~Taateli

Tampereen morsiuspukuliikkeet?

78 viestiä aiheessa

Kuinka aikaisin te olette varanneet ajan morsiuspukuliikkeisiin? Olen suunnitellut suuntaavani syksyllä ainakin MG:hen ja Tyynelään, mutta en tiedä ollenkaan, kuinka aikaisin aikoja voi varata tai kuinka nopeasti ne menevät. Parhaiten selviäsi tietenkin soittamalla liikkeisiin, mutta mä en tykkää soitella vieraille ihmisille, joten yritän ensin kysyä täältä (jo juhlapaikan ja kirkon varaus puhelimitse oli suuri kynnys ylitettäväksi). Äitini ja kaaso haluavat tulla mukaani, ja minun pitäisi saada sovitusajat kahteen liikkeeseen samalle päivälle, jotta molemmat pääsevät mukaani. Haluaisin toki hyökätä liikkeisiin silloin, kun niissä on alennusmyyntejä, mutta jos alan vasta alen alkaessa suunnitella meidän kaikkien aikatauluja yhteen sopiviksi, siitä ei ehkä tule mitään :D 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, kävin pari päivää sitten sekä Tyynelässä että MG:ssä, ja voisin kertoa omat kokemukseni, jos jotakuta vielä kiinnostaa :D Zazabellaan ajattelin mennä, jos en olisi löytänyt pukua, mutta löytyihän se Morsiusgalleriasta :wub:

Olin varannut heti aamuksi klo 10 ajan Tyynelään. Varsinainen sovitusaika jäi kyllä luvattua tuntia lyhemmäksi, koska ensinnäkin ulko-ovea tultiin avaamaan pari minuuttia kymmenen jälkeen. Se ei ollut iso juttu, mutta noin vartti ennen aikani loppumista liikkeeseen saapui klo 11:n morsian, joka alkoi myös sovittamaan pukuja, vaikka oli etuajassa. Minua palvellut myyjä alkoi hoputtamaan minua, koska seuraava asiakas tuli jo, vaikka omaa aikaani oli vielä jäljellä. Halusin silti sovittaa suosikkipukuani vielä kerran, ja myyjä onneksi suostui siihen. Ongelmana oli siis se, että vaikka myyjiä oli kaksi, molemmille oma, sovituskoppeja oli vain yksi. Toinen morsian pukeutui kyllä juhlapukujen puolella olleessa pukuhuoneessa, mutta hän tuli silti mallailemaan saman peilin eteen, joka oli hääpukuhuoneessa, jossa minä sovitin pukuja. Harmitti kyllä, että toinen morsian sai enemmän sovitusaikaa (luultavasti 1 h 15 min, verrattuna mun 50 minuuttiin). En itse olisi kehdannut aloittaa sovittamista toisen morsiamen vielä ollessa sovittamassa... Mua palvellut myyjä oli ihan mukava ja asiantunteva, ja kokonaisuudessaan olin positiivisesti yllättänyt kokemuksesta luettuani aiemmin ei-niin-positiivisista kokemuksista. Myyjä ei kommentoinut kovin paljon pukuja, mutta vastaili kyllä kysymyksiin avuliaati. Mulla oli sinänsä positiivinen ongelma, että mun kropalle käy oikeastaan mikä malli tahansa :D En tiedä, millaiset tilat liikkeellä oli entisessä Itsenäisyyden osoitteessa, mutta nyt Hämeenpuistossa tilat olivat tosi pienet. Hääpukuja ei näyttänyt olevan kovin runsaasti, ja sovituskoppi oli pieni (kun olin siellä myyjän kanssa, kopin verho ei pysynyt kiinni). Sain sovituksen lopuksi parin kivan mekon tiedot paperille. Monet sovittamani mekot tuntuivat raskailta päällä, eikä minun etsimääni tyyliä ollut kovin paljon. Sain silti sovitettua noin viisi pukua.

Tyynelän jälkeen oli vuorossa Morsiusgalleria, josta mulla oli suuremmat odotukset. Ja kokemus oli todella mahtava! Mua palvellut myyjä oli tosi mukava, asiantunteva ja rento, ja me tultiin hyvin juttuun. Saavuimme paikalle vartin etuajassa, ja sain heti käteeni rinkulat, joilla sain merkkailla kivoja pukuja. Aluksi en saanut merkattua kuin kaksi, mutta myyjä kehotti merkkaamaan myös pukuja, joissa on jotain miellyttävää, vaikka jokin asia mietityttäisikin. Sovitus meni sujuvasti: sain aina peilailla niin pitkään kuin halusin, eikä myyjä hoputtanut missään vaiheessa. Hän kertoili oma-alotteisesti, miten pukuja voisi muokata, ja toi joitakin omia ehdotuksiaan sovitukseen. Äitini ja kaasoni saivat ottaa kuvia. Sovitus meni vähän yli puolentoista tunnin, mutta se ei haitannut myyjää. Lopulta löysin kaksi ihanaa mekkoa, joista piti valita toinen. Sain valinnan tehtyä, ja mukaan tarttui mekko 30 prosentin alennuksella :) Mekko oli sovituskappale, ja siinä oli sisäpuolella tahra (ilmeisesti itseruskettavaa, jota jotkut ilmeisesti käyttävät, vaikka sitä ei saisi sovituksessa olla) sekä muutama helmi irtoamaisillaan. Myyjä lupasi ilman lisähintaa poistaa tahran ja siistiä langanpätkät. Ja sovistuskoppi oli ihanan iso! Harmittaa, että nyt tämä kokemus on ohi, sillä mekkojen sovittelu oli kyllä tosi kivaa ;) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään