Jump to content
Naimisiin.info

Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

Näkee ennen koska valokuvia otetaan kirkon pihalla ennen vihkimistä. Olen myös näytellyt vähän kuvia puvuista ja onneksi tykätään ihan samoista puvuista. Sitä en tiedä näkeekö sulho puvun vasta viimeisellä hetkellä eli sitten vasta kun on kaikki ihan valmisa kuvausta varten.

Olen muuten menossa perjantaina sovittamaan pukuja! IHANAA!

Eli pakko korjata tota edellistä vastaustani! Mies on nähnyt puvun kuvassa henkarilla roikkumassa mutta muuten tultiin toisiin aatoksiin. Eli minut sulho näkee vasta kirkossa ja valokuvat otetaan vasta juhlapaikalla!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ei näe. minä olen niin vanhanaikainen pöhlö, että tarkoin varjeltu salaisuus on pukuni hääpäivään asti. puku on ostettu ja on säilytyksessä vanhempieni luona. kuviakin otettiin ja nekin on näytetty minun isälle ja anopille (kaaso ja äitini olivat mukana), mutta mies ei missään nimessä näe, eikä halua nähdä kuvia. pukukuvia näytin hänelle ennen sovituskertaa, mutta en silloin edes tiennyt mihin päädyn.

sen verran mies sanoi, että pelkää että liikuttuu kamalasti jos näkee minut vasta silloin (äijä :P ) mutta ei se mitään ;)

Muokattu: , käyttäjä: aurora_borealis
Link to comment
Share on other sites

Noudattaisin perinteitä mielelläni, mutta puvun yläosan hän ainakin näkee. Korsetin pitämistä täytyy hiukan treenata ja antaa sen "istua" omalle vartalolle sopivaksi. Joten miehen täytyy jopa pukea se minulle muutamaan otteeseen :D

Link to comment
Share on other sites

Ei tule näkemään, jos se nyt on meistä kiinni. Mies on nähnyt kaksi aijemmin ostamaani hääpukua, ja molemmat on mennyt vaihtoon. Haluan viettää perinteisesti edellisen yön erillään ja kirkossa (mielellään alttarilla) tavataan seuraavan kerran. (Tai ainakin näin kuvittelen tapahtuvan.) Hääkengät toki ylpeästi esittelin, kun kaupasta tulin :rolleyes:;)

Link to comment
Share on other sites

Ei näe mies pukua. :D Vaikka vaikeeta tulee olemaan, oon yleensä niin innoissani kaikesta et haluan jakaa sen ja näyttää muille ja pyytää muitten mielipiteitä. Mut nyt saa riittää kaason, äidin ja anoppikokelaan mielipiteet. :D

Link to comment
Share on other sites

Yritän olla näyttämättä pukua kun vasta hääpäivänä. Olen kyllä kysynyt mieheltä haluaako nähdä kuvia puvusta, mutta sano että olkoon yllätys hääpäivään asti.

Joten saa nyt nähdä maltanko olla näyttämättä kunhan puku saapuu kotiin :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Yritämme pitää asian niin, että mies näkee puvun vasta hääpäivänä, mutta näkee sen jo ennen alttarille kävelyä, sillä kuvat näillä näkymin otetaan jo ennen vihkimistä. Kengät (tämän hetken ykköset :rolleyes: ) esittelin kyllä ja kysyin mielipiteen niistä.

Hääpuvun hän on nähnyt kyllä erittäin pienestä kuvasta (ei tosin mun päälläni), sillä se oli jäänyt kuvankäsittelyohjelmaan muistiin. Kommentti oli, että oli suuri kiusaus käydä katsomassa sitä tarkemmin, mutta ei kuulemma kuitenkaan katsonut.

Minä sanoin hälle, että käy katsomassa vain, jos haluat, ettei se ole yllätys hääpäivälle... Ei kuulemma halua pilata yllätystä.. :)

Link to comment
Share on other sites

Ei näe, ellei katso tuolta "kuvia naikkareiden hääpuvuista"-osiosta. Epäilenpä, ettei miekkonen sinne eksy :D Puku on ei-niin-turvallisesti omassa vaatehuoneessa, mutta sulho on rehti ja reipas, ei se sitä kurki. Ellen sitten yllätä sitä joku kaunis päivä :D

Ennen kirkkoa taitaa mies silti hameen nähdä, kun se peijoonin valokuvaus pitää hoitaa.

Link to comment
Share on other sites

Kuvan näki jo, kunhan tulee niin pakkohan se on heti tivata että mitä tykkää siitä... :D En mä malta hääpäivää oottaa, ja muutenkin se kyllä näkis sen viimestään matkalla maistraattiin (jossen sit siellä vaihtas) :)

Link to comment
Share on other sites

Rokki näkee puvun etukäteen, koska hääkuvaus on jo häitä edeltävänä torstaina. Ajattelin sitten että no olkoon, nähköön sitten jo samantien kun puku tulee jos haluaa kun ei kerran hääpäivään asti voi asia odottaa tuon kuvauksen takia kuitenkaan. Katsotaan nyt, toukokuussa olisi tarkoitus puvun valmistua.

Link to comment
Share on other sites

Aioin puvun valintavaiheessa vilauttaa kuvaa, kun en kahdesta parhaimmasta puvusta osannut valita sitä parasta. Sulhanen ei silti edelleenkään ole nähnyt edes kuvia puvustani ja olen tästä hyvin ylpeä. Olen todella huono pitämään asioita salassa mieheltäni. Tosin moni muu on nähnyt kuvia, mutta kukaan ei ole vielä nähnyt asuani livenä.

Hääpäivänä mies näkee asun vasta kirkossa. Kunhan osaan säilyttää salaisuuden siihen asti.

Link to comment
Share on other sites

Olen aina ajatellut, että tuleva mieheni näkisi pukuni vasta, kun kävelen isäni käsipuolessa häntä kohti. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että joudun tinkimään tästä haaveestani valokuvauksen takia. Todennäköisesti valokuvaus tullaan hoitamaan ennen kirkkoa, jotteivat vieraat joudu juhlapaikalla odottelemaan, kun me olemme valokuvattavana. Noh, ehkä mä tän kestän... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Sulhanen ei saa nähdä hääpukua ennen H-hetkeä, eikä saa nähdä morsian hääpäivänä vatsa kun tämä kävelee alttarille.. Näin me ollaan ajateltu toimimaan :D Välillä on kivaa pitää kiinni vanhoista perinteistä.. :)

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin ihan kimpassa ostamassa mulle hääpuku, eikä muu ois tullu kuuloonkaan. Ei tosin ole tulossa mitkään kirkkohäät ja perinteistä en välitä. Pukukin on perinteistä poikkeava eli kirkkaan turkoosi. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies ei näe pukua ennen kuin vasta hääpäivänä, tämä hänen toivomuksestaan. Pukua ostettaessa tosin näki siitä vilauksen, mutta tuskin olisi tunnin kuluttua enää osannut kuvailla pukua ollenkaan :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies ei halua nähdä pukua ennen häitä. Valokuvaus on ennen vihkimistä joten hän näkee puvun siellä ensimmäisen kerran. :P

Link to comment
Share on other sites

Ei puvun hankkiminen ole vielä ihan ajankohtaista, mutta... Todennäköisesti herraseni tulee näkemään puvun, joko tulemalla liikkeeseen mukaan, tai jotain. Tämä siksi, koska hän epäilee makuani.. <_< Mutta pyrkimys olisi, että hän ei kuitenkaan nää pukua päälläni, niin säilyy joku jännitys..

Link to comment
Share on other sites

Näki kun en malttanut olla näyttämättä :rolleyes: Aluksi kyllä päätin olla näyttämättä mutta eihän siitä sitten mitään tullut kun innoissani sen puvun kanssa kohkasin...

Link to comment
Share on other sites

Näkee, koska käymme kuvassa ennen vihkimistä. On jo nähnyt suunnitelmankin, joten miksipä ei sitten pukuakin. En ole tuolta osin taikauskoinen, kun en muutenkaan enemmälti. Alusvaatteet meinaan jättää yllätykseksi... ;)

Link to comment
Share on other sites

No ainakin se on jo nähnyt siitä kuvan eli tietää millaisen olen tilannut. Halusin kuitenkin kysyä hänenkin mielipidettään tilatessani pukua. Joten kyllä varmaan näkee sen mun päälläkin ennen vihkimistä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...