Jump to content
Naimisiin.info

Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Mies on nähnyt puvun jo, halusi lähteä mukaan kun tarvitsin apua lopullisen päätöksen tekemiseen. Sitä ennen jo näki kuvia sovituskeikalta, mutta niiden perusteella ei ollut vakuuttunut että minua eniten miellyttänyt puku olisi se paras. Mutta kun näki puvun livenä päälläni, ei empinyt hetkeäkään sanoessaan, että tässä se on, etsimisen voi lopettaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Minäkin koetan pitää puvun piilossa, vaikka hirveästi tekisi mieli hehkuttaa, kun olen löytänyt aivan mahtavan asun! :wub: Meille tulee kuvaaja kirkkoon, joten jännityksen voi säilyttää loppuun asti. Tuosta ei ole pelkoa, ettei sulhanen pitäisi puvusta: jos puku on kantajalleen mieluinen, säteilee hän siinä varmasti siihen malliin, ettei sulhanenkaan voi olla pitämättä. Pitää varmaan tilata puku vanhempieni osoitteeseen, kun en saa sitä täällä pikkukämpässä mihinkään piiloon, saati että mahtuisin sovittamaan sitä huomaamattomasti...

Link to comment
Share on other sites

Meillä myöskään ei tule näkemään pukua, kun vasta kirkossa :)

Sulholle se olis ollu ihan sama, että näkeekö jo aiemmin vai ei, mutta ite haluan sen olevan yllätys..

Puku suoraan kaupasta vanhempieni luo säilöön ja kuvaaminen vasta kirkon jälkeen, mahdollisesti juhlapaikalla.. :) Näin meillä.

Link to comment
Share on other sites

Ei näe! Vasta alttarilla sitten kohdataan. Tällä perusteella kuvauskin on vasta vihkimisen jälkeen juhlapaikalla.

"Kostoksi" sulho pimittää multa oman pukeutumisensa. Eli en tiedä yhtään, mitä sulho päällensä pukee...saati onko se mustaa vai valkoista!! On sitten yllätys molemminpuolinen alttarilla! (Noh, ei tämä ihan kosto ole, sillä sulho ite halusi nähdä pukuni vasta alttarilla.)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kyllä kova yritys olla näyttämättä ennen kirkkoon menoa. Saa sit nähä miten onnistuu. Mut monet muut taikauskosten perinteet ainakin ite haluun unohtaa. Ainakin häitä edeltävän yön tahon nukkua kullan kainalossa, vaikkei sitä vissiin suositella. :)

Link to comment
Share on other sites

Mulle olis ollut ihan sama, mutta sulho ei halua nähdä pukua ennen hääpäivää :) . Valokuvaus hoidetaan kuitenkin luultavasti pois alta ennen vihkimistä, joten siihen joutui myöntymään. Hän olisi halunnut kuvauksen juuri tästä syystä vasta vihkimisen jälkeen, mutta mun mielestäni ei ole kiva odotuttaa vieraita (varsinkin kun on siv.häät ja vihkiminen juhlapaikalla, joten ei tule siirtymisiä) ja siksi "joutuu" näkemään mut mekossani "ennenaikaisesti".

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Haluisin että sulhanen näkee minut hääpuvussani vasta kirkossa. En jaksanut lukea kaikkia sivuja läpi, joten miten teillä, joilla sulho ei näe pukua ennen vihkimistä on järjestetty valokuvaus? Menettekö kuvaan vihkimisen jälkeen vai otetaanko kuvat juhlapaikalla? Joutuuhan ne vieraat sittenkin "odottamaan" jos juhlapaikalla niitä kuvia otetaan. Meillä juhlapaikalle matkaa kirkolta kertyy huimat 38km, minkähän verran maksaa valokuvaus enemmän juhlapaikalla kuin liikkeessä, joka olisi kirkon vieressä... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...