Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Näkee koska kuvaus on ennen vihkimistä.

Jos teetän pukuni hän tietää millanen siitä tulee mutta harkitsen vielä ostoakin ja sen hän näkee vasta kuvaustilanteessa.

Sulho katseli erästä häälehteä ja näytti siitä erästä pukua ja ehdotteli et eiks ois hyvä... Jos sopivan löydän saatan päätyä juuri siihen ostopukuun, että jotain ylläriä.

Link to comment
Share on other sites

Haluan et valokuvaus on ennen vihkimistä joten mieheni näkee puvun ensi kerran siellä. Ostan puvun varmaankin jo kuukauden päästä, joten jännittää, miten pystyn olla 10 kuukautta näyttämättä pukua/kuvaa siitä... :-/

Link to comment
Share on other sites

Guest flaming05

ei näe kun vasta alttarilla. taikausko ei liity asiaan vaan kuten joku tuolla aiemmin sanoi, haluan ihastuttaa hänet ''täydellisellä'' lookilla (kotona kun olen useimmiten ''verskat jalassa'' ja ilman meikkiä)

toivon että hänelle jää muistoo ikuisesti se hetki kun hänen KAUNIS morsiammensa kävelee alttarille

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

vivien: olin äskettäin maistraatissa todistamassa perjantaina, ja lauantaina oli juhlat. morsian oli maistraatissa kauniissa valkoisessa toppatakissa, hiukan arkea paremmassa meikissä ja oli laittanut hiukset itse kivasti, hänellä oli siistit vaaleat housut ja vaaleanpunainen ihana angoraneule, ja annoimme hänelle suuuren suuren kukkakimpun käteen. sulhanen tuli töistä suoraan skraga kaulassa ja ryppyisessä puvussa, vähän rähjääntynein hiuksin, mutta upeat kuvat tuli tästä lyhyestä tilaisuudesta. lauantaina morsian oli kauneimmillaan, päällä oli kaunis ja suuri hääpuku, joka sopi uspenskin katedraalin isoon tilaan.

Link to comment
Share on other sites

en ole vielä päättänyt... juuri nyt painin asian kanssa, sillä olen menossa liikkeeseen ompelijatapaamiseen, hakemaan pukua nyt viikolla

:P saankohan sieltä pukupussin vai pitääkö ottaa oma?

:P pitäiskö viedä puku äidille?

käytännössä olis helpointa tuoda puku kotiin meidän vaatehuoneeseen, joten sulho sen sitten näkisi

olen jo sanonut sulholle, että älä huoli, puku on kaunis ja olen siinä kuningatar :)

Olen toisaalta samaa mieltä kuin pari muuta tähän kirjoittanutta, että h-hetkellä on meikki, kampaus, fiilis ja kaunis ilma, joten näkeminen kirkossa on sykähdyttävä

Puvun näkeminen henkarilla ei ikinä ole sama kuin päällä - sen huomasin itsekin pukuja sovittaessani

Link to comment
Share on other sites

Tää on mullakin ongelmana  :-/ Aina olen ajatellut, että ilman muuta sulho näkee puvun vasta alttarilla, mutta nyt olen alkanut miettimään tuota valokuvausta.

Ensinnäkin, jos kuvaus on vasta vihkimisen jälkeen, joutuvat vieraat odottelemaan aika kauan. (no tähänhän voisi keksiä ohjelmaa) Toinen, ja ehkä suurempi, ongelma olen minä itse  ;D Olen meinaan ihan toivoton itkupilli ja pelkään, että itken vihkimisen aikana. Onpas sitten kiva mennä kuvaukseen, kun on silmät ihan punaiset ja muutenkin itekeneen näköinen  :-[ Kuvassa kuitenkin pitäisi olla kauneimmillaan....

Mites te muut olette tällaiset ongelmat ratkaisseet?

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin mies näkee puvun kuvauksessa juuri ennen vihkimistä. Olisin halunnut että kuvaus olisi ollut vihkimisen jälkeen jolloin puku olisi säilynyt yllätyksenä kirkkoon asti, mutta sulho oli ehdottomasti sitä mieltä että näin on kätevämpää. Ja mullakin on ongelmana tuo kyynelehtiminen joten voi olla meikinkin kannalta parasta että kuvat on otettu ennen kirkkoa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kuvaus ennen vihkimistä, joten sulhanen näkee puvun joka tapauksessa jo etukäteen. Lisäksi astelemme alttarille yhdessä, eli kirkon käytävällä sulho ei kuitenkaan minua ensi kertaa näkisi.

Nyt on vain sellainen juttu, että olin ajatellut, että sulhanen näkee minut kotona kampauksen ja meikin jälkeen pukeuduttuani, eli lopullisen, "täydellisen" näköisenä. Haluaisin kuitenkin, että pukeutumisesta tulisi kuvia, ja olemme meillä kolmistaan kaason ja sulhasen kanssa. Kaaso tietysti auttaa esim. korsettia kiinni yms. joten hän ei voi kameran takana olla. Niinpä kunnia lankeaa väkisinkin sulhaselle... Ketään muita avustajia en voi pyytää, koska he ovat juhlapaikkaa viimeistelemässä yms. Onko siis tylsää, että sulhanen näkee minut vaihe vaiheelta ja vasta sitten lopuksi täysissä vetimissä? ???  :-X Taidan kyllä korsetissakin olla hänen mieleensä, ja haluaisinkin, että herra näkisi jo etukäteen vähän, mitä on odotettavissa illemmalla ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä järjestetään koko hääpäivän aikataulu niin, että sulhanen ei missään vaiheessa saa pientäkään mahdollisuutta nähdä pukuani! Tämä järjestely sopii sulholleni mainiosti, sillä hän tahtoo itsekin pitää asian täytenä salaisuutena, jopa hiukseni, meikkini yms. Saan kylmiä väreitä, kun ajattelen rakastani liikuttuneena, kun käpöttelen isini käsipuolessa hänen luokseen....  :-X

Link to comment
Share on other sites

Mies näkee pukuni vasta sitten alttaritreffeillä.  ;)

Pari päivää sitten olin ensimmäistä kertaa katsomassa pukuja. Mies kyseli, että sovitinko ihan.

"Mua vähän jännittää. Onko siinä kauheesti jotain röyhelöä tai tylliä?" Vastasin, että joo, kasvoilta nostettava huntu ja vaaleanpunaiset valtavat puhvihihat. Ei tietenkään!!!

Ajattelin silti pitää puvun salaisuutena, ja toivon (sekä uskon), että mieheni yllättyy positiivisesti.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...