Jump to content
Naimisiin.info

Sairaalloinen mustasukkaisuus!


Guest Elisa(Guest)

Recommended Posts

en ymmärrä mitens se on toiselta puoliskolta pois jos toinen vain katsoo, ei koske?!

Ihan pakko päästä tähän sanomaan kun tuo 'ei se oo keneltäkään pois' on mielestäni niin kulunut ja kestämätön peruste yhtään millekään.

Eihän sekään ole välttämättä puolisolta pois jos toinen käy harrastamassa seksiä jonkun muun kanssa. Voihan sitä huomiota, hellyyttä ja seksiä yhä riittää sille petetyllekin. Monen suhde kuuluu jopa parantuneen ja piristyneen syrjähyppyjen seurauksena. Tällaisissa tapauksissa se pettäminen ei ole keneltäkään pois, kaikki voi jopa saada jotain lisää, mutta suurin osa ihmisistä tuomitsee silti tällaisenkin pettämisen melkoisen vahvasti.

Joten mikä ihmeen perustelu joku 'ei se oo sulta pois' oikein on..? Onko se jotenkin vaikeaa ymmärtää että jokin menetys ei suinkaan oo ainoa syy miksi ihmiset pahoittaa mielensä? Varmaan itse kukin vetää herneitä nokkaan yhdestä jos toisestakin asiasta vaikkei ne mitenkään oliskaan iteltä pois. Ei sen pois olemisen tartte liittyä yhtään mitenkään siihen mikä koetaan loukkaavaksi. Vähän vois koittaa ymmärtää muitakin, että kaikkien tunnereaktioita ei sattumoisin säätele se mitä itse saa tai menettää.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kyllä minua henkilökohtaisesti ihmetyttää, jos TOISEN miehen polttareista vetää herneet nenään. Se on sen kyseisen sulhasen juhla, ja oli asioista mitä mieltä tahansa, niin pitää kunnioittaa toisen juhlaa ja toisen suunnitelmia.

Silloin kun kyseessä on oma juhlani, suunnittelen sen kuten itse haluan. Muiden juhlissa en voi olettaa toteutettavan minun näkemystäni.

Eipä tulisi mieleenkään puuttua asiaan, jos mieheni menee ystävänsä polttareihin. Samoin en aio puuttua edes mieheni omiin polttareihin, sillä minä en niitä järjestä. Jos hänen kaveripiirissään se vitsi on strippari, niin sitten on. Jos se on typerä sammakkoasu, niin olkoon niin. Se on yksi ilta, jonka ystävät järjestävät, ja ystävät saavat järjestää sen niinkuin itse haluavat.  Samoin loukkaantuisin, jos hän alkaisi nillittää minun polttareideni ohjelmasta. Kunnioitusta myös kaasoille ja bm:lle, jotka näkevät suuren vaivan.

Tämä ap viestissä kuvattu nainen olisi mielestäni toiminut korrektisti, jos olisi kotona vasta maininnut asiasta miehelleen, ja kertonut että häntä vaivaa se suunnattomasti. Samalla olisi pitänyt teroittaa, että kyseessä on yllätys, eikä siitä saa hiiskua muille. He olisivat sitten keskenään voineet ratkaista ja keskustella tuleeko siitä kynnyskysymys, vai jääkö mies pois polttareista.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä minua henkilökohtaisesti ihmetyttää, jos TOISEN miehen polttareista vetää herneet nenään. Se on sen kyseisen sulhasen juhla, ja oli asioista mitä mieltä tahansa, niin pitää kunnioittaa toisen juhlaa ja toisen suunnitelmia.

Olen aika samoilla linjoilla. Jos kerran se oma mies ei strippauksesta tippaakaan perusta, mitä ihmeen haittaa siitä voi olla, että on samassa tilassa/rakennuksessa jossa joku strippaa jollekin toiselle (joka asiasta ilmeisesti perustaa?) Kai sitä voi sen ajan vaikka pelata matopeliä kännykällä jos ei kertakaikkiaan jaksa napata yhtään. Olen allerginen hevosille ja pelkään korkeita paikkoja, olen silti osallistunut polttareihin jossa ratsastetaan ja kiipeillään seinille. Morsian tykkäsi kovasti, ja minä voin kyllä sen verran istuskella kentän laidalla kun kaverin riemu vaatii. Olisin tietty voinut vaatia ettei polttareissa saa harrastaa mitään mikä MINUA ei kiinnosta...

Jos tämän naisen miestä ei kerran toisten naisten alastomuuden katselu nappaa, miksi sen pitäisi olla syy kieltää se polttarisankarilta, joka sellaista ehkä toivoo? Oletan, että jos oma siippani olisi vastaavassa tilanteessa, hän toki osaisi suhtautua asiaan sen vaatimalla dramatiikalla, eli mennä ystävänsä polttareihin ja siellä sitten katsoa tai olla katsomatta oman moraalikäsitystensä mukaan. Tietysti jos oma (tai puolison) maailmankuva ei salli ystävyyttä henkilöön, joka hyväksyy strippauksen - no, mitäpä sellaisen ihmisen polttareihinkaan sitten menemään, oli stripparia tai ei.

Link to comment
Share on other sites

Helmirouva ja poona kiteyttivat tuossa mita itsekin halusin sanoa. Ei ole kenenkaan tyttoystavan asia vetaa pultteja kenenkaan muun polttareista ellei sitten ole oma mies kyseessa. Polttarit ovat sita naimisiin menevaa varten ja niin kauan kun illan ohjelma ei riko lakia voi yhden illan kuitenkin yrittaa pitaa parhaansa mukaan hauskaa, jollei muuten niin kaverinsa vuoksi. Itse inhoan karaokea mutta olen ollut karaokehullun morsiammen karaoke polttareissa ja ei se nyt niin tuskallista ollut laulaa akkalauman kanssa, varsinkin kun juhlakalulla oli hauskaa.

Link to comment
Share on other sites

"Mustasukkaisuus on kavala, piinaava tunne, jonka me kaikki itsessämme tunnistamme. Mustasukkaisuus pistää tutkimaan toisen laukut, lompakot, taskut ja kaapit. Se ajaa kohtauksiin julkisilla paikoilla tai kärsii hiljaa itsekseen. Toisia se ei kiusaa juuri lainkaan, mutta joidenkin kohdalla se on johtanut jopa hyvinkin epätoivoisiin tekoihin ja jopa toisen tai molempien elämän päättymiseen.

Yleensä mustasukkaisuutta on sitä vähemmän, mitä toimivampi parisuhde on, ja mitä pitempään suhde on kestänyt. Pitkään kestäneessä, vakiintuneessa suhteessa luottamus on yleensä sitä luokkaa, että mustasukkaiseksi ei tulla juuri missään tilanteessa. Jos taas suhteessa on ongelmia, lisääntyy yleensä myös mustasukkaisuus. Mustasukkaisuus ruokkii usein sitten näitä muita ongelmia ja noidankehä on valmis.

Harvemmin mustasukkaisuudelle on kuitenkaan olemassa konkreettisia perusteita, yleensä siihen liittyy enemmänkin suhteen vuorovaikutuksen heikkeneminen; kun ei tiedetä asioista niin arvaillaan, oletetaan ja pelätään. Jos itsellä on tunne, että suhde on huonolla tolalla ja pelkää sen lopullista murenemista, muuttuvat pelot ja arvailut mielessä helposti lähes todeksi. Mustasukkainen osapuoli tarkkailee lähes kokoajan puolisoaan ja tarpeeksi kauan sen jatkuessa löytää taatusti aihetta mustasukkaisuuteensa. Normaalit arkielämään liittyvät asiat saavat uusia merkityksiä ja tulkintoja joiden pohjalta mustasukkaisuus sitten vahvistuu.

Parhaiten mustasukkaisuutta vastaan voi siis taistella pitämällä parisuhde hyvässä kunnossa ja keskustelemalla asioista avoimesti. Mustasukkaisuus perustuu oletuksiin ja arvailuihin, eikä niille jää sijaa jos vuorovaikutus toimii."

                                                                                                                                                             

Tukiasema.net

"Mustasukkaisuuden kokeminen on yleisempää suhteen alkuvaiheessa. Osa pääsee mustasukkaisuudesta eroon suhteen vakiinnuttua ja todettuaan kumppaninsa luotettavaksi. Mustasukkaisuus ei ole koskaan kiintymyksen mitta, vaan ainoastaan jommankumman osapuolen epävarmuuden ilmaisin.

On tavallista, että mustasukkaisuuden kohde yrittää olla hienotunteinen ja käyttäytyä suhteen alkuvaiheessa siten, ettei mustasukkaisuuteen olisi mitään aihetta. Tämä voi johtaa ihmeellisiin sopimuksiin ja rajoituksiin kodin ulkopuolisessa elämässä. Pariskunta istuu vain vierekkäin, tanssii vain kahdestaan jne. Voi olla kuitenkin niin, että mustasukkaisuus jatkuu ja mustasukkaisen vaatimukset kasvavat vähitellen aivan mahdottomiksi eikä puolison yritykset osoittaa luotettavuuttansa ole koskaan riittäviä. Yhteiselämä muuttuu sietämättömäksi, kun mustasukkainen ei pysty näkemään omaa osuuttaan tästä tilanteesta. Mustasukkainen on usein enemmän kiinnostunut siitä, että häntä rakastetaan kuin että itse rakastaisi."

"SAIRAALLOISESTA MUSTASUKKAISUUDESTA voidaan puhua, kun mustasukkaisuuteen sisältyy kuviteltuja uhkia, vainoharhaisia epäilyjä ja huomattavaa kiihtymystä sekä taipumus tutkia kumppania ja hänen tavaroitaan epäilyjen varmentamiseksi. Selvin ero ns. normaalin mustasukkaisuuden ja sairaalloisen mustasukkaisuuden välillä on syyllisyyden tunteen vähäisyys tai sen täydellinen puuttuminen sairaalloisesti mustasukkaiselta. Tähän käyttäytymiseen liittyy partnerin vihamielinen syyttely ja jatkuva mahdollisen uskottomuuden ajattelu, näyttöjen ja todisteiden hakeminen sekä vaatimukset kertoa totuuksia.

Yksi tärkeimpiä normaalin ja sairaalloisen mustasukkaisuuden eroja on tapa suhtautua tilanteeseen ja sen aiheuttamiin tunteisiin. Psyykkisesti terve ja tasapainoinen ihminen pyrkii petetyksikin tultuaan mahdollisimman pian korjaamaan tämän itsetuntonsa kolauksen. Sairaalloisesti mustasukkainen sen sijaan jää pyörittämään mielikuvia loukkauksesta ja epäilee jatkuvasti kumppania, syyttää ja haluaa tietää yksityiskohtaisesti mitä on tapahtunut [ch8211] vaikka mitään ei olisi tapahtunut. Sairaalloisena mustasukkaisuutta voidaan pitää, kun siitä aiheutuu kumppanille ja mustasukkaiselle itselle huomattavaa kärsimystä, tuskaa ja esimerkiksi unettomuutta, keskittymiskyvyttömyyttä ja masentuneisuutta. Sairaalloisesti mustasukkainen ei voi laskea leikkiä omasta käyttäytymisestään"

                                                                                                                                                           

 Turvakoti.net

Muoks. lisäsin lähteet

Link to comment
Share on other sites

Ihan asiaa maizu laitoit. Koska kyseessä on ilmeisesti jonkun toisen kirjoittama teksti (päätellen lainausmerkeistä) niin kerrotko vielä mistä tuo lainaus on peräisin?

Totta ettei tuota ehkä vakavasti voi sairaalloiseksi mustasukkaisuudeksi vielä kutsua, mutta ehkäpä tilannetajua ja huomaavaisuutta olisi voinut odottaa tältä huolestuneelta tyttöystävältä että riehumisen sijaan olisi keskustellut asioista rauhassa poikaystävänsä kanssa. Itseäni ei haittaisi jos mieheni näkisi stripparin, luotan mieheeni eikä elämänkatsomuksenikaan ole strippausta vastaan (mielestäni täysin eri asia kuin maksullinen seksi jota taas en miehelleni yllätys yllätys sallisi). Ymmärrän kuitenkin hyvin että luottamuspulan tai huonon itsetunnon sijaan stripparivastaisuus saattaa johtua myös arvoista ja asenteista.

Link to comment
Share on other sites

Aivan, lainausten lähteet jäi laittamatta. Hyvä kun huomasit!:) Eli tekstit ovat peräisin tukiasema.net:stä ja turvakoti.net:stä...Aihe on tuttu opiskelujen kautta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Toisenlaisena näkökohtana voisin mainita, että olin naispuolisen ystäväni polttareissa, joihin oli kutsuttu miespolttari yleisöä viihdyttämään. Mielestäni talanteessa ei ollut todellakaan mitään seksuaalista. (ehkä jonkun mielest oli, kuka tietää...). Mutta loistavan hauskaa meillä oli.

Itse en kuitenkaan sellaista omiin juhliin toivoisi (koska olisin lähinnä vaivautunut).

Jos mieheni olisi saanut mielettömät kilarit siitä, että osallistun ystäväni polttareihin, joissa ystävälleni on tilattu strippari ja vielä vaatinut poisjääntiä, niin riitahan siitä olisi tullut. JA ISO SELLAINEN.

Mutta onneksi näin ei käynyt ja kaikilla oli hauskaa  ;D ;D ;D

Link to comment
Share on other sites

Mä en ymmärrä miksi toisen ihmisen polttarien takia pitäis pakottautua yhtään minnekään, joka ei itselle sovi? Jos sulhaselle on joku järjestänyt strippariesityksen, miksi pitää kaikkien kavereiden sitä myös tulla pällistelemään jos ei halua, ei kiinnosta tai se ei sovi omaan moraalikäsitykseen? Herra Olmin kirjoitus voisi olla sellaisenaan mieheni näppikseltä lähtöisin. Kaikkien miehien niputtaminen samaan nippuun on todella törkeää ja kuulostaa sanoisinko telaketjufeministiseltä.

Mieheni oli kaverini miehen polttareissa reilu vuosi sitten ja tuolloin porukka meni Sexhibition -messuille, joissa oli jos jonkin moista "esitystä". Mies kuvaili niitä lähinnä kuvottaviksi ja suurin osa jäikin näkemättä, kun sulhasen kaverille oli tullut huono olo. Sulhanen ja mieheni olivat sitten menneet tän kaverin kanssa pihalle, kun esitys kiinnostanut.

Muistan myös opiskelukaverini (mies), jolle muut kundit järkkäsivät polttarit. Saunatiloihin oli tilattu strippari, joka veti yksityishown kundille samalla, kun mies oli alasti altaassa kahlittuna käsiraudalla kaiteeseen. Strippari yritti viedä asian pitemmällekin ja se oli sulhaselle viimeinen niitti. Hyvä etteivät kemut loppuneet siihen. Seuraavalla viikolla tilitti harmissaan asiaa meille naispuolisille kavereille, kun kundit eivät suuttumista ymmärtäneet.

Se, että yhden mies tykkää strippareista ja eukko sen hyväksyy ei tee muunlaisista asenteista tai mielipiteistä sairaalloisia tai hulluja. Pääasia on, että pariskunta on asioissa molemmat samalla viivalla.

Tietenkin ko. tapauksessa nainen ylireagoi ja käyttäytyi typerästi. Olisi vain mennyt kotiinsa ja keskustellut asian selväksi kahden kesken miehensä kanssa. Nyt miehelle tuli varmaan myös tietynlainen tarve osoittaa kaveripiirilleen, ettei ole tossun alla ja naisen määräiltävissä. Poisjääminenhän olisi muiden silmissä tarkoittanut juuri sitä  ;).

Link to comment
Share on other sites

Kyllä minua henkilökohtaisesti ihmetyttää, jos TOISEN miehen polttareista vetää herneet nenään. Se on sen kyseisen sulhasen juhla, ja oli asioista mitä mieltä tahansa, niin pitää kunnioittaa toisen juhlaa ja toisen suunnitelmia.

Juuri näin!

Palkokasvi menisi nenään, jos esim. omaa sulhasta ei strippari kiinnostaisi pätkääkään, ja kaverit silti stripparia väen vängällä järjestäisi. Ja jos vieraaksi toisen polttareihin menee, niin varmasti kuka tahansa puolen tunnin strippauksen kestää ilman hirveempää ahdistusta. Jos pahalta tuntuu, niin pistää sitten vaikka silmät kiinni.

Tämä aloitusviestissä mainittu juttu oli vielä morsiamen miehelleen järjestämä yllätys, joten sitä suuremmalla syyllä ystävät voisivat kunnioittaa. Jos tämän mustasukkaisen daamin oli asiasta pakko avautua, niin tekisi sen miehelleen vaikka sitten kotona, mutta muiden kuullen voisi pitää suunsa kiinni. Noilla kilareilla ainoastaan nolaa itsensä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Emmehän me voi tietää mitä kaikkea kahden ihmisen välillä on parisuhteessa tapahtunut. On saattanut jo olla pettämistä tai muuta vastaavaa. Strippibaari tiedosta hermostuneella naisella saattaa olla taustalla kokoemus petetyksi tulemisesta. Hän saattaa olla tilanteessa jossa on itsetunto ja omanarvontunto on poikkeuksellisen matalalla jostain johtuen. En minä tiedä voiko toista leimata huonoksi kun hermostui ajatuksesta että miehensä menee katsomaa stripparia. Kuka loppujen lopuksi voi tietää mitä kahden ihmisen välillä on todella tapahtunut?

Link to comment
Share on other sites

luin aikoinaan mielenkiinnosta keskustelupalstoilta kauhistuneiden naisten juttuja, sen jälkeen kun jossain varusmiesten juhlassa oli ollut lamourettes tanssimassa. en voinut käsittää sitä naiiviutta kuinka joka toinen itki kuinka heidän miehet oli pakotettu katsomaan vähäpukeisia naisia kun tyttöystävä on kotona. huhhuh.

ensinnäkään en usko, että kukaan mies, hetero tai homo, pitää hyväkuntoista naisvartaloa rumana. sinällään jo ihmiskeho on kaunis. en siis tiedä miksi sellaisen näkeminen voisi olla jotenkin vastenmielistä. ei siihen tarvitse välttämättä liittyä edes mitään kiihottumis-aspektia.

kenenkään ei ole pakko tehdä sellaista mitä ei halua, ts. ei ole pakko mennä vapaa-ajalla katsomaan stripparia jos ei halua. jos hyvän ystävän polttareissa kuitenkin on naiskauneutta esillä, niin sehän menee siinä osana, ja halutessaanhan sitä voi kääntää päänsä pois, jos ihan oikeasti kokee, ettei jostain kumman syystä voi katsoa kaunista ihmistä.

se, ettei joku ihminen pitäisi kauniina ketään muuta kuin omaa puolisoa, on täysin utopiaa. maailmassa on paljon kauniita asioita, ei se tarkoita sitä, etteikö se oma puoliso silti mielyttäisi kaikista eniten.

minäkin olen tavannut pareja, joilla jopa toisen katsominen on kielletty, samantien mielestäni voisi kieltää esim. kauniin taulun katsomisen. näissä tilanteissa on oikeasti oltava itsetunto-ongelmia, jos ajatus siitä, että toinen arvostaa kauneutta, pelottaa.

minulla on itsellä tasapainoinen parisuhde, jossa mies on käynyt katsomassa stripparia kaverien kanssa ja minä hänen kanssa. syy ehkä se, että seksuaalisuus on minulle luonnollinen asia, jota en häpeile. silti kaikki seksi, kiihko ja rakkaus on vain meidän välistä.  ;)

Link to comment
Share on other sites

Tietenkin ko. tapauksessa nainen ylireagoi ja käyttäytyi typerästi. Olisi vain mennyt kotiinsa ja keskustellut asian selväksi kahden kesken miehensä kanssa. Nyt miehelle tuli varmaan myös tietynlainen tarve osoittaa kaveripiirilleen, ettei ole tossun alla ja naisen määräiltävissä. Poisjääminenhän olisi muiden silmissä tarkoittanut juuri sitä  ;).

oletko ajatellut, että mies ei ehkä alistunut, koska naisen mielipide oli hänestä naurettava. niinkuin se kyllä onkin, vaikka ei itseä kiinnosta, niin ei sen takia tarvitse ystävän juhlia pilata. ja mistä tiedämme vaikka kiinnostaisikin...

Link to comment
Share on other sites

Itse aiheeseen sanoisin, että aikuisten ihmisten on turha yrittää rakentaa keskinäistä moraalikoodiaan kieltämiselle ja määräilylle. Sellainen toiminta ei mielestäni kuulu tasa-arvoiseen parisuhteeseen. Sitä paitsi kieltäjä joutuu kuitenkin vanhaan kunnon mustasukkaisuusahdinkoon: Jos kumppani jättääkin menemättä tilaisuuteen, jää kieltäjä vihaiseksi siitä, että toinen olisi kuitenkin ehkä halunnut mennä. Tässä lähestytäänkin sitten jo hauskasti ajatuspoliisi-ideaa. Toisaalta sitten näkisin, että myös mustasukkaisella on oikeus kertoa tunteistaan, mutta hänen ei välttämättä kannata edellyttää toisen hyppivän niiden mukaan.

Sitten OT-osastoon: Melko stereotyyppistä mieskuvaa on näköjään taas tarjolla.

Itse en mustasukkaistu esim. nettipornosta, mutta en silti usko, että sulhaseni nauttisi "unelmanaisen arkkityypin" strippaamisesta. Luultavimmin tuntisi kiusaantuneisuutta. Itsekään en koe seksuaalisuuttani vajaaksi tai vialliseksi, vaikka Hunksit lähinnä yököttävät ja nolostuttavat. Kaikenlainen poseeraaminen ja keekoilu on minusta epäkiihottavaa, ja näin olen ymmärtänyt myös rakastettuni asian näkevän. Muuten sitten esim. tekstipornon suhteen maku saattaa olla paikoin hyvinkin törkeä  :P

Link to comment
Share on other sites

Mitä alkuperäiseen kirjoitukseen tulee, ehkä mustis tyttöystävä ei alun alkajaankaan halunnut, että mies lähtee polttareiden varjolla rällläämään läpi yön -strippari vain antoi hyvän tekosyyn kieltää kerta heitolla koko huvi?

Ja meitä todellakin on moneen lähtöön, itseäni ei häiritsisi, jos mieheni polttareissa olisi naku nainen KATSELTAVANA. Sen sijaan, kun olemme tästä kavereiden kanssa puhuneet, moni ei todellakaan haluaisi miestään stripparia katsomaan. Joku sen saattaisi jopa yrittää kieltää (syyt varmasti moninaisempia kuin pelkkä paljaan pinnan näkeminen). Eikä taida voida yleistää, että kaikki miehet haluaisivatkaan strippari katsoa, omani todennäkösesti juuri vain nolostuisi ja tuskin olisi kovin innoissaan. Ja sitten on näitäkin miehiä, jotka tod innostuvat asiasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Eniten tuossa ehkä häiritsee se, että morsian on päättänyt muitten ihmisten puolesta mikä noudattaa hyviä moraalinormeja. Tällaiset asiat ovat aina tulella leikkimistä ja stripparin paikalle hankkiva henkilö on vastuussa seurauksista, jos hän ei anna muille mahdollisuutta päättää haluavatko he osallistua moiseen touhuun. Ainahan tietysti aikuinen ihminen voi lähteä pois paikalta, mutta nostaako se sitten juhlan tunnelmaa? Vähän vastaava asia olisi se, että hommaisi porukalle viinaa ja kaikkien olisi pakko juoda, vaikka porukassa olisi absolutisteja.

Mielestäni morsian ei ole käyttäytynyt huomaavaisesti. Olisi hankkinut stripparin vain kotiinsa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Äh, miksi asiat täytyy aina nähdä niin yksipuolisesti ja selkeinä?

Mitä jos tyttöystävä on mustasukkainen siksi, että on lähes varma siitä että miehensä toistuvasti pettää häntä? Tai omaa niin huonon itsetunnon koska ko. poikystävä haukkuu ja hakkaa kotona? Tai kenties näin ovat tehneet edelliset poikaystävät? Tai ehkä perheessä on muunlaisia traumoja strippareista? Uskallan väittää että harvoin sairaalloinen mustasukkaisuus itsestään syntyy, ellei peräti AINA vaadi jonkun syyn.

Mä olen vahvasti sitä mieltä että jos ei uskalla mustasukkaisuudesta päästää miestään/naistaan stripparia katsomaan, niin eipä sitä kannata yksin töihinkään päästää. Nimittäin useammin se toinen nainen/mies löytyy työn kautta kuin strippibaarista.

Ja jos ko. mies hakkaisi ja haukkuisi naistaan kotona, niin uskoisin että akka pitäisi mölyt mahassa. Saattaisi tulla kotona turpaan muuten.....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hassua, miten tässäkin keskustelussa on kyse vain siitä, etteivät naiset päästä miehiään katsomaan strippareita. Tosin johtuu varmaan siitä, että naisille harvoin polttareissa stripataan.

Joka tapauksessa tiedän erittäin monta miestä, jotka eivät hyväksyisi sitä, että heidän vaimonsa katselee strippaavaa miestä, oma mieheni mukaan lukien. Eli kyseessä voi usein olla pariskunnan molemminpuolinen päätös, joka minulle ainakin on huomattavasti tärkeämpi kuin kaverin polttarit.

Link to comment
Share on other sites

en ole minäkään kuullut kenenkään stripparin kanssa naistaan pettäneen, mutta omalla työpaikalla tiedän useamman naimisissa  olevan miehen pettäneen vaimoaan työkaverinsa kanssa... ihan kesken työpäivänkin.

Link to comment
Share on other sites

Toisenlaisena näkökohtana voisin mainita, että olin naispuolisen ystäväni polttareissa, joihin oli kutsuttu miespolttari yleisöä viihdyttämään. Mielestäni talanteessa ei ollut todellakaan mitään seksuaalista. (ehkä jonkun mielest oli, kuka tietää...). Mutta loistavan hauskaa meillä oli.

Itse en kuitenkaan sellaista omiin juhliin toivoisi (koska olisin lähinnä vaivautunut).

Jos mieheni olisi saanut mielettömät kilarit siitä, että osallistun ystäväni polttareihin, joissa ystävälleni on tilattu strippari ja vielä vaatinut poisjääntiä, niin riitahan siitä olisi tullut. JA ISO SELLAINEN.

