Jump to content
Naimisiin.info

Maggie Sottero


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Täälä on yksi uusi Maggie Sotteron onnellinen omistaja :-X  The Puku on vanhempaa mallistoa nimeltä Kiera. Löysin sen eilen Leimulinestä, kun vähän extemporee varasin sinne sovitus ajan :) Se oli kuin just mulle tehty! Kokokin oli just passeli ( mitä nyt pituutta ja laahusta aaaivan liikaa tälläselle 156cm hukkapätkälle)  :) Ja sen verran tehdään muutoksia, että puvusta on otettu pois alkuperäiset koristeet ja siihen lisätään musta vyö ja kukkakoriste :) Ja hinta, sehän oli enemmän kuin mieluisa: 460e :P

 

Ja en voi muuta kuin kehua Leimulinen palvelua :) Kävin eilisen aikana kaksi kertaa kokeilemassa tuota pukua, kun ensimmäisellä kerralla ei ollut ketään makutuomaria mukana ja halusin ehdottomasti kuulla jonkun tutun mielipiteen (vaikka olinkin mielessäni päätöksen jo tehnyt ).

Positiivisesti yllätyin myös Pirjon suorasanaisuudesta! :D Aluksi se tuli ehkä hieman shokkina, kun lauantain Helsingin sovituskierroksella sai kuulla enemmänkin mielisteleviä kommentteja... <_<

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nikkitaa yritin kysellä noilta ulkomaalaisilta myyjiltä, vastausta ei koskaan tullut :/

Käänsin kelkkani.. Täällä ja facen kirppiksellä myytiin Nikkitan näköistä pukua, ei kauheasti eroa ole ! Mä ostin sen !! I''m so happy !! :) Tuolla se nyt on vaatehuoneessa... Odottaa että käyttäjä laihtuu :D Puku on Skandinavian Lucca Briden Simone, tylliä kerroksittain ja swarovski kristalleja, jumalaisen kaunis <3 Ainakin mun mielestä ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Ensi kesänä astelen vihille Sotterossa, Amber: http://www.sotteroandmidgley.com/dress.aspx?style=JSM1500 on valintani.Kokeilin vähän saman mallista Pronoviasta, mutta siinä ei ollut kimalletta ja sydänpääntie ei ollut yhtä vahva. Rakastan niin kaikkea tässä puvussani ;) En voi miehen pituuden vuoksi pitää mitään 12cm korkoja, enkä haluaisikaan, joten sitä on lyhennettävä. Harmi sinäänsä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Huutelin täällä jo aikaisemmin tuon vaaleanpunaisen Divinan perään, mutta luultavasti luovuin jo siitä ajatuksesta. Tuo mun hiukan vanhanaikainen mies esitti sellaisen toivomuksen, että mielellään valkoinen puku. 

 

Joten nyt käydään kamppailua Primrosen (tää oli Leimulinen Pirjon valinta mulle), Landynin, Skylarin ja Valerien välillä. Ja jotta tekin osaatte kertoa mielipiteenne, niin kertauksena vielä mitat... Pituutta 162cm, painotavoite hääpäiväksi luultavasti n. 55kg. Pyrstöä, reisiä ja hartialeveyttä sekä kapea vyötärö löytyy hääpäivänä, mutta rintoja todennäköisesti ei kovinkaan paljon. Mä vedän hiukan rankemman dieetin ennen häitä, kun sitten syksyllä olisi tarkoitus kisata body fitneksessä. 

 

Ainut mikä tuossa Primrosessa epäilyttää, on se kaiken kimalluksen puute. Landynissä taas olisi se aivan ihana kaula-aukko, ja mallikin luultavasti sopiva. Skylar taas on aivan ihanan mallinen, mutta en osaa yhtään sanoa miten se mahtaa minulle istua. Valerie taas on kaikinpuolin kaunis, mutta epäilen sen olevan hiukan liian tylsä minulle.

Link to comment
Share on other sites

Hei Lumikkih89! Mun suosikki noista on Primrose, koska siinä on jotain erikoista tyyliä ja upeutta. Glitteriä voit lisätä jollakin strassivyöllä, katsele esim. kiinalaisista verkkokaupoista. Joku samankaltainen kuin Jalissassa. Ota huomioon, että Primrose levenee TODELLA alhaalta, ja se voi tuntua omituiselta! Huomasin vasta, kun sovitin itse sellaista mekkoa, että ei sovi minulle. Kannattaa siis sovitella sellaisia mekkoja tai mallailla jollakin muulla tavalla sitä helman korkeutta.

 

Skylar on aika tavanomainen, enkä itse ole kiiltelevien kankaiden fani (tulee 90-luvun häämuoti mieleen). Landyn on todella tyylikäs mutta sopii naiselle, jolla on hillitty tyyli (vaikkakin selkä on paljastava). U-kaula-aukko on erikoinen, ja en itse valitsisi sitä hääpuvulle, eli ota Landyn vain jos todella ihastuit U-kaula-aukkoon! Valerie on kiva mekko, mutta siinä ei ole yhtä paljon persoonaa kuin Primrosessa. Jos niiden kahden väliltä pitäisi valita, niin Primrose! Tosin Valerie lähtee levenemään korkeammalta, jos se alhaalta leveäminen tuntuu oudolta. 

 

Tsemppiä valintaan!

Link to comment
Share on other sites

ValentinaG, kiitos jälleen avusta :). Ilmeisesti Pirjo suunnitteli niin, että tuon Primrosen helmalle tehtäisi sama juttu kuin Divinallekin ehdotti, eli muokataan alkamaan tuosta n. reiden puolivälistä. Ja tuo Jalissan vyö oli aivan mahtava idea! Miten mä en tajunnut sitä itse, vaikka kuvittelin jo miettineeni kaikki mahdolliset (ja erityisesti ne mahdottomat) ideat läpi... Pitänee taas ahdistella Pirjoa, niin selviää tuon Primrosen hintakin. En kestä, jos se on joku kahden tonnin puku, kun muutenkin budjetti leviää käsiin.

Link to comment
Share on other sites

ValentinaG, kiitos jälleen avusta :). Ilmeisesti Pirjo suunnitteli niin, että tuon Primrosen helmalle tehtäisi sama juttu kuin Divinallekin ehdotti, eli muokataan alkamaan tuosta n. reiden puolivälistä. Ja tuo Jalissan vyö oli aivan mahtava idea! Miten mä en tajunnut sitä itse, vaikka kuvittelin jo miettineeni kaikki mahdolliset (ja erityisesti ne mahdottomat) ideat läpi... Pitänee taas ahdistella Pirjoa, niin selviää tuon Primrosen hintakin. En kestä, jos se on joku kahden tonnin puku, kun muutenkin budjetti leviää käsiin.

Moikka! Oletko sovittanut noita pukuja vai tilaatko ns. sokkona? Primrose on yksi munkin suosikki mutta lopulta päädyinkin ihan toiseen pukuun. Minua valinnassa auttoi kovasti youtube videot sekä googlesta löydettävät kuvat jossa puvut on oikeiden ihmisten päällä. Kannattaa vielä käydä katsomassa youtubesta Maggie Sotteron runway videot missä noita pukuja esitellään. Esim juuri tuo Primrose on sillä toisiksi uusimmalla videolla. Olisko se ollut joku Maggie Sottero fall 2013? Skylar on myös tosi kaunis puku, sitä sovitin mutta ei kuitenkaan ollut sellainen mitä etsin.

Link to comment
Share on other sites

Mä tuon nyt nuo kuvat tähän, jotenkin helpompi ajatella :D Landyn, Skylar, Valerie, Primrose (eikös?)

 

Landyn-BRD_20Jun13_pr_b_118x177.jpg5885_thumb_G_1382068693560.jpg1625.jpg 220x220_1374674290564-primrose.jpg

 

Mun mielestä Landyn on kaunis ja juuri yläosan takia valtavirrasta poikkeava. Siinä on vähän sellaista old Hollywood -glamouria.

 Valerielle lämpenen vähiten, jotenkin tuo levennys näyttää mallilla alkavan liian ylhäältä ja liian tiukasti, tulee mieleen muodosta joku suti väärinpäin..

Skylarissa pidän laskoksista ja vähän lisäpovea tekevästä yläosan mallista. Kankaaltaanhan se tosiaan on hieman "terävämpi" kuin vaikka Primrose.

 

Edit. 

BrideToBe1:tä komppaan, kannattaa etsiä puvuista kuvia 160-senttisen päällä! (itsekin Lumikkih89:n kanssa samoissa mitoissa ja sen näkee jo perusvaatekaupoilla, ettei ne pitkät mekot näytä samalta itsellä kuin mallilla). Parhaiten "real brides" kuvia olen löytänyt weddingbee-foorumilta, esim. tästä. Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

Kiitos teille kaikille, ootte ihania kun autatte mua  :girl_in_love: . Ja sulhokin kiittää, kun en ole koko ajan pelkästään häntä kiduttamassa mun hääpukupohdinnoilla.

 

Mitä enemmän mä katselen kaikkea googlen kuvahaulla löytynyttä, ja runway-videoita, tulen vain varmemmaksi siitä että Primrose on mun valintani. Se näyttää osassa sovituskuvia aika kamalalta, kun ei istu kunnolla. Mutta uskallan ilmeisesti luottaa siihen, että Pirjo saisi siitä mulle täydellisesti sopivan?

 

Jalissa luultavasti olis ollut minunkin valintani, vyö ja yläosa ovat aivan mahtavat! Mutta hameosa alkaa minulle väärästä kohdasta, en halua peittää peppuani, kun se on minussa se paras osuus :). Ja Primrosessahan se nimenomaan korostuisi kivasti...

Link to comment
Share on other sites

Mä luotan ainakin Pirjoon 100% on se vaan niin ammattitaitoinen, ja uskon että säkin voit luottaa! Pirjo osaa tosi taitavasti nähdä mikä puku sopii millekkin kropalle ja myös voiko pukua muokata niin että se istuu hyvin. Ja onhan Sotterot jo itsestään niin hyvin istuvia ja imartelevia pukuja. Vitsit oon ihan innoissani sun puolesta lumikkih89 kun sulle tulee niin kaunis puku!

Link to comment
Share on other sites

puustinen, on huomattu :). Ja tahtoisin mennä kokeilemaan, mutta en kehtaa, kun ei ole aikomustakaan ostaa. Mä oon jo päätökseni tehnyt, Primrosessa astelen alttarille sitten puolentoista vuoden päästä. Enää pitäis päättää kengät ja laukku. Luultavasti jotain jo olemassa olevasta Minna Parikka-kokoelmastani, tai sitten ostan jotain tulevista mallistoista. Ja pitkän hunnun tahdon ehdottomasti, siihen Pirjo ylipuhui mut ensimmäisellä Leimuline käynnilläni :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hei te muut Leimulinista ostaneet! Oletteko te aina löytäneet puvun suoraan rekistä, vai onko teille tilattu MG? Kävin liikkeessä lokakuun lopussa ja tilasin puvun, mitä ei ollut edes sovitettavana. Pirjo sanoi sen tulevan helmi-maaliskuussa ja että he soittavat, kun se on tullut. Huhtikuun alussa soitin, puku ei ollut tullut. No kohta vaihtuu taas kuukausi ja mulla alkaa hermot mennä :girl_mad: . Kun soitin, niin hän sanoi, että ei niihin ompelutöihin mene sitten kuin max 6 tuntia, mut kuinka pitkälle tässä nyt enää pystyy oottelemaan? Häihin on aikaa enää vähän yli 5 viikkoa. Mulla menee kohta hermot :girl_cray2: , soitan ens viikolla taas uudestaan, mitä jos ei se tulekaan, mistä perkeleestä mä sitten saan hyvän mekon, jonka joku viel kerkii modaamaan mulle. On tässä nyt vähän muutakin teksaa, kun taas aloittaa se hermoja raastava sovituskierros. Se oli musta suunnattoman helpottavaa, kun sai sen päätettyä, et tän mä otan. Ja olin mielestäni ajoissa liikenteessä. Ei sitä nyt voi myyjät odottaa, et kaikki menee pukunsa ostamaan vuoden ennen häitä.

 

Mä en millään jaksa uskoa, et liikkeet missaa näitä hääpäiviä, mut aika hemmetin tiukalle menee. Lisäksi mä olisin itse halunnut ommella hartiolleni sellaisen huivisysteemin, mikä sopisi pukuun kirkkoon. Kai mun on vaan aloitettava sen tekeminen ilman pukua ja toivottava, et se kangas on samanväristä.

Link to comment
Share on other sites

Piparihiiri, tosi kurja tilanne! Oma pukuni tuli Leimulinelle jopa hieman etuajassa (tilasin heinäkuussa, saapui marraskuussa, häät uuden vuoden aattona). Pirjo sanoi minulle, että koskaan ei ole jäänyt puku tulematta. Uskoisin, että he ovat kyselleet asiaa valmistajalta, mutta varmista vielä, että varmasti ovat eikä pukuasi ole unohdettu! Toivotaan parasta!  :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Niin, en mäkään jaksa uskoa, et jäisin ilman pukua. Pirjo kysyi silloin ostaessani hääpäivän ja näin kun hän kirjoitti sen tilauspaperiin. Olen niin luottavainen, mutta muut mun ympärillä alkaa hermoilemaan ihan kuin olisin käynyt jossain huithapelilla ostoksilla. Muissakin liikkeissä käydessäni myyjät vakuuttelivat, että ikinä ei ole käynyt niin että pukua ei olisi saatu. Tosin, sehän ei kerro sitä miten tiukille se voi joskus ottaa. Ei mua ainaskaan parina viimeisenä päivänä kiinnostaisi lähteä hakeamaan pukua, kun liike ei ole ihan nurkalla. Noh, odotellaan ensi viikkoon.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Taas tänään on tehty huippukiva reissu Pirjon luokse, sovittelin Aprilin, Corinnen, ja jonkun merenneitomallisen jonka nimeä en muista. Kaikki näyttivät mun päällä hyvältä, ja tuon Aprilin kohdalla aloin jo ehkä hiukan harkitsemaan uudelleen josko sittenkin olisi jokin muu kuin Primrose. Mutta minä, Pirjo ja pikkusiskoni pidimme kaikki päämme, ja Primrose lähti tilaukseen vitivalkoisena. Voin laittaa sovituskuvia tänne heti kun pukuni tulee, valitettavasti siihen vaan menee vielä pitkä aika. Oon niin onnellinen kun on ihana puku tilattu  :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hei, osaako joku sanoa Sotteroiden ko'oista jotain? Haluaisin Sotteron vanhempaa mallistoa, ja löysin unelmapukuni amerikkalaiselta nettikirpputorilta, en vain tiedä mikä kokoni on. Jos olen kokoa 38, voinko tilata koon 8 Sotteron? Löytyykö netistä esim. Sotteroiden kokotaulukkoa tms?

 

Löytyy tällainen taulukko, paikkansa pitävyydestä ei muuta varmuutta kuin pari jenkkikeskustelua (tämä ja tämä). Korsettitakaosahan antaa väljyä väh. 1 kokoon.

Nettikirppareissa esim. preownedweddingdress myyjä voi ilmoittaa suoraan label size ja street size.

Fiksuinta on kysyä myyjän mittoja suoraan! (Tulevat varmaan tosin tuumina..)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...