Jump to content
Naimisiin.info

Turun hääpukuliikkeet


Recommended Posts

^Mina maksoin puolet puvun hinnasta tilattaessa, ja toisen puolen maksan kun menen liikkeeseen seuraavan kerran puvun saavuttua. Sydankavyssa siis ainakin saa maksaa kahdessa erassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Pakko tulla myös hehkuttamaan Fianceeta! :girl_in_love: Kovin odotuksin täältä lukemieni kehujen perusteella minäkin kävin eilen liikkeessä kokeilemassa hääpukuja. Palvelu oli siis aivan uskomattoman ystävällistä ja ihanaa! :-X Molemmat naiset ovat niin ihania ja sydämellisiä, ja heille on oikeasti tärkeää, että löytää juuri sen oikean puvun, joka tuntuu omanlaiselta ja josta ei jää mitään muttia itselle. Eivätkä edes yritä myydä jotain, mistä näkevät, ettei ole se oma juttu. Kaikessa rauhassa sai sovittaa monia pukuja ja kysyä tyhmältä tuntuvia kysymyksiä ja pohtia asioita. Omistaja näki heti liikkeeseen sisälle astuessani, minkälainen puku saattaisi olla minun juttuni ja "analysoi" todella hyvin vartalonmalliani ja selitti puvuista paljon asioita, joita ei itse todellakaan osaisi edes ottaa huomioon.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että ensimmäinen sovittamani puku oli se The Puku! :girl_in_love: :girl_in_love: Kävin myös Sydänkävyssä, jossa oli hienoja pukuja ja palvelu myös ystävällistä, eli ei huonoa sanottavaa sieltäkään. Mutta kyllä Fiancee on kuitenkin joka suhteessa laadukkampi ja palvelu asiantuntevampaa. :-X Tuntui huvittavalta huomata, että lähes toivoin, ettei Sydänkävystä löytyisi mitään parempaa pukua, sillä halusin niin ostaa pukuni Fianceesta ihan jo sen mahtavan palvelun takia! :give_heart: Menin siis välittömästi takaisin Fianceehen ja kyllä se ensimmäinen puku oli sitten se paras ja ihanin. Sydänkävyn ompelijasta en tiedä, mutta Fianceen ompelijaan luotan ainakin satakymmenprosenttisesti puvun korjausompeluiden suhteen. :-X Pukuni jäi heille säilöön ja ihanalta tuntui, kun sanottiin, että saa koska tahansa tulla sovittamaan ja miettimään koruja, kenkiä, kukkia jne.

Ihana Fiancee ja ihana puku!! :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Liputan myös Fiancéelle! Aivan mahtava palvelu ja ihanat tilat!!! Ja puvut!

 

Samalla voisinkin teiltä Turun ihanaisilta kysyä, onko kukaan hankkimassa Lillyn hääpukua 08-3220 ja sattumoisin kokoa 38-40? Olen kyseistä ihanuutta käynyt kokeilemassa ja olen vahvasti sitä mieltä, että se on The Puku  :girl_dance:

 

Kyselen etukäteen  jos mahdollisesti joku on samaiseen rakastunut ja on esimerkiksi ensi kesänä tai syksyllä 2013 menossa naimisiin ja ajatteli sen jälkeen pukua myydä. :girl_in_love:

Itselläni häät ajoittuvat vasta 2014 ja sen takia en ihan vielä uskalla tilata uutena tuota  :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Ei tuu mulle iiiihan tuota mallia, Lillyn puku kylläkin, mut toinen malli ja hieman sun kokoa suurempi ;) Toisaalta, toi on just vuoden 2013 malli, joten jos oot 2014 menos naimisiin ja oot ehdottomasti sitä mieltä et toi olis se the puku, niin kannattaa käydä tänä vuonna loppuvuodesta liikkeessä kyselees tota pukua, voi meinaan saada sillon sit aika halvalla, jos et välttämättä käytettynä halua ostaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Joo ajattelinkin sieltä kysellä kyllä myöhemmin ja sanoivatkin ennen joulua, että ainakin kesään asti uskaltavat luvata tilauksen onnistumisen. Voihan se toki olla että nappaa täältä foorumin kautta myös säkällä se sama puku  :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mä sain myös kerrassaan erinomaista palvelua Fianceessa - unohtivat vain sellasen pienen sivuseikan kertoa, että puku mitä sovitin, oli käytetty. Sen kertoivat kyllä, että oli ollut esillä mm. häämessuilla & näytöspukuna, mutta eivät sitä, että siinä oli jo yksi ihan oikea morsiankin tanssahdellut häänsä.