Mutta onneksi näin ei käynyt ja kaikilla oli hauskaa  ;D ;D ;D

Mies stripparit (kai) eivät yleensä strippaa kaluansa paljaaksi...Kun taas naisstripparit löllöttelevät tissejänsä naaman edessä ym. Eli näen nämä kaksi asiaa aivan erilaisina, sillä pelkässä paljaassa miehen kehossa (kun ne "seksuaaliset alueet" on peitettynä) ei ole mitään seksuaalista kun taas naisen tissit on miehelle varmaan se suurin kiihotuksen lähde. Ja kuten aiemmin ketjussa sanottiinkin "jos mies saa katsoa, pitäisi naisen saada koskea", sillä miehet ja naiset kiihottuvat niin erilailla...

Link to comment
Share on other sites

Muistan myös opiskelukaverini (mies), jolle muut kundit järkkäsivät polttarit. Saunatiloihin oli tilattu strippari, joka veti yksityishown kundille samalla, kun mies oli alasti altaassa kahlittuna käsiraudalla kaiteeseen. Strippari yritti viedä asian pitemmällekin ja se oli sulhaselle viimeinen niitti. Hyvä etteivät kemut loppuneet siihen. Seuraavalla viikolla tilitti harmissaan asiaa meille naispuolisille kavereille, kun kundit eivät suuttumista ymmärtäneet.

Jos minä morsiammena olisin saanut tietooni jotain tällaista olisin mennyt vetämään bestmania turpaan ja kieltänyt häntä (ja kumppaneita) tulemasta häihin!

Link to comment
Share on other sites

Ja sitten vielä aiheeseen  ::)...Mielestäni se ei kuulu paskan vertaa ulkopuolisille ihmisille jos nainen kokee sen inhottavaksi asiaksi että hänen kumppaninsa menee katsomaan stripparia. Itse olen esim. mieheni kanssa puhunut asiasta ja tehnyt selväksi että se vaivaisi minua todella paljon..Aivan kuten häntäkin vaivaisi jos minulle stripattaisiin.

Aloitusviestin tapauksessa tosin "Kilahtanut" nainen toimi siinä väärin että alkoi kuuluttamaan mielipidettänsä heti kaikille ja sillä pilasi yllätyksen...Olisi tosiaan pitänyt sopia asia ihan vaan miehen kanssa kotona. Ja olisi voinut morsiammen kanssa puhua ihan asiallisesti aiheesta ja siitä että kaikki eivät välttämättä kokisi sitä stripparia hyvänä asiana...MUTTA jos morsian olisi tuon jälkeen alkanut vaan kuittailemaan että "vain huonon itsetunnon omaavat sanovat noin" eikä olisi tipan vertaa välittänyt mielipiteestäni, niin sitten olisin itsekin kilahtanut ja en enää olisi paskan vertaa välittänyt muitten tunteista. (Ja miksi sekään, jos jollakulla todella on huono itsetunto kuuluisi jollekin tuntemattomalle...Ei kukaan varmaan sitä huonoa itsetuntoa itsellensä toivo.)

Link to comment
Share on other sites

[highlight]Dumb kirjoitti:[/highlight]

Mies stripparit (kai) eivät yleensä strippaa kaluansa paljaaksi...Kun taas naisstripparit löllöttelevät tissejänsä naaman edessä ym. Eli näen nämä kaksi asiaa aivan erilaisina, sillä pelkässä paljaassa miehen kehossa (kun ne "seksuaaliset alueet" on peitettynä) ei ole mitään seksuaalista kun taas naisen tissit on miehelle varmaan se suurin kiihotuksen lähde. Ja kuten aiemmin ketjussa sanottiinkin "jos mies saa katsoa, pitäisi naisen saada koskea", sillä miehet ja naiset kiihottuvat niin erilailla...

Melko surullista, jos miehessä seksuaalista on pelkkä penis..

Itseni on vaikea ymmärtää, miksi stripparin katsominen olisi katselijan kumppanilta pois.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...