Recommended Posts

  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Jos on vielä ompelija hukassa niin itselläni puku on korjattavana siis pienennettävänä sellaisella ompelijalla kuin Valentina Näsi. Stilissima liike suosittaa häntä ja korjauttaa hänellä myös pukunsa. Ainakin kun itse siellä kävi niin hän on todella mukava ja ammattitaitoinen sekä mielestäni myös edeullinen. ;D

En tosin tiedä onko hänellä enään tälle kesälle aikoja, mutta ainahan kannattaa kysyä. ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Annan myös ääneni Valentinalle!  Hän teki pukuuni viimeisen korjauksen (toin sen ulkomailta) ja oli todella asiantunteva.  Hän kavensi yläosaa ja poisti sivuilta pari tarpeetonta luuta sekä paranteli muutenkin sivusaumaa joka ei ollut ihan mahtavan hyvin tehty alunperin! Puku istui lopulta moitteettomasti.  Hinta on ihan edullinen mutta riippuu korjauksen monimutkaisuudesta (omani oli vähän erikoinen joten maksoi noin sata euroa.).  Suosittelen!  

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 months later...

Paljonkohan tällä seudulla saa maksaa koko puvun teettämisestä? Haluan kapean ja suht yksinkertaisen värillisen puvun, mutta jos ompelijoiden työ on aivan huippuhinnoissa täällä, niin taidan hipsiä nöyränä entisen kotikaupungin ompelijalle, vaikka matkaa sovituksiin tulisikin...   :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest neiti-ihminen(Guest)

nyt hakusessa hyvä ompelimo helsingin alueelta, mielellään myös suht edullinen.

hääpukuni yläosaa pitää pienentää noin koolla ja puvun alareuna ottaa sentin sisään niin on siisti (on siis käytetty puku)

kiitos  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Valentia Näsiä on kovasti kehuttu...onko kukaan teettänyt pukua alusta asti hänellä vai tekeekö hän vain korjausompeluita? Itse mietin myös että jos hintataso helsingissä on korkea, voisi mennä jonnekin pienemmällekin paikkakunnalle..kun ei kuitenkaan haluaisi omaisuutta puvun teettämisestä maksaa..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Mä taidan viedä oman pukuni korjautettavaksi Valentinalle. Niin kovasti kehuitte ja kun hommana olisi myös yläosan kaventaminen n. koolla, niin tuntui olevan vielä paljon kohtalon tovereitakin kehumassa. Jep, ostin pukuni eilen uutena ja yläosaa pitää ottaa sisään. Olen pitkä, joten helmalle ei tarvitse tehdä mitään. Muutenkin saa Valentina vilkaista onko kaikki ok.  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Ompelimo Valetinasta sanottiin, että tuntiompelua maksaa veroineen vähän yli 40e. Ja pukuuni kuluisi noin 20-25h. Mutta miten tällaisen tilauksen uskaltaa antaa, jos ompeluun kuluukin suunniteltua kauemmin tms... Onko teillä kokemuksia tällaisesta järjestelystä? Toimiiko, vai onko tullut ongelmia? Kai sitä joku kattohinta pitäisi saada sovittua.

Link to comment
Share on other sites

Tänään löytyi Hesasta Fredalta ihan helmi paikka!!

Pukupalvelu Festar Oy

Paikka valmistaa ja myy hää- ja juhlapukuja.

Palvelu oli kertakaikkisen ystävällistä.

Hain kaasoni kanssa hänelle pukua ja vahingossa törmäsimme paikkaan. Löysimme täydellisen puvun, mutta se vaati aika paljon korjauksia. Ompelija-rouva oli valmis heti kesken muiden töidensä aloittamaan puvun korjaamisen ja kiireisellä aikataulullamme se valmistuu ennätysnopeasti.

Hinta ei ollut kallis mutta puku on kaasolleni täydellinen!

Suosittelen todellakin kaikille lämpimästi paikkaa!

www.pukupalvelufestar.com

Link to comment
Share on other sites

Itse otin yhteyttä netistä löytämäni ompelijaan, joka on meitä lähimpänä (laiska?  :D ). Tiedustelin puvun hihojen pätkäisyä ja koristeiden siirtämistä puvun hameosaan. Samalla laahusta tullaan lyhentämään melko reilusti. Ompelijan hinta-arvio oli 90€, joka sopi minun budjetilleni  :) Lyhennyksen osuus on 35€.

Tässä vielä ompelijan yhteystiedot www.miila.com

Ps. Tekee myös morsiuspukuja!

Link to comment
Share on other sites

Suosittelen Festar-nimistä ompelupalvelua, joka sijaitsee Helsingissä (Fredrikinkatu 34). Olen saanut sieltä erinomaista palvelua erittäin hyvään hintaan!!! Kannattaa ehdottomasti tehdä morsiuspuvun lyhennykset ym. muualla kuin pukuja myyvässä liikkeessä. Itse maksoin oman pukuni lyhennyksestä 100€ :o Työn olisi saanut varmasti paljon halvemmalla muualta....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...