Jump to content
Naimisiin.info

Onko polttarit aina oltava salaisuus?


Antsa

Recommended Posts

mä tiedän jo pikkasen, millon polttarit mahdollisesti on... musta on tosi ärsyttävää pitää salassa, tuleeko koko polttareita edes... olin itse viime kesänä kaasona ja musta oli tärkeää, että morsian luottaa kaasoon, eikä joudu ihan kamalaa päivää viettämään...

tässä kävi viikko sitten niin, että pari polttareihini osallistuvaa oli grillailemassa samaan aikaan ja toinen heistä alkoi sitten puhumaan "mistäs sä tiedät, että sulle edes polttarit tulee..." sanoin vaan, että kaasoni kanssa kahdestaan varmaan juhlitaan:)

Lisäksi valmistun koulusta nyt parin viikon kuluttua ja töistä ei varmaan ole hirveästi lomaa... ja jopa lauantait on töitä..:) eli siksi haluan tietää totisesti, milloin on polttarit, jos minut sinne halutaan mukaan:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No siis minä kyllä ainakin voin sanoa, että oli aikataulusta tiukkaa ennen häitä! Järjestelyt oikeastaan vain mun kontolla (mies ei osannut kieltä), opiskelut ja KAKSI työtä, joista toinen ilta ja vkonlopputyö ja toinen päivätyö! Eipä jäänyt paljon iltoja vapaaksi! Tämän vuoksi sanoin aika tarkan minuuttiaikataulun polttareillekin, ja olin siis tietoinen etukäteen... Eikä kyllä fiilistä yhtään pilannut se, että tiesin päivän etukäteen!!!

Link to comment
Share on other sites

Polttarit saa tulla yllätyksenä, mutta ei tässä montaa viikonloppua kesälle osu, että kaikki valitsemani henkilöt pääsisivät paikalle.

Link to comment
Share on other sites

Olisi ihanaa, jos polttarit olisivat täydellinen yllätys. Kuten joku tossa yllä jo mainitsi, niin harvoinpa vain toteutuu. Toiset eivät siedä ylätyksiä ja toisille mikään ei ole mieluisampaa. Meitä on moneen laivaan.

Itse haluaisin, että polttarit ja polttariohjelma pysyisi salassa ja sitä edeltäisi kunnon vedätys. Mikäs sen hauskempaa...  :D

Link to comment
Share on other sites

ei polttareiden ole pakko olla yllätyksenä. Varsinkin jos on kiireinen. Esim tätini tietää polttari päivän mutta ei muuta. :)

Link to comment
Share on other sites

Koko yllarijutun jujuhan on se etta joku (usein useampi henkilo tassa mukana) on "varannut" morsiammen kyseiseksi paivaksi. Niin ja kun se paiva on jo lyoty lukkoon, niin morsian ei voinut aavistella mitaan. Usein naissa "valheiden verkoissa" on mukana perhe, sulhanen ja muita ihmisia.

Samaa mieltä. Yllätys kuuluu asiaan!

Toki on huomioitava, että meitä on "moneen junaan". Mielipiteitä ja morsiamia on monenlaisia, jollekin voi olla tosi tärkeää tietää homma etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Ehkä sen "kuuluisi" olla salaisuus, mutta omilla kohdillamme kävi niin, että sulhaseni arvasi ajankohdan juuri samalla viikolla, kun töissä käyttäydyttiin "oudosti" ja mun kaasoni sanoi sen epähuomiossa vahingossa eli kun kertoi, että pari ei pääse lakkiaisten takia 8) Eipä ollut vaikea arvata..Mutta ITSE olen sitä mieltä, että elämistä ja suunnittelemista helpottaisi SUURESTI kun nuo päivät alunperin sovittaisiin yhdessä..Varsinkin kun mekin teemme vuorotyötä molemmat ja muutenkin on aika harvoin täysin yhteistä vapaata aikaa!

Link to comment
Share on other sites

Meillä tiedetään päivät etukäteen... ihan käytännönsyistä. Kesäviikonloput tulee buukattua aika aikaisin täyteen...

Link to comment
Share on other sites

Mun sulhanen haluaisi tietää polttaripäivänsä etukäteen voidakseen odottaa sitä kunnolla. Mä kyllä pidän mielummin oman päiväni kaason ja sulhasen tiedossa niin saan sitten arvuutella, koska tapahtuu...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meidän morsmaikku ei halua tietää. :)

On tosin sanonut, että ilmoittaa meille työvuoronsa ja jos sille viikonlopulle sattuu nalli napsahtamaan niin sanotusti niin sitten neuvotellaan uudelleen. Käytännössä kerrotaan sitten hänelle milloin on suunniteltu että voi sopia työvuoronsa. Toivottavasti kuitenkin yllätyksenä! :)

Link to comment
Share on other sites

mä sain tänään tietää polttari päiväni, siis molemmat:D eli ne ovat kaksipäiväiset... Ihan siitä syystä sain tietää, että jos saan työn, jota olen hakenut, on mulla lauantait ja sunnuntaitkin töitä..:)

Link to comment
Share on other sites

Samaa mieltä monen kanssa eli tässä kiireisessä nykymaailmassa on niin vaikea saada aina kaikkia aikatauluja sopimaan yksiin, joten jos morsiamen elämä on aina ollut aikataulujen kanssa painimista, voi olla parempi ilmoittaa polttareista etukäteen ja näin hermostumisilta vältytään. Tosin osa morsiamista sitten puolestaan tykkää yllätyksistä. Sanoisin,että yksilöllinen ratkaisu tähän hätään  :)

Link to comment
Share on other sites

En aio pyytää ketään kaasoksi, joten ajattelin, että kutsun varmaan itse lähimmät ystävät "polttareihini". Tai sovimme jotain yhdessä. Minulle on tärkeintä, että kokoonnutaan porukalla muistelemaan niitä Vanhoja Hyviä Aikoja, ei niinkään se järjestetty ohjelma.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Olen kaasona tänä kesänä ja morsian itse sanoi, että haluaa yllätyksen. Mieli kuitenkin muuttui juuri viime metreillä, kun hääjärjestelyt vievät vielä sen verran aikaa, että hän tahtoi tietää ajankohdan. Ja hänen siskonsa meni möläyttämään, että on yötä sen ja sen luona polttareissa, joten paikkakuntakin tuli tietoon. Tosin vain polttaripäivän kohtauspaikan paikkakunta...  ;) Ohjelma on tietääkseni vielä täysin salaisuus.

Itse haluan ensi kesänä eri tyyppiset polttarit eli ei mitään (epämiellyttäviä) yllätyksiä. Joku kiva hieronta tai meikkaus tms. voisi tulla yllärinä, mutta muuten haluaisin mukavan ja leppoisan illan tyttöjen kesken. Tulevat kaasoni luultavimmin kunnioittavat toivettani eivätkä he yllätyksissäkään mauttomuuksiin sorru.

Siis yhteenvetona: riippuu morsiammen yllätyksensietokyvystä! Pikkusalaisuuksia on kuitenkin kiva olla...

Link to comment
Share on other sites

Minun morsiammeni ei tiedä polttareiden ajankohtaa enkä aio sitä kertoa ellei hän sitä itse vaadi. Varmistan että hän on vapaa kyseisenä päivänä järjestämällä hänelle muuta menoa, (morsiammen äiti on sopinut tyttärensä kanssa jotain äärimmäisen tärkeää juuri polttaripäiväksi, joten morsiammeni ei voi suunnitella mitään muuta).  Olen ollut myös yhteydessä sulhoon ja hän on osaltaan varmistamssa että morsiammeni on lähtökunnossa kun suuri päivä koittaa.

Mutta kysymykseen onko polttarit aina oltava salaisuus vastaan EI.  Riippuu mistä roikuu...

Link to comment
Share on other sites

minä tiesin polttaripäivän ennalta eikä tuo menoa haitannut. käytännön syistä näin. Ohjelma oli iloinen yllätys.  8)

Link to comment
Share on other sites

Must oli tosi kivaa, että tuli täytenä yllätyksenä, olin odottanut, että olisivat vasta huomenna, mutta olivatkin jo viime la. Hyvin onnistuivat hämäämään...  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Minä sain tietää etukäteen eikä yhtään haittaa, päinvastoin. On tässä muutenkin ihan tarpeeksi säätöä, ei pelkästään hääjuttuja. Eihän sitä kuitenkaan tiedä päivän ohjelmaa, joten se tulee sitten yllärinä.

Link to comment
Share on other sites

Mä tiesin polttariajankohdan etukäteen, mutta en mitään mitä se sisälsi. Musta toi kuuluu tietää. Mistä ne muuten voi tietää milloin mulla on vapaata? Esim puvunsovitukset, hääkampaukset, papin tapaamiset ym hommat vievät yllättävästi aikaa.

Link to comment
Share on other sites

Mun polttarien ajankohta saa mieluusti olla mun tiedossa. Olen niin neuroottinen, etten kestä ajatusta että joku tulee repimään mut kesken aamu-unien ja joutuisin lähtemään tukka pystyssä jonnekin. Tai että joku (sulho) pakkaisi mun laukun ja unohtaisi jotain olennaista.  :)

Link to comment
Share on other sites

EI, todellakaan >:(

Mitähän siitäkin tulis, kun on työt ja treenitkin hoidettava ja jos polttareihin tultaisiin repimään kesken muiden tekemisten ja kiireiden! Siis hermothan siinä menis ???

No, onneksi mä tiedän että huomenna on se päivä ;)

Töistä hommattu vapaa vk-loppu ja treenitunnit ahkeroitu jo melkein kaikki kasaan :D

Mitähän tulevan pitää? ;D

Link to comment
Share on other sites

Minä tiedän "polttareideni" ajankohdan, eli sovittiin tietyksi illaksi tyttöjen hemmotteluilta kaasojeni kanssa kun en halua mitään perinteisiä polttarisysteemejä. Kuohuviiniä, kylpylähoitoja, tyttöjen juttuja, ihanaa!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Oishan se mukava yllätys,kun porukka tulis kaappaamaan tietämättä!Mutta olosuhteiden pakosta kun se ei aina oo mahdollista... :-/ Itselläni on tällä hetkellä 9 kk:n ikäinen tyttö,eli hän on ens kesänä,kun häät ja polttarit on ajankohtaiset,noin 1v.8kk!Sais järkättyä hoitajan,jos sattuis et miehellä on jo suunnitelmia sille päivälle.. >:( Ja oon kaiken lisäx työssä hoitoalalla,missä vapaita v-loppuja/kk on 1-2!Eli ainakin mun tapauksessa ois melkeen pakko tietää millon polttarit ois!Mutta polttariohjelmaa en todellakaan haluis tietää,pitäähän sitä jotain jännitettävää olla! :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...