Kukkamaaria

Häätarvikkeiden tilaaminen-suomalaiset nettikaupat

178 viestiä aiheessa

Minä hain kanssa juuri hääkaupasta tilaamani 1-vanteisen alushameeni ja annan kyllä täydet pisteet kyseiselle verkkokaupalle. Tosi nopeaa toiminntaa ja hyvää yhteydenpitoa oli :) vannehame oli juuri sellainen kun luvattiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla kans odottaa hääkaupan 1-vanteinen tyllialushame, sopii hyvin hääpukuni kanssa ja hyvin toimii! Palvelu oli tosi nopeeta ja hame hyvälaatuinen, ja edullinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse tilasin hääkaupasta hääpuvun torstaina. Sähköpostin välityksellä tiedustelu oli sujuvaa ja nyt odottelen pukuani saapuvaksi. Hieman harmittaa nämä pääsiäisen pyhät,mutta enköhän jaksa odottaa.

Palautan puvun jos en pidä siitä ja jos ei istu yhtään päälleni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eilen tuli tilaamani hääpuku (www.hääkauppa.fi)

Tilasin puvun torstaina ja maksoin sen silloin. Oli pääsiäisen pyhät välissä joten pakettini tuli vasta keskiviikkona.

Pukuni oli hyvä. Hääkaupan mittataulukko on mielestäni ihan hyvä, tai ainakin itse osasin tilata niiden mukaan oikean puvun itselleni.

Palvelu oli erittäin hyvää! voin suositella hääkauppaa muillekkin morsiammille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin hääpukuni La Maria'sista (taisin siitä jo tuolla aiemmin mainitakin). Toimitusajaksi ilmoitettiin 4-6 viikkoa.

Tilauksesta (ja varausmaksun maksamisesta) on nyt kulunut tasan 8 viikkoa ja eilen sain heiltä kyseltyäni tiedon, että pukuni on juuri saapunut suomeen, mutta oli vielä Helsingissä.

Maanantaina kuulemma viimeistään heillä Oulussa ja he terkastavat sen ja ottavat sitten yhteyttä.

Että ehkäpä ensi viikolla jo viimein saan pukuni. Palvelu on ollut ystävällistä ja sähköposteihin vastataan nopeasti, mutta olisin kyllä toivonut että olisin saanut tiedon puvun viivästymisestä (ja sen syystä) ihan kysymättäkin.

Nyt vain jännityksellä odottamaan, onko puku sopiva ja mieleinen.

Vähän jännittää kun pelkän kuvan perusteella sen tilasin. Onneksi on vielä se 4kk aikaa, että toisenkin ehtii vielä hankkia jos tämä on jostain syystä katastrofi :girl_impossible:

Muokattu: , käyttäjä: 150809

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Palvelu oli kyllä La Mariaksessa ok, mutta meidän neidin mekko tuli kirjailulla vaikka pyysin ilman, ja noin 10 cm liian pitkänä, josta kyllä soitettiin kotiin ja kysyttiin että mitäs tehdään, ja sovittiin että otan sellaisenaan, kun muuten olis tullut vähän kiire mekon kanssa.. Eli yhteydenpito ok, mutta tuote ei ihan sitä mitä tilasin. Ja värikartta ei oikein pitänyt paikkaansa, kangas oli paljon kirkkaampi mitä värikartta antoi olettaa, mutta onneksi ei haitannut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemusta bridezillas verkkokaupasta?!

Onko hyvä palvelu? katselin että siellä on koruja, askartelu tarvikkeita, pukuja yms.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bridezillasista mä tilasin hiuspinnejä, tiaran ja korsetin.

Sähköpostilla sai nopeasti vastaukset kysymyksiin ja toimitus kesti sen pari viikkoa minkä sivuilla ilmoittivatkin.

Tuotteet oli hyviä ja nättejä.

Mun hääpukuni saapui tänään La Maria'sista. :-X

Se on aivan ihana, tosi tyytyväinen olen.

Mutta kaupan toiminnasta sen verran, että toimitusajaksi luvattiin siis 4-6 viikkoa, mun puvussa kesti paria päivää vajaa 10viikkoa. Olisin toivonut, että olisin saanut tiedon viivästymisen syystä kysymättä sitä erikseen.

Tehtaallakin oli vähän mokailtu, puvun saavuttua suomeen kaupasta ilmoittivat että väri ei ole ivory, niinkuin tilattiin, vaan valkoinen. Lisäksi nyörityksen narun piti olla samanvärinen kuin kirjailu, eli vaaleanpunainen, mutta olikin valkoinen.

Mutta nämä mokat ei mua haittaa, musta tuntuu että puku näyttää vaan paremmalta noin :girl_haha:

Toki olisin saanut uuden puvun tai kauppa oltaisiin voitu noilla perusteilla purkaa. Tätä en kuitenkaan halua.

Palvelu on koko ajan ollut ystävällistä ja sähköposteihin vastataan tosi nopeasti, pisteet heille siitä.

Puku oli tehty ihan oikein mittojen mukaan ja se istui melko hyvin päälleni. Yläosassa on vähän liikaa tilaa, sitä on pienennettävä, mutta en usko sen olevan kovin hankala juttu toteuttaa. Yläosassa on myös tuossa toisen rinnan kohdalla olevassa luussa jotain pikkuhäikkää, mutta toivottavasti sekin saadaan ompelijan kanssa ruotuun. Ja jos ei saada, niin ei se nyt niin hassulta näytä että se mun hääpäivääni pilaisi :)

Muokattu: , käyttäjä: 150809

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onpa kyllä kauniit kirjailut. Vaikea tietysti kuvien perusteella väreistä sanoa, mutta voi olla, että vaaleanpunaiset kirjailut onkin nätimpiä puhtaanvalkoisella pohjalla (vain minun mielipiteeni siis).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma kokemukseni Zazabellasta...

Tilasin mittatilausboleron. Kun bolero minulle saapui, se oli ihan väärän kokoinen, ilmoittamiani mittoja ei oltu seurattu millään tavalla boleron teossa. Kun asiasta sitten valitin, Zazabellasta sanottiin että nou hätä, tehdään uusi.

Kun tuota uutta boleroa sitten aloin aikanaan kyselemään, oli se jo muka juuri lähetetty minulle.. Ei vaan ole posti minulle mitään tuonut.

Kun kerroin sitten Zazabellalle että ei ole tullut ja pyysin tarkistamaan että onko lähetys tehty, luvattiin tarkistaa, mutta kappas vaan - tarkistuksesta ei ole kuulunut mitään. Eikä sähköposteihini enää vastata.

Eli maksoin 70e ja en saanut rahojeni vastineeksi mitään :hysteric::girl_mad::girl_sad:

Hieman vit.. siis harmittaa.

Ediittiä: Tänään minulle vastattiin vihdoinkin! Nyt kuulemma bolero on mennyt epähuomiossa väärälle ihmiselle, mutta saavat sen tänään takaisin ja sitten kuulemma pitäisi tulla minulle... Hieman helpottaa, mutta siis uskon vasta kun sen näen.

Tilannepäivitys: Sain sitten lopulta boleron. MUTTA KOKO OLI TAAS VÄÄRIN!!!! Esim. hihan istutuksen ympärys oli 10 cm pienempi kuin tilauksessa, jossa siis oli kuvalliset ohjeet/määritelmät että mistä mitasta milloinkin puhuin.

Noh, bolero ei siis mulle kelvannut. Vaadin rahat takas ja ne sain, harmittaa vaan kun olisin tosiaan halunnut sen boleron! Hyvityksenä sain muuten 2 pashmina huivia... jeaahh!

Muokattu: , käyttäjä: wendajola

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakko kertoa omat kokemukset liikkeestä nimeltä La Maria`s..Tilasin puvun huhtikuun puolessa välissä ja he itse ehdottivat kiiretoimitusta(4 viikon toimitusajalla), koska hääni ovat 11.07, että puku varmasti kerkeää ajoissa minulla. Kesäkuun alussa tuli soitto sieltä, että niiden toimittaja oli vaihtunut ja toimitusajat pidentyneet. Luvattiin että puku on valmis kesäkuun toisella viikolla. Lupasin odottaa vielä, koska minulle vannotettiin että puku kerkeää häihin..Sitten toimitusajaksi tuli 18.06 ja sen jälkeen 20.06. Se päivä oli ja meni ja nyt ne ei vastaa puhelimeen ja sähkoposti vastaus oli, että eivät ole saaneet vielä kuittausta kiinasta, että puku olisi lähtenyt suomeen. 2½ viikkoa aikaa häihin ja paniikki alkaa olla kauhea! Ehkä olisi pitänyt perua koko kauppa jo ajat sitten ja ruveta katselemaan pukua jostain muualta. Nyt en kerkeä saamaan enää mistään pukua..Vi...ttaa ihan suunnattomasti!! :girl_cray:

Tyhmästä päästä kärsii, mutta oon ollu sen takia kärsivällinen, koska sellaista pukua minkä tilasin sieltä, en ole löytänyt suomesta ja se oli "the puku"..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitanpa korteni kekoon La Marias nettikaupasta minäkin:

Tilasin puvun maaliskuun lopulla ja nyt kesäkuun puolessa välissä tuli tieto että puku on valmis,,,

AARGH... Kuvan puvusta nähtyäni ei ollut ihan se mitä piti; tilasin pukuni vaalean kullan värisenä ja siihen pitsikin piti olla samaa väriä... eipä ollutkaan vaan se oli oranssi.

En kelpuuttanut pukua joten maksoivat varausmaksun takaisin mutta aivoon ottaa ja pirusti kun puvun malli oli juuri se mitä halusin,,, nyt siis etsin kuumeisesti pukua uudestaan ja tällä kertaa kyllä alan liikkeistä tai yksityiseltä

NÄIN TÄÄLLÄ

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemusta nettikaupasta Fiesta Finland?

Ilmeisesti tuolta ei tuotteista peritä erikseen toimitusmaksua?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisinpa liputtaa Bridezillasin puolesta. Tilattiin sieltä korsetti, koristeita ja sukkanauhat.

Tehtiin tilaus miehen nimellä ja maksutavaksi valittiin ennakkomaksu (lieneekö ollu ainut vaihtoehto) eli lasku sähköpostiin, maksu ja tilaus matkaan. Laskua vaan ei alkanu kuulumaan, ooteltiin se pari viikkoa ja sitten mieheni lähetti sähköpostia, että missä vika. :girl_mad: Taaskaan vastausta ei kuulunut. Pari päivää tästä mies huomas, että sen oma sähköposti on rikki. :girl_impossible: Lähettää viestit normisti, mutta ei vastaanottanu mitään. Eikun uutta sähköpostia Bridezillasin suuntaan anteeksi pyydellen, että kun tuo meidän sähköposti on särki eikä oo saatu mitään viestejä, että voisitteko nyt tähän uuteen osoitteeseen lähettää sen laskun uudelleen kun alkaa olla kiire sen korsetin kanssa että saatas puku ompelijalle. No, lasku tuli ja se maksettiin ja tuotteet tuli nopeesti kotiin. Paketti auki ja tadaa, korsetti ihan vääränlainen. :girl_impossible: Ei kun uudelleen sähköpostia ja valittamaan asiasta (muut tuotteet oli ihan oikeita ja hyviä), että korsetti väärä ja voiko sitä palauttaa kun palautusehdoissa oli että alusvaatteita ei voi palauttaa. Sieltä tuli vastaus, että kun meillä kerran oli kiire saada korsetti olivat lähettäneet vastaavan korsetin kuin se tilaamamme ihan vain sen takia, että saataisiin puku ompelijalle kun sen oikean korsetin saannissa kestää vielä pari viikkoa. Saimme siis pitää tuon ylimääräisen korsetin. :girl_smile::girl_haha::girl_smile::girl_haha::girl_smile:

Erittäin hyvää asiakaspalvelua sanoisin! Varsinkin kun koko viivästyshässäkkä johtui meistä itsestämme!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Katselimpa tuota Neosirius kenkäkaupan valikoimaa, kivoja kenkiä löytyisi näin pieneenkin jalkaan. Onko kellään jakaa kokemuksia kyseisestä kaupasta?

Minulla!

Siitä on kyllä vähän aikaa kun saappaat sieltä tilasin, mutta muistaakseni mulla ei ollut mitään valittamista. Kengät tuli ajallaan ja oli juuri sitä mitä ostinkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko muita kokemuksia nettikauppa Bridezillasista? Kovasti kaipailisin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin kehun tuota Hääkauppaa. Tilasin sieltä 1-vanteisen alushameen tyllillä, lasku tuli s-postitse saman tien ja paketti oli postissa parin päivän sisällä. Alushame on todella hyvä ja istuu isommankin päälle, koska vyötärö on niin joustava. Eli hyvä palvelu ja laadukkaat tuotteet :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin järkyttyneenä luin myyn pukuhässäkkää ja mietin, että kuinka lopulta kävi?? Ehtikö puku ajoissa??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hääkauppaa minäkin voin suositella, laitoin tilauksen ke iltana, maksoin samana iltana(sama pankki kuin hääkaupalla). Perjantaina vannehame oli postissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

juups...puku tuli viikkoa ennen häitä. Ja muuten puku oli juuri sopiva, mutta liian lyhyt. Olin metsästänyt täydellisiä kenkiä kuukausi kaupalla ja mitat otin ne jalassa. Yllätys, yllätys..puku yletti nilkkojen kohdalle. Kauhea paniikki ja soitto LaMariakselle. Olin ottanut mitat kuulema väärin...just joo...mittasin sen puvun ja siinä oli mittavirhe. Olisivat korvanneet OSAN ompelija kuluista kun löysivät minulle ompelijan 2 päivää ennen häitä. Ainut vaihtoehto oli etsiä jalkaani kengät missä ei ollut yhtään korkoa. Oli muuten kohtalaisen kova homma viikossa etsiä sellaiset. Lopulta löysin ne päivää ennen häitä lasten osastolta :girl_haha: V...tutti suunnattomasti, mutta minkäs teit...kauheeta lisästressiä toi rulanssi aiheutti. Muuten puku oli täydellisen ihana!!! Kaikki kehuivat sitä ja itsekin olin tyytyväinen. Niin joo...puku oli muutamasta saumasta ratkennut vielä..kiirellä vissiin tehty. Sanoivat LaMariaksesta, että palataan asiaan häitten jälkeen ja katsotaan tuleeko korvausta. Eniten inhottaa, että syyttivät koko ajan minua tuosta mittavirheestä :angry: En ole vielä jaksanut soitella sinne, koska häissä oli muutenkin muuta ongelmaa. mm. dj jonka olin kalliilla hinnalla tilannut ohjelmatoimistosta. Ei tiennyt häätanssia, ei tiennyt mitään biisejä mitä oltiin haluttu,rikkoi meidän koristuksia, haukkui ja huusi kaikille muilla siellä töissä olijoille, uhkasi minua poliisilla.....eli häät meni sen takia isolta osalta pieleen. Mutta se onkin jo toinen tarina. Mutta, mutta..Nyt ollaan onnellisesti naimisissa ja toivottavasti noi vastoinkäymiset tarkottaa pitkää liittoa :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä, onko tästä ollut ketjussa aiemmin puhetta, mutta huomasinpa yllätyksekseni että myös

Halens myy hääpukuja. Valikoima tosin on melko pieni, mutta kenties joku sieltä saattaa omansa edullisesti löytää. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ohhoh. Katselin tuon La'Mariasin nettisivuja, aikamoisia katteita vetävät välistä. Nämä heidän "omanaan" mainostamat La'Marias puvut näyttävät olevan kaikki Milly's Bridalin pukuja. Vrt esim. Milly's Bridalin puku vs. La'Mariasin puku.

No, noin kai se bisnes toimii aina ja kaikkialla, mutta pitkän pennin kyllä säästää kun tilaa itse pukunsa valmistajalta käyttämättä välikäsiä :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään