Kukkamaaria

Häätarvikkeiden tilaaminen-suomalaiset nettikaupat

178 viestiä aiheessa

Kehaisempas minäkin hääkauppaa :) Lähetin sinne sähköpostia aamulla ani varhain ja kyselin vannehameista, että voiko vanteita poistaa tai pienentää ym. Vastaus tuli todella pikaisesti. Tilasin vannehameen ja lasku tuli melkein heti sähköpostiini. Maksoin sen heti ja sain noutaa vannehameen postista jo parin päivän päästä. Todella ystävällistä ja nopeaa palvelua siis sain hääkaupasta www.haakauppa.fi SUOSITTELEN!! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kerronpa minäkin kokemuksiani nettikaupoista.

Tilasin hääpukuni hääkaupasta. Toimitus oli nopeaa ja yhteydenpidossakaan ei ollut moitteita. Pukua oli upea ja juuri se oikea minulle:)

Mitat vastasivat netissä ilmoitettuja täydellisesti. Hääkaupasta olen kuullut pelkkää hyvää.

Bridezillasista en saanut tilaamaani tuotetta. Tuote oli minulle luvattu toimittaa, mutta varastotilanne oli näyttänyt kuulema väärää ja kyseistä tuotetta ei ollut ollenkaan. Pyysin rahani takaisin ja ne kyllä sainkin välittömästi. En itse uskaltaisi kyseisestä verkkokaupasta tilata ainakaan kiireisellä aikataululla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä myös haluan kertoa kokemukseni nettikauppatilauksista... Hääkauppaa täällä onkin jo kehuttu, siihen olin itse myös erittäin tyytyväinen, mutta...

BRIDEZILLAS kaupasta ei kannata tilata yhtään mitään! Olimme tilanneet morsiustytön mekon Bridezillasilta ja olin tilausta tehdessäni tiedustellut toimitusaikaa (häihin oli 4 viikkoa). Minulle luvattiin toimitusajaksi 1,5-2 viikkoa! Kun tämä aika oli kulunut umpeen eikä pukua kuulunut (ei myöskään minkään näköistä viestiä tullut toimituksen viivästymisestä) otin itse yhteyttä sähköpostitse ja kyselin, että missähän puku mahtaa viipyä? Sain vastaukseksi, että puku oli ylitilattu, eikä sitä sen tähden saanutkaan 2 viikossa. Laitoin heille viestiä, että haluan puvun mahdollisimman nopeasti suoraan kotiovelle toimitettuna, koska toimitus oli näin pahasti viivästynyt ja me todella tarvitsimme puvun (tässä vaiheessa toimitus oli venynyt yli 2,5 viikkoon ja meidän häät olivat viikon päästä) Minulle luvattiin puku kotiovelle toimitettuna, mutta eipä sitä lähetettykään suoraan kotiovelle vaan tavallisena postipakettina! Onneksi saimme puvun kuitenkin ennen häitä (vain 4 päivää). pukua sovitettaessa huomasimme kuitenkin, että hihansuut olivat aivan liian pienet ja lankoja oli päätelty huonosti, sieltä täältä roikkui pitkiä langanpätkiä, vetoketju oli myös aivan liian pitkä, joten jouduimme viemään puvun ompelijalle. Tässä vaiheessa mieheni yritti ottaa puhelimitse yhteyttä Bridezillasin myyjään, mutta puhelimeen vastasi joku mies, joka sitten antoi toisen puhelinnumeron johon voi soittaa. Vaadimme puvusta osaksi rahojen palautusta koska se täytyi viedä ompelijalle viimeisteltäväksi. Myyjä kyllä lupasi puvusta vähän rahaa takaisin, mutta sain sitten "mukavan" sähköpostin häneltä, jossa hän tavallaan syytti meitä siitä, että me emme olleet tarpeeksi ajoissa ottaneet heihin yhteyttä kun toimitus oli viivästynyt (eikö tämä ole myyjän tehtävä, jos luvattu toimitusaika viivästyy?!!) ja antoi muutenkin ymmärtää, että kaikki nämä puvun toimitukseen liittyvät ongelmat olivat meidän syytämme... Hän ei kertaakaan pahoitellut aikaisemmillakaan kerroilla toimituksen viivästymistä! kaiken huipuksi hän viimeisessä sähköpostissaan sanoi, että hän poistaa meidän asiakastietomme, jotta emme voisi sieltä enää tilata :girl_mad: En sieltä kyllä enään mitään olisi edes tilannutkaan... Mutta Bridezillasilla saa siis näin törkeätä asiakaspalvelua eikä luvatuista asioista pidetä kiinni! Niin ja vielä yksi asia ihmetyttää, puku kun oli muka yli tilattu niin, miksi puvun toimittajan (yhdysvaltalainen yritys) toimituslomakkeessa tilauksen vastaanotto päiväksi oli merkitty se päivä jolloin olin ihmetellyt Bridezillaislle puvun viivästymistä eikä se päivä jolloin olin sen oikeasti tilannut? Pitäisihän siellä toimittajallakin kuitenkin olla se päivä jolloin puku on tilattu, jotta osaavat valmistaa puvut tilausjärjestyksessä...?!? Luulenpa, että meitä kusetettiin myös tässä asiassa!

Bridezillasilta ei myöskään helposti löydä yhteystietoja heidän nettisivuiltaan mikäli niitä tarvitsee... Joten häitänne suunnittelevat morsiammet, miettikää ensin muita vaihtoehtoja ennen kuin tilaatte kyseisestä nettikapasta yhtään mitään, olen nimittäin kuullut muiltakin naikkareilta huonoa palautetta kyseisestä liikkeestä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ninnin ja K82 palautteesta kyllä voi ymmärtää sen, että ei kannata luottaa siihen että verkkokaupasta saa

tilauksensa päivälleen luvatussa ajassa. Minä tilasin myös bridezellasta korsetin, mutta en saanut riittävän

ajoissa. Rahat sain myös takaisin, mutta aikaa ja vaivaa meni kyllä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin hääpukuni Bridezillasista. Puku tuli lopulta 3kk odottelun jälkee, aluksi toimitusajaksi oli luvattu 6-8 viikkoa. Sain hyvitykseksi odottelustani vannehameen ilmaiseksi. Ihan ok sinänsä, olin tosi aikaseen liikeellä kun häät on vasta kesällä 2010, joten tuo odottelu ei haitannut ja kauppa piti yhteyttä sähköpostilla niin tiesin missä mennään. Bridezillasin joku alihankkija mikä lie vaihtui tuossa mun tilaamassani puvussa ja puku minkä lopulta sain oli ulkonäöltään hyvin kaukana siitä minkä olin kuvitellut tilaavani. Mua henk.koht asia ei hirveesti haitannut, koska puku muuten oli laadukkaan oloinen eikä se puku siis ruma missään nimessä ollut. Erilainen vain kuin kuvassa mistä sen tilasin. Asia mikä mua jäi tässä koko jutussa ihmetyttämään on se, että Bridezillas myy edelleen sitä pukua minkä tilasin sillä väärällä kuvalla mikä on aika kaukana todellisuudesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olin alunperin tilaamassa pukua bridezillasista ja yritin saada heidän valmistamasta puvusta kuvaa jotta olisin tiennyt minkänäköistä pukua olen maksamassa. Kuvaa ei saanut koska heillä ei kuvata pukuja. Tilasin puvun ja karkkirasioita ja terälehtiä kuitenkin ja palvelu oli ihan ystävällistä. Viesteihin vastattiin nopeasti.

Löysin kuitenkin haluamani puvun käytettynä joten peruutin tilaukseni ja eräs ystävällinen morsian lähetti minulle kuvan bridezillasin puvusta ja se ei ollut mieletäni lähelläkään kuvan esittämää pukua kirjailujen osalta. Peruminen onnistui mutta palvelu oli erittäin tylyä. Myyjä ei suostunut toimittamaan mitään tilauksestani!! Vastauksia sai odottaa (olivat aasiassa kuulemma lomalla niin piti odotella sähköpostia) ja oli minun vikani että lopettivat morsiuspukujen myymisen koska peruutuksia on tullut niin paljon ( vaikka näyttäähän noita vieläkin olevan myynnissä). En suosittele tilaamaan mitää koko kaupasta. Minkätakia he antaavat puvulle palautusoikeiden jos niitä ei kuitenkaan saa sinne palauttaa????! Muutenkin olen kuullut erittäin paljon tarinoita morsiammilta puvuista jotka ovat olleet vääränlaisia, toimitus ajat ovat olleet pitempiä ym.

Zazabellasta tilasin hääpukuunu pukupussin ja olen erittäin tyytyväinen heihin. Tuotteet on tullut nopeasti perille ja yhteydenpito on ollut nopeaa.

Muokattu: , käyttäjä: niisku_neiti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kokemuksia romance wedding kaupasta? aika suppeat sivut, mutta vastaa sähköposteihin tosi nopeasti.

löytyy myös nimellä leharmonie tms. joku tuossa aikasemmin jo kyselikin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eli totean saman että Bridezillasista ei kannata tilata mitään. Jotenkin petyin kokonaisuutena toimintaa, Tavaraan, laatuun ja toimitukseen ja palautuksen kanssa pelaamiseen. Itselläni joustavuuskynnys meni yli, ja harvoin annan huonoa palautetta mistään mutta nyt tuli olo että kerrankin pitää sanoa että ei kannata.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt voin kertoa, että puku on aivan ihana ja todella laadukkaasti tehty. Morsiussatiinista ja pitsikankaasta. Kirjailut on hyvät ja mallia on noudatuttu täysin. Muutenkin täytyy todella kiittää Bridezillasin väkeä, palvelu on ollut erinomaista, vaikka puvun toimitus viivästyikin muutamalla viikolla luvatusta 8vk:sta. Erittäin ystävällistä palvelua, kunhan muistaa olla itsekin ystävällinen.

Ainoa, mikä nyörillisestä puvustani puuttuu, on korsetti takaa, se osa mikä vetää puvun kireälle päälle, ennen nyöritystä. Mutta taidan käydän puvun kanssa ompelijalla ja katsoa hänen kanssaa, tarvitseeko puku sitä (puvussa on siis leveät yksinkertaiset kuminauhat kyllä).

Ja väritys oli tietysti oma mokani. Ivory on ihan oikean värinen, mutta kuvasta poikkeava. Kuva väärensi väriä erittäin paljon ruskeammaksi ja toivoin pukuni olevan saman värinen. Tulos on kuitenkin selkeästi norsunluun värinen. Mikä ei haittaa, puku on todella kaunis! :girl_sigh:

Kauniimpaa pukua enn olisi voinut toivoa löytäväni. Siinä on tarpeeksi tukevuutta, mutta kuitenkin pitsiä ja haluamaani keveyttä :)

laitan kuvan, kunhan saan sen jotenkin kuvattua sulhaselta salassa. Hankala operaatio.

Muokattu: , käyttäjä: merkinkantaja

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään KOSKAAN ollut hyviä kokemuksia bridezillasista? :D

Muokattu: , käyttäjä: iinnn

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No jos luet mun edellisen viestin ^^

Positiivisia kokemuksia. Niin ja hyvitykseksi pitkästä toimitusajasta saan vielä lisäkorvauksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänne piti viesti laittaa, eikä aloittaa uutta aihetta...sorry!!! Eli Bridezillas nettikaupasta; itse olen saanut todella nopeat ja ystävälliset vastaukset sähköpostilla, kun olen tiedustellut puvuista. Heillä on juuri vaihtunut pukujen toimittaja (edellisen kanssa toimitukset viivästyneet usein), nykyisellä uudella toimittajalla työtahti on aivan eri luokkaa, puvut tulevat kuulemma suomeen huomattavasti nopeammin!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vannehame1.jpg

Alushame postin jäljiltä rutussa, muuten ihana :)

Huntu1.jpg

Huntu on juuri sellainen kuin toivoin.

Tilaamani huntu ja vannehame saapuivat Hääkaupasta 2 päivässä. Voin suositella kaikille! Plussaa selkeistä nettisivuista ilman flash-sälää ja erittäin nopeasta vastauksesta sähköpostiin.

Muokattu: , käyttäjä: elena87

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tilasin tänään Ostox-sivuilta iltapuvun hääkahvitukseen. Tarve 3 viikon päästä, joten saa nähdä ehtiikö. :) Tulen sitten kertomaan, miten onnistui.

http://www.ostox.fi/musta-iltapuku-p-1190.html

Kävin sitten tänään hakemassa mustan pukuni ja se on todella ihana! Istuu hyvin (sulho ei tosin osannut nyörittää), muhkea alaosa. Helma on liian pitkä noin 5 cm, joten sen verran pitää käydä muokkaamassa. Veikkaan myös, että ompelija haluaa laittaa luita yläosaa. Nyt kun mulla ei ollut rintaliivejä alla, niin tarvii varmaan lisätukea. Ihana, että pukuni on täällä ja se on upea! :-X

5546382.jpg

5546397.jpg

P.S. Onneksi on vielä rusketusta jäljellä (ja ihanat rusketusraidat :-X ), niin tuo musta ei ole ihoa vasten niin kova.

Tässä Ostoxen pukuni. :-X Suosittelen yritystä. Nopeaa toimintaa. Tilasin siis joulupyhinä ja tuli tänään. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^sama puku löytyy muuten ebaysta myyjältä beautifly puolet halvemmalla, näyttää moni muukin puku tutulta myyjällä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tilasin hääpukuni Bridezillasista. Puku tuli lopulta 3kk odottelun jälkee, aluksi toimitusajaksi oli luvattu 6-8 viikkoa. Sain hyvitykseksi odottelustani vannehameen ilmaiseksi. Ihan ok sinänsä, olin tosi aikaseen liikeellä kun häät on vasta kesällä 2010, joten tuo odottelu ei haitannut ja kauppa piti yhteyttä sähköpostilla niin tiesin missä mennään. Bridezillasin joku alihankkija mikä lie vaihtui tuossa mun tilaamassani puvussa ja puku minkä lopulta sain oli ulkonäöltään hyvin kaukana siitä minkä olin kuvitellut tilaavani. Mua henk.koht asia ei hirveesti haitannut, koska puku muuten oli laadukkaan oloinen eikä se puku siis ruma missään nimessä ollut. Erilainen vain kuin kuvassa mistä sen tilasin. Asia mikä mua jäi tässä koko jutussa ihmetyttämään on se, että Bridezillas myy edelleen sitä pukua minkä tilasin sillä väärällä kuvalla mikä on aika kaukana todellisuudesta.

Mikä puku oli kyseessä? Mietin vain jos puku on edelleenkin myynnissä väärällä kuvalla... Itse olen ihastunut pariin pukuun sivuilla ja nyt tässä arvon että uskallanko tilata vai en...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mahtaako kellään olla kokemusta euro1supplysta? Siellä olisi se unelmien puku, mutta mietin kuinka luotettava tuo on...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervehdys.

Tilasin sieltä hanskat 17.12. Jouluaatona 24.12 tuli tieto että on käsittelyssä.

On edeleen käsittelyssä. Odotan innolla milloin tulevat postilatikoon ja ovatko mielusat.

Tilasin ne koska olivat vain 7 euroa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään