Turun hääpukuliikkeet


Recommended Posts

Minäkin soittelin jo Fianceen ja tosi mukavalta ja avuliaalta kuulosti myyjä. :) Sovittelemaan menen sitten kun 2013 mallistot saapuvat, onpahan ainakin vielä aikaa yrittää laihduttaa.. ;)

^ samaa laihdutusta täällä :D mietin jo, pitäisikö puku tilata koossa 36 - olisi ainakin motivaatiota laihduttaa, hihii :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ahh, pääsen vuodattamaan kokemuksiani Kaarinan Zazabellassa sekä Turun keskustan Marinettessa! :girl_dance:

Aloitimme matkamme Kaarinasta, yhden kaasoni sekä äitini kanssa. Zazabellaan Kaarinaan olin jo aikaisemmin varannut ajan, en tiedä ottavatko ilman ajanvarausta vastaan - varmaan riippuu vähän sesongista ja asiakasmäärästä.

Sain Zazabellassa todella hyvää palvelua, myyjä haki mekkoja ja kuunteli toiveitani, ja mielestäni oma näkemykseni meni hyvin perille, eikä tullut kiusallisia väärinkäsityksiä pukua hakiessa. Koon 46-48 morsiammille tiedoksi, että mekkoja oli malleiltaan Zazabellassa hyvin vähän sovitettavana. Mallit olivat kaikki A-linjaisia, taisi yksi empire-mallinen olla mukana. Harmi sinänsä, sillä liike oli todella iso ja olisin odottanut, että heillä olisi ollut enemmän malleja sovitettavaksi, siitä pieni miinus.

Zazabellaan tultaessa kengät piti heti ottaa ovensuussa pois. Valokuvia ei saanut ottaa, myyjä kovin vakuutteli, että kaikki heidän mallit ovat löydettävissä netistä, mutta tänään kun kävin Zazabellan sivuilla kurkkimassa, löysin vain yhden sovittamani puvun! Ja katsoin kaikki mekot monesti läpi. Että jos mekot ovat heidän internet-sivuilla, niin ainakin vaikeasti löydettävissä, miinusta myös siitä!

Muuten palvelu oli erinomaista Zazabellassa, ja varmaan mukaan olisi lähteny kaikki puvut, ei ollut mielestäni yhtään 'rumaa' pukua ;)

Toisena liikkeenä lauantai iltapäivällä oli Turun keskustan Marinette hääpukuliike. Myös Marinetteen olin aikaisemmin varannut ajan, mutta ilmeisesti ottavat vastaan myös ilman ajanvarausta, tai ainakin sellaisen käsityksen sain, kun ihmisiä suoraansanoen juoksi liikkeessä pilvin pimein.

Marinettessa myös kengät otettiin heti ovensuussa pois, eikä myöskään valokuvia saanut ottaa. Saimme tosin yhdestä puvusta ottaa valokuvia (joista unohdin pyytää kaasoltani kopion, voin laittaa tänne myöhemmin, jos jotakuta kiinnostaa! ;) ), koska malli on kuulemma poistumassa, eikä kuvaa enää ole Marinetten kotisivuilla. Ollessani niin tohkeissani viimeisestä THE puvusta Marinettessa, etten edes huomannut pyytää muita sovittamieni mallien nimiä. Toisaalta, kun kävin selailemassa Marinetten kotisivuilla, en löytänyt yhtään täsmäävää halterneck pukua heidän kotisivuiltaan, jota olin juuri liikkeessä sovittanut. Eli jos puvut olivat kotisivuilla, niin vaikeasti löydettävissä, miinusta siitä.

Jotenkin kokonaisuudessaan mulle jäi parempi fiilis Marinettesta. Siellä oli enemmän oman näköisempiä mekkoja, ja ne olivat jotenkin laadukkaampia kuin Zazabellassa. Esim. mekon yläosa tuntui useissa mekoissa paljon tukevammalta Marinettessa kuin Zazabellassa. Toisaalta tämä näkyi myös hinnassa, kun Zazabellassa lähdettiin 500EUR mekoista, niin Marinettessa samantyyppinen oli noin 700EUR. Mutta todellakin laadukkaampia mekkoja Marinettessa!

Näiden kahden morsiusliikkeen perusteella voin kyllä ennemmin suositella Marinettea. Hyvää palvelua ja todella laadukkaita mekkoja! Saa varmasti rahoilleen vastinetta. Omasta mielestäni ei ainakaan tuntunut, että mekot olisivat ylihinnoiteltuja.

Link to comment
Share on other sites

^Minusta olisi kylla ollut aarettoman hankalaa tehda paatosta puvusta, jos kuvia ei olisi saanut ottaa! Siina kun sovittelee monia pukuja, ei enaa omalla silmalla nae minka oikeasti nayttaa miltakin. Saati koittaa muistella asiaa jalkeenpain, eika siihen mielestani auta mallikuvien nakeminen, silla kaikki puvut nayttavat erilaiselta eri ihmisen paalla. Minulle ainakin kuvien katsominen sovitusten jalkeen oli se tekija, joka vahvisti paatokseni :) Itse kavin siis tosiaan vain Turun Fianceessa ja Sydankavyssa, ja molemmissa sai kuvata ja myyja myos kertoi minka merkin puku oli kyseessa, seka myos sovistuspukujen koot.

Link to comment
Share on other sites

^ I agree! Mallikuvissa puku näyttää niin erilaiselta kuin "oikean ihmisen" päällä.

Itseasiassa minähän liikkeessä ihastuin pukuun, josta en sitten kuvia katsellessa tykännytkään yhtään niin paljon. Kuvia katsellessa se toinen puku näytti paljon kivemmalta, ja sen jälkeen oli pakko päästä uudelleen sovittamaan. Toisella kerralla teinkin sitten ostopäätöksen juurikin siitä puvusta, joka kuvissa oli parempi.

Link to comment
Share on other sites

Ah, pääsen taas vuodattamaan kokemuksiani, kun olen taas ollut reissussa :P

Mulla oli varattu aika Turun Fianceé hääpukuliikkeeseen. Tiina oli yksin paikalla. Liike oli todella siisti, ja mitä en huomannutkaan noista muista liikkeistä sanoa, mutta Fianceéssa on todella muhkeat sohvat, lukemista ja karkkeja makutuomareille! Tiina otti meidät iloisesti vastaan, saimme todella lämpimän vastaanoton. Tiina oli todella ystävällinen ja kertoi ainakin minulle todella avartavaa infoa hääpuvuista, niiden istuvuudesta, pituudesta ym ym. Asioita, joita en edes ollut tullut aikaisemmin ajatelleeksi! Harmikseni tosin, koska olen plussan kokoinen äMMä, liikkeessä ei ollut yhtään pukuja, joita olisin voinut sovittaa. Mutta hyvästä, lämpimästä palvelusta täysi kymppi Fianceélle! Tiina myös liikuttui suuresti, kun kerroin kuinka paljon häntä ja liikettä on näillä foorumeilla kehuttu ;)

Link to comment
Share on other sites

Minäkin voin kehua lämpimästi fianceé-liikettä. Mieletön palvelu ja myyjä kuunteli mun toiveita ja etsi sen hintaluokan pukuja mitä budjettini salli :) Löysinkin tosi kauniin puvun heidän valikoimistaan, mutta loppujen lopuksi voiton vei kuitenkin toisaalta ostettu puku. Meinasin kuitenkin kannatuksen vuoksi käydä ostamassa fianceésta hääasusteet, koskaan en ole noin hyvää palvelua saanu :girl_in_love: Myös sydänkävyssä oli todella hyvä palvelu!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Täytyypä tulla kehaisemaan myös AngelicaBrides -liikkeen toimintaa! Olen siellä käynyt nyt kolmesti, ja joka kerta palvelu on ollut erinomaista, vaikka kahdella kertaa en ole edes aikaa varannut! Eli ottavat hyvin mielellään vastaan ajan kanssa tai ilman aikaa.

Makutuomareille on mukava sohva liikkeen perällä ja lehtiä. Kengät otetaan pois kun mennään 'hääpuku' osioon liikkeessä. Pukukoppi oli mukavan iso, joskin hassu siinä mielessä, että liikkeestä tavallaan 'eristettiin' verhoilla osa pukukopiksi.

Viimeisellä kerralla käydessäni täytyy kyllä antaa erityiskiitos Ulriikalle, kyllä hän niin urhoollisesti jaksoi mun ja mun toisen kaason kotkotuksia! :D Vietimme viimeisellä kerralla liikkeessä melkein kolme tuntia. Sovitin montaa eri pukua, ja joka kerta Ulriika jaksoi kantaa aina uuden puvun sovitettavaksi. Mielestäni valikoima oli hyvä, oli monenkokoisia sekä erilaisia pukuja.

Kuvia sai ottaa, siitä suuri plussa!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nyt täytyy kyllä hehkuttaa Sydänkäpyä! Olimme siellä eilen ensimmäistä kertaa sovittamassa hääpukuja. Itselläni ei ollut kunnollista käsitystä siitä mitä haluan, mutta myyjä osasi valkata juuri oikeanlaisia pukuja minulle sovitettavaksi, ja lopulta valitsemani puku olikin ENSIMMÄINEN, jota sovitin. Heti kun vedin puvun päälleni, niin olin aivan rakastunut :wub: Kokeilimme vielä Sydänkävyssäkin muita, ja kaikki olivat todella kauniita pukuja, ja muutaman välillä jouduin vähän pähkäilemäänkin. Palvelu oli erittäin hyvää sekä eilen kun olimme varanneet ajan, ja tänäänkin kun kävimme liikkeessä uudestaan ilman ajanvarausta. Emme kuitenkaan vielä eilen tehneet päätöstä, sillä meillä oli myös tälle päivälle Fiancéen aika varattuna. Fiancéesta minulla oli todella korkeat odotukset sen perusteella, mitä olin täältä lukenut. Tilat olivatkin kyllä hienommat kuin Sydänkävyssä ja palvelu oikein ystävällistä, mutta puvut tuottivat hieman pettymyksen. Tottakai se on ihan tuurista kiinni, ja myös mausta, eikä minulla ole pahaa sanottavaa Fiancéestakaan, mutta jotenkin joko valikoima oli melko suppea tai sitten myyjä valitsi minulle hieman väärän tyylisiä pukuja sovitettavaksi. Kunnon VAU-tunnetta ei kuitenkaan Fiancéessa tullut. Joten menimme vielä takaisin Sydänkäpyyn, ja sovitimme unelmapukuani uudelleen, ja tulimme siihen tulokseen, että kyllä se puku oli nyt siinä, mitä sitä sen enempää miettimään :) Lisäksi löysimme myös kaasojen puvut Sydänkävystä, ja nekin olivat todella kauniit. Mikään ylistyksen määrä ei kyllä riitä kuvaamaan kokemustani kyseisestä liikkeestä :)

Muokattu: , käyttäjä: bridezilla2013
Link to comment
Share on other sites

Kiitos tiedosta. Varasin itsellesin fianceen, sydänkäpyyn ja marinetteen joulukuussa sovitusajan. Ja budjettini on pieni... toivoisin löytävän hääpuvun 400e-700e hintaan :) Toivottavasti tärppäis... muuten täytyy alkaa etsimään käytettyä pukua jostain :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos tiedosta. Varasin itsellesin fianceen, sydänkäpyyn ja marinetteen joulukuussa sovitusajan. Ja budjettini on pieni... toivoisin löytävän hääpuvun 400e-700e hintaan :) Toivottavasti tärppäis... muuten täytyy alkaa etsimään käytettyä pukua jostain :)

Nyt joulun alla onkin hyvä etsiä hääpukuja, voit helpostikin löytää halvan hyvän puvun. Sitten ensi vuoden tammi-helmi-maaliskuussa halvan puvun löytäminen voikin olla hankalaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Löytyykö näistä liikkeistä edullisia vanhan malliston pukuja myös? Hakusessa, kun olisi edullinen max.400e maksava puku? Vai mistäköhän tällaista kannattaisi alkaa metsästämään...

Liikkeet vaikuttivat nettisivujen perusteella ihanilta, mutta uskaltaako sinne edes mennä sovittelemaan, jos hakusessa edullisempi puku?

Link to comment
Share on other sites

^Kylla liikkeissa yleensa on rekilla myos alennuspukuja, jotka siis uein ovat edellisen kauden tuotteita tai kenties muuten vain viimeisia kappaleita. Myos sovituspukuina olleita saattaa saada reilulla alennuksella. Kannattaa kysya suoraan liikkeista ja kertoa vaikka oma budjetti, muujat auttavat varmasti etsimaan budjettiin sopivan puvun jos heilla vain on sen hintaluokan pukuja.

Link to comment
Share on other sites

Sydänkäpy: Palvelu oli oikein ystävällistä ja valikoimasta löytyi yksi puku josta pidin oikein kovasti. Yhteensä taisin sovittaa kolmea pukua.

Angelica Brides: Valikoimista löytyi monta pukua, jotka vastasivat kriteerejä. Pukuja esitellyt myyjä oli ihan ystävällinen. Sanoisin että palvelu oli ihan ok. Ei siis varsinaisesti mitään vikaa, muttei toisaalta tullut sellaista oloa että olipa mukava käynti. Sovitin ihan hirveän montaa pukua ja jotenkin se meni vähän sellaiseksi liukuhihnatouhuksi, enkä lopulta oikein edes muistanut mitä kaikkea olin sovittanut ja miltä puvut näyttivät. Lopuksi myyjä etsi vielä jostain häälehdestä kuvan puvusta joka saattaisi olla mulle mieleinen ja kertoi puvun olevan tulossa heille pian.

Fiancee!!! :girl_in_love: Kovilla odotuksilla lähdin matkaan kun olin kuullut kehuja paikasta. Eivät olleet kehut tuulesta temmattuja. Palvelu oli oikeasti ihan uskomattoman ihanan ystävällistä ja tuli todellakin sellainen olo että näille ihmisille on sydämenasia, että mä löydän täydellisen puvun. Kun sitten sovitin toistamiseen pukua johon rakastuin, kysyi toinen myyjistä vielä muutamaan kertaan ettei siinä vain ole mitään mikä mua vähänkään arveluttaa, koska niin ei saa olla vaan puvun pitää oikeasti olla täydellinen. Päätettiin kaasojen kanssa heti että mennään hääpäivänä liikkeeseen pukeutumaan (vaikka aikasemmin olen täällä ihmetellyt miksi joku haluaisi pukeutua hääpäivänä liikkeessä, mutta käynnin jälkeen olisi harmittanut todella paljon jos en olisi sieltä pukua löytänyt ja päässyt sinne pukemaan). :girl_haha: Juu hehkuttajiin liityn minäkin!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...