 

Ei mua se haitannut, että puku oli käytetty. Olisin jopa maksanut pyydetyn summan ihan mukisematta. Kaupat jäi kuitenkin tekemättä, koska mulle jäi olo, että se tieto pimitettiin multa tarkoituksenmukaisesti - ei mainittu sanallakaan siitä, että se puku päällä on jo kerran sanottu ihan oikeasti tahdon. Ja kun se ei olis mua edes haitannut...

 

Ja mitenkö tän tiedän? Kyseessä uniikkipuku, ja voi ah kuin kivaa bongata se blogista morsiamen päältä. Taas yksi erinomainen mahdollisuus bridezilla-momenttiin heitetty hukkaan...

Link to comment
Share on other sites

Fianceen työntekijät olivat oikein ihania, vähän vaan harmitti, kun olin varannut sinne ajan ja heillä ei sillä hetkellä ollutkaan yhtään sovitettavaa pukua. Siis ei yhtään, vanhat oli juuri myyty - uudet vasta tulossa ja tilata ei ehditty. Harmitti vähän, kun oli hukkareissu. Ehdottomasti isoimmat ja valoisammat tilat. 

 

Sydänkävyssä palvelu oli oikein ystävällistä ja valikoima laaja. Minulla, kun ei ollut aikaa odottaa tilauspukua, vaan piti saada puku 3kk:n varoitusajalla. En sitten omaa pukuani ostanut täältä, mutta boleron ja tiaran kävin myöhemmin hakemassa.

 

Marinetesta ostin oman pukuni. Heilläkin oli laaja valikoima pukuja heti ostettavissa. Palvelu oli ystävällistä ja he säilyttivät puvun maksutta häihin asti. Marinetesta matkaan lähti myös huntu, alushame, kengät (jotka vielä värjättiin siellä), sekä turkisbolero. 

 

Zazabellaa Kaarinassa en voi suositella. Paikalla nuori myyjä, joka ensin kysyi kokoani ja kun vastasin sen olevan 42, hän totesi, ettei heillä ole mitään näin isoille ihmisille. Jassoo. Vaikea tässä on kasaankaan mennä, kun jo pituuttakin on suotu 180 cm. Kaikki puvut olisivat siis olleet liian lyhyitä, eikä heillä olisi ollut aikaa toimittaa pukuani vaatimassani ajassa, vaikka nettisivuilla annetaan ymmärtää, että jopa mittatilauspuvun voi saada 8 vkossa. Halusimme etsiä myös kaasolle pukua, johon emme saaneet myyjältä ollenkaan apua, vaikka sitä pyysimme ja olimme varanneet ajan. Paikalla samaan aikaan toinen asiakas ja meitä kaikkia palveli vain yksi myyjä. Itsekin sain alusvaatteisillani odotella pitkät tovit, ennen kuin pääsin koettamaan edes sitä yhtä liian lyhyttä pukua.

 

Tälläiset siis minun kokemukseni Turun liikkeistä. :)

Link to comment
Share on other sites

Kävin tänään Salon Gaalassa, ja olin etukäteen varannut ajan puhelimitse. Myyjä toivotti minut, äitini ja sulhaseni tervetulleeksi jo sisään astuttaessa, ja pyysi ottamaan kyltin mukaisesti kengät pois eteisessä. Alettiin heti etsimään minulle pukuja, ja sain ihan rehellisesti sanoa jos joku puku ei miellyttänyt minua. Olin aika haasteellinen asiakas, sillä pituutta on vain n. 150cm, näin ollen mekkoja oli hyvin vaikea kuvitella päälläni lyhennyksien jälkeen :) Kaiken kaikkiaan kokeilimme neljää pukua, ja toisena kokeilemani oli sitten Se Puku. Lopullisen päätöksen tein nähtyäni hintalapun, 340e !! Puku oli siitäkin huolimatta uusi ja käyttämätön, eikä edes alennuslappua näkynyt. Toinenkin kokeilemani puku oli hieman yli 400e, joten sieltä liikkeestä löytyy kyllä mekkoja joka budjetille.

Mekkoa pitää pienentää, sillä kokolapussa oli 38, ja kohdallani sen pitäisi olla 36. Mekon lisäksi ostin kokeilemani vannehameen, ja kaikenkaikkiaan mekko, vannehame ja korjaukset maksavat alle 450e :) Erittäin iso plussa sille liikkeelle sekä myyjälle.

Link to comment
Share on other sites

Tässä minun kokemuksiani Turun hääpukuliikkeistä:

 

Sydänkäpy oli ensimmäinen liike jossa kävin ja samalla ensimmäinen kerta kun sovitin hääpukua. Kaverini osti oman pukunsa täältä viime kesänä ja suositteli paikkaa. Olin varannut sovitusajan ja pääsin heti rauhassa sovittelemaan. Sovitin kuutta pukua, hyvin erityyppisiä jotta olisin saanut vähän kuvaa siitä miltä erilaiset mallit näyttävät päällä. Palvelu oli oikein ystävällistä, ei mitään valittamista. Pukuja sai sovittaa rauhassa ja niin montaa kuin halusi. Suuri osa puvuista oli minulle koon tai kaksi liian suuria, mutta myyjä veti pukuja takaa kireälle niin että istuvuudesta sai osviittaa. Yksi Maggie Sotteron puvuista oli mieleeni, mutta yhdenkään puvun kohdalla ei tullut wau-efektiä tai "tämä on se oikea"-fiilistä. Liikkeen tilat olivat mielestäni ihan ok, ehkä hieman ahtaat.

 

Marinettessa sovitin neljää pukua. Olin jälleen varannut ajan ja vaikka olin hieman etuajassa, pääsin heti sovittamaan. Myyjä oli ystävällinen ja hauska. Hän laittoi liian suuret puvut tukevasti nuppineuloilla kiinni niin että puvut istuivat hyvin ja näyttivät edustavilta. Liikkeen puvut eivät olleet minun tyylisiäni, vaikkakin kauniita. Pukukoppi oli melko ahdas, mutta muuten liikkeessä hyvät tilat ja paljon pukuja soviteltavaksi.

 

Angelicabrides oli kolmas liike jossa kävin. Liikkeen uudet tilat olivat upeat, avarat ja siistit. Pukukoppi ei oikeastaan ollut koppi ollenkaan vaan tilava huone jossa suuret peilit. Myös makutuomareille oli hyvin tilaa omalla sohvalla namien kera. Tässä liikkeessä oli eniten minua miellyttäviä pukuja ja sovitin yhteensä kuutta pukua. Puvut olivat pääsääntöisesti myös kooltaan lähes sopivia ja hyvin istuvia minun vartalolleni. Näistä viimeinen oli sitten The Puku. En pystynyt lakkaamaan hymyilemästä kun puku oli päälläni enkä olisi millään viitsinyt riisua sitä :) Palvelu oli erittäin ystävällistä, kiireetöntä ja lämminhenkistä. Vaikka en ollut varannut aikaa pääsin sovittelemaan pukuja saman tien. Käynnistä jäi aivan ihana olo sekä palvelun että upean puvun vuoksi!

 

Fianceessa halusin käydä koska olin lukenut siitä tällä foorumilla niin paljon kehuja ja siksi ettei sitten jälkikäteen tulisi harmiteltua että yksi liike jäi käymättä. Kävin liikkeessä ilman ajanvarausta ja pienen odottelun jälkeen pääsin sovittamaan. Sovitin yhteensä kolmea pukua, mutta mikään puku ei tuntunut oikein miltään Angelicabridesin käynnin jälkeen. Liikkeessä ei myöskään ollut käyntihetkelläni hirveästi valikoimaa, uusia pukuja oli tulossa seuraavalla viikolla ja monta pukua oli kuulemma juuri myyty. Palvelu oli ystävällistä, muttei noussut mitenkään yli muiden liikkeiden palvelun. Sovittaa sai rauhassa. Liikkeen tilat olivat ihanan avarat ja siistit, sisustus todella kaunis. Makutuomareille oli runsaasti sohvatilaa, nameja ja lehtiä. Kaiken täällä foorumilla lukemani hypetyksen jälkeen ehkä kuitenkin kokonaisuutena pienoinen pettymys, odotuksen taisivat olla liian korkealla! Ja toki tähän vaikutti myös se että olin jo löytänyt täydellisen puvun muualta.

 

Summa summarum, palvelu kaikissa liikkeissä oli hyvää ja mistä tahansa liikkeestä olisin voinut pukuni ostaa.

Link to comment
Share on other sites

Angelicabridesin uusi liike siinä mehiläisen talossa näyttää ihanalta, pakko varmaan käydä kyyläämässä ainakin kenkiä siellä. On niin houkuttelevan näköinen :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Hei

Onko kukaan kuullut sellaisesta nettikaupasta kuin uniikkipuku.net. Siis ei uniikkipuku.com vaan net-loppuinen. Olen yrittänyt hakea verkosta mallistoa, mutta ei löydy. Onko joku ostanut pukua sieltä. Kaupan pitäisi toimia netissä, mutta kun ainuttakaan pukua en ole vielä nähnyt.

Link to comment
Share on other sites

Fiancee oli aivan upea paikka. Teidän kommenttien myötä päätin lähteä käymään siellä, kiitos. Käynti oli ihana elämys :wub:  Työntekijät olivat aivan ihania :-X Oma näkemykseni tulevasta puvusta sai aivan uuden suunnan, ihanaa. Olen kaikille kertonut millaisen puvun haluaisin, mutta se mihin päädyin (joka oli itsellekin suuri yllätys) on jotain aivan muuta. Hauska nähdä miehen ja vieraiden reaktiot kun astelen ihanassa ja yllättävässä prinsessa puvussa alttarille :D

Link to comment
Share on other sites

Minäkin voisin tulla jakamaan kokemukseni hääpuvun metsästyksestä Turussa.

Se kun oli minulla jokseenkin hankalan oloista ja useampi liike tuli koluttua ja jotkin liikkeet useampaankin kertaan. :D

 

Ihan ekaksi menin Sydänkäpyyn, ja sain siellä todella hyvää palvelua. Kartoitimme myyjän kanssa millainen puku voisi olla se minun juttuni ja sovitin useampaa pukua, jotka olivat eri mallisia. Palvelu oli todella ystävällistä. Olen vartaloltani pitkä ja hoikka, joten myyjä totesi jossain kohtaa että vartalolleni kaikki puvut näyttäisivät sopivan. Minulle jäi todella hyvä fiilis Sydänkävystä.

 

Sitten menin Kaarinaan Zazabellaan, ja vaikka olin ajan varannut niin jostain syystä sitä ei ollut missään. Sain kuitenkin palvelua, ilmeisesti liikkeen omistajalta eli Aasialaiselta naiselta. Minulla oli muutama mekko mielessä mitä olin katsonut liikkeen kotisivuilta, ja vain yksi oli paikalla. Myyjä ei reagoinut siihen mitenkään, kun kysyin että voiko puvun tilata jos haluan. Ilmeisesti oli huono idea...

Sovitin kolmea mekkoa muistaakseni, yksi oli juurikin se ennakkoon katsomani. Kaksi muuta saman tyylisiä. Myyjän mielestä ennakkoon katsomani mekko oli ehdottomasti paras, todella upea päälläni ja se olisi sitten siinä. Eli kysyi minulta että pistetäänkö mekko varaukseen sitten vain. Olin hieman tyrmistynyt tästä, en mitenkään puhkunut intoa mekon ollessa päälläni enkä ymmärrä myyjän painostusta. Liikkeessä oli todella paljon mekkoja, mutta niitä ei saanut katsella omin päin ja myyjä ei osannut suositella minulle enää mitään. Sitten hänelle tulikin toinen asiakas jonka kimpussa hän rupesi hääräämään. Palvelu oli mielestäni todella huonoa ja töykeää, törkeää painostaa ostamaan mekko ja sen jälkeen painosti että minun on ilmoitettava huomiseen mennessä haluanko mekon. No en todellakaan halunnut, jo pelkästään palvelun takia. En tiedä olisiko suomalaiselta myyjältä voinut saada parempaa palvelua.

 

Kävin myös Fianceessa, mikä oli todella ihana paikka. Palvelu oli ensiluokkaista ja tilat todella ihanat. Harmikseni sieltä ei löytynyt minulle mekkoa kuitenkaan.

 

Lisäksi kävin Marinettessa, missä palvelu oli myös hyvää. Sovitin useampaa mekkoa ja sieltä löytyikin yksi mekko mihin tykästyin. Marinettessa kävin vielä monta kertaa sovittamassa ja ihmettelemässä kyseistä mekkoa, ja palvelu oli aina hyvää ja kärsivällistä. Kärsivällisyyttä kanssani ehdottomasti vaadittiin nimittäin. :D

 

Keskustassa on myös liike Angelica Brides (ja nyt pari päivää sitten huomasin että on myös Angelica Brides Outlet-liike, missä en ole käynyt). Sovitin kyseisessä liikkeessä joitain mekkoja, mutta en lämmennyt millekään. Palvelu oli perus hyvää, ehkä hieman sellaista kankeaa, nihkeää ja kiusaantunut olo minulle siellä tuli. Oli jotenkin liian hiljaista jne. 

 

Marinettessä tosiaan oli yksi mekko johon tykästyin, ja sitten löysin myös Sydänkävystä mekon mihin tykästyin. Palloilin näiden kahden liikkeen välillä ja arvoin aikani. Molemmissa liikkeissä (kuten Marinetttestä jo aiemmin mainitsinkin) oli palvelu oikein hyvää ja kärsivällistä. Sydänkävystä mekon päädyin sitten ottamaan ja olen ollut oikein tyytyväinen. :) Sitä on pienennetty jo hieman ja jälki vaikuttaa oikein hyvältä. Marinetestä kävin etsimässä kenkiä tässä eräs päivä ja vaikka ilmenikin siinä että olen ottanut mekkoni sitten muualta, niin palvelu pysyi silti ihan hyvänä. Ehkäpä myyjä näytti himpan turhautuneelta... Ymmärtäähän sen. :D

 

Mutta näin. Tässä minun kokemukseni. :)

Link to comment
Share on other sites

Sitten menin Kaarinaan Zazabellaan, ja vaikka olin ajan varannut niin jostain syystä sitä ei ollut missään. Sain kuitenkin palvelua, ilmeisesti liikkeen omistajalta eli Aasialaiselta naiselta.

 

 No en todellakaan halunnut, jo pelkästään palvelun takia. En tiedä olisiko suomalaiselta myyjältä voinut saada parempaa palvelua.

Sori vaan, mutta viimeinen lause sarahtaa pahasti korvaan. Kylla niita huonoja asiakaspaleviljoita mahtuu kansaan kuin kansaan, ja olen itsekin saanut huonoa palvelua enemman kuin kerran suomalaisilta. Myos taalla (toisessa ketjussa tosin) on pilvin pimein kommentteja eraan helsinkilaisen liikkeen (suomalaisen) omistajan suorastaan poyristyttavasta plavelukulttuurista monen vuoden ajalta.

Link to comment
Share on other sites

Sitten menin Kaarinaan Zazabellaan, ja vaikka olin ajan varannut niin jostain syystä sitä ei ollut missään. Sain kuitenkin palvelua, ilmeisesti liikkeen omistajalta eli Aasialaiselta naiselta.

 

 No en todellakaan halunnut, jo pelkästään palvelun takia. En tiedä olisiko suomalaiselta myyjältä voinut saada parempaa palvelua.

Sori vaan, mutta viimeinen lause sarahtaa pahasti korvaan. Kylla niita huonoja asiakaspaleviljoita mahtuu kansaan kuin kansaan, ja olen itsekin saanut huonoa palvelua enemman kuin kerran suomalaisilta. Myos taalla (toisessa ketjussa tosin) on pilvin pimein kommentteja eraan helsinkilaisen liikkeen (suomalaisen) omistajan suorastaan poyristyttavasta plavelukulttuurista monen vuoden ajalta.

 

Anteeksi, tarkoitukseni ei ollut kuulostaa rasistiselta. Asia ei ilmennyt ihan niin kuin piti, mutta olen lukenut foorumeilta paljon kokemuksia Zazabellasta ja näissä on mainittu juurikin ero omistajan ja työntekijän asiakaspalvelussa, siihen siis viittasin. Olen itsekin kohdannut todella huonoa asiakaspalvelua suomalaisilta, ja olen käynyt Aasiassa lomamatkalla missä ihmiset olivat ihania ja ystävällisiä. Ihan tuota en siis tarkoittanut, miten sen tekstistäni käsitti. Pahoitteluni tästä. :)

Link to comment
Share on other sites

Siis ihmettelen kyllä Fiancéen hehkutusta täällä... Onhan palvelu todella ystävällistä ja tilat mukavia, mutta omasta mielestäni valikoima oli melko huono :o Puku on kuitenkin se tärkein asia :D Tai ehkä se vain johtui siitä, ettei liikkeessä ollut silloin minun tyylisiäni pukuja. Sydänkäpyä taas voin suositella ja ylistää mielin määrin! :)

Link to comment
Share on other sites

Ja lisäisin vielä, että minusta Fiancéen myyjä yritti myydä minulle ihan vääränlaista pukua (tai siis mallia), joka ei pukenut minua yhtään! Ja yritin kyllä vähän korjata myyjän käsitystä minulle sopivasta mallista (olin siis jo nähnyt unelmapukuni Sydänkävyssä), mutta silti hän ei tarjonnut minulle sopivan mallista pukua... Ja sitten vielä pyysin sovittaa erilaista pukua, mutta sekään ei ollut hyvä, mutta hän ei sitten osannut ehdottaa mitään siltä väliltäkään. Mutta tosiaan, ehkä vika oli minussa ja siinä, että olin jo unelmapukuni tavannut, mutta Sydänkävyssä kuitenkin osattiin heti tarjota vartalonmallilleni sopivaa pukua, vaikka itselläni ei ollut edes käsitystä siitä, millaisen puvun haluaisin.

Link to comment
Share on other sites

Fianceessa tosiaan on ehkä vähän kehno valikoima. Tai en tiiä, oli siellä jonkin verron mekkoja mutta valikoima ei ollut minun tyyliseni tai minun makuuni. Pukukoppi oli minusta ihanan iso ja hyvin oli peilejä, siitä plussaa. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minäkin tykkäsin miljöönä Fianceesta kaikkein eniten. Kävin kaikki turkulaiset liikkeet läpi ja se oli ainoa paikka, jossa oli mukava ihan vaan hengailla. Muissa paikoissa minua ahdisti se pukujen sovittelu tosi paljon ja riisuminen-pukeminen-riisuminen jne. Fianceessa se oli kuitenkin jotenkin jopa kivaa, ehkä siksi että siellä oli niin tilavaa.

 

Zazabellassa oli minun mielestä kaikkein kauneimmat puvut, mutta minunkin mielestä palvelu oli tosi huonoa. Ihan samanlainen kokemus tyrkyttämisestä ja sen jälkeen sitten totaalisesta unohtamisesta kuin m&m´s:llä. Harmi, sillä jokunen puku oli sellainen, että olisin voinut vaikka sen ostaakin, ellei palvelu olisi tympinyt niin rajusti että oli pakko lähteä. Minullekin se myyjä sanoi etten saa katsella pukuja eikä kuitenkaan osannut suositella mitään. Sanoin kuitenkin että menen nyt katselemaan niitä ja että ymmärrän ettei niihin saa koskea mutta että aion katsella niitä silti vähän. Olin varmaan törkeä asiakas mutta löysinpähän sieltä muutaman kokeiltavaksi.

 

Loppujen lopuksi en löytänyt mistään niin täydellistä pukua, että olisin halunnut sen ostaa. Kävin läpi myös kaikki Tampereen liikkeet, mutta sieltäkään ei löytynyt mitään. Seuraavaksi ajattelin harkita käytetyn puvun ostamista, silloin ei ainakaan harmittaisi niin paljon se hinta! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...