Hiven

Turun hääpukuliikkeet

184 viestiä aiheessa

^ Eiköhän se ole ilmaista, ainakaan kukaan ei ole maininnut mitään maksullisuudesta. Itse asiassa myyjä ei edes kysynyt haluanko säilyttää puvun siellä vai otanko kotiin :) Kysyi vaan hääpäivän, kun päätin puvun ostaa.

Marinettea on moni täällä vähän haukkunut, mutta itse sain siellä hyvää palvelua ja kaverini on ostanut sieltä puvunkin. Eli jos ei noista kahdesta pukua löydy, niin kannattaa kaikesta huolimatta myös siellä käydä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Kiva kuulla! Ilmeisesti olit tyytyvainen palveluun :girl_smile: Ja tosiaan, kauheeta raijata maasta toiseen ja sailyttaa sitten pari viikkoa ennen haita ties missa! Ajattelin kesalla kayda sovittelemassa siella. Jos loytyy, niin puku tulee sitten ostettua todella ajoissa, mutta onpahan yksi asia vahemman listalla.

Muista kuitenkin ottaa huomioon, että jos pukua pitää muokata useaan otteeseen, niin sitten sinun pitäisi olla paikan päällä. Itse olisin halunnut mahdollisesti ostaa puvun Turusta, mutta juuri nämä muokkaukset muuttivat suunnitelman. Omaa pukuani kun muokattiin täällä asuinmaassani kolmeen kertaan, niin samaa olisi ollut mahdoton tehdä Turussa, joten puku lensi mukanamme Suomeen Espanjasta. Toisaalta jos saat liikkeen kanssa sovittua, että he ehtivät tekemään muokkaukset, kun saavutte Suomeen, niin sitten ongelmaa ei ole.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Jep, uskoisin, etta muokkaukset ehditaan tehda hyvin, silla haamme ovat tosiaan vasta ensi vuonna ja olen sita ennen menossa Suomeen nailla nakymin kolme kertaa :)

Muokattu: , käyttäjä: Roslin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Zazabella Kaarina: Olin yhteydessä liikkeeseen sähköpostitse, koska halusin sovittaa erityisestä juuri tiettyä pukua ja halusin varmistua, että puku liikkeestä löytyy. Vastaukset maililla saapuivat varsin nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Varasin sovitusajan liikkeeseen ja kerroin sen olevan aivan ensimmäinen pukujen sovituskerta, joten haluaisin kokeilla myös aivan eri tyylisiä pukuja kuin se yksi mitä varsinaisesti menin sovittamaan.. Myyjä totesi vain, että ei tässä kannata ruveta erilaisia pukuja sovittelemaan jos olen jo mieltynyt johonkin tiettyyn malliin ja koko ajan minulla oli tunne, että myyjällä oli kamala kiire, vaikka olinkin ainoa asiakas sillä hetkellä koko liikkeessä. Loppujen lopuksi sovitin 4 tai 5 eri pukua ja liikkeessä vietin aikaa 30min. Myyjä sai minulle jotenkin anteeksipyytelevän tunteen aikaiseksi ja tuntui, että jouduin anelemaan pukujen sovittamista. Valikoima oli suht laaja, mutta melko suuri osa puvuista oli kokoa 36, joten niitä pukuja en voinut edes sovittaa, koska itse olen kokoa 38/40.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^No just. Itse en rahojani mokomaan liikkeeseen kantaisi- ihme "palvelua" :wacko:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin myös Zazabellassa katsomassa, löytyisikö sittenkin unelmien puku tuosta vaan liikkeestä. Menin keskellä arkipäivää aikaa varaamatta. Ajattelin, että jos ei sovi sovittaa ja rekissä sattuu olemaan jotain lupaavaa, niin varaan sitten ajan.

Liikkeessä ei ollut muita asiakkaita. Myyjä sanoi, että olisi ollut parempi varata aika, niin he voivat keskittyä paremmin palvelemaan asiakasta, mutta sain sovittaa silti. Kun kerroin, että häihin on 3 kk aikaa, myyjä totesi heti, että pukua ei voi enää tilata vaan pitää ottaa se, mitä liikkeestä löytyy. Tämä kummastutti, koska heidän nettisivuillaan sanotaan, että puvun voi tilata 1 kk varoajalla heidän omasta mallistostaan. Kun kysyin tästä, niin myyjä sanoi, että se kyllä onnistuu. Mutta ei esitellyt mallistoa tai mitään vaan alkoi liikkeen takaosasta etsiä minulle sopivia pukuja plus-kokojen rekistä.

Kokeilin kolmea pukua. Yksi olisi ollut kooltaan ihan ok muutamalla sisäänotolla, yksi olisi vaatinut vain helman lyhennyksen ja olkaimen pidennyksen. Myyjä oli sitä mieltä, että kolmas puku oli paras eikä tuonut enää lisää vaihtoehtoja. Avuliaasti hän kyllä sovitteli päähäni erilaisia huntuja ja olisi esitellyt kenkiäkin, joita oli todella runsas valikoima.

Kolmannen puvun miehusta oli kuitenkin aika matala. Kun kumarruin, niin rinnat lähes pulpahtivat ulos puvusta! Eli siinä mielessä olisi kyllä kaivannut vähän enemmän myyjältä rehellistä kommenttia. Tuli sellainen olió, että kun se puku nyt sopi päälle, niin sitten hän alkoi kehua sitä hyvänä. Myyjä on kuitenkin pukujen suhteen ammattilainen, joten hänen tulisi neuvoa asiakasta siinä, mikä todella näyttää hyvälle ja mikä ei.

Minusta palvelu oli muuten ihan asiallista. Ei ylitsepursuavan ystävällistä, mutta en minä mitään pokkurointeja kaipaakaan. Se vähän kummastutti, että myyjä ei ollut yhtään innokas esittelemään sitä heidän omaa tilausmallistoaan. Siitäkin oli kyllä esillä näytepuvut, katselin niitä vähän ja ihan kivoja siinäkin olisi ollut, mutta olisin kaivannut myyjän vähän vihjaamaan, mikä malli voisi sopia vartalolleni.

Sekin oli vähän ikävää, että tässäkään liikkeessä ei ollut aidoista materiaaleista tehtyjä pukuja - tai ainakin minulle esiteltiin vain keinokuituisia. Kun kysyin, olisiko tilausvalikoiman pukuja mahdollisuus saada esim. silkkisinä, niin luvattiin, että siitä voidaan ottaa selvää, mutta että hinta on sitten kova. No, ymmärrän, että varmaan on, mutta olen kuitenkin valmis satsaamaan pukuun ja polyesteri kahisten en haluaisi alttarille kävellä.

Toinen asia, mikä häiritsi, oli myyjän toteamus, että jos on näin myöhään liikkeellä, niin puvun voi löytää, mutta sitten ei ehkä löydä sitä unelmapukua. Siitä tuli sellainen olo, että aijaa, eikö teiltä löydykään minun unelmapukuani? No en minä sitten... Minusta myyjän pitäisi olla kannustavampi! Varsinkin, kun niitä tilauspukuja kerran voisi kuitenkin saada sillä kuukauden tilausajalla, niin miksei muka siitä voisi löytyä unelmapukua...

Jos ja kun pukuunsa kaipaa boleroa, huntua, tiaraa, strassikoruja tai kenkiä, niin Zazabellassa kannattaa vierailla. Niitä oli aikas hyvät valikoimat. Huntujen ja boleroiden tilausaika on kuulemma vain kuukausi. Liikkeessä oli myös hyvä valikoima muita naisten juhlapukuja, esim. kaasoa tai morsiusparin äitejä ajatellen. Varmasti vierailen siellä uudelleen, kun tarvitse juhlaan vaatetta!

Muokattu: , käyttäjä: susumu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaisiko joku neuvoa, onko jossain Turun morsiuspukuliikkeistä luonnonmateriaaleista tehtyjä hääpukuja? Kävin Helsingissäkin neljässä eri liikkeessä ja jokaisessa tarjottiin vain polyesteripukuja. Kaipaisimme myös miehelle luonnonmateriaalista tehtyä shakettia, villakangasta tai villa-silkkisekoitetta. Toistaiseksi sekä pukuvuokraamossa että yhdessä pukumyymälässä oli vain polyesteri-villashaketteja.

Kummastuttaa, kun kaikki on pelkkää tekokuitua! Valkoisia, nahkaisia hääkenkiäkin on ihan mahdoton löytää. Morsiuspukuliikkeissä olen nähnyt vain satiinisia, keinomateriaaleista tehtyjä kenkiä. Vinkkejö kaivataan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Tama nyt ei kuulu tahan ketjuun eli sori OT, mutta nykyaan kaikki on tekokuitua ja se on todella rasittavaa! Esimerkiksi kaupat on pullollaan polyesterilakanoita- kuka haluaa kietoa itsensa polyesteriin yoksi?! :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

susumu: Jos sulla on mahdollisuus käydä Tampereella, niin Morsiusgalleriassa oli ainakin luonnonmateriaaleista tehdyistä puvuista ihan oma rekki, kun kävin siellä keväällä. Kannattaa soittella ja kysyä :) Morsiusgalleriassa on muutenkin todella suuri valikoima pukuja, myös ns. pluskokoja :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

susumu: Hääkenkäni ostin itse Koo kengästä tuossa reilu kuukausi sitten...silloin siellä ainakin oli nuo valkoiset nahkaiset kengät. Kauniit ja sopivasti korkoa (n.5-7cm) . Kannattaa käydä bongaamassa. :) TuroTaylor käyttää miesten puvuissa villaa. Muistaakseni oli täyttä villaa mieheni puku, jonka sieltä kautta teetimme. Hänellä pitkän mallinen bonjour puku korkein kauluksin. TODELLA TYYLIKÄS! :) Stockmann ja Turun pukumyynti myyvät ainakin näitä. Heiltä löytyy myös shaketti malli, josta en tiedä mitä materiaalia, mutta kannattaa katsoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainakin kävelykadulla olevasta AngelicaBridesista löytyy myös silkkisiä morsiuspukuja. Löysin täältä muuten myös ihanat nahkaiset morsiuskengät, joten kannattaa mennä käymään.....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin sovittelemassa Fianceessa, ja sellä oli kyllä todellakin maineensa arvoinen palvelu! Minulle ei sieltä pukua löytynyt, mutta voin todellakkin suositella paikkaa. Myös kaaso tykkäsi, kun siellä oli mukavat sohvat ja paljon lehtiä selailtavaksi. Ainoa, mikä puuttui, oli kupliva :grin:;)

Fianceen jälkeen menimme Sydänkäpyyn, ja sieltä löysinkin pukuni :-X Täälläkin oli todella hyvä palvelu, voin suositella :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen keskiviikkona lähdössä käymään Turussa ja olen varannut sovitusajan Fiancéen. Sydänkäpykin kuitenkin houkuttelisi, mutta mahtaakohan tuonne päästä sovittelemaan ilman varattua aikaa? Koitan kyllä huomenna vielä liikkeeseen soitella ja kysellä sovitusaikaa. Entä Angelicabrides? Kannattaako vielä yrittää varata aikaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Mielestani on aina parempi jos on aika varattuna. Etenkin nyt kesalla haapukuliikkeilla on sesonki, ja he tekevat tassa vaiheessa paljon niita viimeisia muokkauksia pukuihin ennen h-hetkea, jotenkiireisia ovat. Nain ainakin Sydankavyssa minulle sanottiin. Itse varasin Sydankapyyn ensimmaisen sovitusajan todella hyvissa ajoin, mutta seuraavalla viikolla halusin sovittaa yhta pukua (sita, jonka sitten tilasinkin) uudelleen ja soitin saman paivan aamuna ja kysyin olisiko mahdollista tulla, ja sainkin 30 minuutin ajan heti lounasajan jalkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kolmea aikaa tarjosivat Sydänkäpyyn kun soittelin, eli ei siis paniikkia :) Oli hirmu mukavankuuloinen myyjä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyy kyllä vielä täälläkin antaa kiitosta sekä Sydänkävyn että Fiancéen myyjille! Aivan ihania ihmisiä ja saivat tämmöisen sotanorsunkin tuntemaan itsensä kauniiksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Niinpa- on ihanat myyjat molemmissa! :girl_smile: Loysitko puvun?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Montakin hyvää löytyi :) Enää pitäisi osata päättää, se tässä se hankalaa onkin. Blogista löytyy kuvasatoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oli muuten tosi ihanaa viel häitten jälkee saada onnittelukortti Fiancesta! :):-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varasin syyskuulle ajat Kaarinan Zazabellaan ja Turun Marinetteen. Ainakin puhelimessa tuntuivat kovin innostuneilta ja mukavilta myyjiltä, saas nähä sitten millaista palvelua saan syyskuussa! Kerron siis silloin lisää ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään