Saappaat talvihäihin?


Kmedist

Recommended Posts

Itseäni ei pätkääkään kiinnosta hyppiä lumessa tai loskassa millään korkosandaaleilla tai satiiniavokkailla, joten jonkinmoiset saappaat olisi hakusessa.. Meillä ei tiedossa edes mitään sen kummempia juhlia, ravintolaan mennään syömään läheisten kanssa ja koska olen todella palelevaa sorttia, niin en aio silloinkaan vaihtaa sandaaleja jalkaa.. Eli samoilla jalkineilla tarkoitus vetää koko show läpi..

Ehdotuksia/kuvia muiden "morsiussaappaista", kiitos!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nää on mun mielestä tosi kauniit!

15620958.jpg

Eihän kukaan sattuis tietämään, voisko tuollaista jostain saada? Mä ensin mietin, että laitan talvihäihin saappaat, mutta olen nyt kallistunut kuitenkin sellaisiin pienempiin juhlakenkiin. Meillä kun on tarkoitus juhlia pidemmän kaavan mukaan ja saappaat voi olla kyllä tukalat jos ovat koko päivän sisällä jalassa. Mutta nuo saappaat on kyllä todella hienot.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Ostin juuri ensi talveksi Mekasta Tapas-merkkiset harmaanvalkoiset mokkanilkkurit, maksoivat alennuksessa 40 euroa. Myös muissa kenkäkaupoissa on ollut tarjouksessa ja normaalihintaan vaaleita saappaita vaikka kuinka paljon, vink vink.

Sisätiloissa ajattelin sitten kyllä käyttää tanssimiseen sopivia avokkaita tai sandaletteja, kunhan sellaiset nyt jostain löydän...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Apuja kaipaan kun en osaa päättää kenkien väriä  >:(

Eli hääpuku on kohtalaisen juhlava, viininpunainen organza/tafti (tms.?) kangasta oleva ja olkaimeton, muuten melko perinteisen mallinen puku. Asuun kuuluu hartiahuivi samaasta kankaasta.

Jotakin lämmintä olen myös ajatellut asun kanssa, kenties viitta tms.

Ongelmana on kengät! Pitäisikö tuon viininpunaisen juhlapuvun kanssa olla valkoiset, punaiset vai kenties mustat kengät? Saapikkaita tms. olen ajatellut. Pitäisikö tuon viitan ja kengien olla väriltään samat? Entä kun olen ilman viittaa sisätiloissa? Ja mikä väri tuon viininpunaisen kanssa olisi paras?

Jospa joku osaisi auttaa ?

Link to comment
Share on other sites

Mistä te ihmiset niitä valkeita saappaita/nilkkureita löydätte?? Olen kolunnut kaikki Kuopion kenkäkaupat, eikä sopivia löydy! Dinskossa oli loppukesällä nätit, sirot valkeat nilkkurit ja ajattelin, että kyllähän niitä varmaan syksymmällä tulee lisää, mutta (yllätyts, yllätys) eipä tullutkaan :( Mitä opimme tästä? Osta heti, jos kohdalle sattuu mieleiset! :D Anoppi jo innostui, kun sanoin laittavani valkoiset kumpparit jalkaan ;)

Hups, eksyin aiheesta...siis, onko esim. muita nettikauppoja kuin mekka, ellos, josefssons, halens, anttila...?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...