Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Miehellä ei ole mitään aavistustakaan minulle tulevasta puvusta. Olen näyttänyt niin monia erilaisia kuvia hänelle, että raukkaparka on jo saanut yliannostuksen hääpuvuista. Halusin siis saada jotain käsitystä, millaisen puvun mieheni minulle haluaisi ja jokseenkin olemme olleet samoilla linjoilla, mutta varsinaisen puvun mies tulee näkemään vasta kirkossa.

Link to comment
Share on other sites

Miehellä on jonkinnäköinen käsitys minkä tyylistä oon etsinyt, mutta pukua se ei tule näkemään ennen vihkipäivää.

Näytin netistä kuvia eri vaihtoehdoista ja pyysin mielipidettä. Aika samoilla linjoilla ollaan. Ja kuulemma riittää tuolle että tietää etten todellakaan mitään pitsihörhellystä hanki.

Link to comment
Share on other sites

Me mentiin pukuostoksille vähän mielijohteesta, joten mies oli makutuomarina :D Mua olisi varmastikin harmittanut, jos mies ei olisi halunnut tulla mukaan valitsemaan pukuani. Tietää myös minkä valitsin. Pitäähän sitä muokata vielä, joten mies ei varmaankaan tule näkemään viimeisteltyä pukua ennen ensi kesää...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Olisin toivonut, että sulhanen näkisi puvun vasta hääpäivänä. Asumme kuitenkin tällä hetkellä ulkomailla ja harkinnassa on puvun ostaminen täältä, joten kaasojen ja perheen ollessa tuhansien kilometrien päässä joutuu sulhanen makutuomariksi. Todennäköisesti sulhanen on kuitenkin hääpäivään mennessä unohtanut miltä puku näyttää, joten ei sillä niin väliä vaikka etukäteen näkeekin... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Näillä näkymin ei. Itseäni ei olisi kyllä yhtään haitannut ottaa miestä mukaan pukuostoksille, mutta mies on sitä mieltä ettei halua nähdä pukua ennen kuin sanotaan tahdon. Sen verran joustoa oli, että sain esitellä kuvia itsestäni hääpuvuissa sen jälkeen, kun oltiin käyty kaasojen kanssa kiertelemässä liikkeitä. Mieheni ei kuitenkaan saa tietää, minkä mekon lopulta valitsen, joten jää sitten ainakin jotain yllätystä hääpäivällekin. On se varmasti eri asia nähdä mekko sitten oikeasti minun päälläni hääpäivänämme, kun on niin tärkeä päivä kyseessä ja eiväthän nuo kuvat aina anna niille puvuille oikeutta, erityisesti kun itse tykkään eniten mekoissa niiden pitseistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä mies suunnittelee meidän molempien puvut, joten aika suurella todennäköisyydellä myös näkeekin sen.

Itse olisin halunnut pitää puvun salaisuutena, (toki vaikka suunnittelupuolen ukko hoitaisi niin ainahan valmis versio on eri näköinen kuin paperilla), 

mutta aikataulujen ristikkäin menemisien välttämiseksi en pukuani pysty piilottelemaan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho oli mukana pukuostoksilla, koska ostettiin puku lomareissulla jenkeissä. Olisin halunnut pitää puvun salassa, mutta totesin, että näin on parempi.

 

Tosin sen jälkeen sekä puvun kuvat, että puku itse on pidetty piilossa. Ja juuri yhtenä päivänä sulho näki minun surffailevan hääsivustoilla ja sanoi yhden puvun muistuttavan minun pukuani. No oli kai siinä vähän samankaltaista kirjailua, mutta malli oli kyllä NIIN eri kuin vain voi...  :girl_hide: Joten ehkäpä jotain yllätystä tulee hääpäivänä kuitenkin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho näkee puvun vasta alttarilla, ja tämä oli hänen oma toiveensa. Sen takia kuvauskin on järjestetty vasta hääpaikalle. Sen verran tietää että puku on valkoinen, kysäisi sitä tuossa ohimennen. Ostin puvun lähes vuosi sitten ja siitä asti se on ollut pukupussissa meidän vaatehuoneessa. Ilmeisesti on malttanut pitää näppinsä siitä erossa.  :girl_hide: 

Link to comment
Share on other sites

Otin miehen mukaan viimeiselle korjaussovituskerralle ja ehkä tulee vielä näkemään puvun kun kaason kanssa pidetään puvun pukemisharjoitukset :girl_haha: . Alussa ajattelin että olisi hienoa että mies näkisi puvun vasta alttarilla, mutta halusin sitten kuitenkin näyttää puvusta kuvan heti kun olin löytänyt sen :girl_in_love: ja onpa yksi asia vähemmän jännitettävänä sitten hääpäivänä.

Link to comment
Share on other sites

Vaikka alun perin olikin puhetta siitä että sulho olisi nähnyt puvun vasta kirkossa niin loppujen lopuksi kävi sitten kuitenkin toisin. Mies oli mun mukana liikkeissä kiertelemässä ja on nähnyt puvun siis ihan jo ostohetkellä, sekä sitten jokusen kerran vielä sen jälkeenkin kun olen aina silloin tällöin täällä kotona puvun kiskonut päälleni milloin minkäkin hienon tekosyyn varjolla (täytyy kokeilla että korkkareilla voi kävellä ilman että helma jää alle, täytyy kokeilla miten helman saa nostettua ylös vessareissuja ajatellen, ymsyms.). :grin:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...