Ihmispallo


hasanen

Recommended Posts

Olen kaasona järjestänyt polttareita, joita vietettiin viime lauantaina. Morsian oli tarkoitus viedä laskemaan ihmispallolla ja paikka oli Vantaalla. Matkasimme sinne Helsingin keskustasta lähes puoli tuntia bussilla ja mies, jonka piti olla paikalla pallon kanssa ei tullutkaan. Saimme hänet vihdoin puhelimella kiinni ja hän kertoi olevansa aivan toisella puolella Suomea! >:( Sanoimme, että olimme ilmoittaneet tämän päivän jo kauan sitten, johon hän änkytti jotain... En siis todellakaan suosittele tätä, osoite on www.zorb.fi. Harmitti tosi paljon sekin, että aikaa tähän kului niin paljon.

No onneksi morsian oli todella tyytyväinen päivään, vaikka tämä osio jäikin pois.  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Niina O.

Toi oksennusjuttu ei oo hirveen kiva, mutta muuten tuo ihmispallo kuulostaa hauskalta.

Inhottavaa kuitenkin tuollainen kun ei pidetä lupauksia. Onneksi ei mennyt polttarit pilalle ;D.

Link to comment
Share on other sites

Guest Zorb oli Hyvä :)

Hei! Harmi, ettei jollain onnistunut zorppailu.

Järkkäsin ystäväni polttareissa hänen toiseksi ohjelmakseen zorbbailun www.zorb.fi :n kautta (yhteydenpito sähköpostitse, yhteyshenkilö oli tosi lyhytsanainen eikä edes toivottanut tervetulleeksi, joten ihan hiukan ihmetytti että millainen järkkäri sieltä tuleekaan...mutta kaikki  meni ok). Homma toimi kuten oli sovittu ja morsian piti yllätyksestä. Hintakaan ei ole todellakaan paha, kun ajattelee että saa noinkin erilaisen kokemuksen (15 e ja voisi laskea 2 laskua). Kuljetimme polttarikalun silmät sidottuina mäen päälle ja arvatkaa vaan millaisia ilmeitä tuli kun hän näki julmettoman kokoisen pallon ja tajusi että sillä pitää mennä mäke alas ;) Sissi morsian kuitenkin meni ja pyöri pallolla mäen alas eikä ollut järkyttyneessä tilassa vaan piti laskusta :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Laskut jäi väliin

Heippa

Haluaisin kuulla, onko muilla ollut vaikeuksia zorb-miehen tavoittamisessa? Järjestin kaverini polttareita, joihin halusin  ihmispallolaskun, kun sitä on täällä niin paljon kehuttu. Laitoin miehelle sähköpostitse kyselyn, johon en saanut vastausta. Yritin soittaa useaan otteeseen, ei vastausta. Laitoin uudestaan sähköpostia, ei vastausta. Toinen kaverini oli saanut miehen kiinni puhelimitse, jolloin hän oli ilmoittanut, että ei vastaa mielellään puhelintiedusteluihin ja pyytänyt laittamaan sähköpostia... Laitoin vielä kerran sähköpostia ja yllätys yllätys, ei vastausta.  Emme siis mennet laskemaan pallolla.   ???

Onko muilla ollut vastaavia ongelmia?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Heippa,

Meillä on yhdet polttarit muutaman viikon päästä ja ollaan koitettu saada sitä Zorb-ukkelia kiinni erinäisin keinoin viimeiset pari viikkoa tuloksetta. Lienee parempi kehitellä jokin muu idea sen lajin tilalle..Harmillista :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Ei liity tähän samaiseen firmaan, mutta meilläkin jäi zorbailut kerran tekemättä. Olin ostanut sulhaselle vuosipäivälahjaksi lahjakortin zorbaukseen paikkakunnalla, joka oli aika kaukana kotoamme, mutta kuitenkin lähin tuolla alueella. Teimme siis pienimuotoisen road trip -reissun tämän zorbauksen ympärille. Kun olimme jo lähes perillä, saimme soiton zorbausfirmalta ja ilmoituksen, ettei kyseisenä päivänä zorbattaisi tuulen vuoksi (oli ihan kaunis kesäpäivä eikä erityisen tuulista - tiedä sitten, onko vähäiselläkin tuulella joku dramaattinen vaikutus zorbauksen turvallisuuteen). Jäi sitten lahjakortti käyttämättä, koska se oli voimassa vain pari kk, emmekä voineet heti seuraavana viikonloppuna tms. lähteä samalle reissulle. Eli zorbausta suunnitteleville suosittelen, ettei kovin pitkälle lähtisi tuon toivossa, jos/kun kerran se ei läheskään aina onnistu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...