Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meilläkin sulho näkee pukuni vasta hääpäivänä. Vihkikuvat otetaan ennen vihkimistä, joten sulho näkee puvun tuolloin. Olen todella avoin, ja varmasti tulevan hääpuvun salassapito tulee olemaan vaikeaa. Sulho kuitenkin itse sanoi, ettei halua nähdä pukua ennen hääpäivää. Liekö sulhoni taikauskoisempi kuin minä  ;)

Link to comment
Share on other sites

Mä vastaan tähän uudestaan, kun olen vasta nyt tehnyt lopullisen päätöksen :D Olin siis etukäteen tiukasti päättänyt, että mies ei tule näkemään pukua (tämä oli myös hänen oma toiveensa). Löysin puvun ja kappas, teki ihan hirrrrveesti mieli näyttää se miehelle! Mies tuntee minut riittävän hyvin ja tyytyi vaan sanomaan, ettei hän aio katsoa sitä. Nyt, kun puvun ostamisesta on kulunut melkein kuukausi, mä olen lähes varma siitä, että mies näkee puvun vasta hääpäivänä. EI olla vielä päätetty, otetaanko meistä hääkuvat ennen vai jälkeen vihkimisen, mutta ennen alttaria hän näkee minut joka tapauksessa, sillä kävelemme alttarille yhdessä.

 

Mä jätin eilen puvun roikkumaan makuuhuoneeseen vaatekaapin kahvasta ja lähdin töihin, puku on siis valkoisessa pukupussista, josta ei näy läpi. Mies laittoi töihin viestin ja mun sydän meinasi pysähtyä: "täytyy varmaan siirtää tuo puku peilikaapin sisälle, kun ilta-aurinko saa sen pussin vaarallisen läpinäkyväksi..." Mies vakuutteli mulle, ettei se ollut nähnyt muuta kuin valkoisen värin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sulhanen ei pääse näkemään pukuani ennen kuin vasta kirkossa. :) Ei ole pelkoa etteikö tykkäisi puvusta. Ihan sama mitä mulla on päällä, sulhon mielestä olen aina kaikkein kaunein. ;) Pidän puvun salassa lähinnä sen takia, että saisin jonkun reaktion aikaan kirkossa. Sulhanen ei pienestä liikutu, mutta katsotaan miten käy, kun näkee mut ekan kerran oikeen kunnon morsiamena. Innolla odotan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Eipä tule mies näkemään pukua, "piilotan" varastoon, pukupussissa ja jos näky läpi niin lisään vielä jätesäkit päälle, ettei varmasti näy läpikään. Mies itse sanonut, ettei halua pukua nähdä, joten luotan, ettei myöskään siihen kajoa. Jos alan epäilemään, että kiinnostaa sittenkin, siirrän puvun vanhempieni kaappiin piiloon. Alttarille kompuroidessani sitten vasta näkee :)

Link to comment
Share on other sites

Ei näe. Itse olisin voinut mennä pukua valitsemaan vaikka sulhon kanssa yhdessä, mutta hän itse ei halunnut tulla mukaan :D Ei halua nähdä kuviakaan mekosta, joten ihan hyvillä mielin voin säilyttää mekkoa kotona kaapissa kun tiedän, ettei hän ole menossa kurkkimaan :) Alunperin piti viedä mekko äidille säilytykseen, mutta saanpahan ihailla mekkoa aina silloin kun siltä tuntuu :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minä olisin ottanut miehen mieluusti mukaan mekko-ostoksille, mutta hän ilmoitti ehdottomasti ettei halua nähdä pukua ennen "alttaria". Joten kaasojen kanssa shoppailemaan. Tosin voi olla että toimii paremmin nuo kaasot makutuomareina, mies ei ole oikein shoppailuihmisiä, niinkuin en itsekään!

Link to comment
Share on other sites

:D :D :D

Vähän OT, mutta näistä kommenteista tuli mieleen häät, joihin en aikataulullisesti päässyt mukaan ja häiden jälkeen kysyin mieheltä, että millainen puku morsiamella oli? Mies on aika hölmistyneen näköinen ja vastasi, että "No, semmoinen valkoinen". En voi sille mitään, että mieleeni hiipii ajatus että asia on oikeasti niinkuin BusinessAngel tuolla aiemmin kirjoitti - miehestä kaikki hääpuvut on kauniita  ja ellei puku ole kovin poikkeava, tuskin edes huomaavat niiden yksityiskohtia. :rolleyes:  Tämä voi olla myös syy siihen, miksi osa miehistä "ei halua nähdä etukäteen" tai ei halua tulla mukaan ostoksille.  Niin ja sitten monet miehet ei halua mukaan ostoksille, koska eivät osaa vastata "oikein" siihen onko puku hyvä vai ei.

 

Mutta sitten aiheeseen. Kyllä uskon, että mies näkee puvun etukäteen. Haen sen ompelijalta ennen häitä ja kankaan mies onkin jo nähnyt. Ja tietysti näkee päälläni aamulla, kun lähdetään kirkkoon. Yllättävää on se, että mies on alkanut innokkaasti kyselemään millainen puvustani tulee :huh:  Yllättävää....  Jännittää varmaan häitä.

Link to comment
Share on other sites

Haha! :D Toi on niin totta! Mun yks ystävä (mies) oli häissä ja tietysti kiinnostuneena kysyin että millainen puku morsiammella oli. Mietti hetken ja totesi että se oli sellainen valkoinen ja pitkä.

Näin myöhemmin facebookissa kuvia ja oli polvimittanen, valkonen oli kyllä pääväri mutta kyllä siinä aika paljon kirkkaan punaista oli  :girl_haha: Meinasin kuolla nauruun. Siis en puvusta vaan siitä että jotkut(?) miehet ei vaan todellakaan kiinnitä näihin asioihin huomiota!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ajatuksena on ollut käydä hääkuvassa jo ennen vihkimistä. Jos tuo ajatus toteutuu, niin tietysti mies silloin näkee puvun jo etukäteen... Muussa tapauksessa ei.

 

Hääkuvauksen ajankohtaan varmaan tulee vaikuttamaan pitkälti se, suostuisiko valokuvaaja tulemaan johonkin tänne meille päin vai teemmekö itse sen muutamankymmenen kilometrin koukkauksen ja käymme kuvassa. Mikäli valokuvaaja suostuu tulemaan paikan päälle ottamaan hääkuvan, toteutuu valokuvaus vasta vihkimisen jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä luultavasti tulee näkemään viimeistään hääpäivän aamuna, kun hiemna hankala olisi toisin järjestellä. Meillä kuitenkin häät kotona ja ollaan molemmat viimeinen yö täällä kotosalla. Mahdollisimman pitkään yritän piilotella kyllä pukua ja hyvin on jo puolisen vuotta mennyt. Pukukun tälläkin hetkellä piilottelee meidän vaatehuoneessa. Mutta eipä tuo nyt mun maailmaa kaada vaikka näkisikin aikaisemmin. Kaaso vaan oli sitä mieltä että ei saa näyttää kuin vasta hääpäivänä. Meillä ei muuten myöskään tule mitään alttarille kävelyä eli aloitetaan vihkiminen kun kaikki on paikalla. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...