Jump to content
Naimisiin.info

Seksiväline-esittely


binni

Recommended Posts

Tällaisen haluaisin tulevalle morsiammelle tilata, mutta Turun seudulta tuntuu olevan mahdoton sellaista löytää? Apua? :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei, millainen ladylolitan esittely?? Kannattako harkita? Maksaako esittely ja onko siellä joku rahamäärä, jolla pitää ko. tuotteita hankkia. Nämä saisi varmaan kysyttyä esíttelijältäkin, mutta jos joku tietää...Niin olen vastauksista enemmän kuin kiitolinen.

Link to comment
Share on other sites

Tampereen seudulla esittelyjä saa ainakin Elämän suolasta. En osaa sanoa mihin asti he ovat valmiita "matkustamaan" esittelyjä pitämään.

Link to comment
Share on other sites

Ladylolitalta ei esittely maksa mitään, mutta minusta olisi kyllä aika noloa jos kukaan ei tilaa yhtään mitään. Esittelijä ei saa mistään mitään palkkaa/ matkakorvauksia vaan tulot tulee siitä mitä saa myytyä. Hommahan toimii kuten Tupperwarekutsutkin eli illan "emäntä" saa jotain 5% tai oliko jopa 10% alennusta omasta tilauksestaan.

Sellaistahan voisi harkita että keräisi kolehdin etukäteen ja antaisi morsiamen tilata sillä summalla ihan mitä haluaa (kelpaisi ainakin minulle :P). Ja vaikka niinkin että "tässä ois sulhasen antama 30 euroa jolla hän toivoo sun ostavan itsellesi jonkun mieleisesi asun".

Tavara tulee postissa myöhemmin, mutta esittelijän kanssa voi sopia etukäteen että tuo mukanaan jonkun tuotteen jos tietää että haluaa juuri sen. Siinä esittelyssä missä olin niin oli etukäteen tilattu penispillejä (joten saatiin heti juomiimme sellaiset) ja peniskarkkeja :P

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

www.hurveli.com on ollut monta vuotta Turun seudulla ja olen itse ollut monesti heidän esittelyissä.

Viimeksi 2 vuotta sitten, kun olin kaasona ja pyysimme polttareihin esittelyn....

Toimi loistavasti ja morsmaikkukin tykkäsi....SUOSITTELEN! ;D

Niin ja vielä, että meillä oli polttarikassassa varattu tietty summa, jolla ostimme hääparille hääyöpaketin ;) (joka kasattiin morsiammelta salassa) ja morsian sai valita muutaman tuotteen itselleen sen lisäksi.

Ja olimme sopineet, että jokainen ostaa edes jonkun pienen jutun....oli ainakin silloin esim. sytkäreitä, jotka eivät paljoa maksaneet!

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli kans tuollainen esittely polttareissani. Oli tosi kiva juttu, suosittelen lämpimästi.

Saatiin käsin kosketella jos vaikka mitä leluja, maistella hierontaöljyjä jne. Loppujen lopuks ilta oli tosi tuottoisa emännälle. Ihmiset joiden en olisi uskonutkaan edes tilaavan, siis ne jotka marisi ja väänteli naamaansa, kun esitteljä tuli, tilasi jos vaikka mitä. Mäkin sain tilata polttarisankarina (porukka maksoi mulle yhden lelun). Tottakai tilasin ja tilasin jotain muutakin ;D

Esittelijä oli tosi mukava ja asiallinen. Ja kun huomasi, että oltiin suht "vapaamielisiä" kertoi yksityisiä juttujakin. Ja saatiin kysellä ja tyttö vastaili ihan jokaiseen kysymykseen :)

Suosittelen kuitenkin esittelyn suht alkuvaiheeseen iltaan, ettei homma karkaa käsistä humalatilan takia. Toiset kun saattaa vallan villiintyä ::);)

Link to comment
Share on other sites

Itse tahtoisin omiin polttareihini tälläiset kutsut. Itselle ei nyt mitään uutta, kun on tullut messuja, liikkeitä ym. kierreltyä, mutta kavereille kokemuksena, kun sieltä ei ole tainnut kuin muutama ko. liikkeisiin uskaltautua sisään. Ja saisi samalla sitten toimia huumoriosastona, niin ei tarvitse minua sitten enää nolata ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Mistähän Oulussa voisi saada tällaisen seksiväline-esittelyn polttareihin? Jos en ihan väärässä ole, järjestää erotica shop niitä vain omassa liikkeessään. Olisi mukavaa, jos esittelijä tulisi paikan päälle polttaritaloon niin ei tarvisi sekoilla kyytien yms. kanssa. Kertokaapa te minua viisaammat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Oliskohan pohjois-suomessa mahdollisuutta saada tällaista esittelyä? Siis Oulun yläpuolella? Onko tietoa?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 months later...

Meillä on kaverille polttarit tulossa Oulussa ja sinne on tilattu tällainen väline-esittely :) (Toivottavasti polttarisankari ei lue tätä viestiä, juuri näin polttareiden kynnyksellä :) )

Paikka mistä esittely varattiin oli Desiree ja hinnaksi tulee 5€/osallistuja ja mikäli tilauksia tulee tietyllä summalla (en tiedä paljollako), niin esittelymaksua ei peritä. Esittelijä tulee meidän tilaisuuteen saunatiloille paikanpäälle lauantai-iltana klo 19.  

Link to comment
Share on other sites

Muistakaa olla ajoissa liikkeellä, sillä nämä on suosittuja kutsuja. Ainakin Hurveli-kutsut pitää varata hyvissä ajoin.

Link to comment
Share on other sites

Hommahan toimii kuten Tupperwarekutsutkin eli illan "emäntä" saa jotain 5% tai oliko jopa 10% alennusta omasta tilauksestaan.
Tupperware-emäntä ei todellakaan saa mitään alennusta esittelyn myynnin mukaan. Emäntä saa ennaltasovitun emännänlahjan.

Mutta takaisin seksileluihin: queendesiree hoitelee esittelijöitä moisiin tilaisuuksiin ja ovat aika hyviä:) Ihan mukava ohjelmanumero tuo voisi olla. Sieltä voi myös ostaa lahjaan lisämaustetta: vartalonmaalaussuklaata, parisuhdepelikortit, tms kivaa hyvän maun mukaista.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Hähää, mullapa joutuukin morsian itse pitämään seksiväline esittelyn! Tarkoituksena EI ole järjestää mitään noloa, vaan pieni muotoinen komedia pätkä, oikeastaan...Muutama perus lelu, ei mitään liian irstasta, ja morsiammen tehtävänä esitellä tuotteet, mutta selostuksen ei tarvitse välttämättä liittyä aiheeseen! Esim värinädildon voi esitellä kertomalla että "tämä  (kanan)munavispilä on ergonomisesti muotoiltu, ja varustettu portaattomalla tehon säädöllä..." tai mitä nyt sitten keksiikään...!

Ja morsian saa tietenkin sitten vaivanpalkaksi tuotteet itselleen pitämään tuoreessa avioliitossaan tunteet kuumina ;)

Link to comment
Share on other sites

^kuulostaa hauskalta, jos morsian vaan on sen tyyppinen ihminen! Itse ainakin tykkäisin  ;D

Muutenkin voin suositella seksiväline-esittelyä, jos polttarisankari on ok sellaisten juttujen kanssa. Itse olin juurikin järjestämässä polttareita, jossa ko ohjelmanumero nähtiin. Morsian tiedettiin suvaitsevaiseksi ja vieraita informoitiin hyvissä ajoin etukäteen (jolloin yksi vieraista tarjoutui lämmittämään saunaa esittelyn ajan).

Link to comment
Share on other sites

Mä oon joskus järjestäny ihan muuten vaan kotonani. Se oli siihen aikaan kun Sin Cityllä oli vielä esittelijöitä. Se oli kyllä huikeen mukava ilta. Niillä oli kyllä mukanaan yks jos toinenkin laatikollinen tavaraa, josta sai samantien ostaa. Muutama kappale oli jotakuinkin jokaista tuotetta. Sitten joitain erikoistuotteita sai tilaamalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tulin juuri kertomaan tuosta Lady Hot Lips:istä, mutta joku ehtikin ensin. ;)

Kaverini järjestämissä pikkujouluissa oli esittelijä ja voin kyllä suositella kaikille ainakin tätä Joensuun seudulla kiertelevää esittelijää!

Sivuilla lukee, että kotiesittelyjä naisille, mutta järjestävät esittelyjä myös esim. pariskunnille. Pelkille miesporukoille ja porukoille, joissa suurin osa on miehiä, eivät esittelyjä kuulemma järjestä.

Link to comment
Share on other sites

Jyväskylässä kaverin polttareissa käytiin koko porukka esittelyssä Gummeruksenkadun alan liikkeessä (en muista nimeä, on aikaa parisen vuotta), ilmainen, hyvä ja asiallinen esittely :) Morsio sai lopuksi valita muutamalla kympillä tarvikkeita hääyöksi, hauskaa oli koko porukalla ja ostoksia taisivat lähes kaikki tehdä ;)  

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Polttareissa 9.6 meillä oli esittelijä amorin apulaisista. Ihan asiallinen esittelijä oli, mutta en voi kuitenkaan suositella! Myyjä ei "suostunut" lähettämään tilaus-erittelyä sähköpostilla, vaan ilmoitti vain summan ja tilinumeron. Tilaajia oli kuitenkin useampi eikä tilatessa tullut otettua ylös paljonko kunkin tilaus maksaa. Meidän piti sitten kerätä jokaiselta arvioitu summa rahaa ja tasataan se kunhan paketti saadaan. Siinä sitten toinen ongelma: Rahat ovat olleet myyjän tilillä kaksi viikkoa, eikä pakettia ole tullut! Myyjä on kysynyt multa jo kolmesti osoitetta ja tänään soitti postista taas. Ei ollut osoitetta mukanaan, mutta nyt on kuulemma paketti postissa...

Link to comment
Share on other sites

Mä järkkäsin ystäväni polttareihin esittelijän Amorin apulaisista. Polttarit olivat myös 9.6. Meidän esittelijä oli todella asiallinen, luonteva ja hyvä! Kaikki sujui mainiosti... Jokainen sai esittelyssä oman kuitin ostoksistaan, josta kävi ilmi tilaajan nimi ja tilauksen yhteissumma. Minä yhteyshenkilönä sain vielä sellaisen lapun, josta kävi ilmi kaikkien tilaajien ostosten loppusumma.  Kaikki maksoivat ostoksensa sitten mun tilille, josta mä tilitin rahat edelleen esittelijälle. Tuo kaikki sujui tosi hienosti ja pakettimme saapui mulle postitse reilun viikon kuluttua esittelystä!!!

Eli esittelijöitä on monenlaisia...! Mä voin ainakin suositella Amorin apulaisii!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...