Hiven

Turun hääpukuliikkeet

184 viestiä aiheessa

Ajattelin muutaman kommentin itekkin kirjoittaa. MPP-Lehtonen on muuten lopettanut, omistaja jäi eläkkeelle. Kävin vain kahdessa liikkeessä Turussa, Marinetessa ja Sydänkävyssä.

Marinette Minulle jäi Marinetesta hyvät muistot. Sain ajan samalle päivälle kuin soitin. Sähköpostiin ei vastattu, joten kannattaa soittaa. Kerroin minkälaista haluan ja (nuorempi) myyjä esitteli kaikki puvut, jotka sopivat kuvauksiin. Näistä puvuista valitsin sovitettavat. Sovitin seitsemää tai kahdeksaa pukua, joista kolmeen tykästyin. Näiden nimet myyjä laittoi ylös, jotta muistan myöhemminkin minkälaiset puvun olivat. Kiireettömän tuntuista sovittaminen oli ja myyjä oli tosi mukava. Hän antoi myös paljon kommentteja puvuista. Kuvauksesta en tiedä, emme aikoneetkaan ottaa kuvia.

Sydänkäpy Kävin sydänkävyssä vähän huonona päivänä. Vakituiset työntekijät olivat ilmeisesti jossain messuilla, eikä liikkeessä ollut kuin yksi myyjä. Ajanvarauksia ei siis ollut ja liikkeessä oli koko ajan muitakin asiakkaita. Saimme myyjää odoteltaessamme katsoa itse pukuja, joista valitsimme neljä pukua sovitettavaksi. Sydänkävyn "takahuoneessa", iltapukujen kanssa, on vanhoja vuokrapukuja/alennettuja pukuja myynnissä tosi edullisesti. Löysinkin The puvun itselleni näistä vanhoista vuokrapuvuista. Vaikka kiire näkyikin myyjästä, jäi minulle silti hyvä mieli tästäkin kaupasta. Myyjä vastaili kysymyksiini ja antoi huntua ja tiaraa sovitettavaksi, vaikka muut asiakkaat odottelivat. Liikkeessä sai kuvata, ainakin sen jälkeen, kun olin päättänyt ostaa puvun :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Zazabellasta ei minullakaan mitään hyvää sanottavaa. Tyly kohtelu, kaikki kestää...ja aikaakaan ei saa varattua kuin puhelimella, vaikka seisoisi paikanpäällä. TODELLA pettynyt! :girl_mad: luulin että saisin hyvää palvelua ja löytäisin unelmani....toisin kävi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saanko kysyä minkä malliston puvusta sulle tehtiin kopio zazabellassa ? Se halpisrytky !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse kanssa voin suositella Salon Gaalaa. Itse olen aika hankala tapaus, mutta omistaja löysi mulle 10 erillaista pukua josta yksi oli SE puku.

Sain erittäim hyvää palvelua ja ystävällistä myös. En ollut varannut edes aikaa vaan menin sisälle ja kyselin hääpuvuista. Ja samalla hänellä oli aikaa niin sovittelin kanssa.

Mies tuli äitini ja pikku siskoni kanssa vielä katsomaan valintaani ja siitä se lähti mukaan.

Suosittelen lämpimästi. Hän myös tekee korjaukset oman liikkeen pukuihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietääkö muuten joku saako Sydänkävystä pukupussin puvun mukana, vai pitääkö sekin ostaa? Entä vuokrataanko siellä vannehameita? En haluais vannehametta ostaa, kun ei sillä ole muuta käyttöä häitten jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Missä Turun liikkeissä on vuokrapukuja? Onko Sydänkäpy ainoa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sanelmassa on myös vuokrapukuja. Sieltä me vuokraamme ensikesäksi miehelle bonjour-puvun. Ja on siellä myös naisille häämekkoja ja kaason pukuja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lainahöyhenessä vuokrataan ainakin miehille pukuja, muistaakseni oon nähnyt niitten ikkunassa myös häämekkoja. Sydänkäpy ei enää vuokraa pukuja ollenkaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt kun on häät takanapäin, ajattelin antaa tänne varoituksen sanaa tuleville morsiamille..

Löysin täydellisen pukuni zazabellasta.. en olisi sitä sieltä halunnut ostaa, koska palvelu oli mielestäni huonoa..

No mutta koska puku kuitenkin oli siellä päädyin ostamaan sen..

yhdyn täällä muihin morsiamiin siinä, että lähes mikään ei sujunut ongelmitta liikkeen kanssa, ja harmittaa todella että rahani heille laitoin..

Melkein joka kerta minua palveli eri henkilö ja vastaukset moniin kysymyksiin olivat aina riippuvaisia siitä kuka palveli, eikä henkilökunta tuntunut kovin asiantuntevalta. Lisäksi minua hoputettiin että tule sitten aikaisin tänne sovitukseen, kun meillä on niin kiire silloin kun on ne vanhojen tanssit, että ehdimme ommella sen.. tuntui vähän että pukuni j'äi kakkoseksi,, Lisäksi kun kysyin eri tuotteiden hintoja, niin vastaukseksi usein sain:katso sieltä netistä..

Kyllä mielestäni myyjän pitäisi omien tuotteidensa hinnat tietää..

Sitten kun taas olin nähnyt jonkun tuotteen heidän verkkokaupassaan ja kysyin voisinko nähdä sen, vastaus oli että jos päätät ostaa sen niin voit tulla liikkeeseen katsomaan,.. Ja kuten jollekin muullekin , niin muutaman kerran minulle sanottiin tyyliin: se on kyllä aika kallista.. tai että ei kannata laihtua kun puvun pienennys maksaa sitten niin paljon..

Eikä raha todellakaan ollut minulle ongelma.. joten mielestäni asiakkaan aliarviointi oli aika loukkaavaa..

Zazabellassa saattaa toki tulla vastaan myös kulttuuri erot, sillä osa myyjistä ei ole suomalaisia.. ehkä tulkitsin jotkut heidän sanomisistaan tai eleistään väärin..

Sovittaessa pukuja ei tosiaankaan istutettu päälle, joten mielikuvitus täytyy olla erittäin hyvä että pystyy kuvittelemaan puvun itsellään..

Mielestäni ompelijatyö oli myös huonoa, pukua joutui nykimään ylöspäin koko hääpäivän.. kun esimerkiksi fianceessa puvut istutettiin niin ettei todellakaan tarvinnut nykiä.. Nyt jos ostaisin pukuni sieltä, veisin sen muualle korjattavaksi..

Lisäksi ostamani alushame ei ollutkaan pukupussissa, ja tämä olikin mukava yllätys hääpäivänä..(tarkistakaa siis että pukupussissa on kaikki mistä olette maksaneet!!) ehkä omaa tyhmyyttäkin.. olisihan tuo pitänyt tarkistaa..

liike kyllä toimitti hameen, mutta ei ollut kovin mukava tilanne huomata ettei alushametta ollutkaan...

Täytyy myös siinä yhtyä muihin morsiamiin että morsiusliike fiancee oli aivan loistava, eikä mikään muu liike pelaa edes samassa sarjassa palvelun kanssa..

Kannattaisi muiden liikkeiden mennä ottamaan oppia sieltä..!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh, kuulostaapa ikävältä Heban kokemukset Zazabellasta! Onneksi ei itse tarvinnut vaivautua sinne käymään ja pettymään kun löysin pukuni muualta. Siis eihän tuollaista palvelua uskoisi saavansa tuon tyylisestä liikkeestä! Itsellä tosin vielä edessä puvun pienentäminen keväällä, että sitä saa vielä jännittää ennen kuin voin huokaista helpotuksesta, että kaikki meni nappiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, osaatteko vinkata missa kaikissa liikkeissa Turussa haapukua sailytetaan liikkeessa haaviikolle asti? Minulla ei oikein ole sailytystilaa missaan, miakli nyt edes paadyn pukuni Turusta ostamaan. Maksaako sailytys viela lisaa vai miten tama oikein menee, en yhtaan tieda kaytannoista :)

Muoks. Katsoin Fianceen sivuja ja siella ainakin nakojaan maksuton sailytys!

Muokattu: , käyttäjä: Roslin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja heillä on vakuutukset jo ostetuille liikkessä säilytettäville puvuille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Ostitko sina pukusi sielta, Roma? En ollut aiemmin tullut ajatelleeksi, etta oikeasti olisi tosi katevaa jos loytaisinkin puvun Turusta ja se voisi olla siella sailossa haihin asti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jep. Sieltä ostin :) kauheetahan semmosta pukua on raijata minnekään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Kiva kuulla! Ilmeisesti olit tyytyvainen palveluun :girl_smile: Ja tosiaan, kauheeta raijata maasta toiseen ja sailyttaa sitten pari viikkoa ennen haita ties missa! Ajattelin kesalla kayda sovittelemassa siella. Jos loytyy, niin puku tulee sitten ostettua todella ajoissa, mutta onpahan yksi asia vahemman listalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maaliskuussa Turkuun avautuu Angelicabrides. http://angelicabrides.com/

Olivat esillä Turun häämessuilla ja häämuotishow:ssa, ja mallisto näytti lupaavalta. :) En ehkä jaksa odottaa muuttoa vaan käyn Salossa heidän liikkeessään etsimässä pukua!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä omia kokemuksiani Turun liikkeistä:

Fiancee: Ensimmäinen Turun liikkeistä, joissa kävin. Halusin ehdottomasti aloittaa Turku-tourneeni täältä, kun olin lukenut niin paljon positiivista palautetta täältä foorumilta :) Varasin ajan etukäteen. Myyjä (ilm. ompelija) oli todella todella mukava ja miellyttävä persoona! :) Makutuomarit huomioitiin ja pukuja sai kuvata niin paljon kuin halusi. Puvusta sai rehellisesti sanoa jos ei tykännyt yhtään. Ilmapiiri oli rento ja kiireetön. Sovitin todella monta pukua ja myyjä kärsivällisesti auttoi kaikki puvut päälleni ja kertoi mielipiteensä niistä. Palvelu oli niin ensiluokkaista, että toivoin jo tästä hetkestä lähtien että löytäisin pukuni heiltä. Aivan I-HA-NA liike! :wub: Liike oli myös tilava ja iso valikoima. Erityistä plussaa liikkessä on se, että heiltä saa vakuutetun säilytyksen puvulle hääpäivään asti (kuuluu puvun hintaan). Lisäksi korjausompeluista tuli todella hyvä fiilis, haluavat oikeasti panostaa siihen että morsian on tyytyväinen ja että puku on täydellinen! Sanoivat lisäksi, että jos häät ovat Turussa niin on mahdollista myös tulla liikkeen aukioloaikojen puitteissa hääpäivänä liikkeeseen pukeutumaan isojen peilien ym. pariin. Kertoivat, että sitten pääsevät itsekin nauttimaan häähumusta. :-X

Marinette: Liikkeessä oli samaan aikaan toinen morsian sovittelemassa, joten jouduin jonkinlaiseen varastotilaan tms. (?) sovittamaan. Oli todella ahdas koppi, jossa ei mahtunut edes kääntymään puvun kanssa! Pukuja ei saanut kuvata ja muutenkin palvelu oli aavistuksen tympeää. Myyjä ei oikeastaan halunnut myydä mulle tosissaan mitään. Ei kertonut mielipidettään, ei muokkausmahdollisuuksista tms. Lisäksi sanoi että olisi hyvä varata vähintään 8 kk tilaushetkestä hääpäivään ja kritisoi suurinta osaa morsiamista kun ovat liian myöhään liikkeellä ( :blink: ?). En pitänyt liikkeen ilmapiiristä ja päätinkin jo melko varhain, että täältä en halua pukuani ostaa. Mulle hyvä asiakaspalvelu on kaiken A ja O. Voi olla, että palvelu olisi ollut parempaa jos olisin ollut liikkeen ainut morsian :) Olin kuitenkin varannut ajan myös tänne.

Angelicabrides: Kävin aprillipäivien alennusten innostamana myös täällä. Uusi liike, avattu maaliskuun aikana. En ollut varannut aikaa, mutta koska liikkeessä oli hiljaista niin pääsin sovittelemaan. Ensimmäinen havainto oli, että liike oli TODELLA pieni! Ei ollut erillistä sovituskoppia ovineen, vaan liikkeen nurkasta oli eristetty sermeillä pieni soppi. Yksi sivu jäi siis tästä kokonaan auki ja oli hieman epämukavaa seisoskella siinä alusvaatteisillaan. Liikkeen kokoon nähden pukuvalikoima oli kuitenkin yllättävän suuri. En tosin löytänyt täältäkään juurikaan mitään wau-efektiä aikaansaavaa :) Myyjät olivat ihan perusmukavia, eivät tuputtaneet mitään pukua ja kuvata sai tahtoessaan.

Angelicabridesin jälkeen marssin suoraan Fianceehen uudestaan (varaamatta aikaa) ja tilasin heiltä aivan ihanan puvun, joka oli jäänyt mieleeni aiemmin liikkeessä käydessäni. Nyt extempore-käynnillä palvelu oli myös aivan ensiluokkaista ja tuli todella lämmin ja tervetullut olo. Sanat ei riitä kertomaan, kuinka tyytyväinen olen tähän liikkeeseen :girl_in_love: Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Fiancee saa myös minulta arvosanaksi täyden kympin! :) Aivan ihanaa palvelua ja jokaiselle morsiammelle annetaan aikaa ja tuntee itsensä tärkeäksi. Oma pukuni tehdään minulle muualla, mutta olin kaikkia tilpehöörejä katselemassa kyseisessä liikkeessä. Huntu lähti mukaani ja aivan ihania laukkuja ja kenkiä ihastelin. Ideoita sain myös omaan pukuuni. Ensiluokkaista palvelua, vaikken pukua virallisesti ollutkaan ostamassa. Myyjä neuvoi silti auliisti minkä tyyppistä suosittelisi minulle, ja mitä ratkaisuja voisin omassa puvussani toteuttaa. LOISTO paikka! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsekin hankin oman pukuni juuri Fiancéesta ja nuori myyjä oli aivan ihastuttava! Puku oikeastaan löytyi heti kun sanoin kriteerini :) Hyvä kuulla, että puvun voi käydä pukemassa jopa liikkeessä! Pitääpi katsoa noi aukioloajat :) (jos kesällä on auki lauantaisin). Itse suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa kaikille,

Yksi vielä Turun seudulta Sydänkäpy. Palvelu ensiluokkaista ja puvut aina istuneet kuin valettuna morsmaikun päällä.

Useissa häissä olleena (tosin vieraana) sieltä hankitutu puvut ovat olleet aina morsiamen persoonaa tukevia.

Hyvää kevättä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun sovituskokemuksistani on jo vuosi aikaa, mutta haluan silti vielä kertoa ne.

Fiancée

Palvelu oli aivan mielettömän hyvää! Minua palveli silloin se nuorempi myyjä/ompelija (?), Heidi. Hän oli todella mukava ja avulias. Pukuja sai kuvata, mikä on aina iso plussa. Liike on tilava ja valoisa. Olin silloin ainut asiakas, joten saimme olla ihan rauhassa. Vaikkakin kyllä siellä varmasti mahtuisi toinen tai kolmaskin morsian hyvin olemaan. Valitettavasti pukuani en sieltä löytänyt, mutta palvelun vuoksi melkein olisin toivonut löytyvän. Täältä jäi erittäin lämmin tunnelma mieleen! :-X

Sydänkäpy

Pelkästään hyvää sanottavaa! Täällä olen saanut palvelua kummaltakin myyjältä, ja kumpikin ovat olleet erittäin mukavia, ja palvelu on ollut loistavaa. Pukuja sai kuvata, suuri plussa! Täällä olen käynyt jo useamman kerran, ja jokainen kerta on ollut yhtä mukava.

Pukuni tilasin siis Sydänkävystä. Se oli ihan ensimmäinen puku, jota sovitin... :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Fiancee tuntuu saavan vain hyvia arvosteluja! Sinne aionkin menna sovittelemaan, kun kesalla olen Turussa. Tuo Sydankapy kuulostaa myos hyvalta, mutta tarjoavatko he pukusailytysta, kuten Fiancee?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sydänkävyssä voi myös säilyttää pukua. Oma pukuni odottaa siellä elokuuta :wub:

Suosittelen muutenkin Sydänkäpyä. Palvelu on ollut koko ajan tosi hyvää ja myyjät avuliaita. Liikkeessä löytyy myös paljon alennuspukuja (osa ihan uusia ja osa vanhoja vuokrapukuja).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Hei, kiitos tiedosta! Ajattelinkin, etta olis hyva olla pari paikkaa tiedossa, jos ensimmaisesta ei loydy. Taidanpa siis varata Syndankavysta myos ajan. Kuuluuko sailytys puvun hintaaan, vai maksaako se jotain erikseen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään