Jump to content
Naimisiin.info

Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

Guest mari-emilia

Meillä nimenomaan mies on se joka haluaa että pukuni säilyy salaisuutena loppuuna asti. Hän on sen verran vanhanaikainen että uskoo puvun näkemisen tuottavan epäonnea avioliitossa.  :-/ Hassu mies.  ;) Juuri tämän takia meillä on valokuvaus vasta vihkimisen jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Minä haluaisin sulhoni näkevän pukuni vasta kirkossa,mutta ongelmana on nyt sitten että missäs vaiheessa käydään valokuvassa ettei vieraat joudu hirveästi odottelemaan juhlapaikalla..haluan kyllä joka tapauksessa ulkokuvia että jospa kuvaajan ottaisi sitten hääpaikalle ja keksisi vieraille ohjelmaa siksi ajaksi,saa nähdä ???.

Olisi huippua jos jotain jäisi "salaisuudeksi"tärkeään päivään asti :D

Link to comment
Share on other sites

Mies näki puvun, kun tuli hakemaan mua studiokuvaukseen. Värin tiesi kyllä, koska ostimme samanvärisen solmion. Mulle ei ollut tärkeää salata puku mahd. pitkään, mutta olihan se hauskaa. Studiokuvauksen jälkeen tosin otin puvun poiskin, koska kävimme kotona syömässä kuvauksen jälkeen. Illalla vasta sitten oli vihkiminen & juhla juhlatilassa. Ja kyllä mies oli ihastuksissaan nähdessään mut & puvun silloin kuin näki, ei tarvittua kirkkoa taustaksi - mitään ihastuksen & liikutuksen kyyneliä en odottanut & turhaan olisin odottanutkin, mieheni tuntien.

  :D

Link to comment
Share on other sites

Tarkoituksena olisi, että ainakaan hääpukua minun päälläni hän ei näkisi ennen hääpäivää. Sitä tuskin on mahdollista järjestää, ettei hän näkisi minua puvussani ennen varsinaista vihkimistä eikä se kovin tärkeääkään minulle ole. Se on sitten se tilanne, mikä saa meidät kummatkin liikuttumaan, ei se, miltä minä sinä päivänä näytän, kai  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

aikomukseni on pitää se hääpäivään asti salaisuutena. Kuviin enne kirkkoa eli siellä viimeistää. Saa nähdä miten käy, hän on nimittäin aina sanonut että kyllä se pitää nähdä hänelläkin  :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olen yrittänyt parhaani mukaan pitää kuvat sun muut piilossa. Tarkoitus olisi, että puku paljastuisi vasta alttarilla. Kuvauskin on vasta kirkon jälkeen.

Puhelimessa mieheni on kyllä kuullut minun kuvailevan pukua, mutta uskon etteivät merenneitoleikkaus, paljetit, helmet, laahus, bolero jne jne... hirveästi hänelle paljasta  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mies ei haluaisi nähdä pukua etukäteen, hän taitaa olla meistä se taikauskoisempi  :D. Minä hölmö menin sanomaan että tietääkö hän sen uskomuksen että morsiamen hääpuvun näkeminen etukäteen tuo huonoa onnea, ja nyt hän haluaa ehdottomasti olla näkemättä... Mutta pakostakin tulee näkemään, koska meillä on kuvaus jo muutamaa päivää ennen itse hääpäivää. Kuvaukseen muuna kuin hääpäivänä päädyttiin, koska olemme niin vaikeita kuvattavia, että epäilemme ettei se standardiaika joka kuvaukseen olisi ollut käytettävissä itse hääpäivänä, riittäisi kohdallamme ollenkaan. Meistä ei ole koko seurustelumme ajalta kuin pari onnistunutta kuvaa yhdessä, sellaista siis jossa molemmilla olisi suht siedettävä ilme. Siksi ajattelimme että kuvaus hääpäivän kiireen ja jännityksen keskellä ei ainakaan auttaisi asiaa. Nyt sitten on kokonainen ilta aikaa saada edes pari hyvää otosta  ;D

Sulho kyllä ehdotti että hän voi olla näkemättä minua ja pukua silloin kuvauksen aikana  ;D. En tiedä mitä se tarkoittaisi, eikö siis katsoisi minua yhdessäkään kuvassa? Heh..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eipä mun sulhoni mun pukua etukäteen näe! Tosin sen jälkeen kun olin käynyt sovittelemassa mun iki-ihanaa unelmaani ja muita pukuja, saatoin "vahingossa" näyttää netistä kuvan puvustani...Mutta eipä sulho sitä muista mikä se niistä oli ja se on todellakin aivan erinnäköinen kuvassa kuin oikeesti! ;D

Mutta eli siis en aio näyttää pukuani sulholle, toivottavasti vasta alttarilla näkee puvun ekaa kertaa mun päälläni! :-X Tosin kuvauksen ajankohdasta en vielä tiedä... Samana päivänä onneksi kuitenkin! :-*

Link to comment
Share on other sites

Tähän keskusteluun en voi lisätä muuta kun että näkisinpä edes itse :-/

Ompelija on lievästi sanoen ylibuukannut itsensä ja aikataulu petti, täytyy vain luottaa siihen että aika riittää.

Miehelle puku ja sen tekeminen ei sinänsä ole salaisuus, mutta varsinaisesti en sitä aio esitellä enkä jaksa olla taikauskoinen. Jo kuvauksen varaaminen ennen vihkimistä olevaksi sai taikauskoisimmat vieraat varpailleen.

Uskon ettei yksi puku tee hyvää tai huonoa avioliittoa, vaikka ehkä ensimmäisen päivän siitä voikin ehkä pilata.

Link to comment
Share on other sites

Vinkiksi morsiamille jotka haluavat saada miehensä mielipiteen puvusta näyttämättä sitä: itse olen tarkka siitä, että sulho ei pukua ennen alttarilla treffausta näe. Niinpä olen tehnyt ovelia "mikä on kaunein" -testejä hänelle häälehdistä. Joka aukeamalta vaan kysyy, että "mikä on sun mielestä kaunein puku"? Näin saa sulhonkin toiveita kuultua  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...