen. Mä olisin kovasti ollut menossa maistraatin nurkille, jossa vihjelapussa ollut kuva oli otettu, mutta väärässä olin. En tiedä yritettiinkö mua hämätä, mutta aika kauan kurvailtiin ja lopulta ajeltiin Nekalaan. Pysähdyimme FresHairille, jossa mun naama laitettiin ihmismäiseen kuosiin. Täytyy sanoa, että meikki oli kyllä tosi nätti, ja pysyikin nättinä koko päivän ajan. Tuolla FresHairilla seuraan liittyi myös neljäs tyyppi.     Seuraava lappu liittyi ruokaan, mutten osannut yhtään ajatella, minne ajellaan. Lopulta tie vei Tampereen kylpylän edustalle Lapinniemeen, josta bongasin loput (no, kaksi :D) polttariporukan jäsentä. Luvassa oli veneilyä Näsijärvellä pienen brunssin merkeissä. Ilma venereissulle oli aivan mieletön, aurinko paistoi ihan pilvettömältä taivaalta eikä tuulikaan kovasti haitannut. Kohtapian lähdön jälkeen aamuinen musiikki laitettiin jälleen soimaan, ja kaasot totesivat, että on vaatteidenvaihdon aika.
 
Ennen kuin sain vaatteet käteeni, kaasot luovuttivat mulle muutakin. Olen siis jo pitkän aikaa haaveillut poliisiudesta, joten päivän teemana oli poliisikoulun pääsykokeet. Pääsykokeissa oli kolme osaa: kirjallinen, psykologinen ja fyysinen. Jokaiselle oli hienossa diplomissa oma ruksiruutu, johon sain merkinnän aina suorituksen jälkeen. Vaatteiksi mulle oli valkattu poliisin koppalakki ja musta tuubitoppi (olkaimetonta hääpukua ja rusketusrajojen syntymistä oli siis ajateltu!), johon oli ommeltu poliisinmerkki ja selkään kirjoitettu meidän päivämäärät.
 
Veneilyn jälkeen sain seuraavan vihjeen, joka sekin oli kovin mystinen. Suuntasimme Tampereen keskustaan erääseen toimistotilaan, jossa vuorossa oli pientä odottelua ja ehdin myös esitellä polttarisakin toisilleen. Sitten ovikello soi, ja mun silmät ja korvat peitettiin. Epäilin, että tämä hengen ravinto olisi jonkin sortin pappi, joka tulisi antamaan syntiselle uskomattomalle synninpäästön, mutta väärässä oli. Vuorossa oli jotain niinkin hupaisaa kuin naurujoogaa! Kieltämättä olin ensin vähän epäileväinen, kun olen vähän tämmöinen totinen torvensoittaja (NOT!), mutta oli kyllä niin kivaa. Poskiin oikein koski, kun lopetettiin. Mähän siis tosiaan nauran usein niissäkin kohdin, kun se ei todellakaan olisi soveliasta, joten ihan munlainen toiminta oli :)

Seuraava vihje olikin "rakkaus on ikuista". Mun päässä raksutti kovasti, mutta tyhjää löi. Matkalla tälle pisteelle mm. silittelin villisikaa ja mulle tehtiin jonkun random-tyypin toimesta taikatemppu, jota en edelleenkään tajua. Taival päättyi Laukonsillalle, jossa tämä ikuinen rakkaus sitten paljastui. Nuo ihanat ihmiset olivat ostaneet ja kaiverruttaneet meille rakkauslukon, joka mun oli määrä kiinnittää siltaan. Sain avaimen vielä talteen, jotta voimme sitten miehen kanssa yhdessä käydä viskaamassa sen sillalta alas. Se meidän on kahdella päivämäärällä varustettu punainen lukko, sikäli mikäli jotakuta kiinnostaa.

Seuraavat vihjeet olivat "arkea eri mausteilla" ja "piristystä arkeen". Ensimmäinen vihje johdatti minut Sokoksen nurkille, jossa käteen lyötiin rahakuori ja ajastin, eli mun oli määrä käydä hankkimassa niinikään rahakuoressa olevan listanmukaiset tarpeet. Ostettavat asiat olivat:
- Millä lepytät suuttuneen miehen?
- Millä aloitat lauantaiaamun?
- Mitä miehen tekee mieli seksin jälkeen?
- Millä sinut saa leppymään?
- MIES?
 

Palasin takaisin lähtöpaikalle hyvissäajoin mukanani kermamunkki, teepussi, Pepsi Max-pullo, suklaanappeja ja legopaketti. Kukin voinee mielessään miettiä, mikä asia liittyy mihinkin ;) Tämän Sokos-tehtävän jälkeen sain tuon "piristystä arkeen"-lapun, ja kiljahdin saman tien, että nyt mennään sellaiseen aikuisten liikkeeseen! Ja niinhän me mentiin. Tai minä menin. Liike oli Näsilinnankadulla sijaitseva Adam & Eve, joka kyllä oli varsin hyvällä maulla toteutettu liike. Voisin jopa mennä tuonne toistekin. Sama homma toistui myös siellä, eli sain rahaa ja ajastimen ja ohjeen noudattaa vihjelapun kehoitusta. Onneksi mulla oli apuna hirveän mukava myyjä :)

 
Tästä selvittyäni hetki odoteltiin, kun osa kävi roudailemassa tavaroita pois sieltä toimistolta. Vuorossa oli vihjelappu "Laukontori 12", eli Kaijakka! Sain eteeni karaokelistan ja ohjeen valita joku Paulan biisi laulettavaksi. No, Paulaa en laulanut, vaan biisiksi valikoitui Unelmia ja toimistohommia. Meillä oli myös yksi kovin ihana ihailija... ;) Ennen laulua oli kuitenkin vielä yhden vihjeen vuoro. Vihjeellä viitattiin ysiluokan luokkaretkeen Kreetalla, jossa tyyliin ensimmäisenä iltana juotiin tyttöporukalla Kermitit! (Tässä välissä huomautan, että en myönnä juoneeni alkoholia alaikäisenä, en todellakaan ;) Mun siis piti mennä tilaamaan moinen juoma tiskiltä.
 
Baarimikko ensitöikseen kyseli mun tutkintotodistusta. Hän siis sai antaa mulle suoritusmerkinnän näistä kauppatehtävistä, jotka edustivat psykologista puolta pääsykokeessa. Drinkin teossa hetki kesti, mutta lopputulos oli kyllä aikalailla täydellinen. Vain tähtisädetikku puuttui. Tämän kermitin kanssahan oli käynyt niin, että kaasot (en tiedä oliko mukana muitakin?) olivat perjantaina käyneet drinkin kuvan kanssa (kyllä, sen vuoden 2005 kuvan kanssa) Kaijakassa ja pyytäneet, että tällainen pitäisi saada. Baarimikko oli luvannut yrittää ja sanonut, että hänen pitää käydä kaupasta hakemassa kiiwejä, sillä niitä heillä ei normaalisti ole. Aww!

 

Parin karaokebiisin ja yhden valssin jälkeen oli aika siirtyä pihalle nurmikolle, jossa vuorossa oli luonnollisesti se fyysinen osuus. Circuit-tyylisesti tehtiin pareittain kyykkyjä, vatsoja ja heiluteltiin kahvakuulaa. Mulle oli myös tehty omaa energiajuomaa pulloon, jossa oli "imutestin" ohjeet. Ohjeet olivat kuin puhalluskokeessa, joskin tietysti imumuodossa. Sisältö oli ilmeisesti kossubatterya.
 

Selvisin fyysisestäkin osuudesta kunnialla, ja sen jälkeen oli aika jälleen vaihtaa paikkaa. Yksi polttarivieraista joutui tässä vaiheessa jättämään joukon ja siirtymään toisiin polttareihin jatkamaan. Mun seuraava vihjeeni sisälti vain yhden sanan: "MUILUTUSTA!" Autoon (erittäin kuumaan sellaiseen, toim. huom.) ahtauduttiin ja matka alkoi. Ja sitähän sitten oli, sitä matkaa. Ajankulustahan mulla ei periaatteessa ollut hajuakaan, mutta oletettavasti melkein pari tuntia ajeltiin. JA vain kertaalleen pysähdyttiin ABC-pissalla ja kerran sellaisella kuuluisalla puskapissalla. Aika vähällä selvittiin.
 
Matkan määränpää oli mökki Alavudella, kaikilla mukavuuksilla (järvi, juokseva vesi, vesivessa ja SUIHKU!) varustettuna. Aloitettiin syömisellä ja siinä sen jälkeen esittelin myös nämä ostokseni muille. Vielä ennen saunaa mulla oli yksi tehtävä: nallen pelastus, joka luonnollisesti myös videoitiin. Toivottavasti sitä ei esitellä kenellekään, sillä kirosanoja siinä vilisee aikalailla ;) Valitettavasti nallelle kävi kyllä ohraisesti, eikä se elvytyksestä huolimatta selvinnyt. RIP.
 
Viimeisenä vuorossa oli luonnollisesti morsiussauna. Oli kuulemma mieskaasolle ensimmäinen laatuaan ;) Luonnollisesti istuin katajanoksien päällä ja minua vihdottiin sekä hyvällä että pahalla vihdalla. Kaasot myös pesivät minut jauhoilla, suolalla ja kananmunilla ja tokihan minä myös juoksin entisten nimiä huudellen ympäri saunaa. Lopuksi se hyvä vihta heitettiin saunan katolle, ja tyttö meille sitten joskus tulee. Se, onko se minkälaatuinen tyttö, on vielä auki. Luulenpa, että koira on todennäköisin vaihtoehto.
 
Väsyneenä, mutta äärimmäisen onnellisena pääsin nukkumaan joskus yhden jälistä yöllä. Aamulla nukuttiin kohtuullisen pitkään ja puoliltapäivin suunnattiin nokka kohti Tamperetta. Eikä tällä kertaa pysähdytty edes puskapissalle :D
 
Päivä oli kyllä todellakin niin mun näköinen ja kaikki pienetkin yksityiskohdat oli hiottu ihan viimeisen päälle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olin saanut tietää polttarien päivämäärän jo etukäteen, mutta en voinut silti olla siitä ihan varma. En siksi saanut nukuttua aamulla kovin pitkään, saati tehtyä herättyäni mitään kovin järkevää. Kaasot ilmestyivät oven taakse vähän ennen kymmentä ja sain skumppa-croissant-mansikka-aamiaisen ja kaulaan työhöni sopivan morsiantunnuksen sekä muistiinpanovälineet.

 

Side silmillä mut roudattiin tekemään sushia, joka valmistui reilusti luvattua lyhyemmässä ajassa. Jäi hyvin aikaa sushi-piknikille kesäsäässä. Sen jälkeen silmät sidottiin uudelleen ja vaihdettiin kaupunkia, onneksi koko matkaa en joutunut olemaan huivi päässä. Perillä odotti loppu polttariseurue. Vähänkö oli hassua, kun toisilleen vieraat kaverini olivatkin saman katon alla!

 

Söimme ja joimme ja siinä ohessa arvuutin osallistujien vihjelapuista, kuka oli kirjoittanut minkäkin. Lapuissa luki muistoja vuosien varrelta ja mukana oli monia, joita en olisi heti edes muistanut. Niitä oli hauska sitten avata muille kuulijoilla ;).

 

Morsiussaunaa ennen sain päälleni perinteiset suolat, jauhot ja munat. Vanhat heilat piti myös huutaa ilmoille samalla, kun juoksin ympäri pihavajaa. Saunassa sain jalkakyvyn ja kasvonaamion, mutta myös kipakat löylyt karkottamaan pahoja henkiä. 

 

Ilta jatkui baarissa, jossa oli salsailta ja saimme tanssi hiki otsalla. Seuraavana aamuna oli ihanaa käydä majapaikan viereisessä järvessä vielä aamu-uinilla ennen brunssia. 

 

Polttarit olivat ihan mahtavat, koska mukana oli niin ihania ihmisiä. Ehdimme myös hyvin jutella, koska tehtäviä ja ohjelmaa ei ollut valtavan paljoa. Arvelin etukäteen muutamia juttuja, joita polttareissa voitaisiin tehdä, mutta ne menivät pieleen. Kaasot ja muu porukka olivat miettineet yksityiskohdat paljon pidemmälle, kuin olisin arvannut. Ainut harmi koko asiassa oli se, että viikonloppu loppui. Olisin mielelläni jatkanut vielä ainakin yhden päivän ;).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle pidettiin ns. jälkipolttarit, koska "karattiin" naimisiin jo aiemmin kesällä ja hääjuhlat on vasta tulossa. Erityisen hienon päivästä tekivät kaksi juttua. Ensinnäkin heti alkajaisiksi jokainen osallistuja antoi mulle lapun allekirjoituksellaan, jossa lupauduttiin kahden tunnin "orjatyövoimaksi" mihin tahansa juhliin liittyvään tai liittymättömään toimeen. Itkin aika vuolaasti laput saatuani, sillä olen aikalailla yksin ollut järjestämässä näitä juhlia, ja mun on todella vaikeaa koskaa pyytää mitään apua. Tämän he tiesivät ja ratkaisivat asian näin. Nyt on siis taskussa lähemmäs 50 käytettävää työtuntia, koska mieheni oli saanut samanlaiset laput myös.

 

Toinen erityisen kiva juttu oli se, että miehelläni oli omat jälkipolttarinsa samana päivänä, ja koska meillä on hyvin pitkälle yhteinen kaveripiiri, niin koko porukka kerääntyi loppuillaksi samaan baariin. Se oli varattu osaksi yksityistilaisuudeksi eli kaikki viettivät aikaa toistensa seurassa. Ja siinä riemussa melkolailla koko porukka (n. 25 hlöä) jatkoi aamuun asti puistossa musisoiden ja tanssien.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle järjestettiin tänä syksynä aivan mahtavat polttarit, jotka ylittivät täysin odotukseni ja täyttivät kaikki toiveeni! Koko niitä edeltävän viikon jännitin, mitä tuleman pitää, sillä olin saanut kaasoiltani ohjeeksi vain saapua perjantai-iltana Jyväskylään ja ottaa mukaan kaikkein kauneimmat ja seksikkäimmät alusvaatteeni. Alkoi vähän pelottaa, että onko vuorossa jonkinlaista nolausta tai muuta sellaista, mistä en tykkää... Vaikka olisihan minun pitänyt tietää, että kyllä ihanat ystäväni tuntevat minut läpikotaisin ja tahtovat minulle vain hyvää! ^_^ Yövyin yhden kaasoni luona, enkä oikein tahtonut jännitykseltäni saada unta...

Varhain lauantaina kesken aamupalan syömiseni paikalle pölähtivät kaksi muuta kaasoani. Onneksi ehdin ennen sitä käydä suihkussa ja vähän meikkailla! Polttariporukan pukeutumiseen oli valittu teemaksi festarit, joka tietenkin tiesi bändipaitoja, tennareita ja värikkäitä kukkanauhoja. Minä sain päähäni pinkin kruunun, kaulaan monivärisen lein, sekä ylleni mustan t-paidan, jossa luki edessä "LUOMUT" ja takana "Vapailla laitumilla 5.10. asti!" Ensimmäisenä minulta tietenkin takavarikoitiin puhelin, kamera ja rahapussi. Sitten minulle lyötiin käteen paksu ja koristeellinen vihkonen, eli vaimopassi, jossa oli erilaisia tehtäviä suoritettavaksi polttaripäivän varalle. Minulle kerrottiin, että kun kaikki osiot olisi onnistuneesti suoritettu, myönnettäisiin minulle naimalupa.

 

Vaimopassin sisältö oli seuraavanlainen:

TEHTÄVÄT:

SIGHTSEEING
- Kortit kertovat
- Stailaa lookisi kuntoon
- Herkuttele tunteella
- Oi niitä aikoja
- Arvaa kuka!

TAISTELU ELÄMÄSTÄ JA KUOLEMASTA

YLLÄTYSMOMENTTI

RUNO MIEHESTÄSI

TEE HUOMENLAHJA

30 MIN. MIEHENÄSI

VAIMON ROOLIIN ORIENTOITUMINEN

ÄÄNENAVAUS

BAARISEKOILU
- Shottia nassuun
- The Voice of Bride
- Toiveesta totta
- Tankkaus

KERÄÄ OHJEITA AVIOLIITTOON


Oli hauska yrittää arvata, mitä kukin osio pitäisi sisällään! Kun olin selaillut vaimopassin läpi, aloitimme ensimmäisen osuuden, eli sightseeingin. Minun piti vihjeiden ja karttojen avulla löytää erilaisiin pisteisiin ympäri kaupunkia. Pisteet osoittautuivat suosikkipaikoikseni Jyväskylässä. Lisäksi niistä löytyi aina uusi polttarivieras, joka napattiin autojen kyytiin! Kortit kertovat -stoppi oli ihana lempikauppani Harjun paperi, josta minun piti valita kolme sen hetkistä fiilistäni kuvaavaa postikorttia. Stailaa lookisi kuntoon -piste taas oli lempparikirpparini Centrum. Kirpputorilta minun piti valita mukaan yksi asuste täydentämään festariaiheista polttarityyliäni. Valitsin päähäni pinkit huulenmuotoiset lasit :girl_pinkglassesf:

Herkuttele tunteella -kohta tarkoitti tietenkin Spice Icea, jossa minun piti tilata itselleni annos, joka muistuttaa minua miehestäni. Herkuttelun jälkeen oli vuorossa Oi niitä aikoja -pysähdys, joka osoittautui entiseksi opinahjokseni. Siellä minun piti kertoa koko polttaripoppoolle jokin hauska muisto kouluajoista. Niitä riitti enemmänkin! Viimeinen piste, eli Arvaa kuka, oli lempikahvilani Wilhelmiina. Siellä sain tilata itselleni mitä vain halusin, joten päädyin tietenkin lempiherkkuuni - kanalla täytettyyn perunarieskaan, sekä jääkahviin. Nam! Samalla, kun evästimme, minulle annettiin ystäväkirja, johon yksi kaasoistani oli kirjoittanut kaikkien polttarivieraiden vastaukset ilman nimiä, lempinimiä, syntymäpäiviä ja muita liian paljastavia tietoja. Sitten minun piti vastausten perusteella arvata, kuka on kukin. Saatuani kaikki oikein, kirjoitin kirjaan itsekin. Tosi kiva tehtävä! Olen aina tykännyt ystäväkirjoista, koska niitä on niin ihana lukea vuosia myöhemmin ja muistella menneitä aikoja. Tästä jäi myös ihana, konkreettinen muisto polttareista :curtsey:

 

Kun mahat oli täytetty, oli vuorossa uusi osio vaimopassissa: Taistelu elämästä ja kuolemasta. Jännitti ihan älyttömästi, kun en arvannut yhtään, mitä on luvassa! Autossa yritin paniikissa arvailla, minne päädymme. Tehtävä osoittautui lasertaistelupeliksi Megazonessa. En ole koskaan kokeillut sitä aiemmin, eikä ollut juuri kukaan muukaan polttariporukassa. Siksi lähes kaikkia muitakin jännitti ihan kamalasti. Mutta voi että, se oli niiiiin hauskaa! Ihan superia! Nauroimme, kiljuimme, säikähtelimme, juoksimme pakoon, ammuimme, kilpailimme ja pidimme hauskaa. Olimme aivan hiestä märkiä ja hengästyneitä pelin päätyttyä! Minun taktiikkani ei tosin ihan toiminut, sillä yritin lähinnä piileskellä nurkissa muita pelaajia ja juosta karkuun, vaikka olisi vain pitänyt syöksyä rohkeana taistoon... Mutta vaikka pistesaaliini jäikin onnettomaksi, oli Megazone yksi päivän kohokohdista! Hävisin siis taistelun elämästä ja kuolemasta, mutta tulimme polttariseurueeni kanssa siihen tulokseen, että rauhaa rakastava vaimo on loppujen lopuksi parempi kuin sotaisa vaimo. Siispä minulla oli vielä mahdollisuuksia saada naimalupa! :lol:

 

Seuraavaksi minun käskettiinkin pukea päälleni ne seksikkäät alusvaatteet, jotka olin tuonut mukanani... Iik! Olin ihan paniikissa. Päädyimme autoinemme keskelle metsää ihmeellisten rekvisiittojen kanssa ja missiona oli ottaa tulevalle aviomiehelleni seksikkäitä alusvaatekuvia huomenlahjaksi :girl_haha: Tytöt olivat ottaneet suuren lakanan mukaan satunnaisten lenkkeilijöiden varalta, jotta operaatiomme jäi ulkopuolisille ihmisille salaiseksi. Aluksi en pystynyt yhtään rentoutumaan ja ajattelin, ettei kuvauksista tule yhtään mitään. Kuvista tuli kuitenkin todella hienoja! Ihan täydellinen, miehelle todella mieluinen huomenlahja. Kiva itsekin sitten joskus kurttuisena vanhana mummelina katsoa, että jopas minä joskus olin nuori ja nätti... :girl_haha:

Kuvauksien jälkeen siirryimme takaisin kaasoni asunnolle. Oli aika evästää ja viettää aikaa rennosti höpötellen, musiikkia kuunnellen ja herkutellen. Ystäväni olivat loihtineet ihanan polttarikattauksen, joka sisälsi muun muassa omenapiirakkaa, cookie dough -leivoksia, juustokakkua, valkosuklaalla ja nonparelleilla kuorrutettuja vaahtokarkkeja ja pizzaa. Tarjolla oli myös ihanaa vaaleanpunaista boolia, jota saadakseni minun tuli aina suorittaa jokin tehtävä, kuten esimerkiksi selittää muulle seurueelle sanoja Aliaksen tapaan, lausua runo suu täynnä vaahtokarkkeja ja ottaa itsestäni hölmö kuva jonkun kameralla.

 

Sitten jatkettiinkin jälleen vaimopassin täydentämistä. Ensin minun piti kirjoittaa runo miehestäni. 30 minuuttia miehenäsi -tehtävässä minulle lyötiin päähän lippis ja minun piti puolentunnin ajan käyttäytyä ja puhua niin kuin tuleva aviomieheni. Tytöt haastattelivat minua - tai siis miestäni - erilaisista aiheista, kuten musiikkimausta ja tulevista häistä. Sitten pääsin valmistamaan miehelleni toisenkin huomenlahjan; t-paidan, johon minun tuli kirjoittaa kangasväreillä asioita, joita hänessä rakastan. Tämän jälkeen oli vuorossa Vaimon rooliin orientoituminen, jossa minut pistettiin tiskaamaan pois illan aikana syntynyt tiskivuori. Tytöt olivat onnistuneesti valinneet tehtävään inhokkikotityöni, haha! Viimeiseksi ennen uuteen paikkaan siirtymistä minun tuli suorittaa Äänenavaus, eli tietenkin laulaa Singstaria, joka on lempipelini! Sain aina valita itselleni sekä kappaleen että kilpakumppanin. Kun olin laulanut jokaisen polttarivieraan kanssa, oli aika siirtyä viimeisen tehtäväosion suorittamiseen...

Vaimopassin viimeisessä, vaan ei suinkaan vähäisimmässä kohdassa minun tuli suoriutua tehtäväosiosta nimeltä Baarisekoilu. Lähdimme tyttöjen kanssa hilpeinä kävelemään keskustaan kohti Jyväskylän yöelämää. Ensimmäinen Baarisekoilu-osion tehtävistä oli Shottia nassuun. Suunnistimme Passioniin, jossa minun piti juoda mustikkashotti ja muistella vähän menneitä, sillä meillä on yhden kaasoni kanssa takana aikamoisia seikkailuja kyseisessä baarissa opiskeluaikoinamme. The Voice of Bride tarkoitti tietenkin karaokea, ja paikkana toimi Karaoke Bar Helmi. Onneksi ei tarvinnut laulaa yksin, vaan sain valita polttariseurueesta muitakin hoilottamaan kanssani! Ensin lauloimme parin ystäväni kanssa Aikakoneen kappaleen Odota, jonka jälkeen vedimme vielä toisten ystävieni kanssa The Rasmuksen biisin F-F-Falling.

Toiveesta totta -tehtävää varten siirryimme seuraavaan baariin, Katseeseen. Siellä minun piti esittää dj:lle biisitoive ja sitten tanssia kyseinen kappale tanssilattialla, jossa kyllä viihdyimme muutenkin tiiviisti koko ajan. Bailatessa tuli melkein yhtä kova hiki kuin Megazonessa taistellessa! Katseessa minun piti myös kerätä miehiltä todistusaineistoa siitä, että minulla riittää kyllä vientiä, jos vaikka oma mies sattuisi sen joskus unohtamaan... Sittenpä minulla olisi konkreettisia todisteita esitettävänä! Niinpä sain miespuolisilta juhlijoilta muistoksi mukaani muun muassa niin lottokupongin, viisisenttisen, filtterin kuin hygieniapassinkin! :D Viimeinen tehtävä oli Tankkaus, eli baari-illan pakollinen päätös: aamuöinen kebab-annos väsyneessä, mutta iloisessa seurassa. Se tekikin erittäin hyvää pitkän ja vauhdikkaan päivän jälkeen.

 

Jo aamupäivällä minut oli ohjeistettu keräämään kaupungilla kulkevilta ihmisiltä ohjeita avioliittoon, joille oli oma osionsa Vaimopassissa. Keräsin niitä aamupäivästä lähtien aamuyön pikkutunneille saakka, jotta saisin mahdollisimman monipuolisia ja erilaisia neuvoja avioliittoni onnistumiseksi. Sieltä tulikin jos jonkinlaista vinkkiä! Niin asiallista kuin... no, ihan ihmeellistä skeidaakin. Vaimopassiin kirjoittivat niin vanhat herttaiset mummot kuin paikalliset puistonpenkin tapajuopotkin. Yksittäiset ihmiset, pariskunnat, nuoret, vanhat, eronneet... Viimeiset ohjeet keräsin eräältä hauskalta miesseurueelta nautiskellessamme ravintolan edustalla kebabia ja ranskalaisia, ennenkö kömmimme jo valmiiksi puoliunessa nukkumaan kukin kenenkin kämpille.

Kaikki tehtävät oli siis suoritettu! Päivän päätteeksi Vaimopassin viimeinen sivu täyttyi ihanien polttarivieraideni nimikirjoituksista, kun he virallisesti myönsivät minulle naimaluvan. Fiilis oli kuoleman väsynyt, mutta ihan mielettömän onnellinen. Olin liikuttunut siitä, kuinka paljon tytöt olivat nähneet minun vuokseni vaivaa. Oli myös aivan ihanaa, että ainoastaan yhtä lukuunottamatta kaikki polttarivieraani olivat päässeet paikalle, vaikka ystäväni asuvatkin kaikki eri puolilla Suomea! :-X Polttarit olivat ihan minun näköiseni ja vielä hauskemmat kuin olin uskaltanut odottaa. En olisi ikinä arvannut, että yhteen päivään saa mahtumaan noin paljon kaikenlaista kivaa. Se oli ehdottomasti yksi elämäni hauskimmista ja tapahtumarikkaimmista päivistä! ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Huikeat polttarit! Kelpaisi mullekin tuollaiset! :)

 

Ne oli kyllä ihan mahtavat! :-X  Toivottavasti säkin saat yhtä huikeat polttarit itsellesi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Terkkuja meidän polttareista :D

 

Eli osallistuttiin miehen kanssa tänään Vaasassa Väriestejuoksuun, nyt kotona, pullo viiniä ja saunaan :) Aurinkoinen päivä ja hauskaa liikuntaa, ihan mahtava päivä on ollut!

 

(Meillä on siis salahäät, siksi pidettiin tämmöinen kahdenkeskeinen hupipäivä)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli kanssa aivan mahtavat polttarit muutama viikko sitten!

 

Mut tultiin lauantaina aamulla herättämään kotoani, jossa sitten sain 15 min aikaa laittaa itseni valmiiksi ja kerätä kamat. Siitä sitten hypättiin autoon ja mulla tietenkin silmät sidottuna. Suunta oli kohti Helsinkiä, ja kun sain silmät taas auki niin selvisi, että olemme kattilahallin pihassa, melkein kaikki ihanat polttarivieraat kasassa, vain yksi rakas ystävä puuttui ulkomaanmatkan takia. Menimme sisään, ja minulle selvisi että kyseessä on sirkuskoulu! Siellä sitten kaikki jonglöörasimme, hypimme trampoliinilla, teimme kuperkeikkoja ja puuhasimme kaikkea muuta hauskaa yhdessä.

Tämän jälkeen matka jatkui ystäväni luokse, johon minut taas kuljetettiin silmät sidottuna. Sisään kun pääsimme, oli minulle aivan ihana yllätys, kun ei tämä ainoa "puuttuva" ystävä enää missään reissussa ollutkaan, vaan oli ollut laittamassa meille kaikille upeaa lounasta! Lounaan ohessa katselimme kuvia minusta ja kavereista, jotka vieraat olivat keränneet kasaan.

 

Ruoan jälkeen ohjelmassa oli hieman tutustumista leikin muodossa, ja ihanaa hemmottelua. Ystävät laittoivat minulle upeat hiukset ja meikit, sekä tekivät jalkahoidon ja lakkasivat kynteni. :) Polttareissani oli teemana festarit (olen vakkarikävijä), mikä näkyi hauskasti vaatteissa ja koristeissa, meillä oli kaikilla festarirannekkeet, ja minulla tietysti vip-passi. Lisäksi kaikilla meillä oli hienot oranssit (häiden teemaväri) huivit päässä. Lisäksi kannoin koko päivän hauskaa reppua, jossa oli sitten pientä festarivarustetta.

Hemmottelujen ja laittautumisen jälkeen suuntasimme keskustaan, ja kävimme etsimässä minun johdollani pari geokätköä, joka minun ja sulhasen yhteinen harrastus (myös pari polttarivierasta tätä harrastaa, niin he olivat tämän organisoineet). Kätköilyn jälkeen suuntasimme kohti Shakers-baaria, jossa pääsin itse tekemään drinkkini baaritiskin toiselle puolelle. Se oli aivan superhauskaa! Siellä sitten joimme kaikki parit drinkit ennen kuin matka taas jatkui. Ennen drinkkien tekoa sain myös hankkia yleisöä ja opettaa vieraille ja yleisölle laululeikin tennispalatsin edessä. :D Sain myös kaksi partiokaveriani mukaan esiintymään.

 

Kaiken Helsingissä pyörimisen jälkeen suuntasimme Pornaisiin mökille. Mökki oli ihan mahtava, monta sänkypaikkaa, iso keittiö ja tupa, lisäksi hyvä sauna. Mökillä sitten vietimme mukavan illan: söimme aivan mahtavan illallisen, saunoimme kaikkien perinteiden mukaan, herkuttelimme suklaaputouksella, joimme, tanssimme ja nauroimme.

 

Aamulla heräilimme ja siivoilimme, jonka jälkeen siirryimme brunssille lähistölle aivan upeaan vanhaan myllyyn(?) joen varteen. Paikka oli ihan mielettömän upea ja tunnelmallinen, ja ruoat olivat ihania. Brunssin jälkeen suuntasimme sitten kotiin päin.

Kaiken tämän tekemisen lisäksi oli aivan huikeita pieniä juttuja ja ohjelmanumeroita, jotka kruunasivat koko reissun. Siskoni oli organisoinut sellaisen, että kaikki toivat jonkun tavaran joka kertoi meistä, ja niitä sitten yksitellen nostettiin pussista ja minun piti arvata kuka tavaran on tuonut. Ystävät olivat myös täyttäneet "ystäväkirjaa" minusta/meistä (esim. ensitapaaminen, millä olen hurmannut heidät yms.) ja minun piti sitten taas osata yhdistää oikea paperi oikeaan henkilöön. Siskot olivat myös mökkimatkalle minulle hankkineet eväät, jotka olivat aivan samanlaiset kuin meillä aina lapsena oli mökkimatkalla. Kaikki jutut oli tehty ja suunniteltu ajatuksella, ihan minua varten. Polttarit olivat juuri minun näköiset ja nautin niistä todella paljon! Toivoin paljon yhdessä tekemistä ja mukavaa olemista, ja juuri sitä sainkin. Monessa vaiheessa päivä meinasi mennä vanhojen juttujen muisteluun, ja se oli aivan ihanaa. Vieläkin meinaa olla tippa linssissä kun muistelee mahtavaa viikonloppua jonka sain! 

Kaikkein parasta vielä polttareissa oli se, että olin halunnut paljon vieraita (17), ja kaikki pääsivät paikalle! Kaikki myös nähdäkseni viihtyivät hyvin ja tulivat toimeen keskenään, vaikka ihan eri porukoista olivatkin. Huippua! 

Mahtavia polttareita kaikille joilla se on vielä edessä, ja kaasoille ja muille järjestäjille paljon ideoita. Pienetkin jutut huomataan ja niitä arvostetaan. :)
 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannanpa nyt korteni kekoon minäkin... :P

 

Polttarini hipoivat täydellisyyttä. Vähän oli riitaa ja sen sellaista, satoi, polttarivieraita oli vähän, mutta niistä kaikista selvittiin.

 

Minulle tuli postiluukusta edellisenä päivänä tiedote, että polttarit alkavat seuraavana päivänä. Paperissa oli lista mitä kaikkea minun täytyi ottaa mukaan. Minulla oli ollut pari päivää mieli tosi maassa ja olin muutenkin muuttopuuhien keskellä, joten etsi siinä nyt sitten kaikista muuttolaatikoista tarvittavat tavarat :P Noh, tästä selvittiin.

 

Kaasoni tuli minua hakemaan kotoa ja lähdimme toiselle paikkakunnalle, tunnin ajomatkan päähän Seinäjoelle. Siellä tapasin muut polttarivieraat (jopa kaksi kaveriani... :( ). Kaaso antoi minulle polttarirekvisiittaa (bride to be-rintamerkki, -nauha ja -kruunu. Sitten sain tehtävän.

 

Tehtävä: Sain paperin johon oli kirjoitettu kaikenlaisia tavaroita aakkosittain. Esim. a = auto, g = grilli, n = nukke, v = vene, jne. Harrastan valokuvausta, joten minun piti kuvata polttareiden aikana nämä kaikki tavarat jossain muodossa. Suuntasimme kauppaan ja kaaso sitten käski minun ruveta jo siellä kaupassa kuvaamaan. Noh, eikun tuumasta toimeen.

Tämä tehtävä oli helppo, eikä herättänyt kenenkään huomiota sen kummemmin. Sellaista olin toivonutkin.

 

Kauppareissun jälkeen lähdimme kohti tuntematonta määränpäätä. Lähdimme Seinäjoelta itään päin ja veikkasin että päädymme Venäjälle. Sinne asti emme päässeet, vaan päädyimme Alavudelle sairaan hienoon mökkiin! Mökissä oli melkein hehtaarin kokoinen terassi ja kaiken kukkuraksi vielä poreallas! Pyörittelin silmiäni ja ihastelin kaasolle että kuinka paljon tämäkin lysti maksaa...

 

Sinä iltana emme tehneet enää paljoakaan, muuta kuin asetuimme kodiksi mökkiin ja söimme sekä tietenkin testasimme poreallasta. Vaikka ulkona oli kylmä, porealtaassa pystyi ihan hyvin olemaan bikineillä. Kivaa rentoutumista.

 

Seuraavana päivänä alkoivat aktiviteetit, kaasoni järjesti "olympialaiset". Lajeina olivat tikanheitto, haavikalastus ja kroketti ulkotiloissa. Sisätiloissa kilpailimme Fortuna-kuulapelissä ja yhdessä tikkupelissä. Emme ehtineet kaikkia kaasoni suunnittelemia lajeja suorittaa, sillä jatkuva sade pilasi sulkapallon ja muut ulkona suunnitellut lajit. Tämä jäi harmittamaan.

 

Kun olympialaiset olivat ohi, ruvettiin grillaamaan mökin pihassa olevassa hienossa kodassa. Sen jälkeen syötiin ja käytiin joessa soutelemassa. Sitten illalla mentiin taas porealtaaseen, laulettiin karaokea ja käytiin paikallisessa baarissa tsekkaamassa musiikkitarjonta.

 

Viimeisenä päivänä ei ollut oikein energiaa mihinkään muuhun kuin mökin siivoamiseen.

 

Olisin toivonut enemmän noita tehtäviä, mutta olen kyllä tyytyväinen tuohon meidän mökkiin ja varsinkin porealtaaseen. Lisäksi kaasoni oli ainut joka maksoi koko lystin, joten siihen nähden olen tosi tyytyväinen ettei ruvettu mitään kalliita juttuja tekemään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli ihan mielettömän upeat polttarit!! :`)  Vieläkin tulee kyynel silmään kun muistelee. Ihana päivä, ihanat ystävät!

 

Perjantai-iltana 27.6 tiesin että ystävälläni on yövuoro töissä. (kaasolla itseasiassa) , ja toisella kaasollani oli kädet täynnä miehensä synttärikakun tekemisessä. Olin ihan varma että polttarit ovatkin viikkoa ennen häitä... Perjantaina oli kipeä olo, mutta vedin överit annokset vitamiinia ihan purkista ja marjoista. Join sitruuna-hunajavettä litratolkulla etten vaan sairastu nyt tässä kuussa! Kaverit oli FB:ssä omassa salaisessa ryhmässään spekuloinu että jos oon kipeä niin voi tuho!! :D  Onneksi siis ensimmäistä kertaa ikinä, voin ihmeparantumisen ja lauantaina sanoin miehelle herätessä että tosi hyvä olo. :)  JES! 

 

Aloin tekee launtaina 28.6.2014 aamupalaa tytölle tyytyväisenä ja sanoin miehelle että käyn lähikaupassa mutkan ekana. Mies oli vaan oikeen tylsästi että joo käy vaan. Se ovela kettu! ;)

Menin tytön kanssa kauppaan ja lyllersin takasin kotiin. Aloin tekemään clubileipiä, ja aloin munia pilkkomaan niin kuulin kun ovikello soi.. No ajattelin että siellä on naapurin muori, tai lapsen kaveri. Mies meni avaamaan kun pyysin... YHTÄKKIÄ kuului kihitystä ja näin kun kolme ihanaa  ystävääni tuli kameran kanssa. Yhdistin päässäni asioita ja aloin itkemään  ja kiljuin ihan räkä poskella että MUNAN PILKKOMINEN KESKEN!!  EIKÄ!! ONKO MULLA POLTTARIT!?!?  :-X:lol:  

 

Tytöt vaan antoi mulle sopimuksen mikä piti lukea ja allekirjoittaa. Lupasin olla peruuttamatta kenenkään hääkutsuja ja olla aina ystävä heidän kanssaan sekä muistelemaan tätä päivää hyvällä fiiliksellä! 

Tärisevin käsin allekirjoitin paperin ja sain toisen paperin käteen. Siinä oli kaikki mitä piti pakata mukaan suureen seikkailuun!! Piti laittaa lenkkarit ja lenkkivaatteet päälle ekana.  Mitään en tiennyt mutta uimapuku, pyyhe, suihkutarvikkeet, 2 toppia, housut, sukkahousut, legginsit, meikit, baarikengät, hiustelaittovermeet jne. piti ottaa mukaan ja kännykkä laittaa äänettömälle ja antaa kaasolle piiloon etten saanu kehenkään yhteyttä! :D

 

Sitten mun silmät sidottiin ja mentiin autoon, mua ajelutettiin tyttäreni lastenkypärä päässä ja side silmillä pitkin kaupunkia. Sitten pääsimme rantakadulle ja mun piti sieltä hölkätä noin 200m terassiravintolan luokse jonka edessä kaikki ihanat ystävät odotti piknikillä kuoharien, suklaan, mansikan ja vesimelonin kera!  :wub:   Tuli taas pikku itkut ja olin tosi liikuttunut!  

Syötiin hyvin ja rauhassa ja mentiin sitten juomaan parit juomat ravintolaan ja laittautumaan kunnolla! Olin merirosvokapteenitar valmiina valloittamaan maat ja mantereet kauniin miehistöni(naisistoni ;) )  kera!  Oli kuule viimisen päälle kaikki ja sain kaupitella kultadubloneja (suklaarahoja) mikäli halusin. Ja se oli itseasiassa hauskaa. :D Sain ihanan ennustuksenkin!

Käytiin syömässä hamppariateriat ja kierreltiin kaupungilla.

Sitten mentiin meille varatulle tanssitunnille keskustaan nurmikolle, ja meillä oli huippua!  Tanssittiin Pirates of the Caribean tunnarin tahtiin ja opettaja oli ihan mahtava!  Sitten harjoiteltiin viettelevä tanssi Moulan Rouge-tyyliin ja oltiin niin kuumia että oksat pois! Lopukse se tanssi kuvattiin ja mut nostettiin tosi korkealle ilmaan  :D    Oli ihan mahtavaa!   Mulla oli mukana koko ajan urheilujuomapullo (lonkeroa sisällä) ja oli hauskaa! 

 

Sitten silmät sidottiin ja mentiin TAAS autoon, sitten ihanat ystävät oli vuokrannu mökin meille. Kun pääsin mökille olin ihan liekissä ja innoissan ja sit tuli taas itku kun oli niin ihana ylläri se mökkikin!!  Saunottiin ja herkuteltiin piiiiiiiiiitkän kaavan mukaan! Muistettiin juua oikeen hyvin myös ;)  Kaikilla oli hauskaa ja hyvä mieli. Ilma oli tosi hyvä ja nautittiin elämästä. Mulle tehtiin morsiussauna ja pestiin kaikki synnit pois kananmunalla, suolalla ja jauhoilla. Piti istua kielojen päällä saunassa ja juosta koivut ympäri ja huutaa exät ilmaan niin ei jää ne enää vaivaamaan!  ;)

 

Ihan mahtava fiilis kaikilla, kellään ei ollut paha mieli tai mitään!

 

Laittauduttiin oikeen kuumiksi merirosvottareiksi ja lähdettiin yöelämään!!  Tytöt oli tehnyt ihanan pääkallolipunki missä luki parasta ennen 26.7.2014!  :P    Sitä mä sielä heiluttelin ja mulla oli kaksi miekkaa että sain haastaa ihmiset kaksintaisteluun!!  B)   Muutama lähti ja sain myytyä rahojakin mutta hyvällä mielellä. Ei ollu tyrkyttävää pakkoa vaan baarissa ihmiset osti ihan huimaan hintaan niitä ja ihasteli meidän pukuja! :P   Ihan huippua!!!  Lisäksi pyysin neuvoja avioelämään ja niitä tuli kiitettävästi!

Sit kun alko veto loppumaan niin ihana kaaso talutti mut taksiin ja menin kotiin yöksi. Ja ihan mahtava päivä oli! En voi kuin olla onnellinen noin ihanista ja rakkaista ystävistä!! :curtsey:

 

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

 

PS. Kuvien kera sama tarina löytyy polttarikertomuksista! En ihan tänne viittiny kuvia laittaa. :)

Muokattu: , käyttäjä: T.I

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla oli aivan mahtavat polttarit ja tässäpä olisi kertomus niiden kulusta:

Aamulla herään klo: 09.00 ja mieheni antaa minulle kirjekuoren. Avaan sen ja siellä on silmälaput, lasten leikkikäsiraudat ja kirje. Kirjeessä sanotaan seuraavaa:

”Hei!

Kuten arvaatkin, sinulla on tänään polttarit. Syö tukeva aamiainen ja pue oma vanhojentanssipukusi päällesi. Laita myös pukuun kuuluvat kengät, alushameet ja hanskat. Voit pakata pukuusi kuuluvaan pikkupussukkaan tarvitsemasi tavarat. Tämän jälkeen tule silmät sidottuna ja kädet seläntakana käsiraudoilla kytkettynä parkkipaikalle klo: 10.00.”

 

Tämän jälkeen minulle tuli superkiire. Onneksi mieheni oli kattanut minulle aamupalan valmiiksi, joten sain sen nopeasti alas. Kiire johtui lähinnä tuosta pukeutumisesta, sillä tarvitsin siihen mieheni apua nyörityksen kanssa, eikä puku muutenkaan ollut niitä helpoimpia puettavia.

No, sain onneksi puvun ajoissa päälleni ja silmälaput silmilleni. Mieheni kiinnitti käteni vielä seläntaakse niillä leikkikäsiraudoilla ja talutti minut aluksi hissiin ja siitä sitten ulos (voitte arvata, että ei ole helppoa kävellä sokkona ja kädet seläntakana 8 sentin piikkikoroilla, vaikka toinen taluttaa ja tukee).

Ulkona mieheni luovutti minut kaasoni hoteisiin, joka talutti minut saman tien autoon ja matka kohti tuntematonta alkoi. Perillä minut otetaan ulos autosta, side pois silmiltäni ja käsiraudat irroitetaan. Näen samalla ekaa kertaa polttariseurueeni, johon kuuluu kaasoni lisäksi 5 parasta ystävääni. Paikan päällä on vossikka ja pääsen vossikka-ajelulle ympäri kotikaupunkiani.

Tämän jälkeen autolla saan takaisin ”matkavarustukseni”, kuten kaasoni sitä nimitti eli silmälaput silmille ja käsiraudat ranteisiin seläntaakse. Tämä siirtymä on lyhyt ja päädymme satamaan, josta lähdemme sisävesiristeilylle.

Risteilyn jälkeen seuraavana etappina on puisto, jossa olemme piknikillä ja piknillä saan tunnistaa eri viini- ja suklaalaatuja silmät sidottuna. Lisäksi pelaamme mölkkyä. Piknikin jälkeen taas matkavarustus päälle ja autolla eteenpäin.

 

Seuraava pysäkkimme on jousiammuntarata, jossa pääsen kokeilemaan jousiammuntaa, joka on todella hauskaa. Matkavarus päälle ja eteenpäin.

 

Seuraavassa paikassa en saa heti silmälappuja pois, vaan minua talutetaan eteenpäin ja arvaan hajun perusteella, että olemme hevostallilla. Kun saan taas nähdä, on edessäni hevonen ja minulle kerrotaan, että pääsen ratsastamaan. Ihmettelin tätä kovin, sillä asuni ei oikein soveltunut ratsastamiseen. Huomasin seuraavaksi, että hevonen satuloitiin naistensatulalla, joten tajusin, että voisin ratsastaa tässä puvussa. Vaikka minulla oli runsaasti ratsastuskokemusta aiemmin, en ollut koskaan ennen ratsastanut naistensatulassa. Se oli aivan huippua! Voisin lähteä koskavain uudestaan.

Jälleen eteenpäin. Kun seuraavan kerran näen muuta kuin mustaa, huomaan, että olemme erään ystäväni kesämökillä, jossa ruokailemme oikein pitkän kaavan mukaan.

 

Ruokailun jälkeen silmäni sidotaan taas ja oletan, että lähdemme jonnekin. Näin ei asia kuitenkaan, vaan pukuani aletaan riisumaan päältäni ja minut puetaan uudestaan sekä istutetaan tuolille. Jalkani pujotetaan ikään kuin johonkin tiukkaan säkkiin ja ihmettelen kovin, mikä asu tämä on, kun en voi todennäköisesti edes kävellä tässä. Lisäksi saan olkaimettomat bikinin yläosat päälleni. Kun silmäside poistetaan, huomaan, että minut on puettu merenneidoksi. Alaosa oli siis sellainen kireä, pitkä kangassuikale, jonka päässä oli pyrstö, joka oli jotain muovia tms.

 

Tämän jälkeen kaaso nappasi minut kantoon (olen pieni juuri ja juuri 160 cm pitkä ja kaasoni on yli 180, joten kantaminen onnistui helposti) ja vei minut laiturille, josta pulahdin uimaan. Myös muu polttariseurueeni tuli uiskentelemaan. Tuollainen merenneitohäntä päällä oli yllättävänkin helppoa uida, potki vain kummallakin jalalla yhtaikaa ”sukelluspotkuja”. Uimareissun jälkeen kaasoni kantoi minut saunaan, jossa teimme morsiustaikoja. Lisäksi pääsin käymään vielä pari kertaa uimassa merenneitona.

 

Saunan jälkeen pääsin eroon merenneitoasusta ja sain päälle normaalit bikinit. Seuraavaksi vuorossa ovat lettukestit ja illasta vielä lautapelejä ennen nukkumaanmenoa.

 

Aamulla polttarini ovat ohi ja pääsen takaisin kotiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin - viikonloppu takana ja maailman täydellisimmän polttarit! Mun polttariporukka koostui 11 jäsenestä, joista kaksi oli poikia. Ystävyys ei katso sukupuolta ja mun mielestä idioottimaista olisi yrittää järkätä vaan tyttöjen juhlia kun kerta muutama paras ystävä on poika. Niin, ja kaasoni on myös miespuolinen... Kaasomies siis :)

 

Mutta, lauantaiaamuna olin juuri kaatamassa itselleni aamukahvia kun ovikello soi, ja oven takana seisoo Jarmo "Seppo Taalasmaa" KoskI! :D Jarmo/Seppo siinä lakaisi mun etupihaa ja teki muitakin talonmiehen hommia. Kysyi, että lähdetäänkö ajelulle :D Samalla poikaystäväni kantoi hänen pakkaamansa tavarat mulle pihalle ja hypättiin Sepon kanssa hienoon katumaasturiin. Takapenkillä siemailtiin kuohuvaa, juteltiin hänen urastaan, näyttelijäntyöstä ja teatterista ja mietittiin, että mihin mahdan olla menossa. Todella mukava henkilö ja herrasmies! :)

Minut jätettiin kyydistä puistossa meren rannalla jossa näkyikin piknikillä tuttuja naamoja. Nautittiin ihana brunssi, mulle oltiin tehty omat "hääastiat" ja myös skumppapullojen etiketit oli muokattu teemaan sopiviksi. Sain mukaani myös tehtäväkirjan josta suoritin sitten erinäisiä tehtäviä pitkin päivää; pidin puistossa opastetun turistikierroksen (olen tehnyt töitä matkaoppaana) sekä kyselin yhtä sun toista neuvoa matkan varrelle osuneilta onnettomilta =) Testasin myös erään ohikulkijan kanssa häävalssin sujuvuutta jne jne.

Puistosta siirryttiin rantaan jossa to-del-la kuuma mieshenkilö opasti meidät SUP-lautojen päälle ja pääsimme muutamaksi tunniksi SUPpailemaan Rajasaaren ympäri. Käytiin myös uimassa laudoilta käsin ja ohjasin jooga-liikkeitä ystävilleni (olen myös vetänyt jumppatunteja sivutyönä).

SUPpailun jälkeen pakkauduimme autoihin ja minut ajettiin Kaivopuistoon, jossa hyvin nopeasti tajusin, että edessä olisi Suomen korkein benji-hyppy!! TÄYDELLISTÄ! Minulla oli muuten koko päivän ajan Go Pro -kamera otsassa, joten saadaan hyvä dokumenttivideo koostetuksi häihin :) Poikaystäväni siskon mies on kamerapuuhastelija ja graafikko, hän suunnitteli kutsumme ja ilmeisesti nyt parhaillaan editoi polttarivideota :)

Benjihyppy oli mahtava! Kaikki sujui todella hyvin ja ystäväni pitivät huolen, että olin syönyt ja juonut (mutten liikaa) ennen hyppyä niin ei tullut  yhtään huono olo, päin vastoin: adrenaliini virtasi!

Hypyn jälkeen juuri tämä samainen kameramies eli tulevan kälyni mies tuli hakemaan minut kyytiinsä Vespalla, ja ajelimme sitten maisemareittiä pitkin Arabianrantaan, jossa meitä odotti kattoterassi saunoineen, lisää kuohuvaa ja pientä syötävää. Saunassa minulle tehtiin perinteiset morsiustaiat (istuin havuilla, pestiin suolalla ja jauholla) ja pääsin laittautumaan iltaa varten. Vietettyämme tarpeeksi aikaa saunatiloissa lähdimme kohti keskustaa jossa menimme syömään ihanaan meksikolaiseen ravintolaan, ei mitään perus Cantina West -meininkiä (ei sitäkään vastaan olisi mitään ollut) vaan fine dining -meksikolaista johon rakastuin täysin! Margaritoja ja komeita tarjoilijoita joiden kanssa pääsin myös virkistämään espanjan kielen taitoja.

Syötyämme siirryimme Le Bonk -yökerhoon josta meille oli varattu kattoterassilta iso pöytä. Kuohuvat odottivat jääsangoissa. Pääsin myös ottamaan itsestäni kuvia dj-korokkeella tanssikansa takanani :D Sain myös polttarikirjaani onnentoivotuksia ja neuvoja rakkauteen itse Antti Tuiskulta, sekä paljon yhteiskuvia <3 <3 <3

Pilkun jälkeen lähdettiin vielä neljän kaverini kanssa katsomaan auringonnousua rantaan (haettiin yksi viinitonkka mukaan). Taisin olla kotona yhdeksän aikaan aamulla. Olen niin onnekas! <3

Pidin itse ohjelman lisäksi siitä, ettei missään vaiheessa ollut kiire, homma oli erittäin hyvin hanskassa, ei myöskään tullut mitään odottelua missään vaiheessa tai epätietoisuutta, ruokaa ja juomaa oli koko ajan niin ihmiset eivät simahdelleet kesken. Mukana oli myös kaksi raskaana olevaa naista ja hekin olivat mukana kaikessa, toinen yökerhossakin. Eli oli suunniteltu ohjelmaa joka ei pyörinyt vain viinanjuonnin tai baareissa juoksemisen ympärillä. 

Alle kolme viikkoa häihin!

Muokattu: , käyttäjä: nora_elokuu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mukavan kuuloiset polttarit Nora_elokuu. Saako kysyä mikä ravintola oli, jossa söitte? Kuulostaa kokeilun arvoiselta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään