Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
  • 2 months later...
Guest Woodwoman

Ihmettelen, että on noin paljon miehiä, joita kiinnostaa hääpuvut. Itseäni

varten olen puvun ostanut enkä odota, että se tai mikään muukaan mun vaate

kiinnostaisi sulhoa erityisesti, eihän se mekoista mitään ymmärrä.

Ei sitä mun mielestä niin ihmeesti tarvitse mekoista ymmärtää, että pystyy sanomaan/haluaa sanoa oman mielipiteensä. Mulle on kaikkein tärkeintä, että mun mies pitää mun puvusta, kaikkien muiden mielipide (pl. omani) on aika lailla yhdentekevä. Senkin takia on hyvin luontevaa, että mieheni tulee mukaan pukumetsälle, ja on itsekin innoissaan siitä (pitää asiaa meidän yhteisenä projektina). Mainittakoon, ettei noin yleisesti kyllä vaatteista kiinnostumattomampaa miestä juuri voisi löytää, siitä ei ole siis kyse. :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Haluaisin kovasti, että ei näkisi, mutta valokuvauksen takia en vielä tiedä, miten asia tulee järjestymään. Täytynee punnita tämän "taikauskoisuuden" merkitystä siihen, jos vieraat joutuvat sen takia odottelemaan vihkimisen jälkeen kuvien ottamista...

Mäkään en tahdo mieheni näkevän pukua, perinteisesti :)! Ratkaisimme valokuvauksen siten, että se tapahtuu ruokailun ja kakkukahvien välissä. Siinä on 2 tuntia aikaa. Eli kun minä ja mieheni olemme syöneet (otamme ruokaa ensimmäisinä, joten olemme valmiitakin ensimmäisinä) hipsimme pikaisesti kuvattavaksi, eikä kenenkään tarvitse siten odotella.

Teemme kuitenkin niin, että kaaso/BM kuuluttaa vieraille tiedon valokuvauksesta, että eivät ihmettele mihin katosimme..

Kyllä tuossa nopea saa olla, mutta suunnittelemme kuvaukset etukäteen niin hyvin kuin mahdollista.

Ja puku tulee tosiaan yllätyksenä miehelleni :)!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Teen oman pukuni kotona, joten mies on nähnyt puvun osina. En ole kuitenkaan näyttänyt kuvaa puvusta - koska mulla ei sellaista ole. En yhtään tiedä, osaako muodostaa mielessään kuvaa valmiista puvusta. En kävele miehen kanssa yhdessä vihittäväksi vaan näkee mut vasta perillä. Ehkä siihen tulee sitten pieni yllätysmomentti?

Link to comment
Share on other sites

Nyt en jaksanut ketjua kovin kauaksi plarata, eli kysymykseni on jo saatettu esittää ja siihen vastatakin,.

Mutta:

siis mikä uskomus/taikausko liittyy tuohon, ettei sulho saisi pukua ennalta nähdä? En ole tällaiseen itse törmännyt. Olen vain luullut, että puku halutaan vain yllätyksenä salata..

Tästä voi siis varmaan päätellä, että meilläkin sulho näkee puvun aiemmin. :)

Muokattu: , käyttäjä: iialiia
Link to comment
Share on other sites

Meillä mies näkee puvun vasta hääpäivänä. Ennen kirkkoa kyllä, koska kuvauksemme on ennen vihkimistä. Mies ei ole nähnyt edes kuvaa puvusta joten on aika yllätys varmasti millainen se sitten on. Näin halusimme, molemmat, jotta se on yllätys... ^_^

Tuosta taikauskosta, olen joskus kuullut että sulhanen ei saisi nähdä ennen vihkimistä morsianta. Mutta ei siinä taida puvusta olla kyse.. jos oikein muistan ;)

Link to comment
Share on other sites

Minä haluisin näyttää puvun miehelle mutta se ei halua nähdä sitä. Kuulema äärettömän tärkeää että näkee vasta kirkossa sen. Melkein pahastui kun kerroin mistä kankaasta puku on ja kerroin värin. :flirt:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä sama kuin monella muullakin näyttää olevan, eli puvun kultsini näkee vasta hääpäivänä (nyt se on mutsilla) ennen varsinaisia toimituksia kun valokuvaus on siinä aiemmin (ehkä, toivottavasti, en ole vielä tarkemmin kuvaajan kanssa sopinut vaikka häihin alle kaksi viikkoa :D). Värin olen vahingossa paljastanut, mutta sen mieheni oli jo arvannutkin. :)

Link to comment
Share on other sites

VOI EI! En oo yhtään tullu ajatelleeks että meillähän pitäis olla kans se kuvaus ennen vihkimistä. Mitä mä nyt teen! Me todellakin oltais haluttu että mies näkee puvun päälläni vasta kun astelen alttarille. Me siis ei olla varsinaisesti taikauskoisia kumpikaan (mä ehkä huvikseni oon välillä) mutta haluttiin noudattaa tätä perinnettä! Nukutaankin häitä edeltävä yö erillään ja suunniteltiin että ei nähdä ennen kirkkoa.

Mut meistä ei ehkä saa hyvää kuvaa ihan pienessä hetkessä ja valokuvaajamme on luvannut ottaa 2000 kuvaa, siis päivän aikana. Mutta luulen että vieraat hermostuu jos lähdetään kuvattavaksi jossain kirkon ja juhlan välissä tms... ja meikinkin kannalta tulis varmaan parhaat kuvat ennen vihkimistä.

Voi harmi, meiän suunnitelma meni pilalle.

Muokattu: , käyttäjä: ASHS
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...