Jump to content
Naimisiin.info

Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Estrella

Hän näkee kuvat niistä puvuista, joita EN valinnut. Tässä on ollut pari valintakierrosta ja niiden kautta sain vähän selville hänen makuansa. Sitä viimeistä valittua pukua pimitän hääpäivään saakka, hän saattaapi sen nähdä kuitenkin ennen vihkimistä jos ottamme valokuvat siinä vaiheessa. Pientä jännitystä peliin..

Link to comment
Share on other sites

Olenkohan jo vastannut tähän...? No mutta kuitenkin, mies näkee puvun etukäteen, on ollut mukana puvun metsästyksessä ja tulee mukaan sovituksiin. Hän myös auttaa minua pukeutumaan siihen hääpäivänä ja valokuvatkin otetaan enen vihkimistä, joten vaikea sitä olisi piilotella. :D Koko hääteemamme myös perustuu pukuuni.

Link to comment
Share on other sites

Minun pukua ei näe muut kuin kaaso ja sitten äiti ja tuleva anoppi kun olivat mukana sovituksissa. Puku menee kaasolle säilytykseen! Haluan nähdä sulhasen ilmeen kun näkee minut siinä ensimmäisen kerran kirkossa.

Sulhanen tietää ainosataan puvun värit koska ostaa oman asusteen sen mukaisesti.

Muokattu: , käyttäjä: BrideChilla
Link to comment
Share on other sites

Piti tehdä niin, ettei mies näkisi pukua, mutta toisin kävi. Olin niin innoissani puvusta, että oli pakko näyttää miehekkeelle kun sen kotiin sain. Lahjatkin mun pitää antaa heti kun oon ne ostanut, en osaa pitää salaisuuksia *hih*

Sama homma puvun kanssa kuten tossa sanoin ja mies sai synttärilahjankin viime viikolla kun synttärit on ens viikolla ...... :D

Link to comment
Share on other sites

Ilman muuta! :D Hääasiat ovat meillä yhteiset, luonnollisesti myös molempien pukuvalinnat. Eli yhteistuumin kävimme morsiuspukusovituksilla ja löysimme meidän unelmiemme puvun!

Meillä mies muutenkin on hyvin tarkkasilmäinen naiskaunetta ja kaunistautumista koskien. Ja mikä ihastuttavaa, on hänellä hyvin tarkka ja tyylikäs maku. ;)

Link to comment
Share on other sites

Mieheni näki pukuehdokkaamme ennen minua - hän se löysi puvun kuvan netistä :) Tosin en ole varma ostammeko sitten juuri tuota pukua vai teetämmekö jotain samanlaista.

Kinusin hänet mukaani sovittamaan hääpukuja viereisen korttelin liikkeeseen, ja sen jälkeen kun hän näki minut hääpuvussa, on sulhaseni ollut vähintään yhtä innostunut hääpukushoppailusta kuin minä! :D Onneksi hänen makunsakin on lähinnä vaativampi versio minun maustani joten hyvin menee :) Ainut haittapuoli on että en voi yksikseni etsiä pukua kun minun löydökseni eivät ole sulhaselle tarpeeksi hienoja - on mullakin murheet ;)

Link to comment
Share on other sites

Ei todellakaan näe!

Me kun ei noin muuten vietetä perinteisiä häitä, niin halutaan ylläpitää edes jotain perinteitä ja tämä on yksi niistä B)

Vannomme siis valamme kahdestaan karibianmeren rannalla auringon laskiessa... Eli jotenkin pitäisi puku saada raahattua hotellin säilytykseen saakka sulhon näkemättä :rolleyes:

Sitä ennen hoidetaan virallinen puoli maistraatissa, jonne todennäköisesti pukeudun (tavallista juhlavampaan) hameeseen/mekkoon. Tämän sulho näkee todnäk etukäteen kyllä, saapa vaikka tulla mukaan valitsemaankin sitä :) Häämatkan jälkeen on sitten vuorossa naamiaiskutsut, ja tämäkin puku valitaan yhdessä.

Joten lopulta siis vastaukseni onkin:

mies näkee kaksi pukua kolmesta etukäteen, yksi jää salaisuudeksi h-hetkeen saakka :D

Link to comment
Share on other sites

Kun puku tuli kotiin minun täytyi saada sovittaa sitä heti...! Kukapa muukaan ne nyörit takaa olisi kiristänyt kuin sulhanen :rolleyes: Sulhanen ihastui pukuun heti ja minä voin kävellä rauhallisin mielin alttaria kohden kun tiedän miten paljon hän asustuksestani pitää! Hääpäivä on varmasti onnistunut jos hän tuolloin toistamiseen osoittaa miten paljon hän asusta tykkää... ;):-X

Link to comment
Share on other sites

Ei tule sulhanen näkemään hääpukua enkä minä sormusta ennen kuin vasta alttarilla. Vähän jännittää, mutta luottamus tulevaan aviomieheen on kuitenkin niin kova ja meillä on asioista niin samanlaiset mielipiteet, että ei pitäisi tulla epämiellyttäviä yllätyksiä. Mukavaa kuitenkin kun molemmilla on pikku salaisuus odottamassa!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...