Jump to content
Naimisiin.info

Tampereen morsiuspukuliikkeet?


Recommended Posts

Niinhän siinä kävi, että tänään minäkin oman pukuni tilasin Morsiusgalleriasta :) Vielä tahtoisin kuulla kokemuksista, jos joku on teettänyt pukunsa korjausompelut Morsiusgalleriassa. Mitä mieltä olit palvelun ja työn laadusta? Omaani pitää ainakin lyhentää ja kaventaa ja mietin vielä missä korjausompelut teettäisin. Mielelläni korjaukset MG:ssa teettäisin, jos vain saisi varmuuden, että työn jälki on laadukasta.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nyt on the dress tilattu! :) Alla omia kokemuksia Tampereen morsiuspukuliikkeistä.

Ensinnä kävin Tyynelässä, pieni paikka ulkoa mutta pukuja riitti sovitettavaksi useita. Olin liikkeellä arkipäivän aamuna ja minulla oli sovitusaika varattuna, joten ihanan rauhassa sai sovitella pukuja. Myyjä osasi ehdottaa hyvin kun kerroin minkälaista olen hakemassa, ja eräs hänen ehdotuksistaan osoittautukin the dressiksi! Tällöin oli talven alennusmyynnit menossa liikkeestä olevista puvuista, ja sain käsityksen että jos sovittamani puku myydään, voidaan toinen tilata myöhemmin.

Noh, koska heti ensimmäistä sopivaa pukua ei kyennyt ostamaan, kävin myös Morsiusgalleriassa. Olin varatulla sovitusajalla, mutta olin itse turhan tiukalla aikataululla liikkeellä niin jäi vähän kiireinen tunnelma tilanteesta. Systeemi oli eri kuin Tyynelässä, pukuja oli valtavasti ja niitä sai (tai piti, miten haluaa nähdä) itse katsoa ja valita sovitettavat. Myyjä sanoi, että näin parempi kun näkevät sitten minkätyyppisiä kokeilee niin osaavat sitten ehdottaa (ja ehdottivatkin paria ihan kivaa) mutta itse koin laajan valikoiman vähän jopa häkellyttävänä ja tykkäsin itse enemmän Tyynelän systeemistä. Riippuu toki varmaan kuka myyjäkin sattuu kohdalle.

Ostin siis kolmannen reissun jälkeen ensimmäisenä sovittamani puvun Tyynelästä, ja se onkin ihana :) Alun perin kokeilemani puku oli jo myyty, mutta isompi koko oli jäljellä ja sovitin sitä vielä kerran ja laitoimme sitten sen tilaukseen vielä nyörityksellä. Se vain jäi hämmentämään kun myyjä sanoi että tulittepa sopivaan aikaan, kun ovat juuri tilausta tekemässä ja seuraava tehdään sitten syksyllä! Jäi kuva, ettei pukua olisi sitten saanut tässä välillä, mutta ehkä ymmärsin väärin, enkä ensimmäisen myyjän puheista saanut tällaista kuvaa. Onneksi oma puku tulee nyt hyvissä ajoin ennen häitä kuitenkin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olen kuullut paljon hyvää Morsiusgalleriasta, joten kun meille tuli yllättäen eteen viikonloppureissu Tampereelle, oli pakko suunnata sinne. Minulla on jo oma puku, kuten on sulhasellakin, mutta sulholta puuttui vielä paita, liivi yms. asusteet. Olimme myymälässä lauantai-iltapäivänä, ilman ajanvarausta, mutta saimme silti oikein hyvää palvelua! :girl_sigh: Joten kyllä Morsiusgalleria/Juhlagalleria lunasti kaikki odotukseni, ellei jopa ylittänyt niitä. Ja kyllä sieltä saatiin oikeastaan kaikki, mitä lähdettiin hakemaankin...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Morsiusgalleriasta minullakin positiivisia kokemuksia. Lähdin kaasojen kanssa katsomaan lähinnä sitä outlet-osastoa kun seiltä nyt huhtikuussa saa kaikista ovh:hinnoist sen -60%. Aattelin tosiaan kattoo sen läpi ja sit siirtyä norm.hintaisiin pukuihin jos ei tärppää :) No kokeilin varmaan 15 pukua ystävällisen myyjän avustuksella. Ensin sain ite merkata kivannäköisiä ja sit kun olin niitä kokeillut, myyjä toi samantyylisiä lisää... Ja sieltähän se sitten löytyi, huimaan 200 euron hintaan :) Mutta tosiaan hyvä palvelu oli ja kiireetön tunnelma!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Omat kokemukseni Tyynelästä tammikuulta ja huhtikuun puolesta välistä olivat todella hyvät ja vahingossa Se Oikea pukukin sieltä löytyi, vaikka katselemaan vaan piti mennä.

Liike tosiaan vaikuttaa pieneltä ulkoa päin ja ei ole järin tilava sisältäkään, mutta pieneen liikkeeseen on saatu mahtumaan paljon pukuja. Malleja oli hyvin erilaisia, ainoastaan vähän oli hihallisia/olkaimellisia pukuja, jota tämä morsian nimenomaan halusi. Mutta myös sellaisten pukujen kohdalla, joihin ei olkaimia alunperin kuulunut, onnistuisi olkaimet teettää. Minua palveli ensimmäisellä kerralla omistaja Katrin ja pidin hänestä todella paljon. En liikkeeseen mennessä tiennyt muuta kuin, että haluan olat/hihat ja en vitivalkeaa pukua ja mukanani toin muutaman mallin numerosarjan netistä löytämänäni osviittaa antamaan, ja näiden avulla Katrin löysi nopeasti useita pukuja minulle sovitettavaksi. Hän tosiaan tuntuu muistavan kaikki liikkeen puvut. Nopeasti myös selvisi minkä malliset puvut minulle sopivat ja löysinkin pari erittäin hyvää vaihtoehtoa.

Toisella reissulla mentiin eri porukalla katsomaan vielä edellisen kerran suosikkeja. Muutaman kuukauden aikana mieli oli hieman muuttunut ja kumpikaan aiemmista puvuista ei tuntunut siltä oikealta. Sovittelin myyjän (hieman vanhempi nainen, tummat lyhyet hiukset) löytämiä ja muutaman oman bongaukseni, joista yksi oli sitten Se Puku. Tyynelässä myyjä puki minulle aina puvun loppuun asti päälle, nyörit siististi niin, että vaikutelma oli oikea ja molemmat myyjät innostuivat, kun sovitettava puku istui minulle hyvin ja varsinkin, kun selkeästi puku minua miellytti. He myös säilyttävät pukuja juhlaan asti, joka minulla on vasta noin kahden vuoden päästä.

Link to comment
Share on other sites

En tiedä onko kukaan jo maininnut, mutta itse ainakin suosittelen lämpimästi juhla-puku (ent. juhla-asu) liikettä.

Hyvä palvelu ja ihan puvun löysin vielä kaiken lisäksi alesta ;)

Pieni liike joten koin asioinnin siellä erittäin miellyttävänä!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

En muissa Tamperee liikkeissä käynyt kuin Morsiusgalleriassa, mutta ainakin Jyväskylän kahden liikkeen jälkeen (Juhla-asu ja krinoliini) jäi tosi hyvä fiilis. Myyjä ei kamalsti puvuista puhunut, mutta en sitä olisi halunnutkaan, kaaso oli mukana sitä varten. Valikoima oli laaja ja tykkäsin että sai itse katsoa mitä löytyy. Myyjä myös ehdotti useita pukuja joista yksi oli itseasiassa sellainen, mikä ei ole jättänyt ajatuksia rauhaan enään. Nyt vaan harmittaa että liike on niin kaukana!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Morsiusgalleriassa sain itse tylyä kommenttia niin hinnan kuin kokoni puolesta "aika moni laihduttaa häitä varten" - tyyliin! No minäpä todellakaan en!

Isojen tyttöjen ei kannata tuohon liikkeeseen aikaansa tuhlata, tarjontaa ei juuri ole.

Tonnin puku on mielestäni todellakin kallis puku ja kun totesin etteivät puvun timantit ole mieleeni, totesin että ne ovat vähän hötön näköisiä, niin minulle vastattiin

"mitä enemmän on valmis maksamaan, sen kauniimpaa saa" Siis aivan uskomattomia kommentteja,en todellakaan suosittele liikettä kenellekään!

Tyynelässä sen sijaan saa asiantuntevaa ja asiallista palvelua. Tietenkin aika täytyy varata pienempiin liikkeisiin, koska silloin sinua voidaan oikeasti palvella.

Tämä ei mielestäni ole tylyä vaan osoittaa sitä, että jos katselija on käännytetty ovelta takaisin, hän ei ole perehtynyt ollenkaan hääpukuliikkeiden toimintatapoihin

etukäteen. Ne nyt eivät vain ole mitään marketteja, joihin mennään ja tullaan miten sattuu.

Ja Tyynelässä tosiaan on hyvät valikoimat isompi kokoisillekin, ei tarvitse tuntea itseään vääränlaiseksi ja on oikeasti mistä valita.

Muokattu: , käyttäjä: Printsessa
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Munkin on kyllä pakko tulla kehumaan tuota Lavem by muotitalo Tyynelää Tampereella! Kävin ko. liikkeessä aikaa varaamatta ja ihan vain katselemassa kun satuin Tampereella käymään. Erittäin mukava lyhyttukkainen naismyyjä kuitenkin ehdotti, että voin kokeillakin pukuja, kun seuraava ajanvaraus on vasta puolen tunnin päästä..! Hän etsiskeli tälle vaativalle morsiamelle pukuja kattavasta valikoimasta (yllättävän paljon pukuja vaikka liike näyttää pieneltä!) ja kokeilimmekin muutamaa. Liikkeen oman valikoiman pukuja ei saanut kuvata, mutta muita kyllä. Yksi aivan ihana pukukin löytyi mutta jäi vielä rekkiin, liikkeestä jäi kyllä niin hyvä mieli että tekisi mieli heiltä puku ostaa..!

Käväisin myös Morsiusgalleriassa; myyjillä oli kiirettä sovittajien kanssa, mutta olisin odottanut edes tervehdystä.. Koko liikkeessä asiointini aikana ei kukaan myyjistä sanonut sanaakaan. Sainpahan katsella kaason kanssa pukuja ihan rauhassa..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Minkälaista hintatasoa Tampereen liikkeissä on? Olisi kiva tietää vähän etukäteen ettei sitten ihan pyörry kun lähtee katselemaan... Mikä näistä em. liikkeistä olisi "halvin"? Riippuu tietysti paljon puvusta, ja pakkohan se on katsomassa käydä varmaan jokaisessa.

Link to comment
Share on other sites

^Muista liikkeistä en tiedä mutta mainoksen mukaan on Morsiusgalleriassa ainakin alkamassa huomenna taas ne tullivapaat päivät, joilla meinasin ainakin itse käväistä vaikkei puvun ostaminen itselle olekaan nyt vielä mikään ihan lähikuukausien asia. Liikkeen omilla kotisivuilla oli joitakin kuva- ja hintaesimerkkejä myytävistä puvuista ja siellä taisi alin mainittu hinta olla jotain 210e. Lisäksi siellä oli juttua siitä että ainakaan nyt ekalla alennusviikolla ei ole mahdollista varata mitään yksittäisiä sovitusaikoja, joten oletettavasti paikan päälle saa mennä ihan vaan "ohimennen katselemaan". :)

Link to comment
Share on other sites

Kannattaako tuonne http://www.morsiusgalleria.com/ liikkeeseen lähteä pidemmän matkan päästä? Pidemmän matkan päästä tarkoittaa noin 170km:n päästä :rolleyes:

Mietin, että jos täältä mun läheltä ei löydy sitä minulle täydellistä pukua, että kannattaako lähteä pidemmän matkan päästä?

Link to comment
Share on other sites

Morsiusgalleriassa on nyt mega ale itse löysin pukuni tänään -50% eli kyllä kannattaa, mutta normaalihintojen päivillä en ole löytänyt mitän muuta kuin tämän yhden ja ainoan eli oman pukuni. Mutta muuten tykkään kyllä tyynelästä tampereella enemmän jo pelkästään palvelun takia ja ehkä mallitkin olivat suurimmaksi osaksi mieluisempia kuin morsiusgalleriassa.

Muokattu: , käyttäjä: Hemera
Link to comment
Share on other sites

Kannattaako tuonne http://www.morsiusgalleria.com/ liikkeeseen lähteä pidemmän matkan päästä? Pidemmän matkan päästä tarkoittaa noin 170km:n päästä :rolleyes:

Mietin, että jos täältä mun läheltä ei löydy sitä minulle täydellistä pukua, että kannattaako lähteä pidemmän matkan päästä?

Mä kävin eilen Treella vain hakemassa pukuni MG:sta.. En ole asioinut muissa morsiuspukuliikkeissä, joten en osaa verrata palvelua muihin. Mutta; olen saanut erittäin ystävällistä palvelua, valikoima oli mieluisa ja laaja ja hinnat edulliset (erityisesti nyt Tullareiden aikaan). En ole käynneilleni varannut etukäteen sovitusaikaa, mutta aina ovat myyjät tarjonneet apuaan ja huomioineet minut hyvin :) Asioinnista jäi kaiken kaikkiaan hyvä maku ja matkustus kannatti :) Kannattaa varmaankin katsoa valikoimaa MG:n sivuilta valmiiksi ja jos sopiva löytyy, niin soittaa onko haluamaasi kokoa liikkeessä...Ja voihan Tampereella kiertää useamman paikan samalla reissulla, jos siltä tuntuu :)

Link to comment
Share on other sites

Kannattaako tuonne http://www.morsiusgalleria.com/ liikkeeseen lähteä pidemmän matkan päästä? Pidemmän matkan päästä tarkoittaa noin 170km:n päästä :rolleyes:

Mietin, että jos täältä mun läheltä ei löydy sitä minulle täydellistä pukua, että kannattaako lähteä pidemmän matkan päästä?

..Ja voihan Tampereella kiertää useamman paikan samalla reissulla, jos siltä tuntuu :)

Tuo on kyllä totta! Varaa sitten vaan aikaa sillain riittävästi, että kerkee muuallekin. Taidan kuitenkin aloittaa näistä mun oman alueen liikkeistä ;) ja kattoo sitten josko laajentais Treelle.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Löysin myös oman ihanan pukuni MG:n tullivapailta päiviltä. Ystäväni kanssa menimme ihan vain huvikseen kiertelemään liikkeeseen ilman sen kummempia sovitusaikoja. Liikkeessä oli todella ruuhkaista lauantaipäivänä. Pääsin sovittamaan kuitenkin hääpukuja, mutta myyjät eivät ehtineet tulla auttamaan, koska ruuhkaa oli todellaki, että kannattaa melkein varata sovitusaika jos haluaa myyjän auttamaan pukemisessa.

Pärjäsimme ystäväni kanssa kuitenkin hyvin ja löysinkin unelmien pukuni -40% alennuksesta. Olin netistä katsonut pukua jo aikaisemmin ja olin toivonut että juuri tämä puku sopisi päälleni ja sehän sopi! Nyt puku roikkuu tuolla vaatekaapissa ja täytyy aina väliajoin käydä hipelöimässä sitä. Sain myös sovittua puvun korjaustoimenpiteet (lyhennys yms. )keväälle samaan hintaan, aivan mahtavaa!

Link to comment
Share on other sites

Me ehdittiin kiertää Morsiusgalleria, Lavem, Tampereen juhla-asu ja Leimuska miehen kanssa läpi löytämättä mulle mitään tarpeeksi mieluisaa. Leimuskasta lähdettäessä oli sitten vielä aikomuksena lähteä katsastamaan uudempaan kertaan MG:n alevalikoima kun ensimmäisellä kerralla käynti jäi vähän turhan lyhyeksi (iski niin paha ahdistus siellä valkoisten kermakakkuhelmojen keskellä) mutta pelkäksi aikomukseksi se loppujen lopuksi sitten vain jäikin kun bongattiin yllättäen Leimuskan läheltä sellainen liike kuin In Stock. Mietittiin vähän aikaa että käydäänkö vaiko eikö, päätettiin sitten että ei siitä kai voi mitään haittaakaan olla ja TADAA, sieltähän se The puku sitten löytyikin.<3 Palvelu liikkeessä oli aivan ihanaa ja minua palvellut nainen osasi ja jaksoi olla koko ajan ihan todella hyvin apuna sovituksessa, eikä silti tuntunut siltä että olisi käynyt jotenkin "liian iholle". Huomioon ottavaa, luontevaa, rehellistä ja muutenkin ihan hirmu mukavaa asiakaspalvelua. Koko käynnistä jäi jotenkin... hirmu välitetyn ja lämpimän oloinen fiilis. :P

Ainoana miinuspuolena voisin nimetä tuolta ehkä sen että sovituskoppi oli melkoisen pieni. Oli vähän hankala niin ahtaassa tilassa yrittää sovitella ylleen leveähelmaista mekkoa, mutta kyllä se sekin sitten lopulta ihmeellisen ähinän ja puhinan seurauksena onnistui. :grin: Niin ja perinteisen valkoisia morsiusmekkojahan tuolta ei siis löydy, mutta jos on haeskelemassa itselleen jonkun muun väristä kuin valkoista pukua niin suosittelen kyllä erittäin lämpimästi pistäytymään tuolla!

Link to comment
Share on other sites

Moi

Olen ihan uusi täällä ja ilmeisesti yleisesti kirjoituksista päätellen hyvin jo myöhässä tässä vaiheessa. ollaan menossa naimisiin ensi kesänä ja nyt ollaan suunnittelemassa häitä..... ollaanko jo liian myöhään liikkeellä? Ainakin tuossa muutaman asian (bändi, juhlapaikka ja valokuvaaja) niin aika varattua piippaa.. Mistä lähtisin etsimään pukua tampereeltä ensi kesän häihin. lueskelin tässä ketjua ja morsiusgalleria tuntuu olevan suurin ja ilmeisesti suosituin, sinne siis ensimmäisenä..?

Link to comment
Share on other sites

Moi

Olen ihan uusi täällä ja ilmeisesti yleisesti kirjoituksista päätellen hyvin jo myöhässä tässä vaiheessa. ollaan menossa naimisiin ensi kesänä ja nyt ollaan suunnittelemassa häitä..... ollaanko jo liian myöhään liikkeellä? Ainakin tuossa muutaman asian (bändi, juhlapaikka ja valokuvaaja) niin aika varattua piippaa.. Mistä lähtisin etsimään pukua tampereeltä ensi kesän häihin. lueskelin tässä ketjua ja morsiusgalleria tuntuu olevan suurin ja ilmeisesti suosituin, sinne siis ensimmäisenä..?

Ei kai vielä voi olla kova kiire asioiden kanssa :o kyllähän ensi kesään on hyvä aika! Valitettavasti en osaa yhtään sanoa Treen liikkeistä, mutta ainakin täällä Turun alueella on vielä runsaasti valikoimaa liikkeissä!

Link to comment
Share on other sites

Moi

Olen ihan uusi täällä ja ilmeisesti yleisesti kirjoituksista päätellen hyvin jo myöhässä tässä vaiheessa. ollaan menossa naimisiin ensi kesänä ja nyt ollaan suunnittelemassa häitä..... ollaanko jo liian myöhään liikkeellä? Ainakin tuossa muutaman asian (bändi, juhlapaikka ja valokuvaaja) niin aika varattua piippaa.. Mistä lähtisin etsimään pukua tampereeltä ensi kesän häihin. lueskelin tässä ketjua ja morsiusgalleria tuntuu olevan suurin ja ilmeisesti suosituin, sinne siis ensimmäisenä..?

Ei kai vielä voi olla kova kiire asioiden kanssa :o kyllähän ensi kesään on hyvä aika! Valitettavasti en osaa yhtään sanoa Treen liikkeistä, mutta ainakin täällä Turun alueella on vielä runsaasti valikoimaa liikkeissä!

Huomenna tarkoitus mennä vähän kiertelemään.. ja jos ei löydy niin laajennetaan reviiriä :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kiitos paljon kokemuksista. :) Itse kun olen Helsinki-Tampere -morsian (häät Helsingissä ja paljon käyntiä muutenkin), mietin, kummasta lähtisin pukua haeskelemaan. Tampereella ei kai Stockmann myy mitään pukuja, toisin kuin Helsingissä?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Kävin ihan extempore Morsius Galleriassa noin kuukausi sitten. Enkä voi muuta, kun kehua ja liputtaa. :girl_dance:

Ennen, kun ehdin kenkiä saada jalasta minua alettiin jo palvella. Erittäin ystävällinen naismyyjä (Maria?) tiedusteli, että olinko minkälaisella asialla: hääpuku/juhlapuku? Kerroin hänelle, että hääpukuja tulin katselemaan. Sitten hän kysyi, että haluanko vain katsella vai olisinko myös kiinnostunut sovittamaan. No sovittamaanhan me sitten alettiin.

Ensin hän esitteli minulle tarkkaan, miten puvut on jaoteltu myymälään, jotta tietäisin mistä etsiä. Hän antoi minulle sellasia värikoodeilla olevia rinkuloita, joilla voisin merkata puvut joita haluaisin sovittaa. Kysyi hän myös sen, että haluanko katsella yksin vai yhdessä. Halusin sit hetken katsella itekseen, ja noin 20 pukua sieltä merkkasinkin sitten. Tän jälkeen sitten alettiin sovittaa.

Joka ikistä mun merkkaamaa pukua sovitettiin, vaikkei oikeaa kokoa ollutkaan. Ja jos puku ei mennyt alakautta päälle, niin sitten se puettiin yhdessä yläkautta. Tosi hyvän kuvan sain pienistäkin puvuista, että miltä ne näyttäis mun yllä oikeassa koossa. Myyjä myös kyseli tarkkaan mistä pidän/en pidä missäkin puvussa. Millasta materiaalia, kirjailujen/helmien määrää, laahuksen/helman kokoa yms., jotta saatiin tyyli selville. Hän myös kertoili koko ajan, että miten pukua vois korjata (jos siis tarvi jotain tehdä), mistä istui hyvin, tai mikä ei sopinut niin hyvin.

Sitten hän otti minusta kuvia niissä puvuissa mistä halusin. Ja sain ihan rauhassa pyöriskellä puvut yllä eikä myyjällä ollut kiirettä tempoa sitä mun päältä pois. Sitten kun löydettiin mun vartalolle sopiva malli, oikeat materiaalit yms. Myyjä kävi tällaisia vaihtoehtoja vielä etsimässä sovitettavaksi, ja hän löysikin minulle sen THE puvun, jota en ois ite tajunnu ees sovittaa.

Todella kauniin yksinkertainen Agnesin puku, joka istu mun päälle, kun toinen iho. Muutamia vielä sovitettiin sen jälkeenki, mutta ei niitä osannu enää kattoo samoin silmin. Löysin siis puvun, joka on tän vuoden mallistoa. Käyn kokeilemassa sitä viellä ens kuussa äidin kanssa (joka pukuompelija), jonka makuun ja silmään luotan viime kädessä eniten. Mutta ainaki kuvista äiti oli ihan sitä mieltä, että mulle ihan nappi puku.

Mutta tosiaan, jos puku näyttää luonnossakin äitinikin silmään hyvältä, kauniilta, istuvalta, niin sen sitten tilaan tuossa itsenäisyyspäivän tienoilla. Heillä on nyt kamppis, että kun ostokset ylittää 1000 €, niin saa miesten/naisten juhlapuvun ilmaseksi.. Niin isäni saa sitten sen tarvitsemansa juhlapuvun siinä sitten samalla. :tender:

Mutta tosiaan, kannattaa käyä kyseisessä liikkeessä. Koska toi oli mun eka ja vika liike missä aion käyä. Siellä se mun unelmien puku ottaa, niin miks lähteä enää muualle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tyynelässä sain todella epäasiallista palvelua. Ei suosittele paikkaa muille.
Kyseisen putiikin kohdalla on turha mennä paikan päälle katselemaan pukuja ilman ajanvarausta. Pukujen katseleminen ilman sovittamista ei välttämättä onnistu.
Eipähän tarvinnut sinne rahojaan syyltää, enkä kokemukseni jälkeen olisi heiltä ostanutkaan.

Muokattu: , käyttäjä: Tiinus
Link to comment
Share on other sites

^  Itellä kanssa Tyynelästä jäi vähän huonot fiilikset.
Oltiin yks viikonloppu extempore reissulla katselemassa Tampereen tarjontaa hääpukujen osalta. Ensin menimme morsiusgalleriaan. Vaikka meillä ei ollut aikaa varattu saatiin rinkulat ja päästiin "valitsemaan" pukuja. Sovittiin ettei välttämättä päästä sovittamaan, mutta jos hyvin käy niin sovitus onnistuu. Puvut oli hyvin esillä ja helppo katsella. Ja onneksi päästiin vielä sovittelemaankin. Palvelu oli hyvin asiallista ja rentoa, meille sopivaa!

No tämän jälkeen mentiin Tyynelään. Ymmärretään kyllä että kun aikaa ei ole varattu niin ei välttämättä sovittamaan. Mutta palvelu oli mieleemme tosi tympeää. Kukaan ei oikein huomioinut meitä, sanoivat vaan että voidaan kyllä katsella. Mutta ainakin mitä pukuja me itse nähtiin olivat ne niin sumpussa, ettei siellä ollut yhtä tilavaa katsella pukuja. No kun olimme nopeasti tilan pyörähtäneet lähdimme. Eikä kyllä tehnyt mieli edes varata aikaa ko. paikkaan sovitukseen....

Link to comment
Share on other sites

Voisinpa kertoa omista kokemuksistani Tampereen hääpukuliikkeistä, joissa olen ehtinyt piipahtamaan.

 

Morsiusgalleriassa olen käynyt kahdesti. Ensimmäisellä kerralla kävin morsiusgalleriassa ilman ajanvarausta yksinäni. Kiertelin ensin katsomassa ympäriinsä, kun myyjä sitten ehdotti, että josko haluaisin joitain mekkoja ihan sovitellakin. Ajankohtana oli arkipäivä, joten paikalla ei ollut pahemmin muita asiakkaita. Myyjä oli todella mukava, vaikka en vielä osannut sanoa häiden ajankohtaa ja olin lähinnä katselemassa tarjontaa enkä vielä tekemässä hankintoja. Mielestäni liikkeessä on erittäin hyvä valikoima pukuja ja myös alerekistä löytyi pari itseäni miellyttävää mekkoa. Voisi sanoa, että itseäni vähän harmitti, että kaikki sovittamani mekot olivat itselleni vähintään koon tai kaksi liian isoja. Myyjä osasi kuitenkin kertoa, mitkä koot olisivat sopivia ja miten alepukuja voisi pienentää. Hän myös neulasi ne sopiviksi, että näkisin miltä mekko suurin piirtein näyttäisi oikeassa koossa.

 

Toisella kerralla olin varannut ajan morsiusgalleriaan. Mukaan olin ottanut kaksi morsiusneitoani. Saimme liikkeeseen saapuessamme värilliset rinkulat, jotka käytimme kaikki. Sovitettavaa olikin sitten paljon, mutta myyjällä ei kyllä hymy hyytynyt. Saimme erittäin hyvää palvelua ja paljon tietoa eri mekoista. Ystäväni saivat vapaasti valokuvailla minua mekoissa ja pääsin huntuakin sovittelemaan mekon seuraksi. Tämä oli mukavaa, vaikka en ollut aiemmin huntua edes harkinnut. Tällä kertaa yksi sovittamistani mekoista oli peräti liian pieni rintojen kohdalta, mutta muut mekot olivat liian isoja. Sain rauhassa sovitella pari lemppariani vielä uudestaan läpi sovituksen lopuksi ja koko sovituksesta jäi erittäin mukavat fiilikset. Morsiusneitoni olivat myös ihan innoissaan ja tykkäsivät, kun saivat olla mukana valitsemassa sovitettavia pukuja. Tälläkään kertaa mekkoa ei vielä tarttunut mukaan, kun häihin on vielä jonkun verran aikaa ja anoppini on vannottanut, että hänenkin pitää päästä kanssani mekkoja katsomaan ennen SEN mekon hankintaa  :P

 

Morsiusgallerian jälkeen päätimme morsiusneitojeni kanssa suunnistaa vielä Tyynelään, koska ystäväni olivat tulleet toiselta paikkakunnalta seurakseni mekkoja katsomaan. Tyynelässä palvelu oli ensin vähän nihkeää. Kun jonkun aikaa oltiin myyjän kanssa juteltu, että millaista mekkoa haen ja otettu 4-5 mekkoa sovitettaviksi, myyjäkin vaikutti jo rentoutuneemmalta. Mekoista löytyi yksi tai kaksi erittäin kaunista tapausta, jotka olivat vähän erilaisia kuin mitä olin aikaisemmin sovittanut. Mekoissa oli erittäin hyvää se, että niistä oikeasti löytyi omaa kokoani eikä niitä tarvinnut neulojen avulla pienennellä. Oikean koon myötä pukujen kauniit nyöritykset pääsivät oikeuksiinsa, kun morsiusgallerian mekoissa niitä ei näkynyt, koska nyöritys piti aina kiristää äärimmilleen. Kerrottuani myyjälle lisää mistä mekoissa pidän ja mistä en, myyjä keksi vielä yhden puvun, josta saattaisin pitää. Ja pakko sanoa, että myyjän tuoma mekko oli aivan ihana! Ainoa mikä jäi harmittamaan oli, että liikkeessä ei saanut valokuvata. Puku ei kuitenkaan ollut liikkeen omasta valikoimasta vaan Atelier Diagonalin mekko, joten siitä löytyi netistä paljon kuvia mallien päällä. Myyjä kirjoitti mekon tiedot minulle muistiin ja käski varailla aikaa sovitukseen, jos haluan tulla sitä uudestaan kokeilemaan. Kaiken kaikkiaan tästäkin sovituksesta jäi hyvä mieli, vaikka alku oli vähän kankea.

 

Suosittelen molempia liikkeitä lämpimästi! Onko kellään kokemuksia muista Tampereen morsiuspukuliikkeistä? Kun täällä kommentointi keskittyy lähinnä noihin kahteen, joissa itskein olen jo ehtinyt käymään. Onko kukaan käynyt esim. Zazabellan liikkeessä?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...