Jump to content
Naimisiin.info

Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

Minun sulhanen näkee puvun (ja kampauksen) vasta, kun astelen käytävää pitkin. Jostain syystä haluttiin molemmat pitää varsinkin puku salaisuutena (kai se on romanttista tai jotain :wub: ). Tosin salailu teettää hiukan erikoisjärjestelyjä, koska ompelen puvun kotona. Täytyy laittaa vaikka kyltti työhuoneen oveen aina, kun puku on tekeillä :feminist_en:

Tarkoituksena olis viedä puku mun porukoille säilytykseen, koska meillä on niin vähän kaappitilaa kotona ja puku olis paremmassa turvassa mun porukoilla.

Teen samoin, eli valmiin puvun kiikutan sitten porukoille säilöön.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mieheni on kyllä nähnyt pukuni. Tai sen sellaisena kuin se nyt vielä on. Pukuni kun on tehty jo about 12 vuotta sitten, joitain muutoksia siihen kyllä tulee. En sitten tiedä, että näytänkö miehelle valmista pukua ennen hääpäivää. Toisaalta kai se on ihan sama, koska mies tulee joka tapauksessa näkemään pukuni (ja minut häälookissani) ennen vihkimistä, koska menemme hääkuvaukseen ennen sitä. Vihkiminen kun tapahtuu meillä juhlapaikalla, niin kuvassa käydään ennen sitä. Joten miksipä sitä sitten salailemaan..?

On sitten ihan asia erikseen, että tuleeko mies tietämään etukäteen, mitä puen hääpuvun alle. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Lakanaversio roikkuu makkarissa ja siitä hän pitää. Pitää jopa enemmän kuin siitä puvusta, minkä puhuin alunperin tekeväni :) Eli oma mieli muuttui lakanaversiota tehdessä ja parempaan suuntaan :) Puvun siis teen itse; en ole vielä varma, miten "oikean" puvun kanssa toimimme. Varmaan pyydän apua sovittamisessa ja yleisessä mallauksessa, mutta varsinaisen kokonaisuuden hiusten ja asusteiden kanssa mies näkee varmaan vasta juhlapäivänä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minulla on puvun etsintä käynnissä juuri nyt ja samalla on ollut puhetta siitä, haluaako siippa nähdä pukua etukäteen vai ei. Hän näki mallin, jota aluksi ajattelin puvukseni. En kuitenkaan valinnutkaan sitä pukua ja nyt olemme yhdessä päättäneet, että mies näkee pukuni vasta silloin kun hääpäivänä kävelen hänen luokseen vihkimistilanteessa. Ja tämä oli miehen oma pyyntö ja toivumus. Ainoa mitä mieheni tulee tietämään on puvun sävy (valkoinen vai ivory) sillä hän pukeutuu kokovalkoisiin ja siten valkoisten sävyjen on oltava samat, jotta toinen meistä ei näytä aivan keltaiselta kun seisomme vierekkäin! :D

Link to comment
Share on other sites

Raahasin mieheni mukaan sovittamaan pukuja, koska kumpikaan kaaso ei päässyt mukaan. Ei ollut tarkoitus ostaa pukua, vaan sovittaa malleja.

Mies vitsaili kyllä, että eihän hän saisi nähdä pukua ennen häitä.

Kävi kuitenkin niin, että puku löytyi, joten hän nyt tosiaan näki puvun aikaisemmin. Ja peräti ostikin sen minulle :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jännitän itse h-hetkeä niin kovasti, että toivon näkeväni sulhon tällingissä ennen itse vihkimistä -jolloin luonnollisesta mies näkisi myös oman pukuni ennen alttarille astelua. Olen niin älyttömän itkuherkkä, että ajattelin, että kaiken "ylimääräisen" jännityksen karsiminen voisi vähän auttaa asiaa. Plus että olemme miettineet että valokuvauksenkin voisi hoitaa pois alta ennen itse vihkimistä. Olen muutenkin surkea pitämään salaisuuksia, joten saa nähdä miten kauan saan pidettyä puvun ulkonäön omana tietonani!

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies on nähnyt suunnitelmaa puvusta, vaikka ei pitänyt, mutta kun en huomannut kuvaa tädilleni näyttäessä (tietokoneelta) että mieskin oli siihen tullut hengailemaan :girl_mad: No eipä tuo mittään, kun tuskin puvusta just sellanen tulee ja esim.helma oli erilainen, äitini siis tekee puvun...Kirkkoon asti ei päästä pukua näkemättä kun kuvaus on ennen sitä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...